bız bu konularda rahatız cok sukur herseyımız var:)))...
erkek olma konusunda kararlı olursa..pembelerı gıyemeyecek ama ben beyaz gıydırmeyı cok sevdıgımden
en az 6 aylık olana kadar bol bol beyazımız var sukur..
Arac koltugumuz da var.
Bebek arabası stokke xplory almıstım.. 4-5 cocuk goturur. zaten parasını ancak cıkarmıs oluruz. :))
bez alacagız. ıslak mendıl (unı baby...onerırım sadece su) stok yaptıgımızdan (hala kullanıyoruz..bezleme yok ama sılmeler falan fılan bayagı alıstık ıslak mendıle) sadece bebek bezı alacagız ohhhh vala rahatız:))
Kızımda son gunler kosturdugumu hatırlıyorum.
Cok bılmısım ya..almamıstım son aya kadar.
Biz bebek arabasını aldık dün kargomuz geldi.ABC Design 3 Tec araba + puset burada bir tek Joker mağazaları satıyor 3-Tec Kinderwagen von ABC Design - YouTube eşimin seçimiydi ağır bastı tabii birlikte karar verdik,görünce daha çok beğendim.Biz arabayı ya da yatağı şimdiden almak istiyorduk nasip oldu çok şükür,Ocak gb de yatak için İstanbul'da olacağız.Bende takip ediyordum bir arkadaşımız daha yazmıştı buradan Cnr'da Anne Bebek Çocuk Ürünleri fuarı olacak yine Ocak'ta.Bebek arabası için uzunca araştırdım sayfaların linkleri kendi pcmde kayıtlı ama şuan annemdeyimde :) Bebe Confort Elea güzelmiş seçimlerinden.
Herkesın ev duzenı farklıdır ama sana tavsıyem; bebek odasını yapma bebek arabasını ıyı al!ya kızlar bu bebek arabaları ne kadar pahalıymış öyletabi ucuz olanları da var ama doğum mayısa denk geliyor malum yazın evde oturacak değiliz minicik bebeği her arabaya koyamayız heralde de yine de gözüm korktu...bu saatten onra sadece bebeğe çalışsam eksiklerini ancak alırım...ilk bebeğe iyi almak lazım sizler ne düşünüyorsunuz hangi fiyatlar arası normal oluyor...off çok cahilim daha bebek odası var
ya kızlar bu bebek arabaları ne kadar pahalıymış öyletabi ucuz olanları da var ama doğum mayısa denk geliyor malum yazın evde oturacak değiliz minicik bebeği her arabaya koyamayız heralde de yine de gözüm korktu...bu saatten onra sadece bebeğe çalışsam eksiklerini ancak alırım...ilk bebeğe iyi almak lazım sizler ne düşünüyorsunuz hangi fiyatlar arası normal oluyor...off çok cahilim daha bebek odası var
Arkadaşım ben joker sitesinde bulamadim nasıl temin ettiniz? Türkiyede misiniz?
bende bu sıralar kendimi hep yanlız hisediyorum geçen hafadan beri eşim eve hep gece yarısından sonra geldi hele iki gecedir ikide geliyo buda benim sinirlerimi bozuyo durduramıyorum kendimi ağlıyorm sürekli çok mutsuz hissediyorum kendimi çokkk
Arkadaslar bende araniza yeni katildim 27 mayis gibi insaallah bebegimi kucagima alacagim ikili tesette doktor kesin olmamakla beraber cinsiyet tahminin de bulundu erkek gibi dedi ama yanilma oluyor mu bunu merak ettim aranizda bu haftalarda erkek olupta daha sonra kiz oldugunu ogrenen var mi
küçükköyde validesuyu konutlarındayım ben.bazı doktorlar maalesef duyarsız yapacak bişey yok.canımbenimde tüp bebek o yüzden bende hep bişeymi olacak diye endişeliyim.gerçi dün tüp bebek merkezindeki doktorumla görüştüm artık başka yerde takip olacağımı söyledim çünkü muayene ücreti 250 tl orda.doktorum artık riskin kalmadı normal hamilelerle aynı riskleri taşıyorsun dedi sevindim.
Kimse bana tek kelime bişey yazmıyor nedense sanırım bende yazmamaya devam etmeliyim yine...hoşçakalın
arkadaslar. usutmusum.
bogazim sisti; agrisi kulagima vuruyor ve gogsumde agriyor.
limonlu ihlamur iciyrm ama sizin cabuk toparlanmak icin yaptiginiz baska birsey var mi?
Canım bu arabaya da çok iyi diyorlar wollex hepsi burada da varya kızlar bu bebek arabaları ne kadar pahalıymış öyletabi ucuz olanları da var ama doğum mayısa denk geliyor malum yazın evde oturacak değiliz minicik bebeği her arabaya koyamayız heralde de yine de gözüm korktu...bu saatten onra sadece bebeğe çalışsam eksiklerini ancak alırım...ilk bebeğe iyi almak lazım sizler ne düşünüyorsunuz hangi fiyatlar arası normal oluyor...off çok cahilim daha bebek odası var
Canım bu arabaya da çok iyi diyorlar wollex hepsi burada da var
Normal değeri 1600 civarı şuan %50 indirim var 800 tl
Wollex New York Manhattan 2014 Model Seyahat Sistem Bebek Arabası / Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
evet canım ben de beğendim onu ama merak ettğim birşey var resimlerde görünen ana kucağı da fiyata dahil mi yoksa reklam amaçlı mı koymuşlar resmi anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?