2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

benim eşimde cinsiyetini öğrenmeden önce erkek olsun, kız olursa ben elin oğluna kızımı veremem diyordu. babamda biz verdik ya sana oğlum diyordu :))

geçen hafta sonu cinsiyetimizi de öğrendik %90 erkekmiş. oğlum oğlum diye seve seve erkek yaptı çocuğumu :))

bir de biz iddiaya girmiştik eşimle. bu durumda ben kaybetmiş oldum ( gidip yatak odasına tv aldım

Hayırlı olsun :)
Hiç yatak odasına şimdi tv sokmak olur mu? :) Zaten yakında da izleyemeyecek bari başka birşey isteseymiş

cevap için teşekkürler mine,
bana süt içmek çok zor geliyor herkesin yazdığını tek tek deniycem.

canım ben nesguik koyuyorum bazande biraz ısıtıp bal katıyorum anca öyle gidiyo:)

Canım bardakları hazirlayinca bizimle paylasirmisin bizlerde senin tecrubenden yaralalanim bizde yaparız

mide yanması olmasa iyi bağımlılık olmuş seninki :)

canım, lütfen endişelenme. bence de o testte bir yanlıklık vardır. o kadar erkenden yapılırmı bu testler. yanılma payı çok yüksek.
stres yapıp olumsuz şeyler düşünme. herşey yolunda buna emin ol.

Ayrıntılı usg 20- 22 haftalar arası oluyor diye biliyorum bende 8 ocak ta gideceğim

Bazı yerlerde 17-22 hafta bazılarında 18-24 hafta araları diyor.Benimde Aralık 13 de olacak.

Canım bardakları hazirlayinca bizimle paylasirmisin bizlerde senin tecrubenden yaralalanim bizde yaparız

Yaptığım herşeyi paylaşacağım Zaten fikirlerimizide paylaştıkça birbirimize yardımcı olmuş oluruz :) Herkes miniği için en güzelini istiyor

Fırat Ege'miz doğduğunda mutfağa geçiririz artık tv'yi :)

Oyy :) İsmide hazırmış,çok güzelmiş bi paşamızın daha :) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı,seslenmeyi nasip etsin.

Günaydın Canlar...

Sağlık ocağından aşı için çağrılan varmı ? Kaçıncı haftada yapılıyor aşılar.

Günaydıınn..Ben bugün gidiyorum aşıya Bildiğim kadarıyla 5 ve 6. aylarda yapılıyor 2 doz 1 ay arayla.

Son düzenleme:
Ben bugün 16+5 im inşAllah. 8.haftada sağlık ocağına kayıt için gittiğimde Aralıkta çağırıcaz demişti ama kaçı olduğunu söylemedi ararız dedi. Ne zaman ararlar bilmiyorum. 20. Hafta olursa o zaman bende ocakta gidicem heralde.

canım arkadaşım emseye gidiyor ondan 300 tl istemişler dr u da baka bir dr a yönlendirmiş hem iyi bir dr hem de daha uygun diye ümraniyede özel muayenehanede 200 e yaptırdı benim de kafam karıştı şimdi bak madem daha uygun oluyordu muayene olunca ona neden söylememişler:44:
canım ben normalde sütü severdim ama hamileliğimden beri her türlü yiyecek ve içeceğe karşı soğudum en son dün çocuk devam sütü aldım ekstra vitaminli mineralli diye tadı şekerli gibi tarçın ekip içiyorum ama süt gaz yapıyor gece karın ağrısından duramadım
canım yaa takılma sen o sonuçlara belli ki yanlış...o haftada 2li yapılır sen 4liyü bekle ki hiçbir test kesin sonuç vermiyor bunu unutma

kız dün dr a gittim demiştim ya 15+5te dr uyluk kemiğini 18,8mm ölçtü bu durumda boyu 18,8x7=13,16 cm çıkıyor haftasına göre geri
13+4te gittiğimde başka dr 19,1mm ölçmüştü 13.3cm yapıyordu boyu bebek 2 haftada büyümesi gerekirken kısaldı mı?dün incelerken farkettim acaba dün dr uyluk kemiği diye kaval kemiğini mi ölçtü? ben usg de kaval kemiğine benzettim de ama dr dan iyi bilecek halim yok heralde

arkadaşlar bunun belli bir zamanı yok sanırım beni 20li haftalarda eker yüklemeye çağırdılar o zaman aşını da yaparız dediler, aslında bu kadar erken yapılmaz şeker yükleme ama sistemde böyle falan da dediler arkadaşım 34 haftalık ona 26-27li haftalarda yaptılar

Amiin inşallah.Son birkaç kişi varız galiba :) Bende öğrenemedim :) Benimde 13ünde detaylı ultrason var orda belli olur diyorlar :)

benimde 13 üncü hafta %70 erkek dedi.yarın randevum var bakalım ne olcak detaylı ultrasyonu bizmi randevu alıyoruz ? doktorumuz mu istiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…