2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar herkese merhaba hastalıklarla boğuşan arkadaşlarım dilerim en kısa zamanda geçer:2: bugünde yine cinsiyetler öğrenilmiş maşaAllah herkese bizde yarın bu saatlere kesin öğrenmiş oluruz inşaAllah ...yazarım ...

kıyamam yaa keyfine düşkün olacak demek ki annesi benimki de akşam üzeri iş yerinde yorulduğumda çok hareket etmeye başlıyor. hadi artık eve gidelim der gibi

kıyamam yaa keyfine düşkün olacak demek ki annesi benimki de akşam üzeri iş yerinde yorulduğumda çok hareket etmeye başlıyor. hadi artık eve gidelim der gibi

13.haftamızda çekildiğimiz bir ultrason fotosu var,koysam şuraya gülersiniz..ellerini başının altına koymuş,hamakta yatıyor resmen..yemin ederim aynen böyle tarif ettiğim gibi..4 boyutlu ultrasonla en yakın çekimi yaptık..Bu böyle devam ederse ben işi bırakmak zorunda kalıcam..zor oturuyorum erkenden çıkıp çıkıp eve gidiyorum..

Merhaba..geçmiş olsun..

Cinsiyetler öğrenildi ama çoğu erkekler bu haftalar da kıza dönüştü..bir dolu mesaj okuyorum..Bu dr.lar 18.haftaya kadar bişey söylemeseler bari..%90-100 diyenler var ama değişiyor..Hayırlısı olsun..

ahmet gül bakırköyde 300 lira ama ben önce tıp fakültesini deniycem coğu profesörde tıp fakültesindde zaten

canım bilgi hastanesine çapadan doçent geliyormuş ben ona gideceğim 120 tl ücreti dedi doktorum.bilgin olsun.

prenscim bende de hala umut var ama doktorumda kesin erkek dedi.okudukça acaba değişirmi diyorum bende.bide kız olursa ayy ne güzel olur gerçektende.ben ay sonu gideceğim doktora daha da çok var.
yatış pozisyonu düşünülürse beyefendi epey keyifli olacağa benziyor

ay ya kıyamam sende bendensin demekki
benimde oğlum var bu da erkek büyük ihtimalle dedi dr 12+1 de

Oferta bizede %100 erkek dedi zaten..mesajları okuyunca baksana %90 erkek dedikleri kız çıkıyor..
Biz çok alıştık erkeğe :))) Hayırlısı olsun ..

İyi akşamlar herkese..

Keyifçi miniğimiz vaar O da diyordur ki ahh anne zaten sıkışıyorum şurda Allah kolaylık versin canım.

Oferta bizede %100 erkek dedi zaten..mesajları okuyunca baksana %90 erkek dedikleri kız çıkıyor..
Biz çok alıştık erkeğe :))) Hayırlısı olsun ..

İyi akşamlar herkese..

ay ya kıyamam sende bendensin demekki
benimde oğlum var bu da erkek büyük ihtimalle dedi dr 12+1 de

hayırlısı kızlar iki tane şehzade anası olacağız bizde ne yapalım.cadı cadı gelinlerimiz olacak.

hayırlısı kızlar iki tane şehzade anası olacağız bizde ne yapalım.cadı cadı gelinlerimiz olacak.

aa oferta cok sağol ya bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim.

Aynı seyi akşam ben düşündüm şimdi benim gelinlerim felan olucak ay vallahi ben kıskanırım oğullarımı

Son düzenleme:
Kaynana işte hemen cadı dedi kızlara :90:

ayy bende de ne kaynana olur ama düşünmesi bir zor cidden.

Aynı seyi akşam ben düşündüm şimdi benim gelinlerim felan olucak ay vallahi ben kıskanırım oğullarımı

bende çok kıskanırım benim oğlum 4 yaşında kreşte bazen kızları filan gösteriyor bana bak anne saçları negüzel filan diye o zaman bile içim gidiyor ayy oğluşlarımı alacak kızlar

aa oferta cok sağol ya bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim.

Eyvahh eyvaaah :) Benimkinin cinsiyetini daha çok merak eder oldum şimdi

canim. bahsettiginiz ankara bilgi hastanesi ise lutfen uzak durun. bana iki bebege mal oldu orasi. ikisni de sayelerinde kaybettim.

ahhh sizede oluyor mu ne demek hep o haldeyim.hep ama hep.
evde izinliyken psikolojik herhalde dedim.işe başladım hala öyleyim.

ve çok sıkılıyorum

ben de cok sıkılıyrm bu durumdan cnm. surekli boyleyim. uyur gezer gibi. yada oturamiyrm hep uzanmam gerekiyr.
ben de riskli gebeyim. surekli yatiyrm. gezmem yasak. ben de psikolojik mi diyordum. ama yazdiklariniz cok rahatlatti beni tesekkur ederim.

prenscim benim oğlum da hep öyle ne zaman ultrasonda görsek eli kafasının altında keyfine çok düşkün diyorum çalışırken masamda ayaklarımı uzatınca bile rahat ediyorum sanırım çok keyifli paşalar doğuracağız bu gidişle:)

dediğin gibi çok haklısın .. geçen perşembe bizde öğrenelim dedik 18. haftadan sonra kesin belli olur dedi . ama kız gibi dedi, bende oran verin dedim %50 dedi aman noluyo bana beeh dedim, dedi, dedi, dedim,.....tövbe Yarrabbim dolandım iyice

%50 iyimiş :) O kadarını bizde biliyoruz deseydiniz :) Benim doktorlar gb kıza benziyor ama olmayadabilir dediler:) Evet o kadarını bende biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…