%50 iyimiş :) O kadarını bizde biliyoruz deseydiniz :) Benim doktorlar gb kıza benziyor ama olmayadabilir dediler:) Evet o kadarını bende biliyorum
Kızlar ben süt içemiyorum pekte nesguik aldım küçükken öyle içirirdi annem şimdide içsem faydası olurmu zararlımıdırki acaba?
hayırlısı kızlar iki tane şehzade anası olacağız bizde ne yapalım.cadı cadı gelinlerimiz olacak.
aa oferta cok sağol ya bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim.
Aynı seyi akşam ben düşündüm şimdi benim gelinlerim felan olucak ay vallahi ben kıskanırım oğullarımı
ayy bende de ne kaynana olur ama düşünmesi bir zor cidden.
bende çok kıskanırım benim oğlum 4 yaşında kreşte bazen kızları filan gösteriyor bana bak anne saçları negüzel filan diye o zaman bile içim gidiyor ayy oğluşlarımı alacak kızlar
prenscim benim oğlum da hep öyle ne zaman ultrasonda görsek eli kafasının altında keyfine çok düşkün diyorum çalışırken masamda ayaklarımı uzatınca bile rahat ediyorum sanırım çok keyifli paşalar doğuracağız bu gidişle:)
slm canım. bana da doktor 16 haftada kesin kız dedi. 17. haftada 3 lü test vermeye gittim o zaman da sanki bu seferde erkeğe benziyor dedi belli değil yani. 3 üne kontrolüm vardı doktor hasta olmuş rapor almış cumartesi gideceğim bakalım hayırlısı olsun 3 lü testi de almadım daha. hiç de halim yok ağır bi gribe yakalandım yatıyorum iki gündür. doğalgaz yeni çekilmişti o da daha açılmadı havalarda çok soğuk gece kar yağıyordu. tutar dedim ama tutmamış. elektrikli ile idare ediyorum cağın.
donuyorum anlaya
Trisomi riskin çok düşük 99000 de 1 miş risk oranın .. Ama altta yazan yorumu anlamadım ne olduğunu
Kızlar merhaba benim oğlum olcakmış 13 haftanın sonunda öğrendim ama yanılma payı olabilirimi acep oğlan deyipte kız çıkan oldumu hiç :):) oğlanıda kesin söler gibi söledi doktorum hiç yüzde şukadar erkek olabilir demedi
aaa ee ne yapacağız o zaman ben perinatolojiden randevu almaya alıtım önce aile hekiminizin sevki gerekiyor dedi sistem???ben de 20li haftaları bekliyordum aile hekimine gitmek içinya arkadaşım ben perinatolojşye gitmek için aile hekimine başvurdum ama biz sevkedemiyoruz deyip gönderdi beni napcağımı şaşırdım.
canım geçmiş konuyla ilgili hiçbir bilgim yok bizi haberdar et canını sıkmakızlar mrb bende mayıs annesi olacağım inşallah ama başıma talihsiz bi olay geldi safra kesem de taş oluşmuş acil ameliyat olmam lazım mış acil doktor bulmam lazım bilginiz varmı bu konuda lütfen yardım edin hamileyken ameliyat eden doktor tanıyomusaunuz isim adres verecek birisi varmı acaba
canını sıkma canım randevuya kadar sabret kötü birşey yokturArkadaşlar en son kontrolümde doktor amniyon sıvısının fazla olduğunu söyledi.iki hafta sonrasına randevu verdi çatlayacam. Nolur dua edelim birbirimize. Böyle bir durumla karşılaşan varmı arkadaşlar. NOLUR CEVAP YAZIN FERAHLATIN BENİİİ.
Allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin oğluşunun evhamlı anne olup strese girme canım.
bu topikteki anneler bebekleri için herşeyin üstesinden geldi merak etme canım kötü bişey cıkmaz sen kalbini ferah tut.Birde başka doktora görün tek doktorla sınırlı kalma...
Herkese selam olsun dokunsanız ağlıyacak durumdayım.Kendimi çok kötü hissediyorum görümcemin eşine borç para vermiştik ama şimdi onu alamıyoruz.Sıkıntılı bir sürece girdik biraz eşim kredi çekip kapatmak istiyor o borcu aslında fazla birşey değil bende borç borçla kapanmaz diyerek beklemesini söyledim.Dua edin bizim için...
canım sıkma canını görümceni sıkıştırın sıkıntı yaşıyoruz bebekler gelecek falan filan deyin isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü demişlerHayırlı günler sevgili anne adayları benim bi sorum olacaktı bilhassa tecrübeli annelere.
16.haftaya yeni girdim. Doktorum ilk haftalarda elevit vermişti ama mide bulantılarımdan dolayı su bile içemezken ilacı da içemedimSonra da folbiol verdi ama ona da hala başlamadım.. Eleviti içemedigimi doktoruma söylemistim ama öyleyse cok zorlama kendini dedi.
Suanda bulantılarım biraz daha azaldı. Ictikten sonra çıkarsam bile kullanmak icin kendimi zorlamalımıyım
ya ben hala alıntı yapıldığında bildirim alamıyorum , nasıl düzelcek
Sanmıyorum canım gebeliğin ilk günleri bizde bilmeden ilaçlar kullandık . Bunu kesin olarak sadece doktor bilir tabiki ama bende antibiyotik Benical falan kullanmıştım[/QUOT
canım çok saol cevabın için hamilelik psikolojisimi ne insan çok takıyor bazı konuları teşekkür ederim. :)
Sanmıyorum canım gebeliğin ilk günleri bizde bilmeden ilaçlar kullandık . Bunu kesin olarak sadece doktor bilir tabiki ama bende antibiyotik Benical falan kullanmıştım
bugün kesinleşti kesin oğlum oluyo kızlar ikinci prensimiz geliyo adıda ömer olucak Allah'ın izniyle.... tam 18 haftalık olmuşum 228 gram ve 18 cm diğer oğlum gibi çok uzun olucak sanırım maşallah oğlum şubatta 5 yaşında olucak nerdeyse 7 yaş boyu var
ultrasonda dr bakarken iki dakka yerinde durmadı çok hareketli ama bu sayede parmaklarına gördüm çok güzel bi duyguydu. gene tabiki sorunlar peşimi bırakmadı ilk aylar düşükle uğraşıp iğnelerle boğuştum sonrada suyu bi azaldı bir çoğaldı derken bugün tekrar suyu azalmış sonra tansiyonum arada bir hamilelikten dolayı çıkıyo 16 ya kadar çıktı tahlil faan derken mikrop çıktı zaten 10 gündür öksürük baş ağrısı uğraşıyorum bide bu şimdi hepp bi sorun..... sonra aile hekimi randevum vardı ordada kalp atışını dinleyin bütün sitres uçtu gitti biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar,
süt hayatımda önceden yoktu.şimdide zorla içmek için sizden öneri istiyorum.
öncelikle günlük süt içeceğim.daha doğalını şuanda edinemedim.
sorum şu ki sütü sade içemiyorum.vitaminini kesmeden nasıl tatlandırabilirim??
önerilerinizi bekliyorum.
SEVGİLER.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?