2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
arkadaşlar bir kaç gündür karnımın alt tarafında ağrı var belki sürekli oturarak çalışmaktan oluyor ama iyice rahatsız etmeye başladı beni doktora gitsemmi çokmu evham yapıyorum yoksa.

Benimde sık sık oluyor . Hatta aşağıya doğru yayılan bir ağrım oluyor. Alıştım artık. Azıcık yorulunca azıcık ters bi şekilde oturumda falan hemen oluyor

buda geldi başıma işten atıldım bugün.allahın belası müdürüm yüzünden.dünya kadar borcumuz var ağlamaktan mahvoldum.benim içinde dualarınızı eksik etmeyin

geçmiş olsun canım. sakın üzülme ağlamada. dediğin gibi vardır bir hayır. yasal haklarını mutlaka ara. dualarım seninle

Evet canım ögrendim..biri kesin kız:) biri de göstermedi ama doktorum kız diye tahmin etti onu da..ins değişmezse iki kizcem olacak:)

ah çok güzel. bizim tüp bebek diye esim ikiz hayali kurdu ama ben hiç istemedim ve tek oldu. ama şimdi ikiz bebeklere bayılıyorum...

Gazda olabilir tabi bendede oluyor demeli herkeste var. Bebeğinin hareketlerini hissetmiyorum diye evham yapma ben 19. Haftadayım hala hissedenedim. Haftaya dedi Dr bakalım

buda geldi başıma işten atıldım bugün.allahın belası müdürüm yüzünden.dünya kadar borcumuz var ağlamaktan mahvoldum.benim içinde dualarınızı eksik etmeyin

Ne vicdansizlik.2. Kez ayni seyin olmasina cok uzuldum.lutfen aglama.her seyde vardir bir hayir

hayırlı geceler arkadaşlar. nasılsınız. ben çok kötüyüm yaa yatıyorum kaç gündür giripten dolayı. ama bugün bebegimi hissetmeye başladım onun mutluluğu da var içimde. :)

ah çok güzel. bizim tüp bebek diye esim ikiz hayali kurdu ama ben hiç istemedim ve tek oldu. ama şimdi ikiz bebeklere bayılıyorum...
Canım bi tane de olsa iki tane de olsa gercekten degisilmez muhteşem bisi anne olmak..:) allah kucağımıza almak nasip etsin sağlıkla..benimde esim cok istemişti sanırım allah onun dualarına cevap verdi..

Hay Allahım ya nasıl oldu ah bu özel şirketler yokmu başka bişi demiyorum.Hiç üzülme rabbim hayırlısını verir.

Kaç yıldır orda çalışıyorsun sonucta sana tazminat ödemek zorunda eğer bir açıkları varsa sende onları şikayet et...

Allahım yardımcın olsun canım...

hayırlı geceler arkadaşlar. nasılsınız. ben çok kötüyüm yaa yatıyorum kaç gündür giripten dolayı. ama bugün bebegimi hissetmeye başladım onun mutluluğu da var içimde. :)

merhaba bende ıkı gundur cok kotuydum agzım burnum tıkalıydı hıc ılac almadım dırencım hıc dusmedı cok sukur bugun ıse cok fazla hapsurdum burnum felan acıldı hıc bırseyım kalmadı nerdeyse ınsallah sende tez zamanda ıyılesırsın bende arada bırde olsa bebegımın hareketlerını hıssedıyorum cok guzellll aksam uyumadan once tatlı yada cıkolata yersen sonra sırt ustu yat ve hareketlenmeyı gor muhtesemmm

saolun arkadaşlar geçecek buda bir sınav neticede.allah hepimizin yardımcısı olsun
Çok geçmiş olsun. Tam bebek öncesi cok acımazsız bır durum... Bir arkadas yazmıs; yasal haklarını ara diye. İş kanunları tamamen senin yanında. Hele ki hamilesin... Hıc zaman kaybetmeden dava ac iş mahkemeleri hızlıca cozuyor. Tazminattan, işe iadeye kadar bir sürü hakkın var sakın uzulup hakkını yedırme.

Muhtesemmm hayırlı olsun mınıgın hareketlerı:))

benimde 13 üncü hafta %70 erkek dedi.yarın randevum var bakalım ne olcak detaylı ultrasyonu bizmi randevu alıyoruz ? doktorumuz mu istiyor ?
Benim kendi doktorum dışında kontrole gittiğim bir doktor istedi,hastane içinde yine randevu alıyorsun.Doktorun yönlendirecektir.

Oran olarak en iyisi 2li idi.Ben hiç yaptırmadım 2-3-4 lü hiçbirini istemedim,istemeyeceğimde.Yaş riskin varsa içim rahatlasın dersen yaptır ama yanlış şeyler yaşanıp boşuna uzun bir süreç bekleyen arkadaşlarımızda var onlarıda göz önünde bulundur derim.

Allah yardımcınız olsun.Hakkını arayacağın bir süreç,sanırım senin çıkmanı bekliyorlardı daha fazla dayanmadılar hakların için.Nedir bilmiyorum hakların ama elbet peşinden koşacağın birşeyler olmalı.Allah kolaylık versin.Dualarımdasın canım.

Canım benim Rabbim sabır,sağlık versin.Birinin hayati önem taşıyan sorunu birinin cebine dayanıyor ya çok üzülüyorum.Eşinle çok ayrı noktalara düşerseniz bu süreç daha zor geçer gb geliyor bana.Herşey bebeğin içinse önce babasızlığı düşünmemelisin onun için.Onunda kafası oldukça karışmıştır ki erkekler bu dönemde eşleri için çok tedirginlik yaşıyorlar,seni sıkıntılar içinde görmek onuda sıkıyordur.Kararın ne olursa olsun yaptırırsan için rahatlayacak yaptırmazsan sonuna kadar düşüneceksin.Bazı şeyleri didikledikçe sorun çıkıyor diye düşünüyorum.Rabbim miniğin için bir kader yazdı,kötü şeyler bir sebeple süslenir insan mantığına otursun diye,iyi birşey olunca işimize gelir Allah büyük işte deriz.Allah büyük miniğine ne yazdıysa onu yaşatacak.Bu kadar zaman direndiniz,ki sen bir örneksin hepimize olumlu düşüncelerinle.Şimdi yine olumlu düşünme zamanı,Rabbim büyük.Dualarımızdasın.

Kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri yemiyorum kaç gündür aklımdan çıkmıyor napsam acaba normal de fast food seven biri de değilim işin ilginci ( siz napıosunuz

Bende hamilelik sürecinde özellikle patates kızartmasını dışarıda hiç yemedim sıcaklık farkı olayından.Benim geçen ay öyle bir hamburger krizim olmuştu.Normalde bende sevmezdim.Herşeyi tedirgin yiyeceğime dedim ve gidip hamburger ekmeği aldım evde bir güzel büyük köfteleri yaptım patateslerimizide kızarttım herşeyi ayarladım,hamburger gecesi yaptık.Çok güzel olmuştu

Bekleme sürecinde araştır derim keçeyle yapabileceğin aklına gelmeyecek kadar çok şey var

Fikirlerimizi süreçlerimizi paylaşalım isterim.Bende keçeyi çok seviyorum çok şeyde yaptım.Hatta profil fotoğrafındaki bile keçeden bir süs :) Ben şuan kendime kaban,yakındaki bir düğün içinde elbise diktiğim için keçelere bende başlamadım.Çok severim ve normaldede el yapımı şeylerle uğraşıyorum zaten.Benimde düşündüklerim,kapı süsü,dağıtılacak magnetli süs,tacım,beşik yanı duvar için azıcık ışıklandırmayla desteklenecek süsler ve yakın akrabalarımızdaki ufaklıklar için küçük hediyeler yapacam bebek size hediye getirmiş diye :))Ayrıca en sevdiklerimden biri keçeden mükemmel runnerlar var dikkatinizi çekmediyse tavsiye ederim :) Fotoğrafları paylaşırım

Son düzenleme:
kontrolüme daha çok vardı ama dayanamadık dün eşimle doktora bebekimin cinsiyetini kesin öğrenmek için gittik :) maşallah bebeğim çok sağlıklı suyu gayet iyiymiş. bebeğim artık yerleşmiş bide yüzüstü yatıyor kalp atışlarını duyunca çok duygulandım onun sağlığı yerinde olunca benim hiçbir şey moralimi bozamıyor. çok mutluyum. allahım hepimize sevinçli haberler almayı nasip etsin. bebeğimizde bizde sağlıklı bir hamilelik geçiririz inşallah. Allahım derdi olan herkese dermanını versin.. amin

Kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri yemiyorum kaç gündür aklımdan çıkmıyor napsam acaba normal de fast food seven biri de değilim işin ilginci ( siz napıosunuz

Canimcim açıkçası ben de yediklerime dikkat ediyorum ama canim bişeyler cektiginde de yarım çeyrek olmak uzere yiyorum.

Arkadaşım ben bursa'da oturuyorum nilüfer ilçesinde fakat bizim burada ki aile hekimimiz çok ilgisiz hamileligimden önce bir iki kez gittim çok ilgisizdi açıkçası bu yüzden şimdiye kadar bu yüzden gitmedim

Hadi ya şans iste. Ama yine de tahliller aşılar vs. konusunda sen hakkını iste, neticede vermek durumundalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…