babamda var böbrek taşı canım,genelde sıcak tutar belini sarar.banyoda böbreklerin olduğu kısma sıcak su tutar. küvetin varsa sıcak suya girebilirsin ama çok sıcakda olmasın bebişi etkiler belki.Bence doktoruna sorup alabileceğin ilaçlarıda öğren bol bol su iç :44:
hey Allah'ım.. bu da mı var?!kızlar çok zor günler geçiriyorumtaş düşürüyorum..bu durumu yaşayan arkadaşlar tavsıye edebileceğiniz bişeyler varmı..ilaç kullanmk istemiyorum..
Tünaydin herkese Siz anlattikca ben burda iyice evhamlaniyorum ya ne kadar duyarsizmisim ben hala birsey hissetmiyorum.Doktorum normal diyor 19.haftayi bekle diyor. Annem sabret ben seni ikinci çocuk olmana rağmen 4, 5 aylikken hissettim diyor.Ablamda ben 5.5 aylikken hissettim ikinciyi diyor Anlamadim gitti dayanamadim yinede 7 aralikdaki randevuyu pazartesi sabahina cektim.Ben dogurana kadar evhamliligim hic bitmicek sanirim.
hey Allah'ım.. bu da mı var?!
normalde de var mıydı?
nasılsınız herkes iyiyidir inşallah 17. haftadayım 3l testin sonucunu bekliyorum yarın çıkarsa gideceğim hemen bebeğimide görürüm inş gösterir artık merakla herkes erkek desede :)) bugun kızımın öğrt günü kutlaması vardı hamile olduğumu kimse bilmiyordu annelerden doğuma daha var dedim kim hamile dediler 4bucuk aylık diyince karnıma baktılar bebek değil göbek gibi ama erkek bu erkek dediler kızımda heryerim şişmişti bunda hafif karnım cıktı hayırlısı bakalım gidince öğreneceğiz bu arada ben İstanbul tuzlada oturuyoruz özel tuzla hastanesine başladım ilkay arzu hanıma başka doktora gitsem mi diyorum önereceğiniz dr varmı kızımdaki dr kıyasladığımda cok fark var öyle bekliyorum sanırım 10 dk sürmüyor muayene bebeğe bakıyo ben sororsam cevaplıyor çıkıyoruz tuzla pendik civarında önereceğiniz hastane ve doktor varmı ?
Inan bana hic hatirlamiyorum böyle şeyler unutulmaz derdim hep ama tamolarak kacinci haftada hissettim hic hatirlamiyorum canim.Ne biliyim o zamanlar internetede cok bakmıyordum .Daha rahattim simdi okudukca dahada evhamlaniyorum.Rahatsız etmeyeyım annemı dıyordur.
ILkını ne zaman hıssettın?
14+2de %70 kiz ama emin degilim dedi doktor.
16+4te de bagdas kurmus goremiyoeum dedi diger doktor.
Kiz midir sizce ??? :))
14+2de %70 kiz ama emin degilim dedi doktor.
16+4te de bagdas kurmus goremiyoeum dedi diger doktor.
Kiz midir sizce ??? :))
kızlar çok zor günler geçiriyorumtaş düşürüyorum..bu durumu yaşayan arkadaşlar tavsıye edebileceğiniz bişeyler varmı..ilaç kullanmk istemiyorum..
derin58 canım çok geçmiş olsun ... bu hastalık hakkında pek bilğim olmadığından bişey diyemiycem Rabbim şafi ismiyle şifa olsun inşaAllah
kızlar alnan verilen kilolardan bahsetmişsiniz ilk hamileliğimde 5. aya kadar çıkardım ama gece gündüz ...zaten öyle çok zayıf biri değildim her zamanşöyle söyliyeyim ''hamile kaldığım kiloyla bile bitiremedim'' 70 le kaldıysam 68-69 la bitirim yani 14-15 kg kadar veriyodum doğuma kadar da anca alıyodum tabi sonra doğumla bilikte 60 falan düşmüştüm ayy ne güzeldi o zamanlar şimdi araki bulasın kızımda da aynısı oldu tabii tek fark daha fazla kg la açılışı yaptım sonra daha az kg le çıktım doğumdan
nasılsınız herkes iyiyidir inşallah 17. haftadayım 3l testin sonucunu bekliyorum yarın çıkarsa gideceğim hemen bebeğimide görürüm inş gösterir artık merakla herkes erkek desede :)) bugun kızımın öğrt günü kutlaması vardı hamile olduğumu kimse bilmiyordu annelerden doğuma daha var dedim kim hamile dediler 4bucuk aylık diyince karnıma baktılar bebek değil göbek gibi ama erkek bu erkek dediler kızımda heryerim şişmişti bunda hafif karnım cıktı hayırlısı bakalım gidince öğreneceğiz bu arada ben İstanbul tuzlada oturuyoruz özel tuzla hastanesine başladım ilkay arzu hanıma başka doktora gitsem mi diyorum önereceğiniz dr varmı kızımdaki dr kıyasladığımda cok fark var öyle bekliyorum sanırım 10 dk sürmüyor muayene bebeğe bakıyo ben sororsam cevaplıyor çıkıyoruz tuzla pendik civarında önereceğiniz hastane ve doktor varmı ?
evet canım normalde de vardıama hamilelikte iyce tetikledi sanki geçmek bilmiyor..
Unutmak bahaneAl İste!!!!
"ayyy ne guzeldı o zamanlar.." denılıyor..
unutuluyor cekılenler... yoksa bır daha cocuk yapar mı ınsan.
Ablam mısal; 5 cocuk!!! hepsınde de aynı sıkıntılar. "Emıne unutulmasa bır daha cocuk yapılır mı" der hep..
Gercı ben unutmamıstım ama "belkı bu defa rahat olur" umıdı ıle gırısmıstım bu ıse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?