2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
aman başlığa takılmayın haa benimde 1oğlum 1 kızım var .... bende diyorum oğluma seni evlendirmem diye ...hıı diyo bazen .... eşimede söylüyrum ben oğlumu ''gelinle'' paylaşamam diyee ... oda alişrsın falan diyo zannetmiyorum ama bakıcaz
birde kızım için düşündüklerim var : hemen kocaya verelim diyorum eşimin direkt gözler doluyo ...sen oğlunu ver önce ben kızımı vermem diyo

ben bakacam büyütecem elin oğlu gelip alacak yok öyle diyooo ...bildiğin hüzünleniyo adam yaa

Kızlar ben süt içemiyorum pekte nesguik aldım küçükken öyle içirirdi annem şimdide içsem faydası olurmu zararlımıdırki acaba?

bende sendenim cnm. meyveli süt alıp içiyorum napayım. doktorum ilk gebeliğimde bol bol sütlü tatlı ye demişti bunda a öyle yapıyorum ordan alıyorum kalsiyumu

merhaba arkadaşlar bende mayıs annesiyim biraz geç oldu ama 18+5 haftalık hamileyim. muhtemel doğum tarihim 3 mayıs.

hayırlısı kızlar iki tane şehzade anası olacağız bizde ne yapalım.cadı cadı gelinlerimiz olacak.

:)) biz cadı olmayalım sakın oferta :))

aa oferta cok sağol ya bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim.

Aynı seyi akşam ben düşündüm şimdi benim gelinlerim felan olucak ay vallahi ben kıskanırım oğullarımı

Kıskanmayın sakın yaaaa..valla gelinler için hiç iyi olmuyor :)))

:)))) erkenden başladınız valla..sizlere cadı gelin şart ...

bende bugün pcnin kasasına bacaklarımı uzattım..çok zorlanıyorum..

Çok geçmiş olsun canım peki senin hislerin nasıl kız mı erkek mi

aynı şey başıma geldi canım 12+3 te erkek dedi ve dediğin gibi çok kesin söyledi.sonraki gittiğim dr 15.haftada kız dedi ki kendisi izmirde isim yapmış bir doçent ben de hangisine inanayım bilemedim :))20 aralıkta tekrar gideceğim kesinleşir herhalde

merhaba canlarım ben bugün dayanamadım bir dr a daha göründüm medicine hospitalda esra hanıma gittim boş dersimde gitmeden çikolata yedim tabiki bizimkini uyandırmak için, başarılı da oldum...neyse girdik dr a evirdi çevirdi bacaklarının arasında sanki birey gördüm ama kordon mu acaba dedi, derken bir pozisyon yakaladı tam bacak arası vee boşluk var hakkımı kızdan yana kullanıyorum dedi :)))) 143 gr lık bir kızım vaaar hem de koca kafalı annesi gibi :))))) hemen giitim pembeli bir tulum aldım bir de pembiş çoraplar hediye paketi yaptırdım akşama vericez babamıza :)))

ya arkadaşım ben perinatolojşye gitmek için aile hekimine başvurdum ama biz sevkedemiyoruz deyip gönderdi beni napcağımı şaşırdım.
aaa ee ne yapacağız o zaman ben perinatolojiden randevu almaya alıtım önce aile hekiminizin sevki gerekiyor dedi sistem???ben de 20li haftaları bekliyordum aile hekimine gitmek için
canım geçmiş konuyla ilgili hiçbir bilgim yok bizi haberdar et canını sıkma
canını sıkma canım randevuya kadar sabret kötü birşey yoktur

canım sıkma canını görümceni sıkıştırın sıkıntı yaşıyoruz bebekler gelecek falan filan deyin isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü demişler

ya ben hala alıntı yapıldığında bildirim alamıyorum , nasıl düzelcek

sanıyorum ki bu herkesin ortak sorunu ... başka topiclerde de okumuştum son zamanlarda oldu diye yazmışlar kii bende de aynı sorun var canım

bugün kesinleşti kesin oğlum oluyo kızlar ikinci prensimiz geliyo adıda ömer olucak Allah'ın izniyle.... tam 18 haftalık olmuşum 228 gram ve 18 cm diğer oğlum gibi çok uzun olucak sanırım maşallah oğlum şubatta 5 yaşında olucak nerdeyse 7 yaş boyu var
ultrasonda dr bakarken iki dakka yerinde durmadı çok hareketli ama bu sayede parmaklarına gördüm çok güzel bi duyguydu. gene tabiki sorunlar peşimi bırakmadı ilk aylar düşükle uğraşıp iğnelerle boğuştum sonrada suyu bi azaldı bir çoğaldı derken bugün tekrar suyu azalmış sonra tansiyonum arada bir hamilelikten dolayı çıkıyo 16 ya kadar çıktı tahlil faan derken mikrop çıktı zaten 10 gündür öksürük baş ağrısı uğraşıyorum bide bu şimdi hepp bi sorun..... sonra aile hekimi randevum vardı ordada kalp atışını dinleyin bütün sitres uçtu gitti biraz uzun oldu ama kusura bakmayın

Sanmıyorum canım gebeliğin ilk günleri bizde bilmeden ilaçlar kullandık . Bunu kesin olarak sadece doktor bilir tabiki ama bende antibiyotik Benical falan kullanmıştım

canım çok saol cevabın için hamilelik psikolojisimi ne insan çok takıyor bazı konuları teşekkür ederim. :)

günaydın mayıs ayının güzel annişleri kızımı okula gönderdim temizliğe beşalmadan sizlere bakayım dedim gecen hafta intten göğüs ucu kremi aldım ilk doğumdadan tecrübeliyim iyiki kullanmışım en az 3 ay önceden başlayın derim yoksa cok ağrılı sızılı bir dönem göğüs ucu ağrısı çatlağı lansinoh bana cok iyi geldi şimdiden başladım indirimden aldım 40ml 32 di 22 aldım kargo bedeva hemde cok cabuk geldi dünde çarşıya çıkmıştık ilkinde bebeyağı dışında bişey kullanmadım son 15 günde catır catır çatladım 2. de harita gibi olmak istemediğim için kremimi aldım mustela double actıon 150 ml 79lira 7 taksit yaptı eczane inş faydası olur sabah akşam kullanacağım yetmez gibi geliyor ama bakalım :) bu arada gittiğim hastanenin yeni doğanı yok ve dr cok ilgisiz başka hastaneye gideceğim pendikte emseye giden varmı detaylı utrosan için tel görüştüm 20-24 hafta gelebilirsiniz dediler dr muayene olursanız 40 lira artı detaylı ultroson fiyatı 80 lira dedi ama dr gelmeyip sadece ultrosana gelirseniz 280 lira dedi ben 5 sen önce kızıma 150 lira vermiştim uygun geldi sizler sordunuzmu fiyatlar nasıl uygun mu sizce

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar,

süt hayatımda önceden yoktu.şimdide zorla içmek için sizden öneri istiyorum.

öncelikle günlük süt içeceğim.daha doğalını şuanda edinemedim.

sorum şu ki sütü sade içemiyorum.vitaminini kesmeden nasıl tatlandırabilirim??

önerilerinizi bekliyorum.

SEVGİLER.

günaydın bayanlar. gece herif nöbetteydi diye hiç rahat uyuyamadım.çok uykum var çookkk. bugünü bitirip eve koşacağım anı düşünerek teselli oluyorum.masaya kafayı koysam anında dalacam

Günaydıın herkeseeee Hayırlı cumalar arkadaşlar.Hiç ummadığınız güzel haberler almanız dileğiylee.Bugün sağlık ocağında aşım var inşallah kalp atışlarınıda duyarım miniğiminn çok özledimm:78:

Uzun olur mu hiç,minicik olsalarda kelimeler yetmiyor ki anlatmaya,az bile olmuş Maşallah miniğe İsminide çok beğendim,çok sevdiğim bir isim Adı gb yaşasın,adıyla yaşasın inşallah.Çok geçmiş olsun buarada.

Günaydın,size de hayırlı cumalar :) Ayran,yoğurt olarakta tüketebilirsiniz çok zorlanıyorsanız.Onun dışında seviyorsanız tarçın olabilir ek,ben saleple içiyorum bağırsaklarada iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…