Kızlaaaaaaaaaaar,
dün can sıkıntısından nisan 2014 annelerini okudum biraz.22-25 hafta gebelikte cinsiyet öğrenemeyenler varmış.
ve yine 22-25 arası haftalıklarda hareket hissetmeyenlerde var.
onları okuyunca teselli buldum.
Yusuf Yılmaz canım adı.
sağol canım olmazsa orayı bi düşüneyim diyorum
nerde oturuyorsun canım yakınmısın küçükköye
eyüp yeşilpınardayım canım ben yakınım
Ben de EFA Daily başladım. eczacıya sordum hamileler alıyor mu bunu diye. Balık yağında önemli olan balığın karaciğerinden değil bedeninden yapılmasıymış. bununla ilgili bir ibare yok EFA dailyde ama onaylar vs var üstünde.Ben çok düzenli balık yiyemediğim için dr.um efa daily önerdi. Hergün içmiyorum. Haftada 3 gün alıyorum. Eğer o hafta balık yediysem 2 tane alıyorum. Hergün 2 tam ceviz ye dedi dr.um ek olarak.
ikili test yapılınca üçlü test yapılıyormu acaba kafam karıştı benim
birde özel Gaziosmanpaşa hastanesinde hüseyin bey var.onada giden bütün arkadaşlarım memnun.muayene parası 70-80 civarı bişey.ben Yusuf beyi tercih ettim abimin doktor arkadaşı o tavsiye etti başkada doktor araştırmadım doğrusu.şimdilik memnunum ben yarında kontrolüm var heyecanla bekliyorum
sen nerde oturuyorsun canım ?
negüzel eşimin arkadaşıda orda çalışıyor ben ilk gebeliğimide orda öğrendim ama personel yüzünden ve gece calışan bi doktor yüzünden tercih etmemiştim. doktor daha bakmadım taam gebelik var ne istiyorsun demişti cok üzülmüştümsadece takip amaçlı iyi bir doktor arıyorum malum gebelik riskli
Kimse bana tek kelime bişey yazmıyor nedense sanırım bende yazmamaya devam etmeliyim yine...hoşçakalın
Vardır elbet ben daha yeni cinsiyet öğrendim. Bende hissetmiyorum. Ama İnan doktora da soramıyorum neden hissetmiyorum diye. Çünkü deli misin sen daha erken bu soru için diyebilir :))içimizi ferah tutalım
Kızlar erken diyen olabilir ama birbirimizle fikir alışverişinde bulunalım seçmek gerçektenok zor bu arada Nisan ayında bebek şenliği oluyormuş o zaman baya bir indirim oluyormuş bize mağza görevlisi alıcaknolduğynuz büyük şeyleri o zaman alın demişti ... Ve alıcak olduğunuz ürünleri seni zamana kadar iyice araştırın ...
Benim beğendiğim ürünler bebe confort elea , concord neo , nuna nın bebek arabası ... Bunların içinde en pahalısı concord neo onu pek düşünmüyorum sizler bakıyor musunuz
henüz hiç bişey almadım bebeğime.
inşallah sağlıklı ilerleriz son zamanlarda düşünüyorum.birikim yapıyorum şimdi.
bebek şenliği neredeymiş canım?
BU ARADA ANNE -BEBEK FUARINDAN BAHSETMİŞTİM.Kimsenin ilgisini çekmemiş demek
Kızlar erken diyen olabilir ama birbirimizle fikir alışverişinde bulunalım seçmek gerçektenok zor bu arada Nisan ayında bebek şenliği oluyormuş o zaman baya bir indirim oluyormuş bize mağza görevlisi alıcaknolduğynuz büyük şeyleri o zaman alın demişti ... Ve alıcak olduğunuz ürünleri seni zamana kadar iyice araştırın ...
Benim beğendiğim ürünler bebe confort elea , concord neo , nuna nın bebek arabası ... Bunların içinde en pahalısı concord neo onu pek düşünmüyorum sizler bakıyor musunuz
Kimse bana tek kelime bişey yazmıyor nedense sanırım bende yazmamaya devam etmeliyim yine...hoşçakalın
henüz hiç bişey almadım bebeğime.
inşallah sağlıklı ilerleriz son zamanlarda düşünüyorum.birikim yapıyorum şimdi.
bebek şenliği neredeymiş canım?
BU ARADA ANNE -BEBEK FUARINDAN BAHSETMİŞTİM.Kimsenin ilgisini çekmemiş demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?