2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
en sonunda bu işyerindekiler beni çıldırtacak yarın 10 gün rapor alıcam sırf gıcıklığına çok bunaldım çokkkk

bence de al raporunu yat dınlen bır guzel.uykunu alırsın.kahvaltı keyfı yaparsın ..bu ulkede calışana madalya vermıyorlar bebegıne bakarsın

en sonunda bu işyerindekiler beni çıldırtacak yarın 10 gün rapor alıcam sırf gıcıklığına çok bunaldım çokkkk

hele benim işyerimdekiler.bu kadar cahil olunmazki.sabah keyifle geldim işe ama içeri girer girmez saçma sapan keonuşmalarla canımı sıkmayı başardılar.bazen kadrolu olmasam çoktan bırakırdım diyorum bi yandan da rahat geçiyo işyerim memnunum.sadece şu cahil kendini bilmez konuşması kıt insanlar olmasa daha mutlu olacam.sert bi mizacım var.acaba diyorum uysal pısırık olsam nasıl davranırlardı bana.deli olmamak için kendimi zor tutuyorum.az önce verdim ağızlarının payını ama yinede rahatlayamadım işte

İnşallah öğrenirsin canım. Iyi yüz üstü yatabiliyorsun ben denedim çok rahatsız oluyorum :) zaten bi kaç ay sonra istenende yatamszsın :) çok bi zararı var mı onu bilemiyorum tabi

Yüzüstü yatmayı öyle seviyorum ki. Yatağın ortasına 9 aylık bir göbek kadar delik açıp öyle uyumayı hayal ediyorum :)

kızlarr, karnım göbeğim sanki düşecek gibi ağrım çok değil oturunca farketmiyorum ama kalkıp yürürken sanki göbeğim düşecek gibi.
sizde de böyle oluyor mu? tecrübeli anneler şimdiden böle olması normal mi?

Benim doktorum da açık süt içilmeyecek dedi. Pastorize günlük süt içiyorum. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben Ankara dayım burda marketlerde Aoç marka sütlerin "yoğurt sütü" var içinden mayası da çıkıyor. Annem önce bu sütü kaynatıyor sonra sıcağa yakın ılıkken mayalıyor, tencerenin etrafını battaniye ile sarıyor ve en az 4 saat hiç açmıyor. Belki bulunduğun şehirde Aoç yoktur ama diğer günlük sütlerlede yapabilirsin. Bide gaz sorunu için laktozsuz süt denedin mi?

Teşekkür ederim canım darısı seninde başına inşallah. Gerçekten psikolojimiz çok önemli düşük tehdidi yüzünden yattım 2 ay. 1 hafta gezdim ayakta bunu öğrendim sonra. öğrendiğimden beri yattım yine kalkmadım. Ama alıştımda dedim doğurunca zaten yatamayacaksın yat gitsin artık o kadar alışmışım ki ayakta vakit geçiremiyorum:) Sen her yazdığında kendim kadar üzülüyorum ve dua ediyorum emin ol. Gerçi burdaki herkes için ediyorum ama. Umarım seninde kanamaların durur benimkiler durdu 3 haftadır bir sorun yok ama inşallahta olmaz.

Vallahi bizde de kız çok:) Eşimde erkek istiyordu ama kız olunca yandım ben anası kıskanç kızıda kıskanç olur hanginizle ilgilencem ben deyip duruyor:) Kendi babama kız deyince tüh dedi ya sanki ben onun erkek evladıyım:) Benimde gönlümden ne yalan söyleyim erkek geçiyordu ama yaşadıklarımdan sonra sağsalim kucağıma almaktan başka bir şey istemedim.

bence de al raporunu yat dınlen bır guzel.uykunu alırsın.kahvaltı keyfı yaparsın ..bu ulkede calışana madalya vermıyorlar bebegıne bakarsın

bende delireceğim kendini bilmez bir müdürüm var patron yalakası.doğumdan sonra dönmeyeceğim zaten bu işyerine iş arayacağım.

Yüzüstü yatmayı öyle seviyorum ki. Yatağın ortasına 9 aylık bir göbek kadar delik açıp öyle uyumayı hayal ediyorum :)

akşam ben 4 tane yastığı aynen dediğin gibi yapıp ortasına göbeğimi getirip yarım saat yattım o kadar iyi geldiki.

Dr dan geldim kızlar cinsiyeti göremedik maalesef dr dklarca uğraştı baktı baktı ama ı ıh bacaklarını açmadı hiç. Uyluk kemiğini ölçtü ve başında bir ölçüm yaptı iyi çok şükür. Bir ay sonra detaylı ultrason için çağırdı, kendisi yapmıyor hastanenin ultrason biriminden randevu aldık, drumuza oradan aldığımız sonucu gösterecekmişiz.

Detaylı ultrason yaptıran var mı 3 boyutlu 4 boyutlu mu gösteriyorlar acaba?

Vitamin ilacımı değiştirdi dr, decavit kullanıyordum previt positive çevirdi, helal sertifikalı bitkisel bir vitaminmiş.

Kızlar selam 3 gündür giremiyorum, iş arkadaşımın babaannesi öldüğü için pazartesine kadar yalnızım pazartesi de kontrolüm var ama vallahi 10 gün rapor alacam. Yetti valla ya zaten halim yok oradan oraya sütçü beygiri gibi koşturuyorum. Gelecek haftasonu da eğitim varmış hiiiiiiççç umrumda değil ayağımı uzatıp yatacağım. Canımdan bezdim yaaa.

Bebeklerin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar adına çok çok sevindim, darısı başıma diyorum her gittiğimde cinsiyet değiştiği için öğrenemedik bir türlü :) Sağlık problemleri yaşayan arkadaşlar adına da çok üzüldüm Allah en kısa zamanda şifanızı verir inşallah. Bir arkadaşımız da çok zor günler geçiyormuş sanırım eşinden şiddet felan da görmüş tüylerim diken diken oldu okurken, siz lütfen sınavınıza yoğunlaşın anlaşılan size sizden başka kimse destek olmayacak umarım en kısa zamanda psikolojik ve fiziksel iyileşme gösterirsiniz.

Al raporunu otur evinde iş yerini sen mi kurtaracaksın, ben de aynı şekilde çok daraldım. Ben de pazartesi alacağım raporu verirse inşallah bir de eğitim çıktı başıma. İlk başlarda çok iyi davranıyorlardı ama sanırım onlar da sıkıldı artık eğitime bir gün de sen gidersin değil mi diyor. Ay valla sinirim tepemde

canım ben ızmırde yasıyorum ankara benım ıcın cok özeldır unıversıteyı ve yuksek lısansı ankarada okudum .. esımle ankarada tanıstık..ataturk orman cıftlıgının herseyıne bayılırım özellıkle dondurmasına.. burda kıpada eşim gördu aldı bana. ama muthıs gaz yaptı. burda aynı aoc gıbı tire sut var..o da cok kalıtelı ama o da gaz yapıyor. ben de çozumu sutu sulandırmakta buldum

Bana yarım saat yetmez, tüm gece yatmalıyımmm :)

Ama zaten uyurken o yastıklar mümkün değil sabit durmaz,kafamı koyduğun yastık bile alıp başını gidiyor

ayy benim erkek olsaydı aras olacaktı çok severim o ismi:) kızım oluyo azra olcak inşallah:)

canım sen de benım aklımdasın canım ben hala yatıyorum cunku bır kere yuruyerek ıgneye gıttım kanama oldu dr 24 hafta dolana kadR YATCAKSIN DEDI. ben de alıştım valla tembellıge..annem bana bakıyor allah razı olsun...Allah razı olsun duaların ıcın..sen de benım aklımdaydın kaç zamandır yazmıyor dıyordum.. Insallah bız de sağsalım doguracagız..benım gönlumden kız gecıyordu.. bır de ıkılı testte kız denmıstı ne mutlu olmustuk.. benım ıcın farketmıyor cunku kolay seyler yasamadık... bugun ıstahım cok acık herseyı yıyesım var durduramıyorum kendımı................neyse bugun böyle olsun :))))

Canım sende alıcam alıcam derken rapor alamadan doğuracaksın :) kendine sıkıntı etme raporunu al ve git dinlen. Dönüşte sürat yaparlarsa sende onlara sürat yaparsın olur biter. Ama sen sıkılma

Bu arada mesaj yazarken her mesajın sonunda ismimizi yazsak artık isimlerimizi öğrenmeye başlasak isimlerimizde hitap etsek dahamı iyi olur acaba diye düşündüm. Öğrenene kadar bir süre ismimizi yazarız. yeşim :) gibi :)

Son düzenleme:

Evet bizde kipadan alıyoruz :)) laktozsuz sütleri var pınarın. Doktorunla bi konuşsan? Belki içmene müsade eder. Bende de çok gaz oluyor akşamları ılık duş alıyorum. Bide külotlu çorap giyince sıkıyordu rahatsız oluyordum sıkışmış gibi oluyordu, pentinin hamile çorabında buldum aradığım mutluluğu :)

Kızlar 14+6 haftalık hamileyim ilk defa bebeğimle ilgili rüya gördüm beşik gördüm rüyamda ve bol bol meyve :))

cnm ben raporluyum evdeyım o yuzden hep pijamalı dolaşıyorum ama eşimin gelmesıne yakın kendıme bakıyorum.. 1 haftadır varıs corabı kullanıyorum. kulotlusunda rahat edemedım. kulotsuz olanını aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…