canım benım çok saol çok tesekkur ederım vakıt ayırıp benım sorunumla ılgılendığin için...Allah razı olsun..Drlar tutturdu harmony test guvenılır degıl ..harmony testı ızmırde yapan yerı aradım kdv dahıl 2160 tl. benım drlar hep prof özel hastane ve özel muane oldukları ıcın agızlarını 1200-1000 tl dıyorlar amınosentez ıçın ama kagıt ımzalatıyorlar sorumluluk almıyorlar...benım ıkı drumda 4 luye gerek yok demıştı hep kocamın yuzunden ...zorla bana 4 lu test yaptırdı ...yoksa sımdı bu stresı yasamayacaktım..benım korktugum basıma geldı ...daha önce gerek yok dıyen rısklı gebelık uzmanı madem yaptırdınız bu sonuçları degerlendırmem lazım dedı amınosentez dedi.malesef bazı drlar paragöz özelıne gıttıgım rısklı g. uzmanına sonuc gosterdık amınosentez dedi..esım rısklerı sorcak oldu hastam beklıyor dedı. muane ucretı 250...bır de hazırlıklı geldıysenız hemen yapalım dedi.... esım sınırlendı hocam muane ucretı vermedıgımız ıcın mı 2dk ayırmıyorsunuz dedı..pzartesı bır kaç yere 4 lu yaptırcaz..harmony testı yaptırmak ıstıyorum ama 3-4 haftada yurtdısından gelıyormuş ..esım hala 3-4 hafta cok gec amınosentez yapalım korkulcak bısey yok sen tup bebek tedavısınde ne ıgneler yedın sankı gördun mu bebegı doğana kadar bebek senın degıl dedi özurlu cocuga bakmak kolay mı bız oldukten sonra kım bakcak dedı..erkekler ne kdr acımasız..ben oğluma bakarım dedım ama eger senın yuzunden amınosentezde oğluma bırsey olsun belkı bebegım sağlıklı o zmn boşanırım dedım..hala benı amınosenteze ıknaya calışıyor..severek evlendiğim benı hep el ustunde tutan eşim benım ynımda degıl..benı anlamıyor ve bana acı veren bu ..şeytan dıyo gıt annemlerın yanına orda doğur
Arkadaşlar benim için de 41 ayetel kürsü okuyabilir misiniz
arkadaşlar bir kaç gündür karnımın alt tarafında ağrı var belki sürekli oturarak çalışmaktan oluyor ama iyice rahatsız etmeye başladı beni doktora gitsemmi çokmu evham yapıyorum yoksa.
Nisaam senin içinde okudum canım
Canım bende gec kalmışım 17. Haftada gittim herseyini takip ediyorlar ve istedigin bilgiyi ordaki ebe hemşirene sorabiliyorsun..hatta bana bi sıkıntın olursa ara evine gelirim dedi ası için..vakit kaybetmeden git derim..
Canım burda amniyosentez yaptıran arkadaslarımız var onlar da kolay oldugunu söylediler..sen kanamam var diyosun galiba düşer diye korkuyorsun sende haklısın canım ben olsam bende emin olamazsın..ama sunu söyliyim eger down riskli yada risksiz bu bebegi aldirmayacaksan için rahat edecekse yaptırmaya bilirsin..cunku sonuçta hepsi bi ihtimal bu testlerin tani degil..ben ikili yaptırmadım ikizlerde yanıltıcı oldugu için..3 lude doktorum bebeklerinde saglık sorunu olsa aldırmayı düşünür musun dedi bende hayır dedim o zaman hiç kafanı karıştırmayalım dedi yapmadı testi..20. Hafta ayrintilida bakalım müdahale şansımız olan bazı sıkıntıları bilebiliyoruz dedi..eger sende yapabileceksen bu testi yaptırmamış gibi kabul et yada yok yapamam diyosan amniyosentez yaptir canım sıkılma allah bi kolaylığını verir..
Canım benimde ara ara solda toplanıyorlardi.. Bi arkadas ta da olmuş bunun rahim kasilmasi oldugunu 20 saniye icinde geçmezse ve sayı sıklığı artarsa tehlikeli olacagını söylemişti..ben ara ara sırt üstü yatıp takip ettim bi daha olmadı..eger devam ederse doktoruna danış..
Arkadaşlar benim için de 41 ayetel kürsü okuyabilir misiniz
allah hepınızdn razı olsun bızde şimdı annem ve kayınvalımdem kuran okucak ben de yasın ve dualarımı hepımız ıcın dua edecegım sız de dualarınızı eksık etmeyın
Kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri yemiyorum kaç gündür aklımdan çıkmıyor napsam acaba normal de fast food seven biri de değilim işin ilginci( siz napıosunuz
aynen bende çöp kutusuna uzatıyorum ayaklarımı başka türlü olmuyor daha çok haftamızda var göbekler iyice çıkınca ne yapacağız ben sırf bu yüzden bu akşam doktoruma gitmeyi düşünüyorumda adam zırt pırt herşeye geliyorsun der diye çekiniyorum bide karnım çok sert ne yapacağımı bilemedim.
benim de aynı şekilde, bütün gün masa başında oturmaktan mı oluyor anlamadım. koridorlarda yürümeye çalışıyorum ara sıra soğuktan dışarda da yürüyemiyorum. karnımda da sertlik var ve akşamları çok ağırlık hissediyorum:44: eve gidince hemen bakım yağlarımla rahatlatmaya çalışıyorum ben.
ben 15.haftayı bugun dolduruyorum ama yazdıgınız belirtiler bende de var karnım semsert oluyor hele akşam oldumu iyice fırlıyo göbek
devamlı oturdugumuzdan gaz mı bu şişkinliğin sebebi acaba bende korkuyorum( daha bebeğin hareketlerini de hissedmiyorum iyice ehvamlandım
doktora sorarsanız sebebini bana da yazarmısınız
Ay deli misin cann birşey çekiyorsa ye.......ye.......ye....... Şimdi yemeyip ne zaman yiyeceksin illahi....Kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri yemiyorum kaç gündür aklımdan çıkmıyor napsam acaba normal de fast food seven biri de değilim işin ilginci( siz napıosunuz
Saol canım bi şekilde halletcem yemem lazımcok nadiren ben de yiyorum cnm. ama cok guvendigin bir yerden almalisin. bizim burada baya iyi bir resteron var. gidiyrm ve iyi pisirmelerini rica ediyrm. sagolsunlar onlar da ikiletmiyor hic.
Ay yok yiyicem bu zamana kadar hiç böyle şunu da istiom bunu da istiom olmadım ama bu sefer gerçekten istiyorum yiyicem :)Ay deli misin cann birşey çekiyorsa ye.......ye.......ye....... Şimdi yemeyip ne zaman yiyeceksin illahi....
Saol canım bi şekilde halletcem yemem lazım
Ay yok yiyicem bu zamana kadar hiç böyle şunu da istiom bunu da istiom olmadım ama bu sefer gerçekten istiyorum yiyicem :)
Canim muhakkak kayit ol, artik ciddi bir takip soz konusu. Cogumuz ozel hastanelere gidiyoruz, oralarda istenen 500-600 tl'lik kan testleri vs parasız yapilabiliyor. Devlet hast. Gibi sira beklemek yok. Asilar ucretsiz yapiliyor, takip ediliyorsun. Ben ozel hast.ye gidiyorum fakat dr dogru düzgün ne kilo olctu, ne tansiyon. Fakat saglik ocağı hepsini yapti.
BBende nilüferdeyim ama kayidimi aldirmadim.Eski doktor uma gidicem bende.Arkadaşım ben bursa'da oturuyorum nilüfer ilçesinde fakat bizim burada ki aile hekimimiz çok ilgisiz hamileligimden önce bir iki kez gittim çok ilgisizdi açıkçası bu yüzden şimdiye kadar bu yüzden gitmedim
BBende nilüferdeyim ama kayidimi aldirmadim.Eski doktor uma gidicem bende.
Iyi akşamlar herkese bugün annemle carsiya gidelim dedik arabami birakdim metroyla gidelim dedik hay demez olaydik.Donusde tam bindik yer boşaldı teyze vardi yanimda sen geç dedim.Ama dememle metronun hareket etmesi bir oldu.Dengemi saglayamadim sarsildim biraz oturan genc beyfendiler öküz gibi bakarken bana belki 60 yasinda yasli bir amca yer verdi.Cokkkkkk utandim yerin dibine gectim.Allah razi olsu amcadan. Neyse amniosentez yaptiricak arkadaşlar daha önceden de yazmisdim benim riskim 1/50 cikmisdi ve oglum sapasaglam dogdu cok şükür. Korkmayin Allahin izniyle birsey olmaz insallah.Ayetel kürsi isteyen arkadasim bende okudum.Allah kabul etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?