2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

arkadaşım senin artık folik asite değil vitamine ihtiyacın var folbioli doktorum 12.haftada bıraktırdı.Nöral tüp efekti gelişti diyebiliyorum sen bu konuyu bi araştır istersen?

geçmiş olsunn havalar çok soğuk inşallh biran önce açılır doğalgazın nerde yaşıyosun kar falan dedin ya daha bizim buralarda kar yok :)

Dua ederiz tabii, Allah ta yardımcı olurmuş evlat sahibi olana, sizi de görür inşallah... Yalnız ben bebeği olacak ailelerden borç isteyenlere çok kızıyorum. Çok yakın arkadaşımın eşinin abisi tam bebek olacakken hem borc istemiş hem de içinde oturdukları evi sattırmıştı... Oradan kalma bir hıncım var... O yuzden borcun geri istenmesinden ve hatta ısrarcı olunmasından tarafım... Düşüncesiz insana nezaket göstermeyeceksin bu kadarı da fazla((

16+3 de 165 gramdı cnm...

Nerelerdesin? :44: İyisinizdir inşallah miniğin ve sen..

arkadaşlar bende profilime resim koymak istiyorum ama nası yapcamı bi türlü bulamadım yardım edin şu teknloji özürlü arkadaşınıza :)

Çıkış yazısının solunda Kullanıcı Kontrol Paneli var oraya girince de solda aşağıya doğru Profil Ayarlarını görebilirsin

ben polyannayı cok severim içim kan ağlasada dışım bunu belli etmiyor malesef sağolasın canım...

borcu vereli 2 yılı geçti şimdi bizi arayıp sormuyor bile 4000 lira verdik işi görülsün diye düşündükçe gözlerim doluyor...

Bi arkadaşımın doktoru da elevitin kilo aldırdığını, içmese de biseyin farketmeyecegini söylemis onu duyunca azıcık olan içme iştahım iyice kaçtı :) gerci ben doktorumu değiştirdim 2 hafta sonraki kontrolümde yeni doktorumun fikri ne olacak onu da bilmiyorum. Ilacı icince vitaminin etkisi anneye mi bebeğe mi gidiyo onu net öğrenmek istiyorum :)

sweetseptember arkadaşım sanırım sende ankarada yaşıyorsun geçenlerde akropol hastanesinde yeni doğan ünitesi olmadığı için kuşkuların olduğunu yazmıştın bende orda nurten hanım var doğumu onda yapmayı düşünüyodum ama yeni doğan yoğun bakımı falan çok önemli şeyler doğum bu sonuçta allah korusun herşey olabilir bende biraz araştırdım sanırım koru hastanesine karar verdim sincanda olana şimdilik başka biyere gidiyorum ama 6. ayda oraya başlıcam sen ne yaptın hangi hastaneye karar verdin :)

az para değilmiş ki canım, doğum masrafı bebeğin ihtiyaçları için kayda değer bir miktar. yemiyoruz içmiyoruz gezmiyoruz bebeğimiz için para biriktirmeye çalışıyoruz. adam vermiyorsa da eşinin ablasının vermesi için biraz zorlayacaksınız, mutlaka altını vs vardır bir kenarda. olmadı onlar kredi çekip ödeyecekler. senin üzülmen bebeğin üzülmesi demek.

karar veremedim, koru hastanesi için iyi diyorlar ama ben doktorumu da seviyorum. allah korusun doğumda her türlü şeyle karşılaşmak var tabi. gerçekten zor bir karar, hala araştırıyorum açıkcası.

arkadaşım senin artık folik asite değil vitamine ihtiyacın var folbioli doktorum 12.haftada bıraktırdı.Nöral tüp efekti gelişti diyebiliyorum sen bu konuyu bi araştır istersen?

Doktorumu değiştirdim. Yeni gidecek oldugum doktora da ilk randevu 1aydan önce verilmediği icin hala kontrole gidemedim. Iki hafta sonra gittiğimde detaylı olarak bilgi almak istiyorum. Yardımın icin cok tesekkür ederim

kızlar cok şiddetli bel ağrısı çekiyorum kiloda almadım neden bu kadar ağrıyor anlam veremiyorum kuyruk sokumu bölgesi kalktığımda 2 dk anca normale dönüyorum varmı bel ağrısı ceken

Doktorum Elevit'in helal olmadığını söyledi. Bunu yeni öğrendim tabi. İlk gebeliğimde biraz kullanmıştım karaciğer enzimlerimde artış olunca bırakmıştım. Vitamin ve mineral değeri yüksek gıdalar tüketmeye bak:)

Ben elevit i sordum doktoruma domuzla ilgili hiç bir bağlantısı yok dedi senin gibi soranlar olmuştu dedi rahatlıkla içebilirsin dedi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…