2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
İstanbul'da olsan sana bır yer onerecektım de:)) İlk iş sevdiğin guvendıgın bir yerde etını ıyıce pişirtip ye, minnoşu çok bekletme afiyet olsunnn:))
Saol canım yedim rahatladım :)
Ben de patetesleri yağlı kağıtta çok az zeytin yağ ve baharatla fırına atıyorum öyle kızarıyor herkes bayılıyor köfteleri de yaptıktan sonra zeytin yağlıyorum yağlı kağıda koyup fırına sürüyorum harika oluyor dün evde kıymam yoktu ben kıymamı tek bir kasaptan alıyorum çok memnunum geç olunca gidemedim ama bundan sonra yuvarlak hamburgerlik köfteler yapıcam bebişime de öyle yaparım diye düşünüyordum :)
Keçelere de bakıcam canım burdan fikir alışverîşinde bulunalım
Canimcim açıkçası ben de yediklerime dikkat ediyorum ama canim bişeyler cektiginde de yarım çeyrek olmak uzere yiyorum.
Aslında maksat nefis körlemek dediğin doğru
ben yedim 3-4 defa, canım isterse yiyorum.
Saol canım ben de yedim ama bundan sonra evde yapayım diyorum :)

Ben ben ben :) tam altta böyle anlık sızılar oluyor. Doktora her gittiğimde söylüyorum ama önemsemedi sanırım önemli bişey değil. Bayadır oluyor bende

Dikkat et kendini iyi hissediyorum diye yorma ben de mesala nevresimlerini değiştirecektim bazayı kaldırmak gözüm yemedi eşim yaptı tabi bizim yaptığımız gibi köşeler defter kabı kıvamında değil ama hiç bir şey söylemedim bol bol teşekkür ettim :)) çalışırken de benden önce eve gelip yemek yapardı hiç bir zaman beğenmesem bile olmamış demezdim :)) erkeklere sensin harikasın bitanesin diceksin :)) seninkiler bi de ikizdi di mi annesi ne tatlılardır şimdi onlar

Evet bende yiyorum canım ne isterse onu yedim şimdiye kadar. Çok şükür şimdiye kadar birşey olmadı inşallah olmaz.

Ya eskiden annelerimiz böyle bizim gibi bilinçlillermiymiş Allah ne verdiyse yemişler :)) bakma biz bilgi kirliliğinde boğuluyoruz

Son düzenleme:
Ya eskiden annelerimiz böyle bizim gibi bilinçlillermiymiş Allah ne verdiyse yemişler :)) bakma biz bilgi kirliliğinde boğuluyoruz

Sorma canım ben anneme onu yemem bunu yemem diyince eskiden biz ne bulursak onu yiyorduk diyor. Yok sterilizatör alıcam nemlendirici alıcam diyincede kızıyor sanki sizi biz onlarla mı büyüttük saçma şeyler onlar diyor :)

Bende sakınan göze çöp batar diye düşünerekten herşeyde fazla dikkat etmemeye çalışıyorum. Insan düşündükçe daha çok araştırıp karıştırıyor

Son düzenleme:
günaydın kızlar
size bir şey sorcan,çok afedersiniz genital bölgesi civarında sızı yaşayan var mı,ben de acayip sızı var[/QUOTE]

benim var canım bazen çok fena oluyor ve korkuyorum ama normalmiş fazla yorulmamak lazım ama iş hayatında bu zor.

Hamilelik ve doğum nedeniyle işten çıkarmalara maalesef iş hayatında rastlamaktayız. Elbetteki çoğu durumda, fesih bildirimde hamilelik ve doğum nedeniyle işten çıkarma yapıldığı belirtilmemekte, bunun yerine performans, işletmesel neden vb göstermelik nedenlere dayanılmaktadır.

Biz de bu makalemizde “hamilelik veya doğum nedeniyle işten çıkarılıyorum, haklarım nelerdir” sorusunun cevabını arayacağız.

Öncelikle kuralı kısa bir şekilde belirtmekte fayda bulunmaktadır. Salt hamilelik ve doğum nedeniyle işçinin işten çıkarılması kesinlikle bir geçerli fesih nedeni arzetmez. Diğer ifadeyle bu sebeple yapılan fesihler geçersiz nedenle yapılan fesihlerin sonucu doğurmaktadır. Aynı zamanda bu tür fesihler İş Kanunu madde 5’te belirtilen eşitlik ilkesine de aykırılık teşkil etmekte olup, kadın işçinin bu maddede belirtilen dört aya kadar ücret tutarında tazminat ve mahrum kalınan haklarını da talep etmek hakkı bulunmaktadır.

İş Kanunu çerçevesinde iş güvencesine tabi olan işyerleri ve işçiler bu nedenle fesih yapılması halinde fesih bildiriminin tebliğinden itibaren bir ay içerisinde işe iade davası açabileceklerdir. Eğer işçi iş güvencesi hükümlerinden yararlanamıyorsa, bu nedenle yapılacak fesihlerde bildirim süresinin üç katı tutarında kötüniyet tazminatı isteme hakkı bulunmaktadır.

Canım böyle yazılar buldum umarım bir yolunu bulursun oferta

Onların zamanında herşey çok doğalmış ama çok şanslılarmış.. Biz de içimize sinecek şekilde yapmaya çalışcaz herşeyi napalım :) minişler sağlıklı olsun da

bende sünnet şekerini kapı süsünü falan kendim yapmayı düşünüyorum nette bi site buldum uygun geldi bana ordan almayı düşünüyorum ama bir yandanda eminönüne gidip daha fazla çeşit görsemmi kararsızım hava soğudu bir tane daha çocuk oldumu dışarı çıkmak zor oluyo

slm hamişler dr mikrop için verdiği ilaç idrarımı resmen kırmızıya yakın bir renge getirdi dün moral falan kalmadı o yüzden normalde 8 saat arayla içmem gerekiyo ama günde 1 tane içsem olurmu acaba benimle aynı sorunu yaşayan varmı bana bi akıl verin lütfen

çok geçmiş olsun,senin sorunun neydide yazdı benim moralimde çok kötü dün doktora gittim test yaptırdım eritrosit 59 lökosit 27 antibiyotik verdi dün akşam başladım,antibiyotiklerin faydalı olabilmesi için tam doz ve zamanında kullanmak gerekiyor diye biliyorum tekrarlar tam kullanılmazsa ama neden kırmızıya döndü idrarın anlamadım,doktoruna sor bence

canım çok saol bide araştırmışsın benim için kesinlikle sonuna kadar uğraşacağım zaten avukat çok yakın bir arkadaşım var hiç üzülme burnundan getiririm ben onların diyor bide üstüne bu konuda uzman zaten

İlacın adını hatırlayamadım ama kendisi de kiremit rengi bir ilaç degil mi? Bir tanesini öyle boyuyor idrarı. Ben çok eskiden bir kere kullanmıştım, hemen de geçiriyor... Doktor hamile oldugunu bierek verdiyse sorun olmaz herhalde.

biberon ve emzikleri için sterlizasyon konusu daha önce de konuşulmuştu, kaynatmaktan daha pratik olduğu için ve emzik kısımlarına zarar vermediği için tecrübeli arkadaşlar buharlı sterlizatörleri tavsiye etmişlerdi. o zaman yazmaya fırsatım olmamıştı, bu konudaki bilgilerimi sizinle paylaşmak istedim.kaynatma iyi bir dezenfeksiyon yöntemi değildir. kaldı ki dezenfekte edilmiş kabul edilen şeyler bile tam anlamıyla mikroplardan ve sporlardan arınmış anlamına gelmez. eğer bir eşyayı tamamen mikroplardan arındırmak istiyorsak ancak steril etmemiz gerekir, ki bir çok malzeme buna uygun olmadığı gibi, bu iş için bir sterlizatör edinmek çok gereksiz ve pahalı bir yöntem olur. bahsedilen buharlı aletlerinde kaynatmadan daha etkin bir dezenfeksiyon sağladığını düşünmüyorum, sonuçta verilen ısı ve basınç belli. biberon için böyle bir alet edinmek bence yalnızca içinizi rahatlatmaya yarar.

günde 1 tane hiç bir işe yaramayacağı gibi dirençli hale getirir, idrarın rengini değiştirmesi korkmanız gereken bir şey değil. lütfen ilacı doktorununuzun önerdiği şekilde kullanmaya devam edin. geçmiş olsun :))

Merhabalaaaaar,
Doktordan geliyorum, oğlum olacakmışşşşş
Sonunda öğrenebildik, bu haftadan sonra değişmez herhalde

Ben keçeyle ilk kez deneyeceğim birşeyler yapmayı. Çok hevesliyim bence keçe çok güzel bir malzeme özellikle kumaşla karışık kullanıldığında... Önce oğlum için yapmaya başlayacağım. Malzemeyi Eminönünden alayım diyordum ama havalar buz kesti. Tavsiye ettiğin biryer ya da site varmı malzemeler için?

Yani direkt yıkayıp kullanın mı diyorsun?

Iyi senin adına sevindim. İnşallah kazanırsın. Hep kadınlar mağdur ediliyor katlanamıyorum. Herkes yaptığıyla kalmamalı mutlaka bir cezası olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…