Yok benim ağız yoluyla değil en kadar iğrençleştim kusura bakmayın lütfen( Neyse yalnız değilmişim onu bilmek güzel ben anormal bişey mi acaba diye endişelendim ...
benim de bazen adet oluyorum gibi karnım çok ağrıyo bazen bacaklarıma vuruyo sizde var mı
tesadüfe bak ewettt herşey aynıı benimde yumurtlama günüm 24 agustostu büyük ihtimal o tarihte hamile kaldım ve bebişler geç döllendio zaman şuan aynı hamilelik haftasındayız ben p tesi doktora gittiğimde ultrasyonda bakamdı bile görünmez dedi önümüzdeki salı gitcez kalp atışlarını duyarıs inşl. benm ilk bebişim senindemi öyle gerçi geçen sene aynı tarihte yine hamile kalmıştım fakat düşük oldu bu senede aynı tarihte hamile kaldım inşl. yavrumu kucağıma almak nasip olur..inşl sende sağlıkla bebişine kavuşursun..
Bitki çayı çaresi diolar ama düşük tehlikesi yaratıyor o yüzden mecbur çekicezBendede çok aşırı var canım birde gaz sancısı oluyor artık utanuyorum eşimin yanında yatmaktan isemeden kaçırırım diye geceleride çok fazla oluyor çaresi nedir bilmiyorum araştırıyorum bende
Ben süt yumurta her gün yiyip içiyorum ve böyle de devam edicek inşallah napalım çekicez bu gazıCanım arkadaşlarım,siz de hamileliğinizde benim gibi gaz sancısı yaşıyorsanız size lezzetli ve keyifli bir tarif vereyim.Bana çok iyi geldi,doktorumuz da uygun buldu,tavsiye ederimm..
Papatya-Rezene Çayı
öyle hazır poşet çaylardan olmayacak,
aktardan papatya ve rezene çayı alacaksınız
Bir cezveye 1 çay kaşığı rezene,
3-4 baş kuru papatya
Kaynamış ve altı kapatılmış cezvede 5-7 dk demlenecek
(Uzun süre demlenen,süzülmeyen bitkiler çayınızı acı yapar,hemen süzün)
Süzülüp fincanınıza aldığınız çaya arzuya göre bal ve limon katıp tatlandırabilirsiniz
Yanında da şöyle iki dilim tatlı kepekli bisküvi yavaş yavaş yudumlayın
Bitince bacaklarınızı hafif kendinize doğru çekip uzanın,bebeklerinizi sevip okşayınopuyorumnanaktan
ooooohhh en geç yarım saate yavaş yavaş rahatlıyorsunuz..
Kızlar siteden buldum birisi yapmış...Ama yiyeceklerde çok önemli eğer süt içiyorsanız gazınız olurmuş ben süt ve yumurta ilk üç ay hergün tüketeceğim inşallah
aynı dertten müzdaribim kızlar. gebeliğimi öğrendiğim günden beri gaz problemim var karnım 6 aylık hamile gibi durumu bilmeyenler hamilemisin diyo bişeyde diyemiyorum çok erken olduğu için. araştırdım ben bitki çayları yasak olduğundan hiçbişey yapamıyoruz. sadeceöneriler var gazlı yiyecekler yemeyin diye. nohut vs.. ama dr da onu tüketmemi söyledi. haftada 2 gün bakliyat:S allak bullak oldum yani. üşütmemeye özen gösterin çoraplarınız hep olsun sıcak biraz daha rahatlatıyo. benim tek sıkıntım gaz ve uyku okadar çok uyuyorumki gece uyuyamıyorum sağa sola dönmektenAllah hepimizin yardımcısı olsun ama ne olursa olsun ondan gelene razıyım ben:) pazartesi benimde ilk randevum. umarım keseyi görebiliriz..
Canım sen hangi medical parka gidiyorsun ?
Kizlar bende mayis annesi oluyorum 2009 haziran dogumlu bir kizim var 27 yasindayim 2. Bebek ;-) gozuken tarih 5mayis hayirlisiyla kucagimiza aluriz ins kalp atislarini duyduk gecen cuma idrar yollarimda intihap cikti tahliller yapildi ve sonunda antibiyotige basladik bu arada cok bulanti kusmam var kizimdada cok kotuydu ilk 4ay simdide oyle 4kilo verdim cok bulaniyor hrsey kokuyor hep yatiyorum esim yapmaya calisiyo ama cok zor oldu ilac felanda fayda etmiyor ins cabuk gecer herkese hsyirli olsun
Kizlar bende mayis annesi oluyorum 2009 haziran dogumlu bir kizim var 27 yasindayim 2. Bebek ;-) gozuken tarih 5mayis hayirlisiyla kucagimiza aluriz ins kalp atislarini duyduk gecen cuma idrar yollarimda intihap cikti tahliller yapildi ve sonunda antibiyotige basladik bu arada cok bulanti kusmam var kizimdada cok kotuydu ilk 4ay simdide oyle 4kilo verdim cok bulaniyor hrsey kokuyor hep yatiyorum esim yapmaya calisiyo ama cok zor oldu ilac felanda fayda etmiyor ins cabuk gecer herkese hsyirli olsun
günaydın kızlar mide bulantısı ,gaz problemi bende de var karnım şiş ...en kısa zamanda normale dönücez kızlar az kaldı.. o zamanda hamileligimizin tadını çıkarıcagız :)
gerçekten mi, normale dönecek miyiz?((
arkadaşlar birşey daha soracağım şuan çok yeni hamileliğim ve p tesi doktor kontrolümde doktoruma evimde 2 yıldır beslediğim kedimin oldugunu söyledim ve gecen senede düşük yaptıgımı söyledim ki hep aynı doktorum..kedimi evden uzaklaştırmam gerektiğini söyledi normalinde şuanda da düşük riskim var idrar yollarımda enfeksiyon ve iltahap çıktı hamileliğimn ilerleyen aylarında ilgilenmem zor olacak eşimde şehir dışına seyehat ettiği için o da ilgilenemeyeck. aslında hiç kedimi göndermek istemiyorum çok bağlıyım ve sanki hamile oldugumu biliyor sürekli gelip karnımın üstünde uyuyor ki hormonlarımızın kokusundan anlıyorlarmış hamile oldugumuzu benim düşüncem çevreden hayvansever birine verip bebiş dogduktn birkaç ay sonra almak çok kararsızım ne yapmalıyım sizce?
arkadaslar merhaba bende aranızdayım dun usg de mınıgımın kesesını gorduk daha kalp atısı felan duymadık hayırlısı 15 gun sonra kalp atısı ıcın gıdıcem....aslında ben daha cıcegı burnunda anneyım :) 7 aylık bı kızım var...bebegım suprız yaptı..:) emzırmeye devam edıyorum....ıns herseyın hayırlısı olsun...guzel mutlu paylasımlar dılıyorum...tabııkııı guzel bı gebelık te dılıyorum saglıcakla alalım bebıslerımızı kucagımıza :)
canım 12 haftadan sonra bulantılar biter bizde yavaş yavaş 2. trimester e geceriz ..emin ol hamileligin en keyifli zamanıdır
Bence verin kediyi.Enfeksiyon ve dusuk yaptiginiz icin daha onemli ayrica toxoplazma tahlili de yaptirin kedi ve kus en zararlisi hamile ve cocuklara
Çok güzel ya ikisinin yaşı çok az olucak arkadaş gibi büyüyecekler benim öle olan arkadaşlarım var hatta annesi 40 ı çıkınca hamile kalmış araları bir yaş bile değil ilişkileri çok güzel :) çok hoşuma gidiyor öle kardeşler ama ben cesaret edemem heralde :) hamile kalınca emzirmek sakıncalı diye hata biri emmemiş ama sen emziriuosun sanırım sorun olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?