balık yağını sordum doktora ben tavsiye etmiyorum dedi balık yemeliymişiz onun yerine
hep öyle diyorlar ama yenmiyor yiyemiyoruz ki.
ben falan 4 aydır 1 kez balık yedim.
kızlar nasılsınız ara sıra giriyorum sayfaları takip ediyorum bazen yazmaya fırsat bulamıyorum ama genel olarak herkes maşallah cok iyicinsiyetler belli olmuş alışverişler başlamış. bizim yarın kontrolümüz bebişimi bayadır görmüyorum çok özledim yarın üçlü testimiz yapılack bide cinsiyetimize doktorumuz 12. haftada erkek demişti bakalım artık 16 haftalık olduk sanırım yarın kesinleşir.bizde artık yavastan eşyalarını almaya başlayacağız. buarada 4 aylık hamileyim ve hiç kilo almadım kızlar sadece belim kalınlaştı gören 4 aylık hamile olduguma inanmıyor sizde kilo durumları nasıl :26:
bende aynısını dedim yemeye çalış zorla kendini dedi. elevit içiyorum ben o vitamin olarak sana yeter dedi.
kızlar nasılsınız ara sıra giriyorum sayfaları takip ediyorum bazen yazmaya fırsat bulamıyorum ama genel olarak herkes maşallah cok iyicinsiyetler belli olmuş alışverişler başlamış. bizim yarın kontrolümüz bebişimi bayadır görmüyorum çok özledim yarın üçlü testimiz yapılack bide cinsiyetimize doktorumuz 12. haftada erkek demişti bakalım artık 16 haftalık olduk sanırım yarın kesinleşir.bizde artık yavastan eşyalarını almaya başlayacağız. buarada 4 aylık hamileyim ve hiç kilo almadım kızlar sadece belim kalınlaştı gören 4 aylık hamile olduguma inanmıyor sizde kilo durumları nasıl :26:
vitamin olarak değilki zaten omega açısından istiyorum ben. ceviz kırdım dün masaya koydum gördükçe yerim diye ama öğlan yerim akşam yerim diye hep erteliyorum.
ama doktorların hiçbiri balık yağı önermiyorlar.
doktorum ikili sonuçlarımın iyi olduğunu ve dörtlü teste gerek kalmadığını söyledi direk ayrıntılı ultrason yapalım dedi 20-22. haftada.dörtlü testte yalancı pozitif çıkabiliyor o zaman amniyosentez yaptırman gerekir dedi.çok kararsız kaldım size böyle bir yorum yaptımı doktorlarınız.
Canım benim drum öneriyor ve bende kullanıyorum balık yağını gün aşırı erken doğum riskini azalttığını ve bebekte gelişim geriliği tiskini azalttığı için kullanman gerekiyor dedi etrafımdaki arkadaşlarım kuzenlerimde kullandı hamileliğinde
Bana degilde kardesimin doktoru senin doktorun gibi dedi.o iki cocuktada sadece ikili yaptirdi.cok sukur sorunsuzlar.balik yagi icinde tesekkurler.
doktorum ikili sonuçlarımın iyi olduğunu ve dörtlü teste gerek kalmadığını söyledi direk ayrıntılı ultrason yapalım dedi 20-22. haftada.dörtlü testte yalancı pozitif çıkabiliyor o zaman amniyosentez yaptırman gerekir dedi.çok kararsız kaldım size böyle bir yorum yaptımı doktorlarınız.
İkili test iyi çıkınca sadece haftaya alfa feta protein bakıcam dedı. Aynen gerek görmedi üçlü ve dörtlüye. (Bahsettiği değer omurga açıklıklarını tespit için.)Ciddi bir problem olsa ultrasonlarda görünmez miydi dedim, görünürdü dedi. Yani tam olarak neye göre hangi testlerin yapılmasına karar veriyolar anlamış değilim.
Buarada dörtlüde yalancı pozitifi ilk kez duydum. Toplam güvenilirliği diğerlerinden daha yuksek diye bılıyorum. Doktoruna güveniyorsan yaptırma ama karar senin cnm.
Aynen kızlar daha verdigim 2 kiloyu yeni aldım bana gore karnım çıktı ama herkes hani nerde taşıyorsun ikizleri diyo..hoş bise hını geliyodu ilk basta su an nedense gıcık oluyorum artık :)ben 51 ile hamile kaldım 47 lere falan düştüm şimdi 52 olmuşum.
benide gören bebek nerde diyorlar, karnın yok diyorlar ama var, kendilerinin 6 aylık hamile göbeği olduğu için bizim düz karnımızın azıcık kabarması tuhaf geliyor :)
Sanırım haklısın herkes oyle diyor..bu arada oglusun hayırlı olsun:) cok guzel iki oglusun olması da..:)benimde karnım gayet belli herkes kaç aylık diye soruyor ikinci doğumda çabuk çıkıyor kızlar
Huhu Hanımlar biz 14+1 olduk sizce 2li test için geç kaldık mıdoktor yaptır dedi fakat bi türlü olmadı çünkü 2 cenazemiz oldu 10 gün arayla işyerinden izin alamıyorum
erkek olduğunu bir kere daha teyit etti doktorumuz hatta pipinin resmini çekti bu defa öyle ısrarla sordum ki ben. istanbulda oturuyorum ben küçükköyde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?