2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Geçmiş olsun canım. Bebişler sağlıklı olsunda biz yaşayacağız bu tarz şeyler kaçış yok. Direncimiz düşük

Burnunu tıka bir seferde iç :)) kokusunu tadını algilamazsın .. Bir sefer de içmen için oda sıcaklığında olması lazım biraz ılıt :) sıcak olunca kokusu tadı ağırlaşıyor ben sütü sevmeme rağmen öyle sevmiyorum ... Yazın soğuk süt kışın ılık :) görümcem muzu ve biraz şekeri blender dan geçirio sonra sütü ekleyip öyle karıştırıo iki üç bardak içiomuş öyle olunca :)

Iyi tksitle almışsında taksit bitmeden krem biterse :)) ben detaylı ultrasonu kendi çalıştığım hastanede yaptıracağım radyoloji uzmanı doçent bir hoca var ayın 18 ibe randevu verdi bakacak sağolsun. Kendi doktorumda zaten hemşire olduğunu biliyor ban çalıştığım hastanede yaptırıp sonucunu bana getirebilirsin dedi sağolsun büyük bir dertten kurtuldum. Allah bilir nekadardır orda 2 li test 110 olduğuna göre :)

Son düzenleme:

canım bende lansinoh çok kullandım ilk bebeğimde çokta memnun kaldım, yine alayım dedim senin gibi fiyatı çok uygun geldi hangi siteden aldın acaba?:26:

Sütten nefret ederim. Oldum olası içmem zaten eskiden nesquikle içerdim bazen. 10 senedir içmiyorum. Ama bende öyle bir mide yanması çarık o süt bana harika geliyor o esnada. Biraz olsun bastırıyor çünkü. Sen içemiyorsan sütü ısıtıp içine bal koyabilirsin. Sütlü tatlıda yiyebilirsin tabi ama nereye kadar. Tatlınızda fazlası zarar. O yüzden bir an önce alışmak lazım. Ben bazen midem yandığında evde süt yoksa üzülüyorum resmen :) oysaki hiç sevmem. Tabi Allah göstermesin kimseye gece uykumdan uyanıyorum

Canim gunaydin ben kizimda mustela kullandim gogus uclarimada lansinoh catlagim oldu ama cook degil goguslerimede babanemin soylediginide yaptim her aksam gazli beze alkol dokup oyle gogsume koyuyordum sabaha kadar kremde suruyordum hangisi iyi geldi bilmiyorum ama goguslerimdr hic yara olmadi. Detayli usg randevum 18 aralik medicalpark fatihte 212 tl

Hayirli cumalaar! Toz nesguikle dene belki içebilirsin canım

bebişleri erkek olanlar kız denmeye başlamış. bizimkine de erkek demişti bakalım değişmiş mi :) yarın kontrol var 3 lü testide yapacağız. inşallah iyi haberlerle geliriz. her dr a gittiğimde içimde bir korku oluyor. Allah'ım evlatlarımız sağlıklı sıhhatli olsunlar.

Bir tek ben kaldım cinsiyet öğrenmeyen sanırım :)) 16 aralığa az kaldı ama merak ediyorum sağlıklı sıhatli olsun tüm bebişler ..

Bir tek ben kaldım cinsiyet öğrenmeyen sanırım :)) 16 aralığa az kaldı ama merak ediyorum sağlıklı sıhatli olsun tüm bebişler ..

Amiin inşallah.Son birkaç kişi varız galiba :) Bende öğrenemedim :) Benimde 13ünde detaylı ultrason var orda belli olur diyorlar :)

Amiin inşallah.Son birkaç kişi varız galiba :) Bende öğrenemedim :) Benimde 13ünde detaylı ultrason var orda belli olur diyorlar :)

Geçen gün kayınvalidemle alışverişe çıktık kadın bişeyler almak istiyor loğusa şerbet bardağı süsü yapıcaz kendimiz ne pembe aldık e mavi krem altın sarılı aldık malzemleri :) bişey alıcaz belli olsun öyle alalım bari deyip vazgeçiyoruz :)) biz kapı süsünü falan kendimiz yapıcaz ben meraklıyım öyle şeylere kv de öyle :)) ben erkek gibi hissediyorum aslında bekleyip görüceZ

Bence krem altın sarılı daha iyi olmuş :) Ben pek sevmiyorum kızsa pembe erkekse mavi olayını :) Ama tabi genel şeylerde bir çiçek ya da bir ayıcık farkı oluyor eşyalarda bazen beklemedende olmuyor :) Bende herşeyi kendim yapacağım,normalde de uğraşıyorum zaten bu tür el yapımı şeylerle.Allah gönlünüze versin inşallah :) Beni kız kıyafetleri çekerdi,erkek olur sonra afallarım diyordum,doktor kıza benziyor ama olmayadabilir deyince azcık daha kaydım kıyafetlere fln ama ben şimdi kendimi saldım ya erkek der gb geliyor :) Ama en önemlisi sağlıklı olduklarını duymak kadar güzel bir haber yok

kızlar benimde tam görünmüyor ama kız olabilir bu dediler. ancak yaşadıklarımdan ne kızı nede erkeğe sevinecek durumda değilim hala korkuyorum. devlet hastanesinde iyi bir doktor bulmuştum ve o takip ediyordu. benim ufaklık maşallah önden önden gittiği için 13+4 iken 15+4 göründü ve doktorumda diğer hastalar bekliyor diye direk beni 3 lü test yönlendirmişti. ve ben erken falan dedim ama yaptırdım salı günü sonuçları aldım tam bir felaket 1/50 oranında dawn sendromu olabilir dedi. araştırma hastanesine yönledirdi gittik alanında uzman bir doktor 15+4 erken yapılmış dedi bende aslında SAT a göre 13+4 dü dedim. o zaman 4 lü testi yapalım 17. haftanda dedi ondan sonra amniyo sentez sonrada amerika da yapılan bir test var onu yaparız dedi. ayrıntılı ultrasona soktu ve herşey çok güzel dedi (omurilik veya ense de sanırım sorun olması gerekiyormuş)henüz korkmak için erken ama hatalı bile olsa bu evrak da bu yazıyorsa amniyo sentez yaparız dedi.ben testin yapıldığı lab. aradım 13+4 iken 15+4 girilse sonuçlar ne çıkar diye onlarda sonuçlar hatalı olur dedi. salı günü Kocaeli'nin en iyi perinotoloji uzmanına gideceğim. korkuyorum bennnn((

günaydın kızlar, hayırlı cumalar güzel haberlerle başladım bugün inşallah öyle devam eder.

hiç canınızı sıkmayın bence de çok erken yapılmış. 18.haftada yapıldı bizimki.

Canım geçmiş olsun ama bence veriler yalnış verilmişse sonuçlar da yalnış çıkar hatta benim ikili test raporumun altında ankarada düzen diye bir laboratuvar yapmıştı (ben Manisadayım oraya yollanmış ) altına not yazılmış verilen verilerin doğruluğu hasta ve doktora aittir .. Ve verilerin yanlışlığı yalnış sonuç verir bence de ... Sen iyi bir doktora git canım içini de ferah tut yoktur bişey ...

Aynen öyle canım bebişlerimiz sağlıklı olsun da kız erkek farketmez :)) ama haberleşelim cinsiyeti öğrenince yazalım buraya ..

Ben 2-3lü testleri yaptırmadım canım,4lü de yaptırmayacağım düşünmüyordum zaten,eşim ben doktorumlada karşılıklı konuşarak hepberaber karar verdik.
Diğer hastalar bekliyor diye hiçbirşeyini aceleye getiremez.Onu baştan ciddiye alma derim.2. doktorun dediği gb 4lü testini bekle madem.Senin istemediğin hiçbirşey yapılamaz bunu unutma.İyi düşün,strese girme daha çok üzme kendinide miniğinide

BUTİKBEBE ' de kampanyalarında WeeWell var kızlar normalde fiyatları nasıl bilmiyorum ama düşünenler bakabilir.

kızda erkekte olsa ermesi zor ellere.oğlum 4 yaşında ara sıra anneannede kalmak istiyor o bile zor geliyor bana bağımsız kendi kararlarını veriyor büyüdükçe ne yapacağız bilmiyorum

süper bir prenses daha geliyor.babaya ne güzel bir hediye.

geçmiş olsun tansiyona dikkat et canım çok önemli.

hemen moralini bozma 4 lü testi bekle istersen.inşallah salı günü herşey yoluna girer

benim eşimde cinsiyetini öğrenmeden önce erkek olsun, kız olursa ben elin oğluna kızımı veremem diyordu. babamda biz verdik ya sana oğlum diyordu :))

geçen hafta sonu cinsiyetimizi de öğrendik %90 erkekmiş. oğlum oğlum diye seve seve erkek yaptı çocuğumu :))

bir de biz iddiaya girmiştik eşimle. bu durumda ben kaybetmiş oldum ( gidip yatak odasına tv aldım

ben 11 haftalıkken dr um bana öyle demişti yuzde 50 diye. sonrada kıza yakın demişti taa ozman. kızmış:)

cevap için teşekkürler canım deneyeceğim tarçın ve salep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…