kızlar ben 73 ile hamile kaldım şuan 75 kiloyum (boyum 1.68) , 2 kilo almışım çok değil diyolar ama göbeğim çok fazla çıktı ,bayağı büyük bir göbek oldu sizde de böle mi kilo alımı az olup göbeğin çok çıkma durumu yaşıyomusunuz
Ben de cnm 3 kilo aldım, göbiş çıkık:) ama ben çok hızlı alırım biliyorum
YANİ SENİN DE çok değilmiş ama 3 kilodan daha fazla bi göbeğe sahipsen rahatladım diyebilirim :)
bu arada alıntı yapıldığında bana bildirim geliodu şimdi gelmio bilmediğim bi ayarıyla mı oynadım nasıl düzeltilir bilgin var mı cnm
Konusmanıza dayanamayıp ynt yazıyorum kusra bakmayın arkadaslar ama gıda konusu takık oldugum bır konu da o yuzden cvp yazmak istedim... Bal, pekmez, et, sut hepsinde neler dönüyor sürekli takipteyim oğlumun sağlığı için.
Gerçek tavuk kalmadı artık. Kuş gribi çıktığı dönemde, köylere kadar gidip diri diri köy tavuklarını çukurlara gömdüler. Hem yumurta hem de tavuk sektörü sadece fabrikasyon işletmelere kaldı. Hiç kımıldamadan, gün ışığı görmeden, aşırı hormon bastırılarak normal büyüme süresinin yarısında hatta üçte biri zamanda kesime gidiyor tavuklar. Bir de hastalanmamaları için antibiyotik basılıyor. ol
yorlar zehir küpü gibi( Erkek çocuklara özellikle yedirmeyin deniliyor hormon durumu yüzünden.[
çok doğru söylüyosun ... kendi adıma evime giren şeylere dikkat etmeye çalışıyorum tabii bir yere kadar . mesela süt ve süt ürünlerini besici bir arkadaştan alıyoruz tereyağımızı, yoğurdmuzu vs ama illa evimize giren sağlıksız şeyler de cabası napsan olmuyo ... erken doğumlar, düşükle sonuçlanan gebelikler yada engelli doğan bebekler hepsi kötü yaşamımızın sebepleri...
İyi geceler arkadaslar ya aranızda kecı sütü içen varmı bana cok ıyı geldıgını ıcmem gerektıgını soyledıler ama nafıle cok az ıcebıldım hamılelıgımın basından berı hıc mıdesı bulanmayan ben kusacaktım o nasıl bır kokudur arkadas hala burnumda valla :120:
İyi geceler arkadaslar ya aranızda kecı sütü içen varmı bana cok ıyı geldıgını ıcmem gerektıgını soyledıler ama nafıle cok az ıcebıldım hamılelıgımın basından berı hıc mıdesı bulanmayan ben kusacaktım o nasıl bır kokudur arkadas hala burnumda valla :120:
KJızlarrrr göbüşleriniz nasıl büyüdü mü? Ben artık yavaş yavaş kilo aldığımı fark edilebilir derecede görebiliyorum. Bu arada bebeğinin hareket ettiğini hissedenler varmış. Ben de hissediyorum artık :) Doktorum haftaya ultrason için gün verdi ama cuma günü eşimin doğum günü ve ben bebeğin cinsiyeti için yarın ya da diğer gün doktora gidip eşime de cinsiyet haberini doğum günü hediyesi olarak vermek istiyorum ne dersiniz? Gerçi 13+5 iken doktor kız dedi bebeğimiz için, ama ben erken olduğunu düşünüyorum değişme ihtimali var mıdır ki :) Neyse eşim erkek olmasını çok istiyodu. eğer doktor erkek derse ultrason görüntüsünü ve bebeğimize ait bi de kıyafet alıp hediye paketi ile iş yerine göndericem bunları doğum gününü kutlicam. Kızsa biraz hayal kırıklığı olur şimdi onun için. O zaman doğum gününü de kutlamicam :) Allahım herkese rahat bi gebelik nasip etsinn
YANİ SENİN DE çok değilmiş ama 3 kilodan daha fazla bi göbeğe sahipsen rahatladım diyebilirim :)
bu arada alıntı yapıldığında bana bildirim geliodu şimdi gelmio bilmediğim bi ayarıyla mı oynadım nasıl düzeltilir bilgin var mı cnm
bende 64 ile başladım şimdi 68-68,5 geliyorum.
göbek çevrem ve basen kalçalarım büyüdü.sürekli otutararak çalıştığım ve egzersiz yapamadığım için
sabah onu hesapladım bende 4 ayda 4 kilo sonrası ne olacak diye.ama inanın hiç aburcubur yemediğim gibi faydalı şeyleride yiyemiyorum.mesela ambalajlı herşeyden kaçınıyrum işyerine yemeğimi kendim getirip evde kahvaltı etmeden çıkmıyorum .asla dışarı yemeği yemiyorum.
et-tavuk-yumurta-süt-pekmez-peynir-bal-ceviz-fındık-badem bunların hiçbirini yiyemiyorum.
nerden bu kilo çözemedim
Konusmanıza dayanamayıp ynt yazıyorum kusra bakmayın arkadaslar ama gıda konusu takık oldugum bır konu da o yuzden cvp yazmak istedim... Bal, pekmez, et, sut hepsinde neler dönüyor sürekli takipteyim oğlumun sağlığı için.
Gerçek tavuk kalmadı artık. Kuş gribi çıktığı dönemde, köylere kadar gidip diri diri köy tavuklarını çukurlara gömdüler. Hem yumurta hem de tavuk sektörü sadece fabrikasyon işletmelere kaldı. Hiç kımıldamadan, gün ışığı görmeden, aşırı hormon bastırılarak normal büyüme süresinin yarısında hatta üçte biri zamanda kesime gidiyor tavuklar. Bir de hastalanmamaları için antibiyotik basılıyor. ol
yorlar zehir küpü gibi( Erkek çocuklara özellikle yedirmeyin deniliyor hormon durumu yüzünden.[
çok doğru söylüyosun ... kendi adıma evime giren şeylere dikkat etmeye çalışıyorum tabii bir yere kadar . mesela süt ve süt ürünlerini besici bir arkadaştan alıyoruz tereyağımızı, yoğurdmuzu vs ama illa evimize giren sağlıksız şeyler de cabası napsan olmuyo ... erken doğumlar, düşükle sonuçlanan gebelikler yada engelli doğan bebekler hepsi kötü yaşamımızın sebepleri...
kesinlikle haklısın.
4 gündür giremiyorum foruma ne çok şey yazmışsınız yahu oku oku bitmedi :)
Bulunduğumuz yerde doktor olmadığı konusunu ispatlamak için 4 gündür dolaşıyoruz bir yerlerde onlarla uğraşıyorduk merkeze gittik tabi ama eve geri nasıl geldik bilmiyorum karda, siste Allah'a emanet. Eşim hafta sonu seni İstanbul'a bırakayım böyle gidip gelemeyiz doktora demeye başladı bile.
Hayırlı haberlerle geldik inşallah. Plesanta yukarı olması gereken yere çıkmış çok şükür :)
Cinsiyetini yine göstermedi bu sebeple kıza hazırlayın kendinizi dediler. Pamuk'umuz gelecek inşallah :))
Birde 3 gün geriden gelen bebeğim 1 gün öne geçmiş. Annesi yemeye başladı onada yaradı herhalde:) Bende 200 gr almışım ama göbeğim var. Gören artık hamile misin diye soruyor bana:)
Ağrılarım içinde idrarda enfeksiyon var dediler ve antibiyotik verdiler ama korkuyorum kullanmaya eczacıyada sordum zaten hep hamilelere veriyorlar bu ilacı dedi bugün aile hekiminide bi sorucam.
kızlar ben 73 ile hamile kaldım şuan 75 kiloyum (boyum 1.68) , 2 kilo almışım çok değil diyolar ama göbeğim çok fazla çıktı ,bayağı büyük bir göbek oldu sizde de böle mi kilo alımı az olup göbeğin çok çıkma durumu yaşıyomusunuz
4 gündür giremiyorum foruma ne çok şey yazmışsınız yahu oku oku bitmedi :)
Bulunduğumuz yerde doktor olmadığı konusunu ispatlamak için 4 gündür dolaşıyoruz bir yerlerde onlarla uğraşıyorduk merkeze gittik tabi ama eve geri nasıl geldik bilmiyorum karda, siste Allah'a emanet. Eşim hafta sonu seni İstanbul'a bırakayım böyle gidip gelemeyiz doktora demeye başladı bile.
Hayırlı haberlerle geldik inşallah. Plesanta yukarı olması gereken yere çıkmış çok şükür :)
Cinsiyetini yine göstermedi bu sebeple kıza hazırlayın kendinizi dediler. Pamuk'umuz gelecek inşallah :))
Birde 3 gün geriden gelen bebeğim 1 gün öne geçmiş. Annesi yemeye başladı onada yaradı herhalde:) Bende 200 gr almışım ama göbeğim var. Gören artık hamile misin diye soruyor bana:)
Ağrılarım içinde idrarda enfeksiyon var dediler ve antibiyotik verdiler ama korkuyorum kullanmaya eczacıyada sordum zaten hep hamilelere veriyorlar bu ilacı dedi bugün aile hekiminide bi sorucam.
canım geçmiş olsun benimde ağrılarım oluyo daha önce doktor idrar enfeksiyonun var demişti galiba onun için olabilir birde şimdi grip oldum benim hastalığımda çok kötü geçer ateşten yataklara düşerim çok korkuyorum tamamen şifayı kapmadan iyileşmek istiyorumha burada kız bebekler geç belli olur derler :) allah kucağına eli kolu sağlam bebeğini versin hepimiz için dua ediyorum :)
Maşallah miniğe de annesine de :)Göbekler atağa geçti son haftalarda
Bende ilaç kullanıyorum Rovamycine,her içtiğimde dua ediyorum :) İnsan korkuyor elinde olmadan.Eczacı bana da ilacı okuduğu gb anladı soracağımı merak etmeyin dedi,daha da ilerlemesin diye içiyorum mecburen.Allah'a emanet minikler
verdiğin cevaplar için teşekkür ederim cnm.
Çok önemli bir sınavım var Ocak ayında. bundan sonraki hayatımda mesleki ve maddi açıdan büyük yer teşkil eden bir sınav. onun stresi var. çok çalışmam lazım. eşim çalışmamam için elinden geleni ardına koymuyor. dizi için, bilgisayar oyunu için bile benimle kavga ediyor. o kadar kendi keyfine düşkün ve şımarık ki.. geçen kavgamızda şiddet bile uyguladı bana.
hamilelik zaten ayrı bir psikoloji. üstüne hamileliğin başında %90 düşecek lafını duydum, sonra down sendromu riskimiz yüksek çıktı, sınavım var ve bir de eşimle uğraşıyorum. ayrıca gribim. 4 aydır midem bulanmadı dün öksürmekten afedersiniz kusacaktım. bebişim için endişeleniyorum. İnşallah hem fiziksel hem psikolojik olarak iyileşirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?