buarada nette "ebrumaternity" diye yazarsiniz bir site gelecek. ozellikle cuma gunlwri cilgin cuma diye bolumu var. hamile giyiminde indirim yapiyorlar. aklinizda olsun.
Arkadaslar bende araniza yeni katildim 27 mayis gibi insaallah bebegimi kucagima alacagim ikili tesette doktor kesin olmamakla beraber cinsiyet tahminin de bulundu erkek gibi dedi ama yanilma oluyor mu bunu merak ettim aranizda bu haftalarda erkek olupta daha sonra kiz oldugunu ogrenen var mi
Bana da özellikle kalabalık ortamlar sıcak geliyor..bence çatlak için herşeyi bir arada kullanmayın zaten cilt cok hassas oluyor ben sadece nıvea bebe yağı kullanıyordum alerji oldum hemde 15 gün çektm kıpkırmızı oldu karnım :) kaşıntıda cabası
artık yüzüstü ve sırt üstü yatmak yok yüzüstü yatarken bebeğe zarar verebilirsin.sırt üstüde kan akışında sorun yaratıyor sol tarafa yatmaya alıştırmalısın kendini
selam arkadaşlar ben normalde cok üşüyen biriydim hamilelikten beri bir kere olsun üşümüyorum ya:)evde düşük derecede çalışıyor kombi bana cok sıcak geliyor sizdede öylmi acaba?
Hayırlı olsun canım:) kizceler çoğalıyorSelam KIZLAR doktorumu aradım üçlü test sonuçlarım iyi çıkmış çok şükür darısı başınıza inş. Birde bugün anneme gelmiştim burda doktora gittim başka bi doktor cinsiyeti kesin belli oldu. Kızımız geliyor Allah nasip ederse. Kaseker canım beni listede kız yapabilirsin cinsiyeti artık. Hemen pembiş bir hırka aldım kızıcığıma. Annemde hemen pembe ip aldı hırka örmek için :)) çok mutluyum cinsiyetide kesinleştiği için. 3 lü de iyi çıktığı için.) darısı öğrenmeyenlerin başına
pusetiyle birlikte fiyatı mı bu? Abc nin zoom ikiz arabasını beğenmiştim ama Türkiye'de satıldığını bilmiyordum..acaba fiyatları nasıl?Türkiyedeyim,Sakarya'da..Biz bir aracıyla temin ettik,çok büyük şansa oldu açıkçası.Ama buradaki Joker mağazasıylada görüşmüştük istenildiğinde temin ediyor mağaza.Ama buradaki fiyat nasıl bilmiyorum.Sitedekinden çok farklı fiyat sunmuşlardı eşim biliyor.
ABC 3 Tec Puset-White Black | joker
Link bu şekilde var.
Birşey yazmadim ama takvime hatirlatma kurdum. Gideceğimiz zaman burada paylasalim belki buluşuruz orada super olur
Super fiyatlar ve çeşitler var, teşekkürler. Ayrica cuma indirimi baslamis.
Birşey yazmadim ama takvime hatirlatma kurdum. Gideceğimiz zaman burada paylasalim belki buluşuruz orada super olur
bence çatlak için herşeyi bir arada kullanmayın zaten cilt cok hassas oluyor ben sadece nıvea bebe yağı kullanıyordum alerji oldum hemde 15 gün çektm kıpkırmızı oldu karnım :) kaşıntıda cabası
artık yüzüstü ve sırt üstü yatmak yok yüzüstü yatarken bebeğe zarar verebilirsin.sırt üstüde kan akışında sorun yaratıyor sol tarafa yatmaya alıştırmalısın kendini
selam arkadaşlar ben normalde cok üşüyen biriydim hamilelikten beri bir kere olsun üşümüyorum ya:)evde düşük derecede çalışıyor kombi bana cok sıcak geliyor sizdede öylmi acaba?
Ben normalde yuzustu yatarım ama kızımda hıc yatmadım. bu defa yuzustu cok yattım -mıdem yanıyor dıye-..son kontrolde
doktorum "artık yatma" dedı. yatmamalısın.
alısamazsan hamıle yastıgı al. ya da ılk once ıkı bacak arana -ozellıkle dız mesafesınde- yastık koyup yatmayı dene.
bende müdahale şansı olmadığını bildiğimden ikili testimi yaptırmadım.hiçbirini yaptırmıycam dedim.çünkü tüm hamileliğim boyunca kendime herşeyi zehir edeceğimi böylece bebeğimi üzeceğimi düşünüyorum.şimdi üçlü için gün verdi doktorum.karar veremedim acaba yaptırsam mı yaptırmasam mı?pişman olacğım bi karar vermek istemiyorum neolur akıl verin banada.ilk çocuğum olduğundan çok tecrübeli değilim fikriniz ne kızlar??
henüz hiç bişey almadım bebeğime.
inşallah sağlıklı ilerleriz son zamanlarda düşünüyorum.birikim yapıyorum şimdi.
bebek şenliği neredeymiş canım?
BU ARADA ANNE -BEBEK FUARINDAN BAHSETMİŞTİM.Kimsenin ilgisini çekmemiş demek
Biz bebek arabasını aldık dün kargomuz geldi.ABC Design 3 Tec araba + puset burada bir tek Joker mağazaları satıyor 3-Tec Kinderwagen von ABC Design - YouTube eşimin seçimiydi ağır bastı tabii birlikte karar verdik,görünce daha çok beğendim.Biz arabayı ya da yatağı şimdiden almak istiyorduk nasip oldu çok şükür,Ocak gb de yatak için İstanbul'da olacağız.Bende takip ediyordum bir arkadaşımız daha yazmıştı buradan Cnr'da Anne Bebek Çocuk Ürünleri fuarı olacak yine Ocak'ta.Bebek arabası için uzunca araştırdım sayfaların linkleri kendi pcmde kayıtlı ama şuan annemdeyimde :) Bebe Confort Elea güzelmiş seçimlerinden.
arkadaslar. usutmusum.
bogazim sisti; agrisi kulagima vuruyor ve gogsumde agriyor.
limonlu ihlamur iciyrm ama sizin cabuk toparlanmak icin yaptiginiz baska birsey var mi?
Kızlar bugün amniyosentez yaptırdım sonuçlar üç hafta sonra çıkacak nasıl dayanacağım bilmiyorum ayrıca bugün bebeğime detaylı ultrason dada bakıldı herşey gayet normal çıktı ama 50/1 oran beni çok korkutuyor
pusetiyle birlikte fiyatı mı bu? Abc nin zoom ikiz arabasını beğenmiştim ama Türkiye'de satıldığını bilmiyordum..acaba fiyatları nasıl?
Herkes bebek alışverişleri için fikirlerini paylaşmış. Ben de yazayım dedim;
Bebek odası olarak oğlumun odasını yeniden boyatıp kullanmayı düşünüyorum. Odayı aldığım firmayı aradım boyama işlemi için 1950!!!!?? TL fiyat istemez mi?? Ben üç sene önce 1.500 vermemiştim bile sıfır alırken inanamadım. Başka mobilyacılara soracağım artık.
Oğlumda ilk altı ay park yatak kullanmıştım hiç memnun kalmadım. Bir yere götürürken açması kapaması bir dertti, pek sağlam ve kullanışlı değildi. Altı ayın sonunda elimizde kaldı attık zaten... Chi... Vb markaların kaliteli görünen ürünleri vardı ama onlar da çok pahalıydı bence. O yüzden bu sefer yatak yanına minik beşik benzeri bişey alıcam bu sefer.
Kıyafetlerde oğlumunkileri dün ayırdım iki hurç çıktı kızımın da giyebileceği uygun renklerde. Tabii yeni alışverişler de olacak, olmaz mı? İlk aldığım şey m...care den body ve tulumlar oldu. Yine oğlumda hastane çıkışlarını hiç kullanamamıştım. O eldivenleri filan çıkarıp atıyordu minik ellerinden. En çok kendinden eldivenli( el kısmı kıvrılıp eldiven oluyor) önden çıtçıtlı body içine tulum kullanmıştım. Şimdi de ilk başlar için sadece bunları alıcam.
Biberon, emzik zaten steril şeyler, nuk ve avent'ten şaşmam. Steril makinası çok kullanılıyor Arzum almıştım.
Ateş ölçer, kulaktan ölçen Braun almıstım çok memnunum.
Süt sağma makinalarının çok çeşidi var, hiç olmazsa manueli her annenin elinin altında muhakkak olmalı. Emmezse bile düzenli sağıp sütü korumayı, depolamayı sağlıyor. Benim ilk aldığım elektriklinin motoru bozulmuştu, pek çok arkadaşımın da aynısı oldu sanırım genel bir problem elektiriklilerde...
Oğlumda ıslak mendil kullanmıştım bir süre sonra ama sonradan içindekiler ile ilgi öğrendiğim şeyler beni çok soğuttu. Sadece su ve pamuk denilenlerde bile neler neler var. Dışarı çıkaren ve acil durumlarda uniwipes ve niveanın beyaz olanını kullanıyorum çünkü testlerde en az katkı ve alerjen onlardan çıktı.
Her alt temizliğinde de sebamed pişik önleyici kullanmıştım ciddden pişik nedir bilmedik görmedik çok şükür.
Şimdilik benden bu kadar:)
Canım benim arkadasımda seninle aynı durumda idi. Odayı hıc almadı onceden. Yatak yanına kucuk besık aldı, odasını tasınca yaptı. Yalnız boya kokusunun cıkması ıcın bır su var; havalandırma suresı (cam acıkkken bır ay gıbı) onu göz önunde bulundurmak gerekıyor muhakkak...Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar...
ne güzel herkes alışverişe başlamış. okumak bile çok heyecanlandırıcı:)
ben henüz hiç bişey almadım. geçen mint yeşili bir kazak gördüm bir heyecanla ablamlara yapmak istediğimi söyledim ama bırakmadılar. daha erkenmiş önce 7 ay dolsunmuş.
7. ayda da nasıl olur sağlığım bilemiyorum
sizi okuyunca bende heveslendim ve tecrübeli annelerden benim ricam var.
şuanki evimiz çok küçük. beşik koymaya yer yok. Allah nasip ederse bebek3 aylık olduğunda kendi evimize taşınacağız.
dolayısı ile bebek odası beşik vb. ihtiyaçlarını o zaman tamamlarmıyım, yani bebek küçük olduğu için alışveriş yapabilir miyim?
bir de bebek doğduğunda ilk 3 ay için acil olması gerekenler nelerdir, paylaşabilir misiniz?
" prenscim" buhar makinesinden bahsetmişsin. o ne ki bilmiyom :)
videoyu izledimde çocuğun bulunduğu alan çok küçük gibi kaç yaşına kadar kullanabiliyor.
Ne güzel bilgiler vermişsin canım çok sağol böyle tecrübeli anneler paylaşımda bulununca çok iyi oluyor... Park yatak al diye çok söyleyen oldu beşiğe sığmıyormuş 5 ay sonra bebişler oda da yapacağım için park yatak alayım diyorum kaliteli bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?