- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
en sonunda bu işyerindekiler beni çıldırtacak yarın 10 gün rapor alıcam sırf gıcıklığına çok bunaldım çokkkk
en sonunda bu işyerindekiler beni çıldırtacak yarın 10 gün rapor alıcam sırf gıcıklığına çok bunaldım çokkkk
İnşallah öğrenirsin canım. Iyi yüz üstü yatabiliyorsun ben denedim çok rahatsız oluyorum :) zaten bi kaç ay sonra istenende yatamszsın :) çok bi zararı var mı onu bilemiyorum tabi
bana da asla açık süt içilmeyecek dedı.. gunluk süt tire süt var burda bayılıyorum ama denedıgım tum gunluk sütler müthiş gaz yapıyor. sütü suyla karıştırıp ıcıyorum. bu hafta kutu süte döndum mecburen haftaya gene gunluk sute baslayacagım..gunluk sutle yogurt mayalarken bırı tam kaynat dıyo bırı sadece ılıt her ıkısınıde denedık tutmadı...bu yuzden yogurt yıyemıyorum
canım ıyı olmana cok sevındım ...en guzel haber plesantanın yukarı cıkması..enfeksıyonu dert etme bende de cıktı ılaç rahatlattı agrılar azaldı sertlık gıttı ...ne guzel kızın oluyor.. bana ılk once kız denmıstı sımdı erkek herseyın hayırlısı saglıklı olsunlar da...esımın sülalesı erkek cocuk dolu kız yok. bız erkek deyınce haaa erkek mı keşke kız olaydı dıyıp benı uyuz edıyorlar.. bır de eşim kızdırıyor ben aşırı kıskancımdır ılerde oğlunu elınden alcaklar cıldırıyorum erkekler evlenınce annesını unutuyor:)
bence de al raporunu yat dınlen bır guzel.uykunu alırsın.kahvaltı keyfı yaparsın ..bu ulkede calışana madalya vermıyorlar bebegıne bakarsın
hele benim işyerimdekiler.bu kadar cahil olunmazki.sabah keyifle geldim işe ama içeri girer girmez saçma sapan keonuşmalarla canımı sıkmayı başardılar.bazen kadrolu olmasam çoktan bırakırdım diyorum bi yandan da rahat geçiyo işyerim memnunum.sadece şu cahil kendini bilmez konuşması kıt insanlar olmasa daha mutlu olacam.sert bi mizacım var.acaba diyorum uysal pısırık olsam nasıl davranırlardı bana.deli olmamak için kendimi zor tutuyorum.az önce verdim ağızlarının payını ama yinede rahatlayamadım işte
Yüzüstü yatmayı öyle seviyorum ki. Yatağın ortasına 9 aylık bir göbek kadar delik açıp öyle uyumayı hayal ediyorum :)
Benim doktorum da açık süt içilmeyecek dedi. Pastorize günlük süt içiyorum. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben Ankara dayım burda marketlerde Aoç marka sütlerin "yoğurt sütü" var içinden mayası da çıkıyor. Annem önce bu sütü kaynatıyor sonra sıcağa yakın ılıkken mayalıyor, tencerenin etrafını battaniye ile sarıyor ve en az 4 saat hiç açmıyor. Belki bulunduğun şehirde Aoç yoktur ama diğer günlük sütlerlede yapabilirsin. Bide gaz sorunu için laktozsuz süt denedin mi?
bende delireceğim kendini bilmez bir müdürüm var patron yalakası.doğumdan sonra dönmeyeceğim zaten bu işyerine iş arayacağım.
akşam ben 4 tane yastığı aynen dediğin gibi yapıp ortasına göbeğimi getirip yarım saat yattım o kadar iyi geldiki.
Kızlarr artık bir çoğumuzun bebeklerinin cinsiyetleri belli olduğuna göre isim düşünmeye başladınız mı?
sürekli isim bakıyorum ama hiç içime sinen olmadı, babası Yaman istiyor, ben Kuzey'e sıcak bakıyorum, Aras'ta olabilir, siz ne düşünüyorsunuz?
Teşekkür ederim canım darısı seninde başına inşallah. Gerçekten psikolojimiz çok önemli düşük tehdidi yüzünden yattım 2 ay. 1 hafta gezdim ayakta bunu öğrendim sonra. öğrendiğimden beri yattım yine kalkmadım. Ama alıştımda dedim doğurunca zaten yatamayacaksın yat gitsin artık o kadar alışmışım ki ayakta vakit geçiremiyorum:) Sen her yazdığında kendim kadar üzülüyorum ve dua ediyorum emin ol. Gerçi burdaki herkes için ediyorum ama. Umarım seninde kanamaların durur benimkiler durdu 3 haftadır bir sorun yok ama inşallahta olmaz
Vallahi bizde de kız çok:) Eşimde erkek istiyordu ama kız olunca yandım ben anası kıskanç kızıda kıskanç olur hanginizle ilgilencem ben deyip duruyor:) Kendi babama kız deyince tüh dedi ya sanki ben onun erkek evladıyım:) Benimde gönlümden ne yalan söyleyim erkek geçiyordu ama yaşadıklarımdan sonra sağsalim kucağıma almaktan başka bir şey istemedim.
ayy benim erkek olsaydı aras olacaktı çok severim o ismi:) kızım oluyo azra olcak inşallah:)
canım ben ızmırde yasıyorum ankara benım ıcın cok özeldır unıversıteyı ve yuksek lısansı ankarada okudum .. esımle ankarada tanıstık..ataturk orman cıftlıgının herseyıne bayılırım özellıkle dondurmasına.. burda kıpada eşim gördu aldı bana. ama muthıs gaz yaptı. burda aynı aoc gıbı tire sut var..o da cok kalıtelı ama o da gaz yapıyor. ben de çozumu sutu sulandırmakta buldum
Evet bizde kipadan alıyoruz :)) laktozsuz sütleri var pınarın. Doktorunla bi konuşsan? Belki içmene müsade eder. Bende de çok gaz oluyor akşamları ılık duş alıyorum. Bide külotlu çorap giyince sıkıyordu rahatsız oluyordum sıkışmış gibi oluyordu, pentinin hamile çorabında buldum aradığım mutluluğu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?