2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Ben de cnm 3 kilo aldım, göbiş çıkık:) ama ben çok hızlı alırım biliyorum

Ben de cnm 3 kilo aldım, göbiş çıkık:) ama ben çok hızlı alırım biliyorum

YANİ SENİN DE çok değilmiş ama 3 kilodan daha fazla bi göbeğe sahipsen rahatladım diyebilirim :)
bu arada alıntı yapıldığında bana bildirim geliodu şimdi gelmio bilmediğim bi ayarıyla mı oynadım nasıl düzeltilir bilgin var mı cnm

Yani göbek gibi değil ama bayağı gergin top gibi yusyuvarlak hamile göbişi. Kilo almadın ama göbeğin çıktı diyorlar. Değil tabi moral olsun diye öyle söylüyorlar. Benim sırtım ve belim düzleşir hemen çok komik oluyorum yahu:)))
O ayarları da ben hiç yapamadım, bakalım bilen biri varsa ben de yapmak isterim

İyi geceler arkadaslar ya aranızda kecı sütü içen varmı bana cok ıyı geldıgını ıcmem gerektıgını soyledıler ama nafıle cok az ıcebıldım hamılelıgımın basından berı hıc mıdesı bulanmayan ben kusacaktım o nasıl bır kokudur arkadas hala burnumda valla :120:

ayy edgy smilen ne komik öyle gece güldüm boşver herkes bişi söylüyor güzelim mideni bozupta coğu şeyden tiksinme ben sırf o yüzden yumurtadn tiksindim

Merhaba, keçi sütü daha çok inek sütü alerjisi olan çocuk ve bebeklerde kullanılıyor. Bir de anne sütüne en yakın süt içerik olarak.
Sen yetişkin olarak inek sütünden de ihtiyacını karsılayabilirsin, kokusu hosuna gitmediyse kendini hiç zorlama bence.
O konuda hassassan cam şişede günlük inek sütü al olsun bitsin. O da içine sinmiyorsa, sana gerçek ve çok güzel bir süt bulabileceğin bir adres gönderirim msj olarak... Yalnız İstanbul'da değil kargo ile hızlıca geliyor.

Maşallah miniklere Ne güzel bir haber.Hayırlı evlatlar olsunlar böyle hep sevindirsinler inşallah :) Rabbim sağlıklada kucağınıza almayı nasip etsin.

Bende hiç kilo almadım ama göbek atakta maşallah :) iyice top olmaya başladı :) çok şeker duruyor :)
Eşine odaklanıp seninde cinsiyet haberi değişebilir diye beklemene üzüldüm.Onunkide bir histir ama kesin duyduğunda üzülmez.Bence hediyeyi kız olsa da aynı şekilde yap kızıyla aralarını şimdiden güzelleştir derim :)

bende 64 ile başladım şimdi 68-68,5 geliyorum.
göbek çevrem ve basen kalçalarım büyüdü.sürekli otutararak çalıştığım ve egzersiz yapamadığım için
sabah onu hesapladım bende 4 ayda 4 kilo sonrası ne olacak diye.ama inanın hiç aburcubur yemediğim gibi faydalı şeyleride yiyemiyorum.mesela ambalajlı herşeyden kaçınıyrum işyerine yemeğimi kendim getirip evde kahvaltı etmeden çıkmıyorum .asla dışarı yemeği yemiyorum.

et-tavuk-yumurta-süt-pekmez-peynir-bal-ceviz-fındık-badem bunların hiçbirini yiyemiyorum.
nerden bu kilo çözemedim

GÜNAYDINN GÜNAYDIINNN GÜNAYDIIINNNNN hava aşırı soğuk ama kendimi çok iyi hissediyorum şükür.herkese sağlık ve huzur dolu burgün diliyorum

sende işe yarayacak hiçbişey yemiyosunki canım.enazından süt tüketmeye çalış.azda olsa et tüket

4 gündür giremiyorum foruma ne çok şey yazmışsınız yahu oku oku bitmedi :)
Bulunduğumuz yerde doktor olmadığı konusunu ispatlamak için 4 gündür dolaşıyoruz bir yerlerde onlarla uğraşıyorduk merkeze gittik tabi ama eve geri nasıl geldik bilmiyorum karda, siste Allah'a emanet. Eşim hafta sonu seni İstanbul'a bırakayım böyle gidip gelemeyiz doktora demeye başladı bile.

Hayırlı haberlerle geldik inşallah. Plesanta yukarı olması gereken yere çıkmış çok şükür :)

Cinsiyetini yine göstermedi bu sebeple kıza hazırlayın kendinizi dediler. Pamuk'umuz gelecek inşallah :))

Birde 3 gün geriden gelen bebeğim 1 gün öne geçmiş. Annesi yemeye başladı onada yaradı herhalde:) Bende 200 gr almışım ama göbeğim var. Gören artık hamile misin diye soruyor bana:)

Ağrılarım içinde idrarda enfeksiyon var dediler ve antibiyotik verdiler ama korkuyorum kullanmaya eczacıyada sordum zaten hep hamilelere veriyorlar bu ilacı dedi bugün aile hekiminide bi sorucam.

Son düzenleme:
Günaydın güzel hamişler tatlı bebişler :)
Ben bu geve rüya gördüm bebeğim doğmuş bembeyaz nasıl güzel kucağıma veriyorlar seviyorum falan öyle uyanmışım :)

canım geçmiş olsun benimde ağrılarım oluyo daha önce doktor idrar enfeksiyonun var demişti galiba onun için olabilir birde şimdi grip oldum benim hastalığımda çok kötü geçer ateşten yataklara düşerim çok korkuyorum tamamen şifayı kapmadan iyileşmek istiyorum ha burada kız bebekler geç belli olur derler :) allah kucağına eli kolu sağlam bebeğini versin hepimiz için dua ediyorum :)

Kızlar bu akşam dr kontrolüm var... 13. haftada gittigimde dr erkeğe benziyor demişti ama bugün kesin olarak öğreniriz heralde... Bu gün geçer mi acaba? :) hepinize bol pıt pıt lı günler dilerim :))

ben de 1.68 im. 62 ile gebe kaldim. suan 64 um. sadece sivri bir karnim var. arkadan bakan gebe demiyor cunku belim kalcam yada bacaklarim buyumedi. elim yuzum ayni. sadece sivri bir gobis oldu. sanirim ic karni dar dedikleri olay bu. cunku ayni haftada gebe olan arkadasimin karni dumduz.

Maşallah miniğe de annesine de :) Göbekler atağa geçti son haftalarda
Bende ilaç kullanıyorum Rovamycine,her içtiğimde dua ediyorum :) İnsan korkuyor elinde olmadan.Eczacı bana da ilacı okuduğu gb anladı soracağımı merak etmeyin dedi,daha da ilerlemesin diye içiyorum mecburen.Allah'a emanet minikler

Valla canım 50 gündür bu ağrılarım var ancak teşhis konulabildi. İnşallah işe yarar. Evet kız bebek gibi :) Aynen sağ salim alalımda kız erkek farketmiyor :)

Sağol canımcım :) Aynen bayada pinprikliyim sanırım doktor bile az sakin ol deyip durdu :) Biz elimizden geleni yapalımda tevekkül Allah'tan.

günaydın kızlar

umarım en kısa zamanda atlatırsın. çok iyi anlıyorum seni, geçen sene çok önemli bir sınavım vardı stresin tavan olduğu bir dönem ama bebeğin için en aza indirmeye çalış. her şeyin çok güzel olacağına odaklan. eşin için de oturup konuşsanız bu dönemin zaten yeterince zor olduğunu bebek için onun alttan alması ve destek olması gerektiğini...şiddet konusuna kadar geldiyse bir danışmana da gidebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…