bende bu sıralar kendimi hep yanlız hisediyorum geçen hafadan beri eşim eve hep gece yarısından sonra geldi hele iki gecedir ikide geliyo buda benim sinirlerimi bozuyo durduramıyorum kendimi ağlıyorm sürekli çok mutsuz hissediyorum kendimi çokkk
Canim benim kiyamam sana simdi beni iyi dinle 6 sene önce ben 22 yasindaydim ogluma yapilan trstte 1/50 cikti down sendronu riski dunya basima yikildi.Olucem sandim Amniosentez yapildi. Cok şükür temiz cikti ama dayanamadik sonuclar cokgec cikiyor bana yillar asirlar geciyormus gibi geldi araya birilerini sokarak cok unlu bir profa gorunduk istanbulda recep bey var. Ona gorunduk o bebek sapasaglam demesine ragmen ben amniosentez sonucunu gormeden inanamam dedim sonuc temiz cikti cok sukur amam omrumden omur gitti.Simdiki gebeligimde bu sacmaliga dayanarak bu testi yaptirmadim ki zaten onceden mudahale etme sansin yok.Ama DETAYLi ULTRASON I kesinlikle tavsiye ediyorum herkeze çünkü orda bebekde bir rahatsizlik varsa dogar dogmaz bazi hastaliklarda mudahale etme sansi var. Bunu dikkate alin kizlar.Sende hic uzme tatli canini bak ben en guzel ornegim dua et bol bol icini ferah tut.
bu kadar sık aralıklarla ultrasona girmek bebek iiçin zararlı değil mi canım.
ben yeni gittim 2 hafta sonra tekrar gidicem o bile sıkıntı bana.
Kızlar çok üzgünüm geçen hafta 4 lü test yaptırdım bugün sonuçları aldım 50/1 dawn sentromu riski çıktı oran çok fazla doktorum karından sıvı almayı önerdi çok korkuyorum bebeğime birşey olmasından kafayı yemek üzereyim allahım yardım et
Büyüdüklerini düşününce zaten nasıl içim çoşuyor :))) Hepsi ayrı ayrı bir güzellik duygu..
Allahım tüm anne-baba olmak isteyenlere nasip etsin...
Ben eşim için kız olmasını çok istemiştim..Biz 6 kız 1 erkek büyüdük,babama hep aşıktım ama o sevgisini bize hiç bir zaman vermedi..Şimdi bile her adını duyduğumda sesini duyduğumda gözlerim doluyor..nasıl seviyorum nasıl seviyorum anlatamam..Sevgi görmesem de seviyorum yani..
Baba-kız ilişkini ne ben ne de diğer kardeşlerim yaşamadı,hep korkuyla büyüdük..O yüzden bir kızım olsun eşimle arasındaki ilişkiyi bende doya doya yaşayayım..O da tatsın..İnşallah bu ufaklık büyüsün de belki 3.çocuğu düşünürüm ,rabbim nasip edicek bana biliyorum sabırla onu bekliyorum..
Herkese günaydın..
Canım ikili testte sadece ense kalınlığına ve burun kemiğine bakıldı gayet normaldi ama kan testi istemedi doktorum 16 haftada 4 lü test yaptırdım oda 1/50 çıktı oran neyapacağımı şaşırmış vaziyetteyim çok korkuyorum
Geç gelmesinin sebebi işiyse o senin için bebeğin için çalışıyor öyle düşün :)) üzülüp bebeğini de üzme
Walla hastalıklar biraz da eşimin soğuk davranışları benim de psikolojimi bozdu geçen gün 3 posta gözlerim şişene başım ağrıyana kadar ağladım
merhaba kızlar 3 gündür annemdeydim dün geldim sizde coşmuşsunuz o arada cinsiyetler belli olmuş ne güzel, annemdeyken ben de annemin dr una gittim belki cinsiyet söyler diye devlet dr u o kadar tatlıydı ki küçük yerlerde devlet iyi oluyor gerçekten bu zamana kadar özele gidiyorum daha renkli ultrason görmemiştim kalp atışı duymamıştım anneöin dr unda duydum ilk, her şeye rağmen bacak arasında kordon olduğu için söylemedi dr yine
bu arada geçen hafta idrarımda iltihap çıkmıştı dr kültür testi istemişti 2. test temiz çıktı ama kasık ağrılarım devam ediyor hem de zaman zaman şiddetleniyor doktorumu aradım tekrar progestana başlamamı söyledi annemin dr u da bebek aşağıda dikkat et demişti bu ağrıların sebebi bebek aşağıda olduğu için mi acaba? dr 3 hafta sonra gel dedi zaten 2 hafta önce gitmiştim kendisine poffff ben kesin görünürüm bir başkasına arada...
Çok sağol canım amiyosentez kesin yaptırıcaz oda beni korkutuyor Allah'a sığındım inş yawruma birşey olmaz desteğin için çok tşkr ederim
Süpersin moral oldu bize canim hala tık yok bizdede :)Kızlaaaaaaaaaaar,
dün can sıkıntısından nisan 2014 annelerini okudum biraz.22-25 hafta gebelikte cinsiyet öğrenemeyenler varmış.
ve yine 22-25 arası haftalıklarda hareket hissetmeyenlerde var.
onları okuyunca teselli buldum.
Selam KIZLAR doktorumu aradım üçlü test sonuçlarım iyi çıkmış çok şükür darısı başınıza inş. Birde bugün anneme gelmiştim burda doktora gittim başka bi doktor cinsiyeti kesin belli oldu. Kızımız geliyor Allah nasip ederse. Kaseker canım beni listede kız yapabilirsin cinsiyeti artık. Hemen pembiş bir hırka aldım kızıcığıma. Annemde hemen pembe ip aldı hırka örmek için :)) çok mutluyum cinsiyetide kesinleştiği için. 3 lü de iyi çıktığı için.) darısı öğrenmeyenlerin başına
Balik yagi kullanan var mi
Canım sen bilge hastanesinde hangi doktora gidiyordun ?
Çok sevindim canım,sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..Hayırlı olsun şimdiden..Avatarındaki gibi bir kızın olur inşallah :)
Kızlaaaaaaaaaaar,
dün can sıkıntısından nisan 2014 annelerini okudum biraz.22-25 hafta gebelikte cinsiyet öğrenemeyenler varmış.
ve yine 22-25 arası haftalıklarda hareket hissetmeyenlerde var.
onları okuyunca teselli buldum.
Balik yagi kullanan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?