2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Maclaren Ler doğumdan itibaren kullanılmıyor puset takılmıyor baston araba için güzel ama doğumdan itibaren kullanılmıyor .. Ben çok baktım ona hafif ama bebek için pek rahat olmuyacak ... Bu wollex i çok övdüler şimdi ona takıldım

Son düzenleyen: Moderatör:
kızıma macleren kullandım ben. ama 2 yaşından sonra aldım. daha öncesi tam yatabilen bebek için daha rahat bir bebek arabası almıştım. maclaren çok ama çok hafif 5 yaşına kadar kullanıdk çok sağlam bir bebek arabası tavsihye ederim kızlar.

şimdi ise mamaspapas almak istiyorum. wollexlere baktım hepsi burada comda çok indirimli 1700 e olan bebek arabası 799 a düşümüş

Tecrübeli bir anne olarak wollex kere yorumun ne ? Benim ilk bebeğim herşeyi araştırmaya çalışıyorum tavsiyeler çok önemli

Bu arabaları gördüm ben ama bebek resmen hiç birşey görmüyor puset takılınca sen bile yüzünü görmüyorsun o hoşuma gitmedi ...

Bence Nisanı beklemeyin derim aman aman bi indirim olacağını sanmıyorum fuarların coğu tanıtım amaçlı herkesde cok yüklendiği için fazla bir indirim olmuyor.çünkü stant kiraları cok pahalı

Ama en iyi indirim internet sitelerinde oluyor cok iyi takip etmek lazım mesela ben geçen gün momperyden ısıcam bebedor biberonların tanesini 7 liraya aldım 250 ml normalde 17 ve 19 arası değişiyor marketlerde mağazalarda felan üstelik kargo bedavaydı daha nevresim takımları uyku setleri çok ucuz oluyor.

İstanbulda olupta alışveriş imkanı olanlar için mahmutpaşa ,eminönü havuzlu han ,kürkçü han civarı cok uygun sosyete pazarlarıda cabası ben geçen hafta bakırköy sosyete pazarından beyaz çıtçıtlı badi tanesi 3 lirada 10 adet aldım çünkü hızlı büyüyorlar en fazla birkaç ay sonra kullanılmayacak annem becerikli olduğu için dikiş konusunda yedek çarşaf takımı metresi 12 liradan kumaşçıdan aldım 1 metreden çarşaf yastık cıkıyormuş zaten...Birer tanede annem alıcak çarşaf ve uyku seti yeter :)

bebek şekeri magnet kapı süsleri uygun almak isterseniz cinsiyetinizde belliyse İstanbuldan ben size gönderebilirim ama 1,5 aya kadar sonrası dışarı cıkamam çünkü bende o dönem alıcam

Geçen gün migrosta dolanırken dalan 'ın 100/100 bitkisel bebek detarjanından stok yaptım 2,5 liraydı netteki araştırmalarımdada herkes cok memnun olduğu için aldım.Sonra gezinirken migrosta yine bebek havlularını gördüm 11 liraydı cokta güzeldi 2 tane alıverdim :)

ben ıslak mendil sadece dışarı cıktığımda kullanıcam daha karar vermedim.6 aya kadar pamuk ve su birde poposunu yıkamak ciltleri cok hassas en iyisini bile kullananları gördüm çevrem için konusuyorum yavruların yazık popoları kıpkırmızı oyüzden pamuk stoğu yapmam lazım:)

bugün eşimle alışveriş merkezine gittim daha önce bilmiyordum C&A mağazalarının bebek ürünleri sattığını ama okadar güzel şeyler varki o battaniyeler çoraplar çıtçıtlı badiler paket yapmışlar 5 adet 24.90 ve her üründe %20 indirim var ama kendimi kaybettim diyebilirim aynı şekilde H&M mağazalarındada cok güzel yenidoğan ürünleri var.

Ben bebek arabasında maclerende karar kıldım zaten 1,5 yaşına kadar normal arabaya biniyor daha sonra herkes baston araba tercih ediyormuş. ikiz olacağı için ağırlık cok önemli macleren 9 kilo civarı ama ayrı ayrımı alsam yoksa yanyanamı hala kararsızım.pusetlerini araba koltuğu olarakta kullanabilenlerden alıcam internetten sürekli araştırıyordum .Ama ablam hediye almak istediğini söyledi :)ondanda yırttık yani :) ama ikiz olduklarını öğrenmeden önce kanzda karar kılmıştım 3 tekerlikli olanlarda :)fiyatları uygun

yatak olarak park yatak alıcam ileride duruma göre hareket etmek istiyorum sonradan pişman olmamak için ablam mobilyadan hiç memnun değildi.Aklıma gelenler bunlar geldikçe yazarım :)

Son düzenleme:

Maclaren 6. aydan itibaren kullanılıyordu, ama sanırım yeni modelleri doğumdan itibaren kullanılabiliyormuş. Öyle hafif ve kullanması sürmesi pratik ki, ister istemez ona yöneliyorum, ama tam yatmıyor o da bir dezantaj Neyse daha çok zamanımız var, araştırır burada fikir alışverişi yapıp ona göre alırız :)

Hepsini güle güle giysin minikler :)) maclarenleri iyi düşün canım doğumdan itibaren kullanmayacaksın ikisini nasıl taşıyacaksın ... Baston araba olarak tartışılmaz güzel ama yeni doğanlar için uygun değil ... Ben de her gün indirimleri takip ediyorum ama nisanı bekleyin dediler ya bir yandan da için içimi yiyor hata mı yapıyorum diye ... Ben de park yatak alıcam kendi idama koyucam ayrıca zaten oda da yapıcaz .. Sonra büyüyünce park yatağa top oyuncak doldurup oynamıştı yiğenim çocuklar bayılıyorlar hem katlanıp taşınabiliyor yazlığa falan götürebiliriz diye düşündüm .. Ama biberon nasıl alınmalı meme uçları nasıl olmalı bilmiyorum ???

Tabi bence de fikir alışverişinde bulunalım hepimiz için iyi olur bebişlerimiz rahat etsin ...

çok teşekkürler tatlım yenidoğanlar için var artık ben bizzat yatan gördüm ama doğumdan sonra alıcam zaten belki fikrim değişir ihtiyaçlar zaman ilerledikçe çoğalıyor en azından kafam rhat olur diye düşünüyorum birde ben dışarı cıkamam belli süre sonra o yüzden biraz erkenciyim biberon uçları ben 0-3 ay aldım.Zaten deneyerek öğreneceğim için ilerleyen zamanlarda olmazsa değiştiririm aynen bende tatilde götürürm diye düşündüm hem zaman geçtikçe çok güzel şeyler çıkıyor odayı 2,5 yaşından sonra düzenlemeyi planlıyorum ben

MAclarenlere puset takılıp bebek anneye dönük duruyorsa tam yatıyorsa başka araba seçmeye gerek yok ben baktığımda görememiştim ... Odasını ben de sonra yapayım diyordum ama anneanne babanne pek hevesli sponsor olucaklar ben de ok dedim ... Beyaz üstünde çiçek böcek olmayan sade bir takım alıcam modası geçmiyecek şekilde şu komidinleri çıkınca normal genç odası yatağı olanlardan istiyorum bakıcaz bakalım :))

Kızlar bugün amniyosentez yaptırdım sonuçlar üç hafta sonra çıkacak nasıl dayanacağım bilmiyorum ayrıca bugün bebeğime detaylı ultrason dada bakıldı herşey gayet normal çıktı ama 50/1 oran beni çok korkutuyor

kızlar bugün esim görsün diye baska bir doktara gittik.bende özlemiştim zaten,esimde görmüş oldu çok şükür.hersey yolunda 106 grammıs 14+4 haftalık.cinsiyetini sordum baktı.bacak arası çatalda yatar gibi açıktı ekranı dondurdu ben hemen çıkıntıyı gördüm.tekrar sordum doktora.flu görünüyo tam olarak bisey diyemem dedi ve hiç birsey demedi.yine cinsiyetini öğrenememiş oldum yani.doktor randevuma 2 bucuk hafta var yaaaaaaaaa cinsiyeti öğrenemeyen bir ben kaldım heralde.

puset konusunda birşey diyemem :)görmedim ay ne güzel englısh home tarzı beyaz döşemeyi çok istiyorum bakalım nasip Rabbim gönlüne göre versin canım

Dua ettim senin için hayırlı haberler olsun inşallah...

bende öğrenemedim canım yalnız değilsin :)

Hepsi dahil canım port bebesi de var (çoğu bebek arabasında yok ) ben siyahını alalım diyorum 10 yıl yedek parça garantisi 2 yıl tüm araç garantisi var yorumlar da çok iyi olduğu yönünde

Port bebesi ek değil yani 3 parça değil,bazı bebek arabalarındaki gb alt kayışlarla kolayca aldığı bir şekil,düşünenler için avantaj tabii,ayrı olmamasıda ayrı bir avantaj

Maşallah miniğee O çıkıntı kızda da erkekte de en başta var yandan net görüntü olunca kızda paralel olarak erkekte dik olarak ilerliyor.Nub teorisi diye görmüşsünüzdür.Çok bakmıştım ama minik sağolsun süpriz sever çıktı :)) Yalnız değilsin son gittiğimde 16+3'tü,bu 2. doktordu o da ilki gb kıza benziyor ama olmayadabilir dedi.%90 deseydi ona bile razıydım Şimdi benimde hayaller fluuu

Birşey yazmadim ama takvime hatirlatma kurdum. Gideceğimiz zaman burada paylasalim belki buluşuruz orada super olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…