2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

süt kalsiyum, pekmez de ise demir olduğu için süt ve pekmez bir arada kullanılmamalıymış. kalsiyum demiri kesermiş.
Bilginize arkadaşlar...

Telefondan girdiğim için çoklu alıntı yapamadım. Ama kuyruk sokumu ağrısı son 10 gündür benide çok rahatsız ediyor. Nedeni hakkında bir fikrim yok. Oturarak çalışmaktan kaynaklı olabilir mi acaba?

Bende elevit kullanıyorum, bu domuz jelatini konusunda marka karalama olabilir mi acaba diye düşünüyorum. Hamilelikte kullanılan bir vitamine domuz katkısı karıştırmış olamazlar diye umuyorum. Dr.um doğum sonrası da kullanacaksın çünkü bebeğin ve annenin ihtiyacı olan vitamini yediklerinden alma şansın yok demişti. Folik asidi 13. Haftalarda bıraktık. Yeterli demişti.

Bide ben masa başı çalıştığım için karnım masaya dayanıyor farkedince geri çekiliyorum ama bir zararı varmıdır bebek sıkışıyor mudur diye endişe ediyorum.

:26:

Kızlar merhaba benim oğlum olcakmış 13 haftanın sonunda öğrendim ama yanılma payı olabilirimi acep oğlan deyipte kız çıkan oldumu hiç :):) oğlanıda kesin söler gibi söledi doktorum hiç yüzde şukadar erkek olabilir demedi

offfff, sürekli bişeyleri düşün, acaba bişeymi oldu diye pimpiriklen vb. şeyler.
ne zaman bitecek bu 9 ay? herşeyden bıktım. gelsin artık mayısssssss.....

kızlar cok şiddetli bel ağrısı çekiyorum kiloda almadım neden bu kadar ağrıyor anlam veremiyorum kuyruk sokumu bölgesi kalktığımda 2 dk anca normale dönüyorum varmı bel ağrısı ceken

Canimcim bende de zaman zaman oluyor bu tarz bir agri ama bildiğim kadariyla vucudun kendini doguma hazirlamasi sebebiyle meydana gelen genişleme ve acilmalardan kaynaklaniyor.

Canım bana da 13.hafta da oğlana benziyor demişti, 17.haftamda direk erkek dedi, erkekler kendilerini belli ediyorsa demek ki

Merhaba hamis arkadaslar bende mayista dogum yapacagim 30-05-2014 bu tarihte dogumu olan ve bebeginin cinsiyetini bilen varmi aranizda

Aynı durumdayız canım. Bana hep erkekte yanılma olmaz kesin gibi bak bu duruma dediler. Benim doktorumda direk erkek geliyor dedi. Forumda da kız demişlerdi ama erkekmiş diye okudumda, erkek dediler kız çıktı diye okumadım hiç.. Ben kız çok istiyordum da :)

wooow kimmiş o meşhur 3 isim.yazar mısın rica etsem .bir de sen nereye kime gideceksin canım?

gunaydin anneler.

benim.bu gebelik yorgunlugum gecti diye sevinirken geri geldi galiba. sanki biri tum enerjimi cekmis almis gibi. arada da bayilma hissi oluyr.. sizlerde de var mi?

ahhh sizede oluyor mu ne demek hep o haldeyim.hep ama hep.
evde izinliyken psikolojik herhalde dedim.işe başladım hala öyleyim.

ve çok sıkılıyorum

Canim bana 12 haftada dr %90 erkek dedi 16. Haftada kesin kiz dedi bu ay baska dr gidecegim bakalim gormediysrn %90 niye diyosun demi bizde sok olduk karnimi goren erkek diyo ama kizim olacak simdilik degisnezse;-)

wooow kimmiş o meşhur 3 isim.yazar mısın rica etsem .bir de sen nereye kime gideceksin canım?

bir tanesini ben söyleyeyim Fehmi Yazıcıoğlu.Oğlumda gitmiştim 5 sene önce 300 tl muayene ücreti vermiştim.Şimdi kendi doktorumun tavsiye ettiği biri var ona gideceğim.Diğer ikisini bende bilmiyorum

Canim bana 12 haftada dr %90 erkek dedi 16. Haftada kesin kiz dedi bu ay baska dr gidecegim bakalim gormediysrn %90 niye diyosun demi bizde sok olduk karnimi goren erkek diyo ama kizim olacak simdilik degisnezse;-)

valla bende bir haziran annesi adayı olarak geçen cumartesi tam 12+1 dim dr erkeğe benziyor dedi
dua ediyorum inş yanılmışdır
1 oğlum var bu da kız olsun çok istiyordum
çünkü artık başka da düşünmüyorum
kısmet artık
allah önce sağlıklı sıhhatli sonrada gönlüne göre versin

ben daha öncede yazmıştım ilk bebeğimde 12+3 te erkek dedi 17 haftamda kız dedi kızım oldu...

bende hiç süt içemiyorum hiç canım istemiyor.

bende 5 kilo almışım daha 4,5 ay var ne olacağım kimbilir düşünemiyorum gerisini

ben kısa boyluyum da yuvarlanıcam galiba iyice

merhaba ben de sonuç bekliyorum hala aramadılar hastaneden, kaç günde aldınız sonuçları merak ettim.:44:

canım gebelikte aritmi çok sık görülüyor ama %95 geçiyor çok kafana takmamaya calis.. perinatolog daha dogru bilgi verir tabi, gitmekte fayda var. ögrenirsen çok sevinirim, bende netten araştırmaya giriştim şimdi dr ları.. atıl yüksel çok iyi ve ünlü bir perinatologmuş, muayenehanesini aradım 650 tl ymiş muayene ücreti ama Ocak sonuna kadar randevuları doluymuş. bilmiyorum artık pazarlama taktigi mi yoksa hakkaten dolu mudur.. bir de cem batukan (acıbademdeymiş) ve alkan yıldırım isimleri tavsiye edilmiş. iki yıldır sigortaya 6000 tl para verdiğim, birde üstüne martta yenileme yapmam gerekecegi düşünülürse perinatologa verecegim para çok da umrumda degil. yaşım 33 ve plasenta aşagida o nedenle tedbirli olmakta fayda var gibi geliyor bana..

bir tanesini ben söyleyeyim Fehmi Yazıcıoğlu.Oğlumda gitmiştim 5 sene önce 300 tl muayene ücreti vermiştim.Şimdi kendi doktorumun tavsiye ettiği biri var ona gideceğim.Diğer ikisini bende bilmiyorum

Oferta cım forumda okuyormusun canım..12.-14 haftalık arası erkek denenler bu haftalarda hep kız demişler..ben çok mesaj okudum böyle..allak bullak oluyor kafam..çok alıştım ben bu yaramaza..ben haftaya cuma gidiyorum bakalım :))

Birde arkadaşlar benim oğlum dümdüz yatıyor ,ultrasonda da öyle çıktı..ve ben hep öyle hissediyorum..uzunca yatıyor beyfendi hiç toplanma v.s. yok..bu beni çok rahatsız ediyor..bacaklarını yukarı çekse bile razıyım..karnım sivri filan değil yayıldı resmen ..2-3 gündür çok rahatsızım (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…