2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Maşallah miniğee :) Annesine de tabi :) Öncelikle hoşgeldin,görmüştüm paylaşımlarını.Bende bir öğrenemedim cinsiyeti son kalan bir avuç kişiden biriyim :) 13ünde detaylı ultrasonumuz var onda öğreniriz sanırım.Çok sevindim iyi haberlerine.Rabbim sağlıkla kucağınızada almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar sağlık ocağına kayıt olmak şart mi? Ne gibi takip yapılıyor anladigim kadarıyla test ve şeker yüklemesi ben henüz kayıt yaptırmadım da ...

Şart çünkü takip etmeleri gerekiyor.Zaten doktorunla pek muhattap olmana gerek yok gebe,aşı,bebek odası oluyor,orda sorumlu kişi ilgileniyor,bilgi aliyor,bilgi veriyor,herşeyle ilgileniyorlar,bana dolu diye hastaneden alamadığım randevuyu bile oradaki hemşirem aldı :)

Dün sağlıkocağında aşım vardı yazmıştım.İdrar yollarıyla ilgili Rovamycine diye ilaç kullanıyordum bu sabah sonuncuyu içtim,bu yüzden aşım pazartesiye ertelendi.Yeterli bilgilerinizi vermeyi unutmayın arkadaşlar.

buda geldi başıma işten atıldım bugün.allahın belası müdürüm yüzünden.dünya kadar borcumuz var ağlamaktan mahvoldum.benim içinde dualarınızı eksik etmeyin

Canim gecmis olsun ama hemen mahkemeye verirdim sanirim. Hamilelikte işten çıkaramaz seni, yasal hakların kesin ve artık mahkemeler calisandan ozellikle hamilelerden yana. Ama hiç canimi sıkmak istemiyorum diyorsan da anlarım seni.

hayat ne kadar zorlaştı diyoruz ama haksızlık ediyoruz cunku zorlaşan hayat degil insanlar. Hayati birbirine zindan etmeye calisan insan dışı varliklar. Özellikle bayanlar için iş yaşamı cok kotulesti. Mutlu mesut, dostça, sevgiyle çalışabilecek yerler yok denecek kadar az. bende bu iş konularinda dertliyim de kusura bakmayin içimi döktüm.

buda geldi başıma işten atıldım bugün.allahın belası müdürüm yüzünden.dünya kadar borcumuz var ağlamaktan mahvoldum.benim içinde dualarınızı eksik etmeyin

Canım benim üzülme Allah yardımcınız olsun. Allah başka bir kapı açar elbet.

hoşbulduk canım oww sen 18 haftalık olmuşsun bide. bu gittiğinde kesin öğrenirsin :) bildiğime göre kız bebek geç belli olurmuş bakalım cinsiyeti ne. doktor banada 5. ayda ayrıntı ultrasona girilecek dedi ama uşakta duruyorum burda o yok afyon yada izmire gidicez artık. önemli olan sağlık fizandada olsa giderim :)

Benimde sık sık oluyor . Hatta aşağıya doğru yayılan bir ağrım oluyor. Alıştım artık. Azıcık yorulunca azıcık ters bi şekilde oturumda falan hemen oluyor
evet cnm benim de öyle

hayırlı geceler arkadaşlar. nasılsınız. ben çok kötüyüm yaa yatıyorum kaç gündür giripten dolayı. ama bugün bebegimi hissetmeye başladım onun mutluluğu da var içimde. :)
geçmiş olsun

cnm üzülme,Allah yardımcın olsun,hakkını ara

Arkadaşlar benim için de 41 ayetel kürsü okuyabilir misiniz
cnm senin ve miracle için okudum

benim de akşam çok sertleşiyor,sabah bir şey yok,ama akşamları davul gibi

günaydın kızlar
size bir şey sorcan,çok afedersiniz genital bölgesi civarında sızı yaşayan var mı,ben de acayip sızı var

Kasım 21'de kendi doktoruma,27sinde de hiç başka doktora gitmedim diye bir doktora gitmiştim o zaman ikiside birebir aynı cümleyi kullandılar ''Kıza benziyor ama olmayadabilir kesin değil'' dediler :) Şimdide çok okuyorum çok değişen oldu cinsiyetler.Erkek erken belli eder kız geç diye biliyordum bende.Çok değişen olunca yine hazırlamadım kendimi hemen :) Normal doğumevinde ya da kadın doğum olan bir devlet hastanesinde yok mu detaylı ultrason?Yoksa git tabi miniğe değer

canım çok üzüldüm,ama hemen yasal yollara başvur hamileylen seni işten çıkaramazlar iş kanunları senden yana, unutma kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş,,dualarım seninle...

canım dediklerinin aynısı bendede oluyor heleki bu sabah daha net rasman sağ tarafımda top gibi oldu elimle dokunarak severek düzeldi:) acıkıyo sanırım. :)

arkadaşlar bir kaç gündür karnımın alt tarafında ağrı var belki sürekli oturarak çalışmaktan oluyor ama iyice rahatsız etmeye başladı beni doktora gitsemmi çokmu evham yapıyorum yoksa.

canım evhamlanma bence oturmaktan oluyor bende sabah 8de bi oturuyorum 5 e kadar büroda gün içinde yürümeye çalışıyorum ama ne fayda. sancılar giriyo muhtemelen sendede ondan oluyodur. artık büyüyo kuzucuklar rahatsız olduklarında bizide rahatsız ediyolar:)

Günaydın hanımlar bayağıdır yazamıyordum geçmişide okuyamadım inş herkesler iyidir biz iyiyiz çok şükür pazartesi kontrolümüz var cinsiyetimizde kesinleşir inş bu aralar kendimi yorduğum zaman belim inanılmaz ağrıyor ,diş etlerimde çok acıyor birde bacaklarıma kramplar gidiyor yürürken zorlanıyorum .Dün aylar sonra ilk defa yemekli misafirim vardı çok zor oluyormuş öldüm ,bittim gece belimin ağrısından ve kramplardan uyuyamadım ağladım durdum eşim kızdı bu kadar yorma kendini karnın büyüyor bel ağrıların dahada artacak diye biraz masaj yaptıda rahatladım azcık.

canım benim ne olur birbirinize destek olmaya çalışın şuan stresli olduğu için böyle davranıyodur eşinde. yoksa anlamak istemezmi seni. kendinizi üzüp yıpratmayın bak burda bi arkadaş daha olmuştu amniyosentez sanırım güzelde geçmiştii bi ona sor istersen dr lar neyapacağını bilir güvenmek zorundayız onlara. kafanız rahatlasın siz rahatlayın. merak etme kötü bişey yoktur kuzunda. rabbim yardımcınız olsun dualarım seninle..

canım dediklerinin aynısı bendede oluyor heleki bu sabah daha net rasman sağ tarafımda top gibi oldu elimle dokunarak severek düzeldi:) acıkıyo sanırım. :)
ben her sabah uyandığımda bazen sağ tarafta daha çok bazen solda sert bir yuvarlaklık hissediyorum, gün içinde kontrol etmiyorum ama stres yapınca göbeğimin alt kısmı taş gibi oluyor, geçen gün sinirlenmiştim yatmadan önce, gece boyunca sertliği geçmediği gibi yaygın bir karın ağrısı da yaptı. sabah doktor kontrolüm vardı ona bundan bahsettiğimde rahim kasıldığında ancak bunu hissedebileceğimi söyledi, gün içerisinde bir kaç defa normalmiş, ama genel olarak uzun sürmesi, yada düzenli bir kasılma olması iyi değilmiş, erken doğuma bile sebep olabilir dedi. yok yere stres olmamak gerekiyormuş.

aaa ne hakla yaa? ne sebeple hamile olduğun içinmi? ne biçim insanlar bunlar yaa mahkemeye ver dava aç hamile diyemi son verdiyse öyle bi hakkı yok. nasıl sinirlendim şimdi. adamı dağıtasım geldi

meraba anneler :)) bikaç gün önce göğüslerimin karnımn çok feci kaşındığını yazmıştm..çatlaklar oluşmadan önce kaşıntı olabiliomuş deri geriliomuş onun için olduğunu düşünmüştüm kaşıntılarm gittikçe arttı ve isilik olmuş gibi karnm göğüslerim kıpkırmızı kabarmaya başladı dün cildiye uzmanına gittim ve alerji olduğumu söledi..kaşınmaya başlamadan birkaç gün öncede bebe yağı kullanmaya başlamıştm ve doktorda bebe yağının yapabileceğini söledi..nettende araştırdm bebe yağı bazı ciltlerde alerji yapabiliomuş aklınızda olsn arkadaslar..krem verdi doktor dün ve bugün sürdm çok şükür kızarıklıklar geçmeye başladı kasıntımda azaldı..çatlaklarada iyi gelen bitkisel bi krem verdi..demekki her duyduğumuzu yapmamamız gerekiomuş

ben yedim 3-4 defa, canım isterse yiyorum.

Hamileligimin 7.haftasinda her yedigimi deli gibi cikarirken ve hic bir sey yiyemezken aklima hamburger dustu yedim kolasini da bir guzel ictim nasil olsa cikacak diye, saka gibi ama cikarmadim bir de iyi hissettimki anlatamam esim sana saglikli seyler yaramiyo demekki demeye basladi:)

Selam kızlar bugun ilk defa pazar arabamı alıp pazara gittim evime yakın kuruluyor bugun..hem temiz hava aldım hafif bi yagmur ciseliyodu..bi guzel sebze meyve doldurdum eve geldim yemek yaptım etten hala tiksiniyorum ama sebzeler cok guzel geliyo:) sanki hamile degilmişim gibi enerjik hissediyorum bugun..2. Trimester boyle geçerse cok iyiymiş:) birde nevresimleri dehistirdim sadece yorganı geçirmedim korktum agır geldi o duruyo..uzandım simdi bebeklerim pitirdiyo :) simdi yorulmuşum:) benden haberler boyle herkes iyidir ins?

avukata sordum gerekçe hamilelik olamdığı için ve şirket çalışan sayısı 30 kişinin altında ise işe iade davası açılamıyormuş

Tabiki araştır sonuna kadar gerekirse en iyi avukatlara git. Ya deli oluyorum. Şerefsizlik değilde nedir bu Allah aşkına. Birde çocuk için teşvik ederler sonra yok 30 un altı yok 20 nin üstü .inşallah bir yolunu bulursun açarsın tazminat davasını dua edicem senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…