2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bende okudum nisaam-miraclemiracle

Miracle üzülme canım sen neler atlattın üzüldükçe daha kötü şeyler yaşandığını, durumun daha kötüye gittiğini sende çok iyi biliyorsun.
Neler gördük geçirdik kanamalarımız oldu ama şükür 4. aylara kadar geldik. Dualarla geldik bu aylara. Bunlar kesin sonuçlar değil ki. Sadece senle aynı değerleri taşıyan kişiler arasında bir değerlendirme. Üstelik 2'li dede bir şey çıkmamış. Sıkma canını ben birşey olacağını düşünmüyorum. Bende sırf tekrar üzülmemek için 3'lüyü yaptırmadım.

Ama şu saatten sonra içinde rahat etmez aklındada kalmasın yaptırman gerekiyor ise yaptır amniyosentezi.

canım bende mayıs annesi olacağım inşallah. 18+6 günlük hamileyim 13 haftalıkken ikili test yaptırdım tr 21 1:189 çıktı. dünya başıma yıkıldı doktorum perinatoloğa yönlendirdi gittim ayrıntılı usg de iyi görünüyor ama ben yüzde yüz bebeğin sağlıklı diyemem kesin öğrenmek istersen amniyosentez yaptır dedi.düşündük eşimle yaptırmamaya karar verdik çünkü sonuç ne olursa olsun bebeğimizn hayatına son veremezdik.sonrasında doktorum 4lü dedi onuda yaptırmadım şimdiki aklım olsa ikili testte yaptırmazdım inan zehir oldu hamileliğim. şimdi daha iyiyim. evet zor bir durum hep aklıma geliyor acaba bebeğim down sendromlu mu diye ama alışıyor insan buda benim imtihanım diyorum ve çok dua ediyorum.bundan sonra senin içinde edeceğim.seni etkilemek istemem ama olumsuz bi durumda bebeğinden vazgeçmeyeceksen amniyo hiç yaptırma derim.riskle yaşanıyor ama olumsuz kesin sonuç daha çok yıpratır insanı.Allah yardımcın olsun.herzaman destek olmaya hazırım.

canım sen üzme kendini artık herşey eminim yoluna girecektir eşinede aldırma oda üzülüyordurda erkekler duygu konusunda maalesef çok zayıf.

2-3 gundur bende de var cnm. ilk haftalardaki gibi agriyr.. tekrar baslayinca tedirgin oldum. yarin kontrol gunum Allahtan. yazarim size de. yol gosterir belki size de..

bugün kontrole gittim dayanamadım.bebek büyüdükçe olur normal dedi kanama olmadığı sürece korkma dedi bana.

Kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri yemiyorum kaç gündür aklımdan çıkmıyor napsam acaba normal de fast food seven biri de değilim işin ilginci ( siz napıosunuz

ye bencede canın istiyorsa

buda geldi başıma işten atıldım bugün.allahın belası müdürüm yüzünden.dünya kadar borcumuz var ağlamaktan mahvoldum.benim içinde dualarınızı eksik etmeyin

buda geldi başıma işten atıldım bugün.allahın belası müdürüm yüzünden.dünya kadar borcumuz var ağlamaktan mahvoldum.benim içinde dualarınızı eksik etmeyin

Çok üzüldüm ya sen raporu bile vicdan yaparken onlar nasıl bu kadar insafsız olabilmiş. Ne kadar düşüncesiz Allah korkusu olmayan insanlar var ve bu aralar çok sık karşılaşıyorum.

Her şerde bir hayır vardır canım üzülme sen Rabbime sığın. Böylesi daha iyi olacaktır belkide sen ve bebeğin için.

Geçmiş olsun canım ama kanunen hamile bayanı hangi sebeple olursa olsun işten çıkarmak yasak hemen bir avukatlar görüş derim ... Rabbim yardımcınız olsun ...

avukata sordum gerekçe hamilelik olamdığı için ve şirket çalışan sayısı 30 kişinin altında ise işe iade davası açılamıyormuş

avukata sordum gerekçe hamilelik olamdığı için ve şirket çalışan sayısı 30 kişinin altında ise işe iade davası açılamıyormuş

Kimse. Suç olduğunu bile bile hamilelik nedeniyle çıkardım demez ki performans nedeniyle diyorlar genelde bir Arkadaşlm doğum izni dönüşü ikinci ayda çıkarıldı dava açtı öyle yüklü bir tazminat aldı ki anlatamam .. Ama bu otuz kişi altı olayını bilmiyorum.... Bunun bir yolu yok mu ki ? Poff çok sinir oldum

Cok kötü olmuş canım ya ama iyi yönünden bakmaya çalış üzme kendini bebeğini..ins daha guzel günler için bu bi başlangıç olur..

saolun arkadaşlar bende çok üzüldüm ve şaşkınım yasal haklarımı araştırıyorum hala

İnşallah Rabbim bir çıkış yolu gösterir dualarımız seninle sen de kendini üzüp sıkma su akar yolunu bulur ... Bebişine kavuşacağın günü düşün

Kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri yemiyorum kaç gündür aklımdan çıkmıyor napsam acaba normal de fast food seven biri de değilim işin ilginci ( siz napıosunuz

Canım ben hic sakınmadım hamileliklerimde sakınan goze cöp batar derler ya aynen oyle canin ne istiyorsa ye iç ama alacagın kilolarida goz onunde bulundur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…