2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

kıyamam size benimde karnım cok ağrıyodu doktora sordum bebekler büyüdükleri için rahimde yer açmaya calısıyorlar kendilerine diye cevap verdi.kanama felan varmı diye kontrol etti çok şükür yok inşallah sizinde böyledir.

Ciddi misin??? Ayy çok sevindim. İlk soracağım şu; dikiş makinası şart mı? Dolgulu kullanımlar için...

canım az çok düğme dikmesini bile biliyorsan yok :) ama ileride almak istiyorsun zaten coğunu elde dikiyorsun keçe renginde ipler var dolgularda boncuk elyaf dikiyorsun biraz boşluk bırakıp ordan elyafı dolduruyosun kalemle felan ittirip birde silikon tabancasına ihtiyacın var emin önünde bu mahmutpaşaya doğru var keçeciler metresi 2/3 lira zaten küçük keçeden onlarca malzeme cıkıyor kapı süsleri içinde bu yuvarlak yapmak için satılıyor hımm hani şu beyaz eşyaların sarıldığı beyaz kauçuk şeyler varya ( ismini hatırlayamadım ) :) 3 lira felan ben alıp yapmıştım kapı süs bereket kuşları felan mıknatıslar 30 tanesi 4 lira

canım şimdi ağbim aradı şu andaki verdiğin değerlere göre amniyosentez yada harmony test yapılmalıymış. Benim önerim maddi durumu imkan sağlıyorsa harmony test yaptırması dedi.ve yine benimde doktorumun anlattığı gibi ikili test sonucu iyi çıktıysa 3 lü ve 4 lü çok önermiyoruz yanıltıcı sonuçlar verebiliyormuş.Ancak çıkan sonuç bir veri olduğundan gözardı edilmemeli ve amniyosentez yada harmony test yaptırılması iyi olurmuş.sonuçta büyük ihtimalle kötü sonuç gelmezmiş ancak yaptırılması gerekliymiş.amniyosentez harmony teste göre riskler taşıdığı için diğerini tercih edersen iyi olur canım.inşallah herşey yoluna girer.ağbimle konuşurken bir doktor olarak hiçte umutsuz yada olumsuz olarak konuştuğunu hissetmedim sık karşılaşılan bir durummuş gibi bahsetti hep.tarafsızlığına çok inandığım bir doktordur her ne kadar abim olsada.bence herşey yolunda gidecek üzülme ne olur.bütün gün bende takıldım bu konuya doktoruna güven ve sabırlı olmaya çalış allah yardımcın olsun canım.

aynen bende çöp kutusuna uzatıyorum ayaklarımı başka türlü olmuyor daha çok haftamızda var göbekler iyice çıkınca ne yapacağız ben sırf bu yüzden bu akşam doktoruma gitmeyi düşünüyorumda adam zırt pırt herşeye geliyorsun der diye çekiniyorum bide karnım çok sert ne yapacağımı bilemedim.

Biliyorum bilmem mi:)) Silikon tabancam var önceki süslerden.Keçelerin bir kalını, bir incesi var. Keçe iğneleri var.
İster özelden, ister buradan tam almam gerekenleri tek tek yazar mısın bana çok makbule geçer. Hemen sipariş verip önce oğlum çin başlayacağım.

Netten çok güzel keçe kalıpları olan yerler çıkardım sen kalıp olayından faydalanmış mıydın?

uzun zamandır yoktum ne çok ilerlemiş konular...canı sıkkın hamişlere acil şifalar diliyorum..ne olursa olsun moralinizi yüksek tutun biliyorum nkdr zor oldğunu ama moral bebeğimiz için herşeyden önmli..dualarım sizinle..rabbim sizi ve bebişlerinzi korusun..

canım benım çok saol çok tesekkur ederım vakıt ayırıp benım sorunumla ılgılendığin için...Allah razı olsun..Drlar tutturdu harmony test guvenılır degıl ..harmony testı ızmırde yapan yerı aradım kdv dahıl 2160 tl. benım drlar hep prof özel hastane ve özel muane oldukları ıcın agızlarını 1200-1000 tl dıyorlar amınosentez ıçın ama kagıt ımzalatıyorlar sorumluluk almıyorlar...benım ıkı drumda 4 luye gerek yok demıştı hep kocamın yuzunden ...zorla bana 4 lu test yaptırdı ...yoksa sımdı bu stresı yasamayacaktım..benım korktugum basıma geldı ...daha önce gerek yok dıyen rısklı gebelık uzmanı madem yaptırdınız bu sonuçları degerlendırmem lazım dedı amınosentez dedi.malesef bazı drlar paragöz özelıne gıttıgım rısklı g. uzmanına sonuc gosterdık amınosentez dedi..esım rısklerı sorcak oldu hastam beklıyor dedı. muane ucretı 250...bır de hazırlıklı geldıysenız hemen yapalım dedi.... esım sınırlendı hocam muane ucretı vermedıgımız ıcın mı 2dk ayırmıyorsunuz dedı..pzartesı bır kaç yere 4 lu yaptırcaz..harmony testı yaptırmak ıstıyorum ama 3-4 haftada yurtdısından gelıyormuş ..esım hala 3-4 hafta cok gec amınosentez yapalım korkulcak bısey yok sen tup bebek tedavısınde ne ıgneler yedın sankı gördun mu bebegı doğana kadar bebek senın degıl dedi özurlu cocuga bakmak kolay mı bız oldukten sonra kım bakcak dedı..erkekler ne kdr acımasız..ben oğluma bakarım dedım ama eger senın yuzunden amınosentezde oğluma bırsey olsun belkı bebegım sağlıklı o zmn boşanırım dedım..hala benı amınosenteze ıknaya calışıyor..severek evlendiğim benı hep el ustunde tutan eşim benım ynımda degıl..benı anlamıyor ve bana acı veren bu ..şeytan dıyo gıt annemlerın yanına orda doğur

benimde midem 2 gündür yine b ulanmaya ve çıkarmaya başladı. 4. aya kadar diyolardı ama yok yine var yine var.
Artık psikolojıkmende kaldıramıyorum bu bulantı ve istifarı.

benim de aynı şekilde, bütün gün masa başında oturmaktan mı oluyor anlamadım. koridorlarda yürümeye çalışıyorum ara sıra soğuktan dışarda da yürüyemiyorum. karnımda da sertlik var ve akşamları çok ağırlık hissediyorum:44: eve gidince hemen bakım yağlarımla rahatlatmaya çalışıyorum ben.

canım ankarada çok meşhur iki doktor var detaylı ultrason konusunda, şehir dışından geliyormuş insanlar hep öyle duymuştum. birisi eyüp ekici,350 tl civarıymış. diğerini de buluruz istersen iyi bir yerde detaylıyı yaptır ya da doktorla bir görüş,gebelik haftana göre. sonuçta testlere de az para vermeyeceksin anladığım kadarıyla. aldırma konusunu da hiç aklına getirme lütfen, her şey güzel çıkacak ben eminim sadece stres olduğunla kalacaksın. amniyosentezden de çok korma biliyorsun bebeklerimiz bize sadece emanet, allah biliyor ne yaşacağımızı. eşinle de kavga noktasına gelme birbirinize çok ihtiyacınız var şu durumda destek olmalısınız.
ben de okudum ayetel kürsiyi. içini ferah tutmaya çalış.

canım yaşadığın dönem gerçekten seni çok yıpratıyo bunun farkındayım ... ama çok güçlü biri olduğunuda eminim . yüreğini ferah tut ki herşey güzel olsun ...
dualarımız seninle ve diğer bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarımızla

KIZLAR KEÇE YAPMAK İSTEYENLER İÇİN ALINACAKLARI PAYLAŞIYIM

hiçbir bilgim yokken internetten baktım cok hoşuma gitti tabi istanbulda hiçbir yer bilmiyorum.

on marifet diye bir site var keçe başlangıç seti ordan sipariş verdim.içinde elyafı felan herşeyi bulunuyor 8/9 renk keçe feln var

kalıpları ben yazıcıdan cıkarıp kestim yada bakarak çizdim. ama hepsi aynı hizada kesilen o şekillerin makinesi var malesef 300 tl civarı ben kendim çıkarıp kesiyordum.

öncelikle yapacağınız büyüklüğe göre ölçü için cetvel normal dikiş iğnesi bu nakonun etamin işlemek için ipleri var ya onlardan yada dikiş iplikleri tuhafiyelerden temin edebilirsiniz.

silikon tabancası ve silikon kapı süsü yaparken yada bebek şekerinde yapıştırmak için.

emin önünde keçeyle ilgili aklınıza gelen herşeyi bulabilirsiniz gitme imkanınız varsa zaten bilmeseniz bile kime sorsanız gösteriyor.

içlerini doldurmak için boncuk elyaf gerekli bu manifaturacılarda yada yakınınızda perdeci varsa bulabilirsiniz.

makas normal küçük nakış makaslarından

ben tiryaki hobinin yaptıklarını cok beğeniyorum göz atabilirsiniz.

benim keçeden kendime yapıcaklarım

lohusa tacı

kapı süsü

bebek şekeri mıknatıslı

eğer vaktim olursa lavanta keseleri :)

aklınıza takılan olursa hepsini cevaplarım yapamadığınız olursada ben size yaparım

ben 15.haftayı bugun dolduruyorum ama yazdıgınız belirtiler bende de var karnım semsert oluyor hele akşam oldumu iyice fırlıyo göbek
devamlı oturdugumuzdan gaz mı bu şişkinliğin sebebi acaba bende korkuyorum ( daha bebeğin hareketlerini de hissedmiyorum iyice ehvamlandım

doktora sorarsanız sebebini bana da yazarmısınız

Miracle Allah'ım sabır versin. Bebek senin içinde, baba bu süreci dışarıdan izliyor ve senin kadar hissetmiyor şuan. Allah bize verdigi bazı güdüler onlarda yok. Böyle düşün. Bebeğini bu nedenle üzme. Herşey güzel olacak, Allah dualarımızı kabul edecek..
Bir arkadaş Ankara daki drlardan bahsetmiş, eğer Ankara da yaşıyorsan kuzenime Hakan Şatıroğlu yapmıştı amniyosentezi, yaptırmaya karar verirsen daha detay öğrenirim. Fiyat vs gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…