2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Stokke Ler çok güzel ama bana pahalı geldi ama çok sağlam güzel araba dediğin gibi üç beş çocuk büyütür :)) sizin rahatmış herşey hazır olması... Önerilerinizi bekliyoruz ıslak mendil olarak unibaby yenidoğan almayı planlıyordum ben de :)

tansıyon oldu mu 8/4...
kızımda 7/3u de gormustum.
Hamılelıkte tansıyon duser, normal bu.
Benımkı normalde 10/5 olunca...dusmek ıcın pek payı kalmıyor tabı.
Neysekı doktor onemlı bı durum yok dedı.
bu arada bu benım ıcın "onemlı degıl degerı" yoksa baskası ıcın bambaska bı durum olabılır- yazayım da.
cıkmasın da Allah korusun.. bır bırım cıksa kabul etmez doktorlar bunu.
Ya su 35lı haftaşara falan ulassak..
Esıme dıyorum "benı uyutun -kızımla:)- 5ay sonra kaldırın. bunaldım yaw

Arkadaşım ben joker sitesinde bulamadim nasıl temin ettiniz? Türkiyede misiniz?

ya neden kadavradan alınacak organlar ıcın "ıstek"te bulunuluyor. yaw anlamıyorum nıye?
Aıleye soruluyormus da %77sı reddedıyormus...sorma!
oyle bı hakları olmasın.
ya bı o hakları olmasın zaten.
offff sıkıldım...
-bılıyorum saracak sey arıyorum ama buna normalde de sarıyorum ben ya-

ya kızlar bu bebek arabaları ne kadar pahalıymış öyle tabi ucuz olanları da var ama doğum mayısa denk geliyor malum yazın evde oturacak değiliz minicik bebeği her arabaya koyamayız heralde de yine de gözüm korktu...bu saatten onra sadece bebeğe çalışsam eksiklerini ancak alırım...ilk bebeğe iyi almak lazım sizler ne düşünüyorsunuz hangi fiyatlar arası normal oluyor...off çok cahilim daha bebek odası var

Herkesın ev duzenı farklıdır ama sana tavsıyem; bebek odasını yapma bebek arabasını ıyı al!
gercı dedıgım gıbı kısıden kısıye degısır bazıları araba benım kullanacagım bısey degıl der ve gercekten de hıc gerekmez.
Ama ben arabayı cok kullandım ve kullanacagım benım ıcın araba cok onemlı.
Kızım 26 aylık...su ara ona oda yapmayı planlıyoruz.
Odamdan cıkarmadım onu hıc. hatta( cıkmasın yaaaaaaaaaaaaaa hep beraber yatalım:)))
Annesı yer onu yaaa

Mesala stokke nin setini alırsan 4000 tl civarı çok güzel araba ama ben onu almayacağım ... Dediğim gibi bebe confort un arablarına göz koydum arkadaşım kullanıyor bebek çok rahat hatta evde bile pusetinde uyuyo ( ana kucağı ) onlara bakıyorum yazmıştım fiyatları 1000-1500 civarı ortalama bir araba alınabilir ...şuan indirimde olanları var ben bebe confort elea indirime girsin diye bekliyorum o olmazsa loola alırım yine aynı markanın farklı modeli

Arkadaşım ben joker sitesinde bulamadim nasıl temin ettiniz? Türkiyede misiniz?

Türkiyedeyim,Sakarya'da..Biz bir aracıyla temin ettik,çok büyük şansa oldu açıkçası.Ama buradaki Joker mağazasıylada görüşmüştük istenildiğinde temin ediyor mağaza.Ama buradaki fiyat nasıl bilmiyorum.Sitedekinden çok farklı fiyat sunmuşlardı eşim biliyor.
ABC 3 Tec Puset-White Black | joker
Link bu şekilde var.

Son düzenleme:

Canimcim bizde de durum benzer. Maalesef esimde geceye kadar calismak durumunda. Nerede yasiyorsun, istanbul atasehirdeyim ben, yakinsan birbirimize destek olabiliriz. :)

Arkadaslar bende araniza yeni katildim 27 mayis gibi insaallah bebegimi kucagima alacagim ikili tesette doktor kesin olmamakla beraber cinsiyet tahminin de bulundu erkek gibi dedi ama yanilma oluyor mu bunu merak ettim aranizda bu haftalarda erkek olupta daha sonra kiz oldugunu ogrenen var mi

hoşgeldin aramıza
ben varım 12 de erkek dedi 15+4 te kız dedi..

bana kahveye gelsene oferta :):) benim hiçkimsem yok burda istanbulda ücretler cok pahalı ben derya uyandan cok memnundum ama ayrılmış

Kimse bana tek kelime bişey yazmıyor nedense sanırım bende yazmamaya devam etmeliyim yine...hoşçakalın

ben görmedim ama şimdi yazıyorum gitme :)

Kızlar 1,5 aydır bebeğimizi görmüyorum çok şükür ki sonunda randevuya birkaç gün kaldı. En son kalp atışını dinlemiştik, dr 1 ay sonra çağırmıştı. Randevular dolu olduğundan ancak 1,5 ay sonraya gün alabildik. Hem heyecanlıyım uzun süredir görmediğimden, hem de endişeliyim, hamile miyim değil miyim bilemiyorum bazen

arkadaslar. usutmusum.
bogazim sisti; agrisi kulagima vuruyor ve gogsumde agriyor.
limonlu ihlamur iciyrm ama sizin cabuk toparlanmak icin yaptiginiz baska birsey var mi?

Çok geçmiş olsun, geçen hafta bende grip olmuştum, Allahtan annem bendeydi de o baktı bana. Her sabah ballı limonlu ıhlamur içtim, bol bol portakal ve mandalina tükettim. Bir de eğer öksürük falan da varsa pekmez iyi geliyor. Allah acil şifa versin.

Canım bu arabaya da çok iyi diyorlar wollex hepsi burada da var
Normal değeri 1600 civarı şuan %50 indirim var 800 tl
Wollex New York Manhattan 2014 Model Seyahat Sistem Bebek Arabası / Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

Son düzenleme:
Bizimde cinsiyetimiz belli olmadığı için, henüz hiçbir şey bakmadık, eşime kalsa odasını araştır diyor ama ben geçen hafta bebek arabasını araştırmıştım. Çok yakın arkadaşlarım Maclaren ve PegPerego kullanıyordu her ikisine de yakından şahit olduğum ve bende onlarla kullandığım için hafif ve pratik olması bakımından Maclaren, tam yatması ve bebek koltuğuna uyum sağlaması açısından PegPerego ağır basıyor.

evet canım ben de beğendim onu ama merak ettğim birşey var resimlerde görünen ana kucağı da fiyata dahil mi yoksa reklam amaçlı mı koymuşlar resmi anlayamadım

Hepsi dahil canım port bebesi de var (çoğu bebek arabasında yok ) ben siyahını alalım diyorum 10 yıl yedek parça garantisi 2 yıl tüm araç garantisi var yorumlar da çok iyi olduğu yönünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…