2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Benim ilk bebeğimde ikili taramada 250/1 cıkmıstı ne cok ağlamıstım ne zor gunler gecırmıstım. Dörtlü tarama çıkıncaya dek gebeliğim 5 aylık oluyordu o da kötü çıkarsa ne yapacağım diyordum. Amniyosentez vs derken bebeğim kaç aylık olacak, ben bile bile nasıl kıyarım diyordum. Aklımdan neler neler geçti o günlerde... Amniyosentez gerekirse ve kötü çıkarsa doğuracağım diyordum ama kimseye söylememiştim bu düşüncemi çünkü tepki verebileceklerini düşünüyordum(aynen eşin gibi)
Kimse bu testlerin anlamının buralara varacağını anlatmamıştı bana. Bilsem yaptırmazdım diyip çok kızmıştım. En azından yaptırmama hakkım elimden alınmış gibi gelmişti. Neyseki dörtlü test iyi çıkınca amniyosentez istemediler ama Allah biliyor ya doğum masasında bile nefesimi tutmuş onun yüzünü görmeyi bekliyordum, sağlıklı mı diye, bunu bir ben bilirim bir de Allah...

Erkekler daha az duygusal oluyorlar, düşüncelerini daha kabaca ifade ediyorlar eminim seni kırmak istememiştir. O da çok kötü hissediyordur kendisini eminim. Herseye rağmen yavrusu içinde olan, canı taşıyan sensin. Kafanı sakince toplamaya çalış, en hayırlı kararı vereceğine eminim. Dualarımız seninle. Benim içimde hiç kötü bir his olmadı, bebeğin sağlıklıdır ve onu sağ salm kucağına alıp bu günlerin acısını çıkaracaksın inşallah.

arkadaşlar bir kaç gündür karnımın alt tarafında ağrı var belki sürekli oturarak çalışmaktan oluyor ama iyice rahatsız etmeye başladı beni doktora gitsemmi çokmu evham yapıyorum yoksa.

2-3 gundur bende de var cnm. ilk haftalardaki gibi agriyr.. tekrar baslayinca tedirgin oldum. yarin kontrol gunum Allahtan. yazarim size de. yol gosterir belki size de..

canım sen öğrendinmi cisiyetini merak ettim.

Kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri yemiyorum kaç gündür aklımdan çıkmıyor napsam acaba normal de fast food seven biri de değilim işin ilginci ( siz napıosunuz

allah hepınızdn razı olsun bızde şimdı annem ve kayınvalımdem kuran okucak ben de yasın ve dualarımı hepımız ıcın dua edecegım sız de dualarınızı eksık etmeyın

yüce rabbim bu cuma günü dualarınızı geri çevirmesin cnm.

daha öncede anlatmıştım kuzenimin 2 yeğeni downlu idi oda hamileyken risk çok yüksek çıktı ama çocuk sapasağlam doğdu.
doktorumla bu konuyu konuşmuştum donwlu çok fazla benim ailemde ama ben test yaptırmayacağım dedim oda bana o çocuğu doğurmanın ne kadar zor olduğunu vs anlattı. halbuki ben o çocukların öğretmenliğini yapıyorum neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. doktorum bana doenlu çocukları ultrasonda bile anladıklarından bahsetti. burun kemikleri, ense kalınlıkları, kalp kapakçıkları hepsi diğer bebelerden farklımış ve ultrasonda anlıoyorlarmış. sende öyle bir risk olsaydı 2 li teste çıkardı cnm.
karnındaki bebeğide boşuna üzme içini rahat tut lütfen

Kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri yemiyorum kaç gündür aklımdan çıkmıyor napsam acaba normal de fast food seven biri de değilim işin ilginci ( siz napıosunuz

cok nadiren ben de yiyorum cnm. ama cok guvendigin bir yerden almalisin. bizim burada baya iyi bir resteron var. gidiyrm ve iyi pisirmelerini rica ediyrm. sagolsunlar onlar da ikiletmiyor hic.

Benim randevum 13 aralıkta,annemle konuştum bugün ..büyüyor kızım yer ayarlıyor kendine dönememiştir dedi..

ben öğlen yemeği yiyorum zaten abartı yemem,doğru yürüyüşe 20 dk.mümkün değil oturmam napıcam böyle bilmiyorum..dr.bence oturarak çalışmaya bir saat koyacak,zaten işten dayanamayıp 5 de çıkıyorum..

Gaz değil valla benimki resmen yayıldı toparlanamıyor dönüşünü alamadı sanırım paşa..bende senin gibi hareketlerini hissetmiyorum acaba bişeymi olduda şişiyorum dedim kendi kendime..sonra baktım birçok kişi bu durumdan şikayetçi..

Miraclemiracle canım senin için dua ediyorum,hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Ay deli misin cann birşey çekiyorsa ye.......ye.......ye....... Şimdi yemeyip ne zaman yiyeceksin illahi....

cok nadiren ben de yiyorum cnm. ama cok guvendigin bir yerden almalisin. bizim burada baya iyi bir resteron var. gidiyrm ve iyi pisirmelerini rica ediyrm. sagolsunlar onlar da ikiletmiyor hic.
Saol canım bi şekilde halletcem yemem lazım
Ay deli misin cann birşey çekiyorsa ye.......ye.......ye....... Şimdi yemeyip ne zaman yiyeceksin illahi....
Ay yok yiyicem bu zamana kadar hiç böyle şunu da istiom bunu da istiom olmadım ama bu sefer gerçekten istiyorum yiyicem :)

Arkadaşım ben bursa'da oturuyorum nilüfer ilçesinde fakat bizim burada ki aile hekimimiz çok ilgisiz hamileligimden önce bir iki kez gittim çok ilgisizdi açıkçası bu yüzden şimdiye kadar bu yüzden gitmedim

Arkadaşım ben bursa'da oturuyorum nilüfer ilçesinde fakat bizim burada ki aile hekimimiz çok ilgisiz hamileligimden önce bir iki kez gittim çok ilgisizdi açıkçası bu yüzden şimdiye kadar bu yüzden gitmedim
BBende nilüferdeyim ama kayidimi aldirmadim.Eski doktor uma gidicem bende.

Iyi akşamlar herkese bugün annemle carsiya gidelim dedik arabami birakdim metroyla gidelim dedik hay demez olaydik.Donusde tam bindik yer boşaldı teyze vardi yanimda sen geç dedim.Ama dememle metronun hareket etmesi bir oldu.Dengemi saglayamadim sarsildim biraz oturan genc beyfendiler öküz gibi bakarken bana belki 60 yasinda yasli bir amca yer verdi.Cokkkkkk utandim yerin dibine gectim.Allah razi olsu amcadan. Neyse amniosentez yaptiricak arkadaşlar daha önceden de yazmisdim benim riskim 1/50 cikmisdi ve oglum sapasaglam dogdu cok şükür. Korkmayin Allahin izniyle birsey olmaz insallah.Ayetel kürsi isteyen arkadasim bende okudum.Allah kabul etsin insallah.

Gerçekten artık insanlar çok duyarsiz ne hamile, ne çocuklu ne de yaslilari goruyorlar rabbim yardımcımız olsun hiç iyi bir zamanda değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…