Kızlar ben her türlü uyuyorum karnım rahatsız olmayacak sekilde.bu kadar takılmiyorum yani nası rahat ediyosam uyuyorum..eskiden sol yanına yatmak gerek diye bisi mı varmış hepimiz saglıklı dogmusuz cok sükür..zaten bi sure sonra sırt üstü yatamicaz nefes alamicaz bence vücut ne istedigini bize söylüyo diye düşünüyorum..tabi bu benim düşüncem paylaşmak istedim..Ya yatarken yastik fln kullanmaya basladiniz mi? Sola donuk uyumak gerektigini biliyorum ama sirt ustu de cok rahat ediyorum benBir de sola donuk yatarken hafiften karnimin uzerine de egiliyorum ister istemez, yani sikisiyo gibi biraz karnim... Uzun sure sirt ustu yatmanin sakincali oldugunu okudum internette, ama daha erken mi acaba diyorum? Zaten ilerleyen donemlerde istesek de yatamayacagiz sanki sirt ustu fln :)
ben de 1.68 im. 62 ile gebe kaldim. suan 64 um. sadece sivri bir karnim var. arkadan bakan gebe demiyor cunku belim kalcam yada bacaklarim buyumedi. elim yuzum ayni. sadece sivri bir gobis oldu. sanirim ic karni dar dedikleri olay bu. cunku ayni haftada gebe olan arkadasimin karni dumduz.
Kızlar ben her türlü uyuyorum karnım rahatsız olmayacak sekilde.bu kadar takılmiyorum yani nası rahat ediyosam uyuyorum..eskiden sol yanına yatmak gerek diye bisi mı varmış hepimiz saglıklı dogmusuz cok sükür..zaten bi sure sonra sırt üstü yatamicaz nefes alamicaz bence vücut ne istedigini bize söylüyo diye düşünüyorum..tabi bu benim düşüncem paylaşmak istedim..
Merhaba, keçi sütü daha çok inek sütü alerjisi olan çocuk ve bebeklerde kullanılıyor. Bir de anne sütüne en yakın süt içerik olarak.
Sen yetişkin olarak inek sütünden de ihtiyacını karsılayabilirsin, kokusu hosuna gitmediyse kendini hiç zorlama bence.
O konuda hassassan cam şişede günlük inek sütü al olsun bitsin. O da içine sinmiyorsa, sana gerçek ve çok güzel bir süt bulabileceğin bir adres gönderirim msj olarak... Yalnız İstanbul'da değil kargo ile hızlıca geliyor.
ayy edgy smilen ne komik öyle gece güldüm boşver herkes bişi söylüyor güzelim mideni bozupta coğu şeyden tiksinme ben sırf o yüzden yumurtadn tiksindim
Kızlar bu akşam dr kontrolüm var... 13. haftada gittigimde dr erkeğe benziyor demişti ama bugün kesin olarak öğreniriz heralde... Bu gün geçer mi acaba? :) hepinize bol pıt pıt lı günler dilerim :))
günlük sütle yap yoğurdu canım tutuyor.mümkünse içmeyede kullan doktorum bana kutu sütleri önermedi hatta açık süt dedi ama ben korkuyorum
ıkıncı bebegıne hamıle arkadaslar bebege en cook hangı besınler kılo aldırıyor..ben ıkı bardak sut bol peynır sabah ac karnına pekmez cevız badem fındık..haftada ıkı kere balık..genelde aksamları kırmızı et... Baklıyat gaz yapıyor... Hazır sutle yogurt tutturamıyoruz ..salata yıyorum hergun.. Gunde bır yumurta...ıspanak pırasa brokolı...mevsım sebze ve meyvelerı. Ama bebegın kılosu bana az geldı 190 gr..ne yemelıyım
meraba kızlar..benm göğüslerm ve kasık bölgem karnm feci halde kaşınmaya başladı artık kaşınmaktan tırnak izlerm olustu karnm göğüslerm büyüyo ondan bu kaşıntı acaba yoksa uyuz falan mı oldumm ?? :)) bebe yağı kullanıorm zaten başka ne yapabilirm fikri olan var mı acabaa??
Merhaba herkese,
Valla benimki hem kaşınıyor hemde uçları çok acıyor, dokunamıyorum bile. Bazen de hafif sancı giriyor.. Ne yapmam gerekir kızlar.. Ayva çekirdeğini denedim bende işe yaramadı..
Kızlarr artık bir çoğumuzun bebeklerinin cinsiyetleri belli olduğuna göre isim düşünmeye başladınız mı?
sürekli isim bakıyorum ama hiç içime sinen olmadı, babası Yaman istiyor, ben Kuzey'e sıcak bakıyorum, Aras'ta olabilir, siz ne düşünüyorsunuz?
Ay ben yine grip oluyorum yaiki gündür burnum tıkmalı ordan anladım zaten. Şimdi iki bardak ballı Limonlu ıhlamur içtim yarım limon yedim. Şimdide annem şehriyeli tavuk suyu çorbası yapıyor. Şimdiden çok yoruldum. Iki ayda bir grip mi olacağım ben nekadarda güçsüzüm. Benim için dua edin. Uykusuz gripli gecelerim başlıyor.
verdiğin cevaplar için teşekkür ederim cnm.
Çok önemli bir sınavım var Ocak ayında. bundan sonraki hayatımda mesleki ve maddi açıdan büyük yer teşkil eden bir sınav. onun stresi var. çok çalışmam lazım. eşim çalışmamam için elinden geleni ardına koymuyor. dizi için, bilgisayar oyunu için bile benimle kavga ediyor. o kadar kendi keyfine düşkün ve şımarık ki.. geçen kavgamızda şiddet bile uyguladı bana.
hamilelik zaten ayrı bir psikoloji. üstüne hamileliğin başında %90 düşecek lafını duydum, sonra down sendromu riskimiz yüksek çıktı, sınavım var ve bir de eşimle uğraşıyorum. ayrıca gribim. 4 aydır midem bulanmadı dün öksürmekten afedersiniz kusacaktım. bebişim için endişeleniyorum. İnşallah hem fiziksel hem psikolojik olarak iyileşirim.
Aynı beni tarif etmişsin, mutluoldum yazdıklarını okuyunca. 2 kilo aldım, sivri bir karnım var. Arkadan anlaşılmıyor. Ama ayaklarım ve bacaklarım şişiyorakşama doğru. Erkek bebek böyle olur diyorlar :))
bende 64 ile başladım şimdi 68-68,5 geliyorum.
göbek çevrem ve basen kalçalarım büyüdü.sürekli otutararak çalıştığım ve egzersiz yapamadığım için
sabah onu hesapladım bende 4 ayda 4 kilo sonrası ne olacak diye.ama inanın hiç aburcubur yemediğim gibi faydalı şeyleride yiyemiyorum.mesela ambalajlı herşeyden kaçınıyrum işyerine yemeğimi kendim getirip evde kahvaltı etmeden çıkmıyorum .asla dışarı yemeği yemiyorum.
et-tavuk-yumurta-süt-pekmez-peynir-bal-ceviz-fındık-badem bunların hiçbirini yiyemiyorum.
nerden bu kilo çözemedim
canım ıyı olmana cok sevındım ...en guzel haber plesantanın yukarı cıkması..enfeksıyonu dert etme bende de cıktı ılaç rahatlattı agrılar azaldı sertlık gıttı ...ne guzel kızın oluyor.. bana ılk once kız denmıstı sımdı erkek herseyın hayırlısı saglıklı olsunlar da...esımın sülalesı erkek cocuk dolu kız yok. bız erkek deyınce haaa erkek mı keşke kız olaydı dıyıp benı uyuz edıyorlar.. bır de eşim kızdırıyor ben aşırı kıskancımdır ılerde oğlunu elınden alcaklar cıldırıyorum erkekler evlenınce annesını unutuyor:)4 gündür giremiyorum foruma ne çok şey yazmışsınız yahu oku oku bitmedi :)
Bulunduğumuz yerde doktor olmadığı konusunu ispatlamak için 4 gündür dolaşıyoruz bir yerlerde onlarla uğraşıyorduk merkeze gittik tabi ama eve geri nasıl geldik bilmiyorum karda, siste Allah'a emanet. Eşim hafta sonu seni İstanbul'a bırakayım böyle gidip gelemeyiz doktora demeye başladı bile.
Hayırlı haberlerle geldik inşallah. Plesanta yukarı olması gereken yere çıkmış çok şükür :)
Cinsiyetini yine göstermedi bu sebeple kıza hazırlayın kendinizi dediler. Pamuk'umuz gelecek inşallah :))
Birde 3 gün geriden gelen bebeğim 1 gün öne geçmiş. Annesi yemeye başladı onada yaradı herhalde:) Bende 200 gr almışım ama göbeğim var. Gören artık hamile misin diye soruyor bana:)
Ağrılarım içinde idrarda enfeksiyon var dediler ve antibiyotik verdiler ama korkuyorum kullanmaya eczacıyada sordum zaten hep hamilelere veriyorlar bu ilacı dedi bugün aile hekiminide bi sorucam.
meraba kızlar..benm göğüslerm ve kasık bölgem karnm feci halde kaşınmaya başladı artık kaşınmaktan tırnak izlerm olustu karnm göğüslerm büyüyo ondan bu kaşıntı acaba yoksa uyuz falan mı oldumm ?? :)) bebe yağı kullanıorm zaten başka ne yapabilirm fikri olan var mı acabaa??
Merhaba arkadaşlar,
Pek birşeyler yazamasam da yazılanları takip etmeye çalışıyorum.
Biz 18.hftadayız ama cinsiyeti öğrenemedik daha.
Cumartesi doktor randevumuz var, dua edin lütfen, biz de öğrenelim artık
Bu arada ben de gece uyandığımda kendimi yüzüstü yatarken buluyorum çoğu zaman.
Şimdiye kadar hep öyle alıştığım için gece farkında olmadan dönüyorum demek ki.
Çok zararı olur mu ki?
arkadaşlar kafama takıldı bileninz varsa bana cevap verebirmi ben gebe olduğumu bilmeden gripe yakalanmıştım ama çok kötüydüm burnum tıkalıydı açılsın die bir kaç defa burun speyi kullanmdım ama bilmeden bu bişey yaparmı bilen varsa cevap verirse sevinirim?????
Merhaba kizlar ben dun gittim doktora buyuk ihtimalle erkek demisti bugun dayanamadim yine gittim baska doktora ama oda 😁 yüzde 95 erkek dedi rahatladim pipiyi gordum Allah herkesin kalbine gore versin 2 kizim var 3.de kiz olsa isyan etmezdim ama insan farklilik ariyor işte ayy cok mutluyum suan
arkadaşlar kafama takıldı bileninz varsa bana cevap verebirmi ben gebe olduğumu bilmeden gripe yakalanmıştım ama çok kötüydüm burnum tıkalıydı açılsın die bir kaç defa burun speyi kullanmdım ama bilmeden bu bişey yaparmı bilen varsa cevap verirse sevinirim?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?