bugün kesinleşti kesin oğlum oluyo kızlar ikinci prensimiz geliyo adıda ömer olucak Allah'ın izniyle.... tam 18 haftalık olmuşum 228 gram ve 18 cm diğer oğlum gibi çok uzun olucak sanırım maşallah oğlum şubatta 5 yaşında olucak nerdeyse 7 yaş boyu var
ultrasonda dr bakarken iki dakka yerinde durmadı çok hareketli ama bu sayede parmaklarına gördüm çok güzel bi duyguydu. gene tabiki sorunlar peşimi bırakmadı ilk aylar düşükle uğraşıp iğnelerle boğuştum sonrada suyu bi azaldı bir çoğaldı derken bugün tekrar suyu azalmış sonra tansiyonum arada bir hamilelikten dolayı çıkıyo 16 ya kadar çıktı tahlil faan derken mikrop çıktı zaten 10 gündür öksürük baş ağrısı uğraşıyorum bide bu şimdi hepp bi sorun..... sonra aile hekimi randevum vardı ordada kalp atışını dinleyin bütün sitres uçtu gitti biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar,
süt hayatımda önceden yoktu.şimdide zorla içmek için sizden öneri istiyorum.
öncelikle günlük süt içeceğim.daha doğalını şuanda edinemedim.
sorum şu ki sütü sade içemiyorum.vitaminini kesmeden nasıl tatlandırabilirim??
önerilerinizi bekliyorum.
SEVGİLER.
günaydın mayıs ayının güzel annişleri kızımı okula gönderdim temizliğe beşalmadan sizlere bakayım dedim gecen hafta intten göğüs ucu kremi aldım ilk doğumdadan tecrübeliyim iyiki kullanmışım en az 3 ay önceden başlayın derim yoksa cok ağrılı sızılı bir dönem göğüs ucu ağrısı çatlağı lansinoh bana cok iyi geldi şimdiden başladım indirimden aldım 40ml 32 di 22 aldım kargo bedeva hemde cok cabuk geldi dünde çarşıya çıkmıştık ilkinde bebeyağı dışında bişey kullanmadım son 15 günde catır catır çatladım 2. de harita gibi olmak istemediğim için kremimi aldım mustela double actıon 150 ml 79lira 7 taksit yaptı eczane inş faydası olur sabah akşam kullanacağım yetmez gibi geliyor ama bakalım :) bu arada gittiğim hastanenin yeni doğanı yok ve dr cok ilgisiz başka hastaneye gideceğim pendikte emseye giden varmı detaylı utrosan için tel görüştüm 20-24 hafta gelebilirsiniz dediler dr muayene olursanız 40 lira artı detaylı ultroson fiyatı 80 lira dedi ama dr gelmeyip sadece ultrosana gelirseniz 280 lira dedi ben 5 sen önce kızıma 150 lira vermiştim uygun geldi sizler sordunuzmu fiyatlar nasıl uygun mu sizce
günaydın mayıs ayının güzel annişleri kızımı okula gönderdim temizliğe beşalmadan sizlere bakayım dedim gecen hafta intten göğüs ucu kremi aldım ilk doğumdadan tecrübeliyim iyiki kullanmışım en az 3 ay önceden başlayın derim yoksa cok ağrılı sızılı bir dönem göğüs ucu ağrısı çatlağı lansinoh bana cok iyi geldi şimdiden başladım indirimden aldım 40ml 32 di 22 aldım kargo bedeva hemde cok cabuk geldi dünde çarşıya çıkmıştık ilkinde bebeyağı dışında bişey kullanmadım son 15 günde catır catır çatladım 2. de harita gibi olmak istemediğim için kremimi aldım mustela double actıon 150 ml 79lira 7 taksit yaptı eczane inş faydası olur sabah akşam kullanacağım yetmez gibi geliyor ama bakalım :) bu arada gittiğim hastanenin yeni doğanı yok ve dr cok ilgisiz başka hastaneye gideceğim pendikte emseye giden varmı detaylı utrosan için tel görüştüm 20-24 hafta gelebilirsiniz dediler dr muayene olursanız 40 lira artı detaylı ultroson fiyatı 80 lira dedi ama dr gelmeyip sadece ultrosana gelirseniz 280 lira dedi ben 5 sen önce kızıma 150 lira vermiştim uygun geldi sizler sordunuzmu fiyatlar nasıl uygun mu sizce
SEVGİLER.
Canim gunaydin ben kizimda mustela kullandim gogus uclarimada lansinoh catlagim oldu ama cook degil goguslerimede babanemin soylediginide yaptim her aksam gazli beze alkol dokup oyle gogsume koyuyordum sabaha kadar kremde suruyordum hangisi iyi geldi bilmiyorum ama goguslerimdr hic yara olmadi. Detayli usg randevum 18 aralik medicalpark fatihte 212 tlgünaydın mayıs ayının güzel annişleri kızımı okula gönderdim temizliğe beşalmadan sizlere bakayım dedim gecen hafta intten göğüs ucu kremi aldım ilk doğumdadan tecrübeliyim iyiki kullanmışım en az 3 ay önceden başlayın derim yoksa cok ağrılı sızılı bir dönem göğüs ucu ağrısı çatlağı lansinoh bana cok iyi geldi şimdiden başladım indirimden aldım 40ml 32 di 22 aldım kargo bedeva hemde cok cabuk geldi dünde çarşıya çıkmıştık ilkinde bebeyağı dışında bişey kullanmadım son 15 günde catır catır çatladım 2. de harita gibi olmak istemediğim için kremimi aldım mustela double actıon 150 ml 79lira 7 taksit yaptı eczane inş faydası olur sabah akşam kullanacağım yetmez gibi geliyor ama bakalım :) bu arada gittiğim hastanenin yeni doğanı yok ve dr cok ilgisiz başka hastaneye gideceğim pendikte emseye giden varmı detaylı utrosan için tel görüştüm 20-24 hafta gelebilirsiniz dediler dr muayene olursanız 40 lira artı detaylı ultroson fiyatı 80 lira dedi ama dr gelmeyip sadece ultrosana gelirseniz 280 lira dedi ben 5 sen önce kızıma 150 lira vermiştim uygun geldi sizler sordunuzmu fiyatlar nasıl uygun mu sizce
SEVGİLER.
Bir tek ben kaldım cinsiyet öğrenmeyen sanırım :)) 16 aralığa az kaldı ama merak ediyorum sağlıklı sıhatli olsun tüm bebişler ..
Amiin inşallah.Son birkaç kişi varız galiba :) Bende öğrenemedim :) Benimde 13ünde detaylı ultrason var orda belli olur diyorlar :)
Geçen gün kayınvalidemle alışverişe çıktık kadın bişeyler almak istiyor loğusa şerbet bardağı süsü yapıcaz kendimiz ne pembe aldık e mavi krem altın sarılı aldık malzemleri :) bişey alıcaz belli olsun öyle alalım bari deyip vazgeçiyoruz :)) biz kapı süsünü falan kendimiz yapıcaz ben meraklıyım öyle şeylere kv de öyle :)) ben erkek gibi hissediyorum aslında bekleyip görüceZ
Amiin inşallah.Son birkaç kişi varız galiba :) Bende öğrenemedim :) Benimde 13ünde detaylı ultrason var orda belli olur diyorlar :)
kızlar benimde tam görünmüyor ama kız olabilir bu dediler. ancak yaşadıklarımdan ne kızı nede erkeğe sevinecek durumda değilim hala korkuyorum. devlet hastanesinde iyi bir doktor bulmuştum ve o takip ediyordu. benim ufaklık maşallah önden önden gittiği için 13+4 iken 15+4 göründü ve doktorumda diğer hastalar bekliyor diye direk beni 3 lü test yönlendirmişti. ve ben erken falan dedim ama yaptırdım salı günü sonuçları aldım tam bir felaket 1/50 oranında dawn sendromu olabilir dedi. araştırma hastanesine yönledirdi gittik alanında uzman bir doktor 15+4 erken yapılmış dedi bende aslında SAT a göre 13+4 dü dedim. o zaman 4 lü testi yapalım 17. haftanda dedi ondan sonra amniyo sentez sonrada amerika da yapılan bir test var onu yaparız dedi. ayrıntılı ultrasona soktu ve herşey çok güzel dedi (omurilik veya ense de sanırım sorun olması gerekiyormuş)henüz korkmak için erken ama hatalı bile olsa bu evrak da bu yazıyorsa amniyo sentez yaparız dedi.ben testin yapıldığı lab. aradım 13+4 iken 15+4 girilse sonuçlar ne çıkar diye onlarda sonuçlar hatalı olur dedi. salı günü Kocaeli'nin en iyi perinotoloji uzmanına gideceğim. korkuyorum bennnn((
Canım geçmiş olsun ama bence veriler yalnış verilmişse sonuçlar da yalnış çıkar hatta benim ikili test raporumun altında ankarada düzen diye bir laboratuvar yapmıştı (ben Manisadayım oraya yollanmış ) altına not yazılmış verilen verilerin doğruluğu hasta ve doktora aittir .. Ve verilerin yanlışlığı yalnış sonuç verir bence de ... Sen iyi bir doktora git canım içini de ferah tut yoktur bişey ...kızlar benimde tam görünmüyor ama kız olabilir bu dediler. ancak yaşadıklarımdan ne kızı nede erkeğe sevinecek durumda değilim hala korkuyorum. devlet hastanesinde iyi bir doktor bulmuştum ve o takip ediyordu. benim ufaklık maşallah önden önden gittiği için 13+4 iken 15+4 göründü ve doktorumda diğer hastalar bekliyor diye direk beni 3 lü test yönlendirmişti. ve ben erken falan dedim ama yaptırdım salı günü sonuçları aldım tam bir felaket 1/50 oranında dawn sendromu olabilir dedi. araştırma hastanesine yönledirdi gittik alanında uzman bir doktor 15+4 erken yapılmış dedi bende aslında SAT a göre 13+4 dü dedim. o zaman 4 lü testi yapalım 17. haftanda dedi ondan sonra amniyo sentez sonrada amerika da yapılan bir test var onu yaparız dedi. ayrıntılı ultrasona soktu ve herşey çok güzel dedi (omurilik veya ense de sanırım sorun olması gerekiyormuş)henüz korkmak için erken ama hatalı bile olsa bu evrak da bu yazıyorsa amniyo sentez yaparız dedi.ben testin yapıldığı lab. aradım 13+4 iken 15+4 girilse sonuçlar ne çıkar diye onlarda sonuçlar hatalı olur dedi. salı günü Kocaeli'nin en iyi perinotoloji uzmanına gideceğim. korkuyorum bennnn((
Bence krem altın sarılı daha iyi olmuş :) Ben pek sevmiyorum kızsa pembe erkekse mavi olayını :) Ama tabi genel şeylerde bir çiçek ya da bir ayıcık farkı oluyor eşyalarda bazen beklemedende olmuyor :) Bende herşeyi kendim yapacağım,normalde de uğraşıyorum zaten bu tür el yapımı şeylerle.Allah gönlünüze versin inşallah :) Beni kız kıyafetleri çekerdi,erkek olur sonra afallarım diyordum,doktor kıza benziyor ama olmayadabilir deyince azcık daha kaydım kıyafetlere fln ama ben şimdi kendimi saldım ya erkek der gb geliyor :) Ama en önemlisi sağlıklı olduklarını duymak kadar güzel bir haber yok
kızlar benimde tam görünmüyor ama kız olabilir bu dediler. ancak yaşadıklarımdan ne kızı nede erkeğe sevinecek durumda değilim hala korkuyorum. devlet hastanesinde iyi bir doktor bulmuştum ve o takip ediyordu. benim ufaklık maşallah önden önden gittiği için 13+4 iken 15+4 göründü ve doktorumda diğer hastalar bekliyor diye direk beni 3 lü test yönlendirmişti. ve ben erken falan dedim ama yaptırdım salı günü sonuçları aldım tam bir felaket 1/50 oranında dawn sendromu olabilir dedi. araştırma hastanesine yönledirdi gittik alanında uzman bir doktor 15+4 erken yapılmış dedi bende aslında SAT a göre 13+4 dü dedim. o zaman 4 lü testi yapalım 17. haftanda dedi ondan sonra amniyo sentez sonrada amerika da yapılan bir test var onu yaparız dedi. ayrıntılı ultrasona soktu ve herşey çok güzel dedi (omurilik veya ense de sanırım sorun olması gerekiyormuş)henüz korkmak için erken ama hatalı bile olsa bu evrak da bu yazıyorsa amniyo sentez yaparız dedi.ben testin yapıldığı lab. aradım 13+4 iken 15+4 girilse sonuçlar ne çıkar diye onlarda sonuçlar hatalı olur dedi. salı günü Kocaeli'nin en iyi perinotoloji uzmanına gideceğim. korkuyorum bennnn((
aman başlığa takılmayın haabenimde 1oğlum 1 kızım var .... bende diyorum oğluma seni evlendirmem diye ...hıı diyo bazen .... eşimede söylüyrum ben oğlumu ''gelinle'' paylaşamam diyee ... oda alişrsın falan diyo zannetmiyorum ama bakıcaz
birde kızım için düşündüklerim var : hemen kocaya verelim diyorumeşimin direkt gözler doluyo ...sen oğlunu ver önce ben kızımı vermem diyo
ben bakacam büyütecem elin oğlu gelip alacak yok öyle diyooo ...bildiğin hüzünleniyo adam yaa
merhaba canlarım ben bugün dayanamadım bir dr a daha göründüm medicine hospitalda esra hanıma gittim boş dersimde gitmeden çikolata yedim tabiki bizimkini uyandırmak için, başarılı da oldum...neyse girdik dr a evirdi çevirdi bacaklarının arasında sanki birey gördüm ama kordon mu acaba dedi, derken bir pozisyon yakaladı tam bacak arası vee boşluk var hakkımı kızdan yana kullanıyorum dedi :)))) 143 gr lık bir kızım vaaar hem de koca kafalı annesi gibi :))))) hemen giitim pembeli bir tulum aldım bir de pembiş çoraplar hediye paketi yaptırdım akşama vericez babamıza :)))
bugün kesinleşti kesin oğlum oluyo kızlar ikinci prensimiz geliyo adıda ömer olucak Allah'ın izniyle.... tam 18 haftalık olmuşum 228 gram ve 18 cm diğer oğlum gibi çok uzun olucak sanırım maşallah oğlum şubatta 5 yaşında olucak nerdeyse 7 yaş boyu var
ultrasonda dr bakarken iki dakka yerinde durmadı çok hareketli ama bu sayede parmaklarına gördüm çok güzel bi duyguydu. gene tabiki sorunlar peşimi bırakmadı ilk aylar düşükle uğraşıp iğnelerle boğuştum sonrada suyu bi azaldı bir çoğaldı derken bugün tekrar suyu azalmış sonra tansiyonum arada bir hamilelikten dolayı çıkıyo 16 ya kadar çıktı tahlil faan derken mikrop çıktı zaten 10 gündür öksürük baş ağrısı uğraşıyorum bide bu şimdi hepp bi sorun..... sonra aile hekimi randevum vardı ordada kalp atışını dinleyin bütün sitres uçtu gitti biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
aman başlığa takılmayın haabenimde 1oğlum 1 kızım var .... bende diyorum oğluma seni evlendirmem diye ...hıı diyo bazen .... eşimede söylüyrum ben oğlumu ''gelinle'' paylaşamam diyee ... oda alişrsın falan diyo zannetmiyorum ama bakıcaz
birde kızım için düşündüklerim var : hemen kocaya verelim diyorumeşimin direkt gözler doluyo ...sen oğlunu ver önce ben kızımı vermem diyo
ben bakacam büyütecem elin oğlu gelip alacak yok öyle diyooo ...bildiğin hüzünleniyo adam yaa
dediğin gibi çok haklısın .. geçen perşembe bizde öğrenelim dedik 18. haftadan sonra kesin belli olur dedi . ama kız gibi dedi, bende oran verin dedim %50 dediaman noluyo bana beeh dedim, dedi, dedi, dedim,.....tövbe Yarrabbim dolandım iyice
Günaydıın herkeseeee :
Günaydın,size de hayırlı cumalar :) Ayran,yoğurt olarakta tüketebilirsiniz çok zorlanıyorsanız.Onun dışında seviyorsanız tarçın olabilir ek,ben saleple içiyorum bağırsaklarada iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?