2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Hanımlar bizim de kızımız olacak, çok heyecanlıyım. Odası, mobilyası, alışverişi beni çok heyecanlandırıyor. Inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Kızlar ben her türlü uyuyorum karnım rahatsız olmayacak sekilde.bu kadar takılmiyorum yani nası rahat ediyosam uyuyorum..eskiden sol yanına yatmak gerek diye bisi mı varmış hepimiz saglıklı dogmusuz cok sükür..zaten bi sure sonra sırt üstü yatamicaz nefes alamicaz bence vücut ne istedigini bize söylüyo diye düşünüyorum..tabi bu benim düşüncem paylaşmak istedim..

Aynı beni tarif etmişsin, mutluoldum yazdıklarını okuyunca. 2 kilo aldım, sivri bir karnım var. Arkadan anlaşılmıyor. Ama ayaklarım ve bacaklarım şişiyorakşama doğru. Erkek bebek böyle olur diyorlar :))

Aynen bende her türlü yatıyorum yüz üstü dışında. Annemde zaten biz her türlü yatıyorduk bişey mi oldu diyor. Sakınan göze çöp batarmış. Okadarda incelemesek lazım herşeyi diye düşünüyorum. Herşey Allah'tan. 5.5 aylık doğan bebek bile hayatta kalmış büyümüş bunlar hep mucize

Bu arada canım avatarını iştahımızı açsın diye koydun sanırım tartlar falan :)

Son düzenleme:

ayy edgy smilen ne komik öyle gece güldüm boşver herkes bişi söylüyor güzelim mideni bozupta coğu şeyden tiksinme ben sırf o yüzden yumurtadn tiksindim

Evet bende vazgectım zaten yoksa normal sutude ıcemıyecegım cok fenaydı valla bizim burdada hakiki sut getıren bı yer var ama ben sıse sutu tercıh edıyorum cnm ama yınede aklımda bulunsun cok saol

Kızlar bu akşam dr kontrolüm var... 13. haftada gittigimde dr erkeğe benziyor demişti ama bugün kesin olarak öğreniriz heralde... Bu gün geçer mi acaba? :) hepinize bol pıt pıt lı günler dilerim :))

merhaba Güzel anneler
bende kısmetse haziran annesiyim 1 oğlum var
benimde bu hafta sonu kontrölüm vardı tam 12 haftam bitmişti erkeğe benziyor dedi
hadi bakalım hayırlısı merak ettim şimdi seninkinide
allah gönlüne göre versin herekesin

günlük sütle yap yoğurdu canım tutuyor.mümkünse içmeyede kullan doktorum bana kutu sütleri önermedi hatta açık süt dedi ama ben korkuyorum

bana da asla açık süt içilmeyecek dedı.. gunluk süt tire süt var burda bayılıyorum ama denedıgım tum gunluk sütler müthiş gaz yapıyor. sütü suyla karıştırıp ıcıyorum. bu hafta kutu süte döndum mecburen haftaya gene gunluk sute baslayacagım..gunluk sutle yogurt mayalarken bırı tam kaynat dıyo bırı sadece ılıt her ıkısınıde denedık tutmadı...bu yuzden yogurt yıyemıyorum

maşallah ne güzel besleniyorsun.ben hiç dikkat edemiyorum.

Merhaba herkese,

Valla benimki hem kaşınıyor hemde uçları çok acıyor, dokunamıyorum bile. Bazen de hafif sancı giriyor.. Ne yapmam gerekir kızlar.. Ayva çekirdeğini denedim bende işe yaramadı..

ayy o kaşıntılar benimde derdim mahvoluyorum.

benimde büyük oğlumun adı kuzey :)

geçmiş olsun canım bende hastayım çalışırken çok zor oluyor.

allah yardımcın olsun zor işin gerçektende sen sınavına çalışmaya devam et bende şubatta çok önemli bir sınava gireceğim.

benim de erkek
erkek olunca sivri karin olur diyrlar.
aksama kadar yoruluyoruz ama tuzlu yiyorsan da sisersin. dikkat et cnm. mumkunse pisen yemege tekrar tuz atmadan yemegini tuket.

protein almıyorsun vucutta karbonhidratı depoluyor canım

Merhaba arkadaşlar,
Pek birşeyler yazamasam da yazılanları takip etmeye çalışıyorum.
Biz 18.hftadayız ama cinsiyeti öğrenemedik daha.
Cumartesi doktor randevumuz var, dua edin lütfen, biz de öğrenelim artık

Bu arada ben de gece uyandığımda kendimi yüzüstü yatarken buluyorum çoğu zaman.
Şimdiye kadar hep öyle alıştığım için gece farkında olmadan dönüyorum demek ki.

Çok zararı olur mu ki?

canım ıyı olmana cok sevındım ...en guzel haber plesantanın yukarı cıkması..enfeksıyonu dert etme bende de cıktı ılaç rahatlattı agrılar azaldı sertlık gıttı ...ne guzel kızın oluyor.. bana ılk once kız denmıstı sımdı erkek herseyın hayırlısı saglıklı olsunlar da...esımın sülalesı erkek cocuk dolu kız yok. bız erkek deyınce haaa erkek mı keşke kız olaydı dıyıp benı uyuz edıyorlar.. bır de eşim kızdırıyor ben aşırı kıskancımdır ılerde oğlunu elınden alcaklar cıldırıyorum erkekler evlenınce annesını unutuyor:)

Arkadaşım kaşımamanı tavsiye ederim bunlar gerilmeden dolayı olabilir. Bu gerilmelerde çatlaklara yol açıyor malesef Çatlak oluşmaması için ben ilk bebeğimde susam yağı ve kakao yağı kullandım faydasını gördüm. Karın, kol, bacak, göğüs her yere sürmek lazım. Mesela ben bacaklarıma sürmediğim için bacağımın üst kısmında daha çok çatlak oluştu.

Bu topikte ilk defa yazıyorum. 2. bebeğime hamileyim 15+2, doktor büyük ihtimalle erkek dedi bakalım hayırlısı inşallah...

Son düzenleme:
Merhaba kizlar ben dun gittim doktora buyuk ihtimalle erkek demisti bugun dayanamadim yine gittim baska doktora ama oda 😁 yüzde 95 erkek dedi rahatladim pipiyi gordum Allah herkesin kalbine gore versin 2 kizim var 3.de kiz olsa isyan etmezdim ama insan farklilik ariyor işte ayy cok mutluyum suan

arkadaşlar kafama takıldı bileninz varsa bana cevap verebirmi ben gebe olduğumu bilmeden gripe yakalanmıştım ama çok kötüydüm burnum tıkalıydı açılsın die bir kaç defa burun speyi kullanmdım ama bilmeden bu bişey yaparmı bilen varsa cevap verirse sevinirim?????

İnşallah öğrenirsin canım. Iyi yüz üstü yatabiliyorsun ben denedim çok rahatsız oluyorum :) zaten bi kaç ay sonra istenende yatamszsın :) çok bi zararı var mı onu bilemiyorum tabi

Sanmıyorum canım gebeliğin ilk günleri bizde bilmeden ilaçlar kullandık . Bunu kesin olarak sadece doktor bilir tabiki ama bende antibiyotik Benical falan kullanmıştım

Hayırlı olsun canım ne güzel Allah gönlüne göre vermiş hayırlı bir evlat olsun inşallah

en sonunda bu işyerindekiler beni çıldırtacak yarın 10 gün rapor alıcam sırf gıcıklığına çok bunaldım çokkkk

bi yerde okumuştum büyük ihtmalle dr. kaan kocatepenin hafta hafta gebelik yazılarında adet geçikmesi herşeyin habercisidir.seni uyarır bak sen hamilesin bundan sonraki hareketlerine dikkat et.gibi ondan önceki gunlerde yaptığın şeylerin bi zrarı yok.çoğumuz bu endişeleri yaşadık saç boyattık akabinde a hamileymişim diş tedavisi yaptırdık hatta röntgene girdik ardından hamile olduğunuzu öğrenenler bile vardı
hep aynı endişeler yaşandı yani içini ferah tut.

bugun doktor kontrolumuz vardı çok buyuk ihtimal kız olduğunu söyledi..kızımın duaları kabul oldu çocuk kalbi işte ne kadar da guzel.herhangi bir şikayetimiz yok herşey olması gerektiği gibi organları oluşmuş suyu iyi eee boyu kilosu dedim doktora daha bunlaru konuşmak için erken dedi guldu.ilerleyen aylarda onun takibini yapmak daha doğru olur dedi.kendisi tabib albay da :)asker mantığı işte.neyse alışığız biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…