- 26 Kasım 2013
- 262
- 43
- 73
bazı doktorlar istemiyor gerek görmüyor.ben oğlumdada yaptırmıştım şimdiki doktorumda mutlaka istedi.
Süt içemeyen arkadaşlarım 1 büyük muzu 1 tatlı kaşığı balla ve büyük bir bardak sütle blenderdan geçirip içmeyi denediniz mi? Muz hem faydalı hemde sütün tadını bastırıyor. 1-2 tane ceviz de atıyorum ben bazen..
ladydiamond teşekkür ederim cevap için,
MİNE8585 Arkadaşımızda tavsiye etti.bugün deniycem.inşallah içebilirm.burdan da duyurururm :)
benimde yarın randevum var.sorayım bakalım ne dicek.çünkü bende kan pıhtılaşması var iğne kullanıyorum.panik te olmakdan iyidir.bana 3 lü testi bile söylemedi kafamda bir sürü soru oldu.2 lim 1/116000 çıkmıştı acaba ondanmı ? detaylı ultrasyonda neler bakıyorlar?
çok soru sordum
Günaydın Canlar...
Sağlık ocağından aşı için çağrılan varmı ? Kaçıncı haftada yapılıyor aşılar.
Süt içemeyen arkadaşlarım 1 büyük muzu 1 tatlı kaşığı balla ve büyük bir bardak sütle blenderdan geçirip içmeyi denediniz mi? Muz hem faydalı hemde sütün tadını bastırıyor. 1-2 tane ceviz de atıyorum ben bazen..
ladydiamond teşekkür ederim cevap için,
MİNE8585 Arkadaşımızda tavsiye etti.bugün deniycem.inşallah içebilirm.burdan da duyurururm :)
bu fikri verdiğin için teşekkür ederim.eve gidince hemen deneyeceğim çoook saollD
ya bana doktorum hiç bişey demedi bununla ilgili.Ayrıntılı herkese yapılıyormu ? biz mi isticez ? bilgi verirseniz sevinirim.
ben dün ilk aşımı oldum ebe 18.haftada başlıyoruz dedı..bir ay sonra ikinci aşım olacak.ayrıca haftaya şeker ölçümü yapılacakmıs
arkadaslar ağlamaktan halak oldum gözlerım şiş ve mor. dün kontrol gunuydü. bız enfeksıyonla ugrasmaktan 4 lu test sonucunu unutmusuz. drun yuzu asıktı. tr21 rıskı 1:100 cıktı... dırek amınosentez dedi. benım ıkılı testım cok ıyı cıkmıştı. hatta ıkı dr yaptırmana gerek yok demıstı ama eşim ılla yaptıralım dedı. hersey onun yuzunden ......ben harmony test varmıs dedım amınosnetez daha guvenlı sonuc verıyor dedı. ya benım kanam sorunum var... rıskı yuksek çıktı mecburuz amınosenteze dedi. rısklı gebelık uzmanına gıttık o da amınosentez dedı. harmony testın basarısı tam degıl dedı. ben amınosentez ıstemıyorum dedım. esım ılla yaptırcaz dıyor... bu test sonucu bır ay ıcınde bu kadar nasıl değişir..harmony yapan yerı aradım o da bızım sonuclarımız guvenlı dıyor. drlar amınosentezzde rısk yok dıyor ama ne yapacagımı bılmıyorum. eşim baskı yapmıyor ama amınosentezı yaptırmaktan yana..pazartesı 4lu tarama testını yenıleyecegım ama 4 lu tarama testi hangı haftalarda yapılıyor. amınosentez yaptıranlar var mı
arkadaslar ağlamaktan halak oldum gözlerım şiş ve mor. dün kontrol gunuydü. bız enfeksıyonla ugrasmaktan 4 lu test sonucunu unutmusuz. drun yuzu asıktı. tr21 rıskı 1:100 cıktı... dırek amınosentez dedi. benım ıkılı testım cok ıyı cıkmıştı. hatta ıkı dr yaptırmana gerek yok demıstı ama eşim ılla yaptıralım dedı. hersey onun yuzunden ......ben harmony test varmıs dedım amınosnetez daha guvenlı sonuc verıyor dedı. ya benım kanam sorunum var... rıskı yuksek çıktı mecburuz amınosenteze dedi. rısklı gebelık uzmanına gıttık o da amınosentez dedı. harmony testın basarısı tam degıl dedı. ben amınosentez ıstemıyorum dedım. esım ılla yaptırcaz dıyor... bu test sonucu bır ay ıcınde bu kadar nasıl değişir..harmony yapan yerı aradım o da bızım sonuclarımız guvenlı dıyor. drlar amınosentezzde rısk yok dıyor ama ne yapacagımı bılmıyorum. eşim baskı yapmıyor ama amınosentezı yaptırmaktan yana..pazartesı 4lu tarama testını yenıleyecegım ama 4 lu tarama testi hangı haftalarda yapılıyor. amınosentez yaptıranlar var mı
benimde 13 üncü hafta %70 erkek dedi.yarın randevum var bakalım ne olcakdetaylı ultrasyonu bizmi randevu alıyoruz ? doktorumuz mu istiyor ?
benimde doktorum 3 lü ve 4 lü testi yapmak istemedi ikili sonuçlarım iyi dedi.ama ayrıntılı ultrasonu mutlaka yaptır dedi.sor bakalım doktorun ne diyecek.
merhaba canlarım ben bugün dayanamadım bir dr a daha göründüm medicine hospitalda esra hanıma gittim boş dersimde gitmeden çikolata yedim tabiki bizimkini uyandırmak için, başarılı da oldum...neyse girdik dr a evirdi çevirdi bacaklarının arasında sanki birey gördüm ama kordon mu acaba dedi, derken bir pozisyon yakaladı tam bacak arası vee boşluk var hakkımı kızdan yana kullanıyorum dedi :)))) 143 gr lık bir kızım vaaar hem de koca kafalı annesi gibi :))))) hemen giitim pembeli bir tulum aldım bir de pembiş çoraplar hediye paketi yaptırdım akşama vericez babamıza :)))
aaa ee ne yapacağız o zaman ben perinatolojiden randevu almaya alıtım önce aile hekiminizin sevki gerekiyor dedi sistem???ben de 20li haftaları bekliyordum aile hekimine gitmek için
canım geçmiş konuyla ilgili hiçbir bilgim yok bizi haberdar et canını sıkma
canını sıkma canım randevuya kadar sabret kötü birşey yoktur
canım sıkma canını görümceni sıkıştırın sıkıntı yaşıyoruz bebekler gelecek falan filan deyin isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü demişler
Günaydın Canlar...
Sağlık ocağından aşı için çağrılan varmı ? Kaçıncı haftada yapılıyor aşılar.
hepimiz iyiniyrtli olarak bisiler yaziyoruz ama emin olmadan bir bilgi paylasmayalim lutfen benimde ucluctestim riskebyakin cikti bende amniyosentez yaptirdim sonucunu bekliyorum ikili ve uclu tessterdebyanilma payi var ama amniyosentez yukarida arkadasin yazdigi gibi kesin sonuc.. rabbim bana miracle a ve tum sonuc bekleyenlere guzel haberler almayi nasip etsin miracle hic uzulme bol dua et ben bana testin riske yakin dedikleri gun 2 saat sonrabyaptirdim amniyosentezi korkulacak bir islem degil lslemden sonra birgun yattim ertesi gunubise gelsim senin imkanin varsa 3gun yat rabbime sigin onun koruduguna hicbirsey olmazz dualarimiz seninle ama tabiki ufakta olsa amniyosentezde risk var onu kendin olc tart kalbini dinle ona gore karar ver tatlimcanım üzülme aynı sonuç hepimiz için geçerli olabilir, benim de iyi çıkmıştı 2li ne 3lü ne 4lü yaptırdım 20li haftalarda ayrıntılı yeterli dedi dr,sonuç ne çıkarsa çıksın hamileliğine devam edeceksen yaptırma amniosentez ayrıca onun sonucu kötü bile çıksa o da kesin değil unutma lütfen sıkma canını bu testlerin hiçbiri kesin sonuç vermiyor bunu asla unutma
ablam içinde istemişlerdi onun tüp bebekti testler riskliydi detaylı ultrasonda bile sorun olduğunu söylediler yeğenim doğdu şuan 6 yaşında hiç birşeyi yok çok sağlıklı bir bebekti şuan çocuk hiç moralini bozma yüksek tut hiç bir zaman o testler yüzde yüz kesin sonuç vermiyor hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz bu cuma vakti inşallah Allah dualarımızı kabul eder hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz sen bebeğini de kendini de üzme
Amin cnm ne olu dualarınızı eksık etmeyın. 18 haftadan berı bırgun ohh dıyemedım hep kendıme moral vermeye calıştım cunku eşim yanımdaydı sımdı yaptıralım ya özurlu doğarsa dıyor...drlara da ınancım kalmadı..hepsı 1000 tlden agzını acıyo. hızlı sonuç ıçın 1250..ben yaptırmak ıstemıyorumm alllahım sabır ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?