2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım benim allah yardımcın olsun ama içini ferah tutmaya çalış kayınvaliden doğru söylemiş nasıl olsa bakacağız. bende en iyi sonucu 2li veriyo diye biliyorum eğer rahat edeceksen yatr amniyosentez ama ben böylede rahatım diyosan hiç yaptırma. tez zamanda hayırlı haberini bekliyorum

canım benim sakın üzülme vardır Rabbimin bir hikmeti benim kendi ablama profesör 1/50 down sendromlu bu cocuk demişti.Ozamanlar çalıştığım hastanedeki doktora gösterdim kafayıımı yemiş o adam sonuçlar normal gözüküyor demişti.Ama tabi o geri kalan aylar ablam için zehirdi.Çok şükür sapasağlam şuan 3 yasında ama ingilizce harfleri sayan cok akıllı bi kızımız var üzme tatlı canını

hem zaten coğu uzman tek testle sınırlı kalın oda özellikle 2li test diye öneriyor.

9 ay boyunca bütün testleri yaptırıp olumlu sonuc alan ama sezeryan masasında cocuğunun down sendromlu olduğunu öğrenen bi hastamıza vardı yani herşey Allahın hikmeti dua en iyi kapı sen rahat ol emin ol herşey yoluna girecektir.

Kızlar sağlık ocağına kayıt olmak şart mi? Ne gibi takip yapılıyor anladigim kadarıyla test ve şeker yüklemesi ben henüz kayıt yaptırmadım da ...

Canim muhakkak kayit ol, artik ciddi bir takip soz konusu. Cogumuz ozel hastanelere gidiyoruz, oralarda istenen 500-600 tl'lik kan testleri vs parasız yapilabiliyor. Devlet hast. Gibi sira beklemek yok. Asilar ucretsiz yapiliyor, takip ediliyorsun. Ben ozel hast.ye gidiyorum fakat dr dogru düzgün ne kilo olctu, ne tansiyon. Fakat saglik ocağı hepsini yapti.

Evet lütfen... Aklınla bin yaşa... Ben okudum bile... Allah tüm annelerin, anne adaylarının yüreklerine su serpsin, evlat acısı göstermesin inşallah...

Nekadar kafaya takmayalım desekte olmuyor aminiyosentez yapalı birhafta geçti çok zor günler geçmek bilmiyor Allah yardımcımız olsun

Miracle ve bu sıkıntıyı yaşayan bütün arkadaşlar umarım en kısa zamanda sonuçlarınız tertemiz çıkar. İçimden hiç kötü şeyler geçmedi msjlarınızı okurken. Eminim bi süre sonra çok mutlu haberlerinizi okuyacağız. Dualarım sizinle güzel anneler..

kızlar merhaba

benım geceleri bebek sağda rahimde resmen toplanıyor ayaklarımı uzattıgımda top gibi hissediyorum bebeği
sizde de böyle oluyor mu sabah da özellikle acıktığım zamanlarda aynısı oluyor gün içinde o toplanma olmuyor
ayrıca hareketlendiğini hissediyorum henüz tekme yok ama oynuyor sanırım
arada agrımda oluyor sizlerde oluyormu diye merak ediyorum

arkadaşlar bir kaç gündür karnımın alt tarafında ağrı var belki sürekli oturarak çalışmaktan oluyor ama iyice rahatsız etmeye başladı beni doktora gitsemmi çokmu evham yapıyorum yoksa.

benim geçmedi tam ara vermişti ki dün gece ve bu sabah gene başladı herhalde bu hafta saçları çıkıyor oğluşumun o yapıyor diye kendimi kandırmaya çalışıyorum ama geçicek elbet

Merhaba, oğlumun kapı süsü ve şekerlerini kendim yapmıştım. Ben yaparken keçe moda değildi, şimdi bayılıyorum keçeden yapılan süslemelere... Şimdi hem kızıma yaparken oğluma da kapı süsü yapayım istiyorum. Keçe kullandın mı hiç bilgin var mı, nerden başlayacağım, ne alacağım bilmiyorum?

Ben iki tane yapıcam biri hastane için biri bebek odasına hastane için olanını minik yastıklardan yapıyorlar şimdi onları birleştirerek ondan yapıcak kayınvalidem modelinin fotosunu çektim diğerini de yuvarlak strafor alıp yapıcam keçe hiç düşünmedim ben daha doğrusu hoşuma giden bir keçe süsle karşılaşmadım haberlerişiriz yaparken ben cinsiyetini daha öğrenmediğim için beklemediğim :)

Allah'ım test sonucu kötü çıkan, sonuç bekleyen, hasta olan, riskli, sıkıntıda olan tüm arkadaşlarımıza sabır ve güç versin...
En tez vakitte yüzünüzü güldürüp, bu sıkıntılarınızı unuttursun inşallah. Haberlerinizi bekliyoruz.

Tamam biraz zaman ilerlesin paylaşırız resimleri. Çok güzel keçeler var.

ben keçe hakkında yardımcı olabilirim canım çok şey yaptım.

herkese merhaba kız kardeşim aradı az önce devlete gidoyo normalde ordaki doktor daha sormadan erkek demiş tabii 1 hafta önce özel de kız demişlerdi ...
bacımda emin olmak için başka özele gitmiş orada %95 erkek demiş 2 hafta sonra kesin % 100 diyebiliriz demiş ... ama pipinin resmini de eline vermiş
kg side 170 gr mış 17 haftalıkla uyumluymuş ama boyunu söylememiş ölçemiyoruz demiş
bakalım Rabbim den herşeyin hayırlısı

Kızlar sağlık ocağına kayıt olmak şart mi? Ne gibi takip yapılıyor anladigim kadarıyla test ve şeker yüklemesi ben henüz kayıt yaptırmadım da ...
Canım bende gec kalmışım 17. Haftada gittim herseyini takip ediyorlar ve istedigin bilgiyi ordaki ebe hemşirene sorabiliyorsun..hatta bana bi sıkıntın olursa ara evine gelirim dedi ası için..vakit kaybetmeden git derim..
Canım burda amniyosentez yaptıran arkadaslarımız var onlar da kolay oldugunu söylediler..sen kanamam var diyosun galiba düşer diye korkuyorsun sende haklısın canım ben olsam bende emin olamazsın..ama sunu söyliyim eger down riskli yada risksiz bu bebegi aldirmayacaksan için rahat edecekse yaptırmaya bilirsin..cunku sonuçta hepsi bi ihtimal bu testlerin tani degil..ben ikili yaptırmadım ikizlerde yanıltıcı oldugu için..3 lude doktorum bebeklerinde saglık sorunu olsa aldırmayı düşünür musun dedi bende hayır dedim o zaman hiç kafanı karıştırmayalım dedi yapmadı testi..20. Hafta ayrintilida bakalım müdahale şansımız olan bazı sıkıntıları bilebiliyoruz dedi..eger sende yapabileceksen bu testi yaptırmamış gibi kabul et yada yok yapamam diyosan amniyosentez yaptir canım sıkılma allah bi kolaylığını verir..
Canım benimde ara ara solda toplanıyorlardi.. Bi arkadas ta da olmuş bunun rahim kasilmasi oldugunu 20 saniye icinde geçmezse ve sayı sıklığı artarsa tehlikeli olacagını söylemişti..ben ara ara sırt üstü yatıp takip ettim bi daha olmadı..eger devam ederse doktoruna danış..

arkadaşlar bir kaç gündür karnımın alt tarafında ağrı var belki sürekli oturarak çalışmaktan oluyor ama iyice rahatsız etmeye başladı beni doktora gitsemmi çokmu evham yapıyorum yoksa.

Oferta ben de bu hafta öyleyim,demiştim bende rahatsızım oturarak çalışmak zor..birde rahat uzanıp yatıyor bebek..
Napıcam bilmiyorum ağladım bile ben bu sabah..gezersem,yatarsam bişey yok..bugün genelde masamın altındaki çöp kovasına bacaklarımı uzattım koltuğumuda hafif yatırdım öyle idare ettim..Dr.um oturarak çalışma saatimi kısıtlar zannedersem..yoksa çok zor..

Ben de okudum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…