haklisin cnm. kalabalik ve sicak beni de mahvediyor.
alinti yapacaktim ama unuttum. cikolata (yani kakao) ve kahve bebeklerin kalp atislarini hizlandirip onlari yoruyormus. onun icin tuketmemek de fayda var. yani sut icemeyenler nesquick yerine icine pekmez, bal katarak icmeyi deneyebilirsiniz.
kızlar cok şiddetli bel ağrısı çekiyorum kiloda almadım neden bu kadar ağrıyor anlam veremiyorum kuyruk sokumu bölgesi kalktığımda 2 dk anca normale dönüyorum varmı bel ağrısı ceken
bende hiç süt içemiyorum hiç canım istemiyor.
bende 5 kilo almışım daha 4,5 ay var ne olacağım kimbilir düşünemiyorum gerisini
Kızlar merhaba benim oğlum olcakmış 13 haftanın sonunda öğrendim ama yanılma payı olabilirimi acep oğlan deyipte kız çıkan oldumu hiç :):) oğlanıda kesin söler gibi söledi doktorum hiç yüzde şukadar erkek olabilir demedi
Kızlar merhaba benim oğlum olcakmış 13 haftanın sonunda öğrendim ama yanılma payı olabilirimi acep oğlan deyipte kız çıkan oldumu hiç :):) oğlanıda kesin söler gibi söledi doktorum hiç yüzde şukadar erkek olabilir demedi
Canım hayırlı olsun kızın! Beni de dün kendi dr um perinatoloji uzmanına yönlendirdi. Yarın sabah gideceğim hayırlısı ile. İstanbulda 3 büyük isim var fln diye söylemişlerdi bu detaylı usg alanında. İsimleri ezberimde değil istersen öğrenirim ama fiyatları 500-600 gibiydi. Bnm dr um gerek yok dedi, kendi tanıdığı bir uzmana yönlendirdi. Hatta dün bnm bebeğimde aritmi gözlemledi ve bir perinatoloji uzmanı olası sıkıntıları cok daha iyi görür dedi.
gunaydin anneler.
benim.bu gebelik yorgunlugum gecti diye sevinirken geri geldi galiba. sanki biri tum enerjimi cekmis almis gibi. arada da bayilma hissi oluyr.. sizlerde de var mi?
wooow kimmiş o meşhur 3 isim.yazar mısın rica etsem .bir de sen nereye kime gideceksin canım?
Canim bana 12 haftada dr %90 erkek dedi 16. Haftada kesin kiz dedi bu ay baska dr gidecegim bakalim gormediysrn %90 niye diyosun demi bizde sok olduk karnimi goren erkek diyo ama kizim olacak simdilik degisnezse;-)
Canim bana 12 haftada dr %90 erkek dedi 16. Haftada kesin kiz dedi bu ay baska dr gidecegim bakalim gormediysrn %90 niye diyosun demi bizde sok olduk karnimi goren erkek diyo ama kizim olacak simdilik degisnezse;-)
bende hiç süt içemiyorum hiç canım istemiyor.
bende 5 kilo almışım daha 4,5 ay var ne olacağım kimbilir düşünemiyorum gerisini
Merhaba arkadaşlar,
Üçlü tarama sonuçlarımı aldım, 1,5 hafta var randevuma, bilgisi olan varsa yorumlamasını rica ediyorum.
Down sendromu 1:3850
NTD - 1:41100
Trisomi 18 - 1:99000
Benim kafama yorumlar takıldı aslında.
DOWN SENDROMU - Düşük Risk
Down sendrom riski tarama cutoff değerinin altındadır. Bu sonuç ile ilgili bir takip gerekmemektedir.
AÇIK SPINA BIFIDA - Düşük Risk
Anne serum FP sonucu bu gebelik yaşı için yüksek bulunmamıştır. Açık nöral tüp defekti riski tarama cut-off değerinin altındaır.
TRISOMI 18 - Düşük Risk
Serum belirteç düzeyleri Trisomi 18 gebeliklerinde tablo ile uyumlu değildir. Serum taraması Trisomi 18 gebelikleri yaklaşık %60 oranında tespit edilebilir.
En son Trisomi 18 sonucunda kafam karıştı.
Bilgisi olanlar lütfen yorum yazsın çok merak ediyorum :18:
Canım hayırlı olsun kızın! Beni de dün kendi dr um perinatoloji uzmanına yönlendirdi. Yarın sabah gideceğim hayırlısı ile. İstanbulda 3 büyük isim var fln diye söylemişlerdi bu detaylı usg alanında. İsimleri ezberimde değil istersen öğrenirim ama fiyatları 500-600 gibiydi. Bnm dr um gerek yok dedi, kendi tanıdığı bir uzmana yönlendirdi. Hatta dün bnm bebeğimde aritmi gözlemledi ve bir perinatoloji uzmanı olası sıkıntıları cok daha iyi görür dedi.
bir tanesini ben söyleyeyim Fehmi Yazıcıoğlu.Oğlumda gitmiştim 5 sene önce 300 tl muayene ücreti vermiştim.Şimdi kendi doktorumun tavsiye ettiği biri var ona gideceğim.Diğer ikisini bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?