İstanbul'da mi oturuyorsun?
arkadaslar ağlamaktan halak oldum gözlerım şiş ve mor. dün kontrol gunuydü. bız enfeksıyonla ugrasmaktan 4 lu test sonucunu unutmusuz. drun yuzu asıktı. tr21 rıskı 1:100 cıktı... dırek amınosentez dedi. benım ıkılı testım cok ıyı cıkmıştı. hatta ıkı dr yaptırmana gerek yok demıstı ama eşim ılla yaptıralım dedı. hersey onun yuzunden ......ben harmony test varmıs dedım amınosnetez daha guvenlı sonuc verıyor dedı. ya benım kanam sorunum var... rıskı yuksek çıktı mecburuz amınosenteze dedi. rısklı gebelık uzmanına gıttık o da amınosentez dedı. harmony testın basarısı tam degıl dedı. ben amınosentez ıstemıyorum dedım. esım ılla yaptırcaz dıyor... bu test sonucu bır ay ıcınde bu kadar nasıl değişir..harmony yapan yerı aradım o da bızım sonuclarımız guvenlı dıyor. drlar amınosentezzde rısk yok dıyor ama ne yapacagımı bılmıyorum. eşim baskı yapmıyor ama amınosentezı yaptırmaktan yana..pazartesı 4lu tarama testını yenıleyecegım ama 4 lu tarama testi hangı haftalarda yapılıyor. amınosentez yaptıranlar var mı
Hangi semtindesin
canım benım çok saol çok tesekkur ederım vakıt ayırıp benım sorunumla ılgılendığin için...Allah razı olsun..Drlar tutturdu harmony test guvenılır degıl ..harmony testı ızmırde yapan yerı aradım kdv dahıl 2160 tl. benım drlar hep prof özel hastane ve özel muane oldukları ıcın agızlarını 1200-1000 tl dıyorlar amınosentez ıçın ama kagıt ımzalatıyorlar sorumluluk almıyorlar...benım ıkı drumda 4 luye gerek yok demıştı hep kocamın yuzunden ...zorla bana 4 lu test yaptırdı ...yoksa sımdı bu stresı yasamayacaktım..benım korktugum basıma geldı ...daha önce gerek yok dıyen rısklı gebelık uzmanı madem yaptırdınız bu sonuçları degerlendırmem lazım dedı amınosentez dedi.malesef bazı drlar paragöz özelıne gıttıgım rısklı g. uzmanına sonuc gosterdık amınosentez dedi..esım rısklerı sorcak oldu hastam beklıyor dedı. muane ucretı 250...bır de hazırlıklı geldıysenız hemen yapalım dedi.... esım sınırlendı hocam muane ucretı vermedıgımız ıcın mı 2dk ayırmıyorsunuz dedı..pzartesı bır kaç yere 4 lu yaptırcaz..harmony testı yaptırmak ıstıyorum ama 3-4 haftada yurtdısından gelıyormuş ..esım hala 3-4 hafta cok gec amınosentez yapalım korkulcak bısey yok sen tup bebek tedavısınde ne ıgneler yedın sankı gördun mu bebegı doğana kadar bebek senın degıl dedi özurlu cocuga bakmak kolay mı bız oldukten sonra kım bakcak dedı..erkekler ne kdr acımasız..ben oğluma bakarım dedım ama eger senın yuzunden amınosentezde oğluma bırsey olsun belkı bebegım sağlıklı o zmn boşanırım dedım..hala benı amınosenteze ıknaya calışıyor..severek evlendiğim benı hep el ustunde tutan eşim benım ynımda degıl..benı anlamıyor ve bana acı veren bu ..şeytan dıyo gıt annemlerın yanına orda doğur
2-3 gundur bende de var cnm. ilk haftalardaki gibi agriyr.. tekrar baslayinca tedirgin oldum. yarin kontrol gunum Allahtan. yazarim size de. yol gosterir belki size de..
Kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri yemiyorum kaç gündür aklımdan çıkmıyor napsam acaba normal de fast food seven biri de değilim işin ilginci( siz napıosunuz
buda geldi başıma işten atıldım bugün.allahın belası müdürüm yüzünden.dünya kadar borcumuz var ağlamaktan mahvoldum.benim içinde dualarınızı eksik etmeyin
buda geldi başıma işten atıldım bugün.allahın belası müdürüm yüzünden.dünya kadar borcumuz var ağlamaktan mahvoldum.benim içinde dualarınızı eksik etmeyin
Özlücedeyim.Bursa spor tesislerinin orda sen ?
avukata sordum gerekçe hamilelik olamdığı için ve şirket çalışan sayısı 30 kişinin altında ise işe iade davası açılamıyormuş
Harikasınız!!! Elişini seven anneler dökülüyor:))
Ben kız bebek için harika birşey buldum. Kendim bazı eklemeler yapmayı düşünüyorum. Kumaş ve keçeyi birlikte kullanırım diyorum.
Eki Görüntüle 885854
Evet canım ögrendim..biri kesin kız:) biri de göstermedi ama doktorum kız diye tahmin etti onu da..ins değişmezse iki kizcem olacak:)canım sen öğrendinmi cisiyetini merak ettim.
saolun arkadaşlar bende çok üzüldüm ve şaşkınım yasal haklarımı araştırıyorum hala
Kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri yemiyorum kaç gündür aklımdan çıkmıyor napsam acaba normal de fast food seven biri de değilim işin ilginci( siz napıosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?