2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Vardır elbet ben daha yeni cinsiyet öğrendim. Bende hissetmiyorum. Ama İnan doktora da soramıyorum neden hissetmiyorum diye. Çünkü deli misin sen daha erken bu soru için diyebilir :))içimizi ferah tutalım

arkadaşlar 2 li test iyi cıkmıstı doktorum afp değerine bakmak için gün vermişti ama ö değere sadece 3 lü testin içinde bakılabıldığını söylediler.ewimin karsısında metropol tıp merkezi var dün oraya gittim yakın diye kendi hastaneme gidemedim.3 lü teste 50 tl dediler.bende yakınımda diye oraya yaptırdım.eger yaptırmak ısteyen varsa bana fiyat uygun geldi düşünebilirsiniz.bu arada izmirde oturuyorum.

Kızlar erken diyen olabilir ama birbirimizle fikir alışverişinde bulunalım seçmek gerçektenok zor bu arada Nisan ayında bebek şenliği oluyormuş o zaman baya bir indirim oluyormuş bize mağza görevlisi alıcaknolduğynuz büyük şeyleri o zaman alın demişti ... Ve alıcak olduğunuz ürünleri seni zamana kadar iyice araştırın ...
Benim beğendiğim ürünler bebe confort elea , concord neo , nuna nın bebek arabası ... Bunların içinde en pahalısı concord neo onu pek düşünmüyorum sizler bakıyor musunuz

Ben çok düzenli balık yiyemediğim için dr.um efa daily önerdi. Hergün içmiyorum. Haftada 3 gün alıyorum. Eğer o hafta balık yediysem 2 tane alıyorum. Hergün 2 tam ceviz ye dedi dr.um ek olarak.
Ben de EFA Daily başladım. eczacıya sordum hamileler alıyor mu bunu diye. Balık yağında önemli olan balığın karaciğerinden değil bedeninden yapılmasıymış. bununla ilgili bir ibare yok EFA dailyde ama onaylar vs var üstünde.

birde özel Gaziosmanpaşa hastanesinde hüseyin bey var.onada giden bütün arkadaşlarım memnun.muayene parası 70-80 civarı bişey.ben Yusuf beyi tercih ettim abimin doktor arkadaşı o tavsiye etti başkada doktor araştırmadım doğrusu.şimdilik memnunum ben yarında kontrolüm var heyecanla bekliyorum

ikili test yapılınca üçlü test yapılıyormu acaba kafam karıştı benim

doktordan doktora değişiyor. eğer ikilide risk çıkmamışsa ve ultrasonda da iyi görünüyorsa gerek duymayabiliyorlar. ben en başta entegre test için para ödedim yani ikili ve dörtlü test. bu ikisinin sonucuna göre değerlendirme yapıp en sonda bir risk çıkarıyor entegre test. bu arada 4lü test 3lüden çok daha kuvvetli bir testmiş. 3lü yaptıracağım diyorsanız onun yerine 4lü yaptırın derim.

sen nerde oturuyorsun canım ?

negüzel eşimin arkadaşıda orda çalışıyor ben ilk gebeliğimide orda öğrendim ama personel yüzünden ve gece calışan bi doktor yüzünden tercih etmemiştim. doktor daha bakmadım taam gebelik var ne istiyorsun demişti cok üzülmüştüm sadece takip amaçlı iyi bir doktor arıyorum malum gebelik riskli

küçükköyde validesuyu konutlarındayım ben.bazı doktorlar maalesef duyarsız yapacak bişey yok.canımbenimde tüp bebek o yüzden bende hep bişeymi olacak diye endişeliyim.gerçi dün tüp bebek merkezindeki doktorumla görüştüm artık başka yerde takip olacağımı söyledim çünkü muayene ücreti 250 tl orda.doktorum artık riskin kalmadı normal hamilelerle aynı riskleri taşıyorsun dedi sevindim.

Kimse bana tek kelime bişey yazmıyor nedense sanırım bende yazmamaya devam etmeliyim yine...hoşçakalın

Vardır elbet ben daha yeni cinsiyet öğrendim. Bende hissetmiyorum. Ama İnan doktora da soramıyorum neden hissetmiyorum diye. Çünkü deli misin sen daha erken bu soru için diyebilir :))içimizi ferah tutalım

evet diyebilir :)
benimde kayınvalidem sürekli kıpırdamıyo mu bebek niye ki diyip duruyor :) sorun arıyor altında :)
benim doktor da en erken 19.haftada hissedersin demişti bana.

henüz hiç bişey almadım bebeğime.
inşallah sağlıklı ilerleriz son zamanlarda düşünüyorum.birikim yapıyorum şimdi.

bebek şenliği neredeymiş canım?
BU ARADA ANNE -BEBEK FUARINDAN BAHSETMİŞTİM.Kimsenin ilgisini çekmemiş demek

Tabiki de önce sağlıklı olmalı son ana gelip ne denk gelirse almak istemiyorum alacağım şeyler kullanışlı şeyler olsun istiyorum o yüzden fikir alışverişi yapalım istedim :) senin yazdığını okudum fuarı ama malesef bana çok uzak Manisadayım izmir bize yirmi dakika genelde oraya gidiyoruz... Bebek şenlikleri tüm büyük bbek mağazalarında oluyormuş hep Nisan ayında büyük indirim yapıyorlarmış .. Joker ebebek Hellobaby gibi mağazalar ...

Biz bebek arabasını aldık dün kargomuz geldi.ABC Design 3 Tec araba + puset burada bir tek Joker mağazaları satıyor http://www.youtube.com/watch?v=9IXf7R323c0 eşimin seçimiydi ağır bastı tabii birlikte karar verdik,görünce daha çok beğendim.Biz arabayı ya da yatağı şimdiden almak istiyorduk nasip oldu çok şükür,Ocak gb de yatak için İstanbul'da olacağız.Bende takip ediyordum bir arkadaşımız daha yazmıştı buradan Cnr'da Anne Bebek Çocuk Ürünleri fuarı olacak yine Ocak'ta.Bebek arabası için uzunca araştırdım sayfaların linkleri kendi pcmde kayıtlı ama şuan annemdeyimde :) Bebe Confort Elea güzelmiş seçimlerinden.

Son düzenleme:

Canım bende boludayım oyüzden anne bebek fuarının istanbulda falan olacağını düşündüğüm için ve gidemeyeceğim için bakmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…