kontrolüme daha çok vardı ama dayanamadık dün eşimle doktora bebekimin cinsiyetini kesin öğrenmek için gittik :) maşallah bebeğim çok sağlıklı suyu gayet iyiymiş. bebeğim artık yerleşmiş bide yüzüstü yatıyorkalp atışlarını duyunca çok duygulandım onun sağlığı yerinde olunca benim hiçbir şey moralimi bozamıyor. çok mutluyum. allahım hepimize sevinçli haberler almayı nasip etsin. bebeğimizde bizde sağlıklı bir hamilelik geçiririz inşallah. Allahım derdi olan herkese dermanını versin.. amin
Kızlar sağlık ocağına kayıt olmak şart mi? Ne gibi takip yapılıyor anladigim kadarıyla test ve şeker yüklemesi ben henüz kayıt yaptırmadım da ...
buda geldi başıma işten atıldım bugün.allahın belası müdürüm yüzünden.dünya kadar borcumuz var ağlamaktan mahvoldum.benim içinde dualarınızı eksik etmeyin
buda geldi başıma işten atıldım bugün.allahın belası müdürüm yüzünden.dünya kadar borcumuz var ağlamaktan mahvoldum.benim içinde dualarınızı eksik etmeyin
Maşallah miniğee :) Annesine de tabi :) Öncelikle hoşgeldin,görmüştüm paylaşımlarını.Bende bir öğrenemedim cinsiyeti son kalan bir avuç kişiden biriyim :) 13ünde detaylı ultrasonumuz var onda öğreniriz sanırım.Çok sevindim iyi haberlerine.Rabbim sağlıkla kucağınızada almayı nasip etsin inşallah.
evet cnm benim de öyleBenimde sık sık oluyor . Hatta aşağıya doğru yayılan bir ağrım oluyor. Alıştım artık. Azıcık yorulunca azıcık ters bi şekilde oturumda falan hemen oluyor
geçmiş olsunhayırlı geceler arkadaşlar. nasılsınız. ben çok kötüyüm yaa yatıyorum kaç gündür giripten dolayı.ama bugün bebegimi hissetmeye başladım onun mutluluğu da var içimde. :)
cnm üzülme,Allah yardımcın olsun,hakkını arabuda geldi başıma işten atıldım bugün.allahın belası müdürüm yüzünden.dünya kadar borcumuz var ağlamaktan mahvoldum.benim içinde dualarınızı eksik etmeyin
cnm senin ve miracle için okudumArkadaşlar benim için de 41 ayetel kürsü okuyabilir misiniz
benim de akşam çok sertleşiyor,sabah bir şey yok,ama akşamları davul gibiaynen bende çöp kutusuna uzatıyorum ayaklarımı başka türlü olmuyor daha çok haftamızda var göbekler iyice çıkınca ne yapacağız ben sırf bu yüzden bu akşam doktoruma gitmeyi düşünüyorumda adam zırt pırt herşeye geliyorsun der diye çekiniyorum bide karnım çok sert ne yapacağımı bilemedim.
hoşbulduk canım oww sen 18 haftalık olmuşsun bide. bu gittiğinde kesin öğrenirsin :) bildiğime göre kız bebek geç belli olurmuş bakalım cinsiyeti ne. doktor banada 5. ayda ayrıntı ultrasona girilecek dedi ama uşakta duruyorum burda o yok afyon yada izmire gidicez artık. önemli olan sağlık fizandada olsa giderim :)
ben yedim 3-4 defa, canım isterse yiyorum.Kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri yemiyorum kaç gündür aklımdan çıkmıyor napsam acaba normal de fast food seven biri de değilim işin ilginci( siz napıosunuz
kızlar merhaba
benım geceleri bebek sağda rahimde resmen toplanıyor ayaklarımı uzattıgımda top gibi hissediyorum bebeği
sizde de böyle oluyor mu sabah da özellikle acıktığım zamanlarda aynısı oluyor gün içinde o toplanma olmuyor
ayrıca hareketlendiğini hissediyorum henüz tekme yok ama oynuyor sanırım
arada agrımda oluyor sizlerde oluyormu diye merak ediyorum
arkadaşlar bir kaç gündür karnımın alt tarafında ağrı var belki sürekli oturarak çalışmaktan oluyor ama iyice rahatsız etmeye başladı beni doktora gitsemmi çokmu evham yapıyorum yoksa.
canım benim ne olur birbirinize destek olmaya çalışın şuan stresli olduğu için böyle davranıyodur eşinde. yoksa anlamak istemezmi seni. kendinizi üzüp yıpratmayın bak burda bi arkadaş daha olmuştu amniyosentez sanırım güzelde geçmiştii bi ona sor istersen dr lar neyapacağını bilir güvenmek zorundayız onlara. kafanız rahatlasın siz rahatlayın. merak etme kötü bişey yoktur kuzunda. rabbim yardımcınız olsun dualarım seninle..canım benım çok saol çok tesekkur ederım vakıt ayırıp benım sorunumla ılgılendığin için...Allah razı olsun..Drlar tutturdu harmony test guvenılır degıl ..harmony testı ızmırde yapan yerı aradım kdv dahıl 2160 tl. benım drlar hep prof özel hastane ve özel muane oldukları ıcın agızlarını 1200-1000 tl dıyorlar amınosentez ıçın ama kagıt ımzalatıyorlar sorumluluk almıyorlar...benım ıkı drumda 4 luye gerek yok demıştı hep kocamın yuzunden ...zorla bana 4 lu test yaptırdı ...yoksa sımdı bu stresı yasamayacaktım..benım korktugum basıma geldı ...daha önce gerek yok dıyen rısklı gebelık uzmanı madem yaptırdınız bu sonuçları degerlendırmem lazım dedı amınosentez dedi.malesef bazı drlar paragöz özelıne gıttıgım rısklı g. uzmanına sonuc gosterdık amınosentez dedi..esım rısklerı sorcak oldu hastam beklıyor dedı. muane ucretı 250...bır de hazırlıklı geldıysenız hemen yapalım dedi.... esım sınırlendı hocam muane ucretı vermedıgımız ıcın mı 2dk ayırmıyorsunuz dedı..pzartesı bır kaç yere 4 lu yaptırcaz..harmony testı yaptırmak ıstıyorum ama 3-4 haftada yurtdısından gelıyormuş ..esım hala 3-4 hafta cok gec amınosentez yapalım korkulcak bısey yok sen tup bebek tedavısınde ne ıgneler yedın sankı gördun mu bebegı doğana kadar bebek senın degıl dedi özurlu cocuga bakmak kolay mı bız oldukten sonra kım bakcak dedı..erkekler ne kdr acımasız..ben oğluma bakarım dedım ama eger senın yuzunden amınosentezde oğluma bırsey olsun belkı bebegım sağlıklı o zmn boşanırım dedım..hala benı amınosenteze ıknaya calışıyor..severek evlendiğim benı hep el ustunde tutan eşim benım ynımda degıl..benı anlamıyor ve bana acı veren bu ..şeytan dıyo gıt annemlerın yanına orda doğur
ben her sabah uyandığımda bazen sağ tarafta daha çok bazen solda sert bir yuvarlaklık hissediyorum, gün içinde kontrol etmiyorum ama stres yapınca göbeğimin alt kısmı taş gibi oluyor, geçen gün sinirlenmiştim yatmadan önce, gece boyunca sertliği geçmediği gibi yaygın bir karın ağrısı da yaptı. sabah doktor kontrolüm vardı ona bundan bahsettiğimde rahim kasıldığında ancak bunu hissedebileceğimi söyledi, gün içerisinde bir kaç defa normalmiş, ama genel olarak uzun sürmesi, yada düzenli bir kasılma olması iyi değilmiş, erken doğuma bile sebep olabilir dedi. yok yere stres olmamak gerekiyormuş.canım dediklerinin aynısı bendede oluyor heleki bu sabah daha net rasman sağ tarafımda top gibi oldu elimle dokunarak severek düzeldi:) acıkıyo sanırım. :)
ben yedim 3-4 defa, canım isterse yiyorum.
avukata sordum gerekçe hamilelik olamdığı için ve şirket çalışan sayısı 30 kişinin altında ise işe iade davası açılamıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?