çok saol canım bır de 4 lu tarama hangı haftalarda yapılıyor onu da sorar mısın... bugun kendımı ıyı hıssetmıyorum bıraz yatacagım moral veren arkadaslara teşekkur edıyorum ayrı ayrı yazamıyorumm... kayınvalıdem de geldı sımd..ı kızım yaptırma dogur dedı oğlunuda telefonda haşladı bu kız 4 lu yaptırmıcaktı senın zorunla yaptırdı.. açtı agzını yumdu gozunu.. saolsun benım dıyemedıklerımı dedı kızım ben arkandayım bırsey olursa da allahtan bakarız dedı. geen bızı kadından baskası anlamıyor.. annem de yaptırma dıyor..hepınıze tesekkur edıyorum
çok saol canım bır de 4 lu tarama hangı haftalarda yapılıyor onu da sorar mısın... bugun kendımı ıyı hıssetmıyorum bıraz yatacagım moral veren arkadaslara teşekkur edıyorum ayrı ayrı yazamıyorumm... kayınvalıdem de geldı sımd..ı kızım yaptırma dogur dedı oğlunuda telefonda haşladı bu kız 4 lu yaptırmıcaktı senın zorunla yaptırdı.. açtı agzını yumdu gozunu.. saolsun benım dıyemedıklerımı dedı kızım ben arkandayım bırsey olursa da allahtan bakarız dedı. geen bızı kadından baskası anlamıyor.. annem de yaptırma dıyor..hepınıze tesekkur edıyorum
Kızlar sağlık ocağına kayıt olmak şart mi? Ne gibi takip yapılıyor anladigim kadarıyla test ve şeker yüklemesi ben henüz kayıt yaptırmadım da ...
Miracle arkadaşım üzme kendini dilerim güzel sonuçlarını paylaştığın günler çok yakındır. Dr.un riskli gebe olduğunu bildiği halde amniyosentez öneriyorsa bir bildiği vardır.
Başka bir arkadaş 41 ayetel kürsi istemişti ya, bizde şimdi okuyabilecek olanlar birleşip miracle için ve sonuç bekleyen diğer arkadaşlarımız için okuyalım derim? Cuma günü Allah duyar sesimizi?
Merhaba kizlar
Bulantilari hala gecmeyen varmi benim gecmedi tam azaldi diyediye sevnirken simdide gun icinde sürekli biseyler agzima alma ihtiyaci hissediyorum yoksa bir turlu duramiyorum sabah aksam yarim bulanti ilaci kullaniyorum biraz azaldi diye sevinirken iki gundur yine ayni seyler ne zaman düzelecegim artik gunler zor geciyor surekli huzursuz keyifsiz napcam bilmiyorum
Geçen gün kayınvalidemle alışverişe çıktık kadın bişeyler almak istiyor loğusa şerbet bardağı süsü yapıcaz kendimiz ne pembe aldık e mavi krem altın sarılı aldık malzemleri :) bişey alıcaz belli olsun öyle alalım bari deyip vazgeçiyoruz :)) biz kapı süsünü falan kendimiz yapıcaz ben meraklıyım öyle şeylere kv de öyle :)) ben erkek gibi hissediyorum aslında bekleyip görüceZ
Merhaba, oğlumun kapı süsü ve şekerlerini kendim yapmıştım. Ben yaparken keçe moda değildi, şimdi bayılıyorum keçeden yapılan süslemelere... Şimdi hem kızıma yaparken oğluma da kapı süsü yapayım istiyorum. Keçe kullandın mı hiç bilgin var mı, nerden başlayacağım, ne alacağım bilmiyorum?
Ben iki tane yapıcam biri hastane için biri bebek odasına hastane için olanını minik yastıklardan yapıyorlar şimdi onları birleştirerek ondan yapıcak kayınvalidem modelinin fotosunu çektim diğerini de yuvarlak strafor alıp yapıcam keçe hiç düşünmedim ben daha doğrusu hoşuma giden bir keçe süsle karşılaşmadım haberlerişiriz yaparken ben cinsiyetini daha öğrenmediğim için beklemediğim :)
Merhaba, oğlumun kapı süsü ve şekerlerini kendim yapmıştım. Ben yaparken keçe moda değildi, şimdi bayılıyorum keçeden yapılan süslemelere... Şimdi hem kızıma yaparken oğluma da kapı süsü yapayım istiyorum. Keçe kullandın mı hiç bilgin var mı, nerden başlayacağım, ne alacağım bilmiyorum?
Canım bende gec kalmışım 17. Haftada gittim herseyini takip ediyorlar ve istedigin bilgiyi ordaki ebe hemşirene sorabiliyorsun..hatta bana bi sıkıntın olursa ara evine gelirim dedi ası için..vakit kaybetmeden git derim..Kızlar sağlık ocağına kayıt olmak şart mi? Ne gibi takip yapılıyor anladigim kadarıyla test ve şeker yüklemesi ben henüz kayıt yaptırmadım da ...
Canım burda amniyosentez yaptıran arkadaslarımız var onlar da kolay oldugunu söylediler..sen kanamam var diyosun galiba düşer diye korkuyorsun sende haklısın canım ben olsam bende emin olamazsın..ama sunu söyliyim eger down riskli yada risksiz bu bebegi aldirmayacaksan için rahat edecekse yaptırmaya bilirsin..cunku sonuçta hepsi bi ihtimal bu testlerin tani degil..ben ikili yaptırmadım ikizlerde yanıltıcı oldugu için..3 lude doktorum bebeklerinde saglık sorunu olsa aldırmayı düşünür musun dedi bende hayır dedim o zaman hiç kafanı karıştırmayalım dedi yapmadı testi..20. Hafta ayrintilida bakalım müdahale şansımız olan bazı sıkıntıları bilebiliyoruz dedi..eger sende yapabileceksen bu testi yaptırmamış gibi kabul et yada yok yapamam diyosan amniyosentez yaptir canım sıkılma allah bi kolaylığını verir..arkadaslar ağlamaktan halak oldum gözlerım şiş ve mor. dün kontrol gunuydü. bız enfeksıyonla ugrasmaktan 4 lu test sonucunu unutmusuz. drun yuzu asıktı. tr21 rıskı 1:100 cıktı... dırek amınosentez dedi. benım ıkılı testım cok ıyı cıkmıştı. hatta ıkı dr yaptırmana gerek yok demıstı ama eşim ılla yaptıralım dedı. hersey onun yuzunden ......ben harmony test varmıs dedım amınosnetez daha guvenlı sonuc verıyor dedı. ya benım kanam sorunum var... rıskı yuksek çıktı mecburuz amınosenteze dedi. rısklı gebelık uzmanına gıttık o da amınosentez dedı. harmony testın basarısı tam degıl dedı. ben amınosentez ıstemıyorum dedım. esım ılla yaptırcaz dıyor... bu test sonucu bır ay ıcınde bu kadar nasıl değişir..harmony yapan yerı aradım o da bızım sonuclarımız guvenlı dıyor. drlar amınosentezzde rısk yok dıyor ama ne yapacagımı bılmıyorum. eşim baskı yapmıyor ama amınosentezı yaptırmaktan yana..pazartesı 4lu tarama testını yenıleyecegım ama 4 lu tarama testi hangı haftalarda yapılıyor. amınosentez yaptıranlar var mı
Canım benimde ara ara solda toplanıyorlardi.. Bi arkadas ta da olmuş bunun rahim kasilmasi oldugunu 20 saniye icinde geçmezse ve sayı sıklığı artarsa tehlikeli olacagını söylemişti..ben ara ara sırt üstü yatıp takip ettim bi daha olmadı..eger devam ederse doktoruna danış..kızlar merhaba
benım geceleri bebek sağda rahimde resmen toplanıyor ayaklarımı uzattıgımda top gibi hissediyorum bebeği
sizde de böyle oluyor mu sabah da özellikle acıktığım zamanlarda aynısı oluyor gün içinde o toplanma olmuyor
ayrıca hareketlendiğini hissediyorum henüz tekme yok ama oynuyor sanırım
arada agrımda oluyor sizlerde oluyormu diye merak ediyorum
arkadaşlar bir kaç gündür karnımın alt tarafında ağrı var belki sürekli oturarak çalışmaktan oluyor ama iyice rahatsız etmeye başladı beni doktora gitsemmi çokmu evham yapıyorum yoksa.
ben keçe hakkında yardımcı olabilirim canım çok şey yaptım.
Miracle arkadaşım üzme kendini dilerim güzel sonuçlarını paylaştığın günler çok yakındır. Dr.un riskli gebe olduğunu bildiği halde amniyosentez öneriyorsa bir bildiği vardır.
Başka bir arkadaş 41 ayetel kürsi istemişti ya, bizde şimdi okuyabilecek olanlar birleşip miracle için ve sonuç bekleyen diğer arkadaşlarımız için okuyalım derim? Cuma günü Allah duyar sesimizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?