Günaydın KIZLAR sohbet koyu :) Ben huzursuz bir gebelik geçiriyorum eşimin işleriyle başım dertte. Ortaklığı var 2 yıldır adam gibi para kazanamıyorlar. Defalarca konuştuk annesi. Babam ben. Anlamıyor.aynı tas aynı hamam.Senden ayrılırım diye tehdit bile ettim . Hemen savunmaya geçiyor.Bebeğim doğumdan sonra huzursuz bir bebek olacak diye çok korkuyorum. Ben bebeğime ne alabilirsem ne yapabilirsem o gibi görünüyor. Babasından pek bir beklentim yok açıkçası Buda beni çok mutsuz ediyor. Of ne yapayım ben
hemenmasaellahları sıralayalım..
ya ben yıyemıyorum oyle seyler... meyve yıyorum cokca.. ozellıkle ayva:)
ama o sulusey...ıghhhhh...
off canım ya üzüldüm benim ilh hamileliğimde 4. ayımda işten atıldım ve sonra 8.ayda eşim işten atıldı ve ev borcumuz vardı kredi ödüyorduk üstüne birde bebek gelecekti.ilk bebek herşeyi olsun istiyordum ama maddi durumlar çok kötüydü.bir şekilde aileler yardım etti herşeyini yaptım oğlumun ama öyle çok kaliteli olamadı maalesef herkes mothercare den zıbın kıyafet alırken ben pazardan aldım filan neyse çok zor günlerdi bebeğim doğdu 3 aylıkken işe başladım yedniden ne süt iznim oldu nede başka bişey eşimde doğumdan bir iki ay sonra iş buldu ama sonuç olarak yaşadığım stresler bebeğimin hep huzursuz sürekli ağlayan bir bebek olmasına sebep oldu oğlum2,5 yaşına kadar bana gece uykusu uyutmadı saat başı kalkardı halada çok agresif dediğim dedik bir çocuk.yani sana tavsiyem ne olursa olsun sakin olmaya çalış canım.bebekler tüm hislerimizi hissediyorlar cumartesi bende çok ağladım çok ama.karnımdaki minik sanki kayboldu içimde kocaman göbeğim küçücük kaldı bir anda.sancım başladı tuvalete koştum sanki kanamam oldu gibi geldi.ne bileyim zor işte içimizde bir can var ve herşey onların mutluluğu için
haklısınız tabi mutlaka üzülmüştür ama bende çok hasassım heleki eşimin yanında hoş olmadı zaten benimki gıcıktır bu konularda bak annen bile nazını çekemedi diyor o gün bu gündür.aslında ben nazlı değilimdir hiç keşke olsam belki olamadığım içindir bu yaşadıklarım
ben de yiyemiyorum düzenli bir şekilde beslenemiyorum üffffffffffff
teşekkür ederim hepinize yorumları için boğazım düğümlendi işteyim gözümden süzülen yaşlara mani olamıyorum bilgisayar başındayım.az önce dediğinizi yaptım aradım annemi hiç bişey yokmuş gibi konuştuk bankadaymış sıra bekliyormuş dün gelmediniz Kuzeyin öğretmenine başörtüsü oyalamış öğretmenler günü için onu verecektim dedi. içim acıdı ben ise dün hiç aramadım sormadım ve bir daha hiç gitmem filan dedim kendi kendime.off ya kendimde anneyim anlamıyorum ben galiba boşuna bütün cumartesi ağladım durdum.içimdeki miniğe hiç acımadım bile.
ve esten beklenen yorum!
AMA hafıf muzıplık olsun sen yumusa dıye soylenmıs...
ya neler yasamıssın... gectı sukur. ınsaellah bu defa ıstedıgın gıbı ıstedıgını alarak yaparsın bebegının herseyını.
ya ıste Rabbım saglıgı da bereketı de mutlulugu da huzuru da arttırsın evlerde.
herkese günaydın bu arada benim haftasonum berbat geçti annemle kavga ettik.benim çok mızmız bir hamile olduğumu düşünüyormuş herşeye şikayet ediyormuşum bide bunları eşimin yanında söyledi. daha neler neler anlatmıyayım valla çok üzüldüm o kadar ağladımki cumartesi aklıma hep kötü şeyler geldi.bebeğime haksızlık yaptım hatta bir ara keşke olmasaydı dedim.insanın annesi böyle derse diğer insanlar ne yapar dimi.aslında hiçte mızmız biri değilim tek şikayet ettiğim gaz sorunum var bide göğüslerim çok acıyor dedim olayda bu.sanırım patlayacağı vardı bana düştü oda.hala çok üzgünüm hiç gitmek konuşmak istemiyorum öyle çok kırıldımki kimseyede dert yanamadım. düşünsenize eşimemi şikayet etseydim sustum ve saatlerce ağladım.annem oğluma bakıyor 4 senedir belki onun yorgunluğu var belkide başka bişey ama şimdi küsememde oğlum var arada.ama hala içim acıyor.sizinde kafanızı şişirmedim inşallah anlatınca rahatladım birazcık
Günaydın KIZLAR sohbet koyu :) Ben huzursuz bir gebelik geçiriyorum eşimin işleriyle başım dertte. Ortaklığı var 2 yıldır adam gibi para kazanamıyorlar. Defalarca konuştuk annesi. Babam ben. Anlamıyor.aynı tas aynı hamam.Senden ayrılırım diye tehdit bile ettim . Hemen savunmaya geçiyor.Bebeğim doğumdan sonra huzursuz bir bebek olacak diye çok korkuyorum. Ben bebeğime ne alabilirsem ne yapabilirsem o gibi görünüyor. Babasından pek bir beklentim yok açıkçası Buda beni çok mutsuz ediyor. Of ne yapayım ben
Benimde kızıma annem bakıyor 1,5 yıldır onun yorgunluğu var, en ufak bir sözümde alınıyor, kırıcı olabiliyor bana karşı, yazını okuyunca kendi annemi anlatıyorsun sandım, benimki de uyumama kafayı takmış durumda :) sanki o hamileymiş gibi, gerginliğini, stresini hep alttan alıyorum, hem kızıma bakıyor, hem de beni bu dünya da onun kadar düşünen biri daha olamaz buna eminim, yorgunluktan bize sarıyorlar canım, yapacak bişey yok, çekeceğiz o kadar nazlarını, onların işide çok zor bu yaştan sonra çocuk büyütmekherkese günaydın bu arada benim haftasonum berbat geçti annemle kavga ettik.benim çok mızmız bir hamile olduğumu düşünüyormuş herşeye şikayet ediyormuşum bide bunları eşimin yanında söyledi. daha neler neler anlatmıyayım valla çok üzüldüm o kadar ağladımki cumartesi aklıma hep kötü şeyler geldi.bebeğime haksızlık yaptım hatta bir ara keşke olmasaydı dedim.insanın annesi böyle derse diğer insanlar ne yapar dimi.aslında hiçte mızmız biri değilim tek şikayet ettiğim gaz sorunum var bide göğüslerim çok acıyor dedim olayda bu.sanırım patlayacağı vardı bana düştü oda.hala çok üzgünüm hiç gitmek konuşmak istemiyorum öyle çok kırıldımki kimseyede dert yanamadım. düşünsenize eşimemi şikayet etseydim sustum ve saatlerce ağladım.annem oğluma bakıyor 4 senedir belki onun yorgunluğu var belkide başka bişey ama şimdi küsememde oğlum var arada.ama hala içim acıyor.sizinde kafanızı şişirmedim inşallah anlatınca rahatladım birazcık
Canım hiç üstüne alınma, anne bu başka şeye benzemez kesin başka birşeye sinirlenmiştir yoksa o da sana kıyamaz ki. Bebeğine haksızlık etme lütfen, zaten zar zor oluyo bebeklerimizherkese günaydın bu arada benim haftasonum berbat geçti annemle kavga ettik.benim çok mızmız bir hamile olduğumu düşünüyormuş herşeye şikayet ediyormuşum bide bunları eşimin yanında söyledi. daha neler neler anlatmıyayım valla çok üzüldüm o kadar ağladımki cumartesi aklıma hep kötü şeyler geldi.bebeğime haksızlık yaptım hatta bir ara keşke olmasaydı dedim.insanın annesi böyle derse diğer insanlar ne yapar dimi.aslında hiçte mızmız biri değilim tek şikayet ettiğim gaz sorunum var bide göğüslerim çok acıyor dedim olayda bu.sanırım patlayacağı vardı bana düştü oda.hala çok üzgünüm hiç gitmek konuşmak istemiyorum öyle çok kırıldımki kimseyede dert yanamadım. düşünsenize eşimemi şikayet etseydim sustum ve saatlerce ağladım.annem oğluma bakıyor 4 senedir belki onun yorgunluğu var belkide başka bişey ama şimdi küsememde oğlum var arada.ama hala içim acıyor.sizinde kafanızı şişirmedim inşallah anlatınca rahatladım birazcık
son bir haftadır baş ağrısı ile yatıp, baş ağrısıyla kalkıyorum. doktorum normal diyor. var mı benim gibi olan?
Cok iyi yapmışsın aramakla bak için ne kadar rahatladı simdi demi..sende hassassin hamilesin tabi bude esinin yanında söylemiş diye kızıyosun nolacak o da senin esın sonuçta annenin senle olan münasebetini anlayışla karşılaması gerekir dimi..ben esime bazen annemle arama girme derim saka yollu:)teşekkür ederim hepinize yorumları için boğazım düğümlendi işteyim gözümden süzülen yaşlara mani olamıyorum bilgisayar başındayım.az önce dediğinizi yaptım aradım annemi hiç bişey yokmuş gibi konuştuk bankadaymış sıra bekliyormuş dün gelmediniz Kuzeyin öğretmenine başörtüsü oyalamış öğretmenler günü için onu verecektim dedi. içim acıdı ben ise dün hiç aramadım sormadım ve bir daha hiç gitmem filan dedim kendi kendime.off ya kendimde anneyim anlamıyorum ben galiba boşuna bütün cumartesi ağladım durdum.içimdeki miniğe hiç acımadım bile.
2 güne bir basım ağrıyor benim degünyadın kızlar
bi haftadır olmasada dünden beri fecibi baş ağrısı geldi bana akşam 7 de yattım geç kalktım ama hala geçmedi çok ağrıyo gerçekten geçirmek için bişeyler yaptın mı sen
Benimde kızıma annem bakıyor 1,5 yıldır onun yorgunluğu var, en ufak bir sözümde alınıyor, kırıcı olabiliyor bana karşı, yazını okuyunca kendi annemi anlatıyorsun sandım, benimki de uyumama kafayı takmış durumda :) sanki o hamileymiş gibi, gerginliğini, stresini hep alttan alıyorum, hem kızıma bakıyor, hem de beni bu dünya da onun kadar düşünen biri daha olamaz buna eminim, yorgunluktan bize sarıyorlar canım, yapacak bişey yok, çekeceğiz o kadar nazlarını, onların işide çok zor bu yaştan sonra çocuk büyütmek
Canım hiç üstüne alınma, anne bu başka şeye benzemez kesin başka birşeye sinirlenmiştir yoksa o da sana kıyamaz ki. Bebeğine haksızlık etme lütfen, zaten zar zor oluyo bebeklerimizBenim annem bana böyle birşey yaptığı vakit hemen arayıp söylüyorum neden böyle birşey yaptın diye. Birazcık da olsa içim rahatlıyor ama öncelikle senin sakin olman gerekiyor. Kızmadan küsmeden halletmeye çalış, umarım en kısa zamanda aranız düzelir...
Cok iyi yapmışsın aramakla bak için ne kadar rahatladı simdi demi..sende hassassin hamilesin tabi bude esinin yanında söylemiş diye kızıyosun nolacak o da senin esın sonuçta annenin senle olan münasebetini anlayışla karşılaması gerekir dimi..ben esime bazen annemle arama girme derim saka yollu:)
günyadın kızlar
bi haftadır olmasada dünden beri fecibi baş ağrısı geldi bana akşam 7 de yattım geç kalktım ama hala geçmedi çok ağrıyo gerçekten geçirmek için bişeyler yaptın mı sen
herkese günaydın bu arada benim haftasonum berbat geçti annemle kavga ettik.benim çok mızmız bir hamile olduğumu düşünüyormuş herşeye şikayet ediyormuşum bide bunları eşimin yanında söyledi. daha neler neler anlatmıyayım valla çok üzüldüm o kadar ağladımki cumartesi aklıma hep kötü şeyler geldi.bebeğime haksızlık yaptım hatta bir ara keşke olmasaydı dedim.insanın annesi böyle derse diğer insanlar ne yapar dimi.aslında hiçte mızmız biri değilim tek şikayet ettiğim gaz sorunum var bide göğüslerim çok acıyor dedim olayda bu.sanırım patlayacağı vardı bana düştü oda.hala çok üzgünüm hiç gitmek konuşmak istemiyorum öyle çok kırıldımki kimseyede dert yanamadım. düşünsenize eşimemi şikayet etseydim sustum ve saatlerce ağladım.annem oğluma bakıyor 4 senedir belki onun yorgunluğu var belkide başka bişey ama şimdi küsememde oğlum var arada.ama hala içim acıyor.sizinde kafanızı şişirmedim inşallah anlatınca rahatladım birazcık
günyadın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?