bende bebe yağı yüzünde alerji oldum sana tavsiyem pet şişeyi buzlukta dondur bi beze sar ordan soğuk kompres yap bana doktor öyle söylemişti cok şükür geçti
ben şimdi vazelin marka krem kullanıyorum kakolu olanından iyi nemlendiriryor :)
haklısın canım kastettiğim aldırmayacaksan bir anlamı yok demeye çalıştım,hepimiz iyiniyrtli olarak bisiler yaziyoruz ama emin olmadan bir bilgi paylasmayalim lutfen benimde ucluctestim riskebyakin cikti bende amniyosentez yaptirdim sonucunu bekliyorum ikili ve uclu tessterdebyanilma payi var ama amniyosentez yukarida arkadasin yazdigi gibi kesin sonuc.. rabbim bana miracle a ve tum sonuc bekleyenlere guzel haberler almayi nasip etsin miracle hic uzulme bol dua et ben bana testin riske yakin dedikleri gun 2 saat sonrabyaptirdim amniyosentezi korkulacak bir islem degil lslemden sonra birgun yattim ertesi gunubise gelsim senin imkanin varsa 3gun yat rabbime sigin onun koruduguna hicbirsey olmazz dualarimiz seninle ama tabiki ufakta olsa amniyosentezde risk var onu kendin olc tart kalbini dinle ona gore karar ver tatlim
okudum canım allah kabul etsinArkadaşlar benim için de 41 ayetel kürsü okuyabilir misiniz
canım gaz da sertlik yapar ama sertlik alt kısımdaysa bir idrar testi yaptır istersen enfeksiyon olunca da sertleşiyoraynen bende çöp kutusuna uzatıyorum ayaklarımı başka türlü olmuyor daha çok haftamızda var göbekler iyice çıkınca ne yapacağız ben sırf bu yüzden bu akşam doktoruma gitmeyi düşünüyorumda adam zırt pırt herşeye geliyorsun der diye çekiniyorum bide karnım çok sert ne yapacağımı bilemedim.
canım köfteni kendin yap sağlıklı sağlıklı ye hamburgeriniKızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri yemiyorum kaç gündür aklımdan çıkmıyor napsam acaba normal de fast food seven biri de değilim işin ilginci( siz napıosunuz
allah bu özel sektörü bildiği gibi yapsın sen rahatsız olduğun halde izin alsam mı diye düşünüyordun hakkını sonuna kadar ara,ama canını da sıkma çünkü herşeyde bir hayır oluyorbuda geldi başıma işten atıldım bugün.allahın belası müdürüm yüzünden.dünya kadar borcumuz var ağlamaktan mahvoldum.benim içinde dualarınızı eksik etmeyin
Ilk bebegımde nedense ılk dort ay feci sancılarım olmustu. Kac kere bebege kesın bısey oldu dıye hastaneye kosmustuk. Yururken yere dusup kalırdım o derece... Buna ragmen benı sehırdısına yorucu zıyaretlere gondermeye calısırdı mudurlerım... Bır de raporluydum bır hafta, kesın yatıp dınlenmem lazımdı kasılmam vardı; 50 kere arayıp tacız edıp 3.gunu ıse donmemı sağlamıslardı... Iyılıklerını(!!!!) hiiiiiiç unutmam hala yadederim!!!!!!Canim gecmis olsun ama hemen mahkemeye verirdim sanirim. Hamilelikte işten çıkaramaz seni, yasal hakların kesin ve artık mahkemeler calisandan ozellikle hamilelerden yana. Ama hiç canimi sıkmak istemiyorum diyorsan da anlarım seni.
hayat ne kadar zorlaştı diyoruz ama haksızlık ediyoruz cunku zorlaşan hayat degil insanlar. Hayati birbirine zindan etmeye calisan insan dışı varliklar. Özellikle bayanlar için iş yaşamı cok kotulesti. Mutlu mesut, dostça, sevgiyle çalışabilecek yerler yok denecek kadar az.bende bu iş konularinda dertliyim de kusura bakmayin içimi döktüm.
Oluyor canım hatta tam ortada ayrılırcasına. Ilkınde de olmustu. Rahımın buyuyup agırlasmasından olmalı...evet cnm benim de öyle
geçmiş olsun
cnm üzülme,Allah yardımcın olsun,hakkını ara
cnm senin ve miracle için okudum
benim de akşam çok sertleşiyor,sabah bir şey yok,ama akşamları davul gibi
günaydın kızlar
size bir şey sorcan,çok afedersiniz genital bölgesi civarında sızı yaşayan var mı,ben de acayip sızı var
günaydın kızlar
size bir şey sorcan,çok afedersiniz genital bölgesi civarında sızı yaşayan var mı,ben de acayip sızı var
İyi akşamlar kızlar ben de geçen perşembe doktora gittim aslında doktorum 3 hafta sonra gel demişti ama dayanamadım eşimin doğum günü dolayısıyla cinsiyet müjdesini vermek için erkenden doktor yolunu tuttum :) 13+5 iken kız olan bebeğim 16+1 iken erkek oluverdi :) Bu doktorum %80 ihtimalle erkek ama sen yine de eşine söyleme değişebilir genelde böyle şeyler olur dedi. Ama ben yine de eşime müjdeyi verdim :) Bu arada benim burun kanamam oluyo 2 haftadır. Onu sordum normal olduğunu söyledi. Ara ara sancım oluyodu onu da sordum kanama olmadığı sürece hiç bi sorun olmaz dedi. 3 lü test yaptırdım haftaya da gidip onun sonucunu alıcaz inşallah.
Kızlar eşleriniz nasıl bu arada size karşı? Biz eşimde hamilelikten önce boşanma sınırına kadar gelmiştik nerdeyse. o çok sinirli ben de çok inatçıydım. Şimdi eser yok o halimizden. ben çok anlayışlı o da çok ilgili :) bu melek bizim uğurumuz oldu. Allah herkesin meleğini korusun
Ben braunun kulaktan ölçerini 120 ye aldım o ne ya 10 lira mı olurmuş daha neler
Günaydın hanimlarrrr bu sabah namazindan sonra ilk defa pitirciklar hissettim.Ama gobek deligimin altında :) Sanirim bebitoydu.Ikinci çocuğum olmasina ragmen heralde en geç hisseden benim aranizda daha dün akşam siteleri karistirjhordum bu sabah ce eeee dedi kizim masallah :) Darisi isteyen dileyen herkese nasip olsun insallah.Bir soru sorucam anneler siz bebekleri nerde hissediyorsunuz tam olarak ?
arkadaslar. dun dr.a gittikten sonra azicik alisveris yaptim.
ataurk bulvarindaki piknik carsisinin alt katinda hem hamile imalatci giyimi var hem de bebek magazalari. orada kanguru 15 tl; yere konan anakucagi 50 tl; bebek cantasi 15 tl. aklinizda olsun. anakucagi kaliteli geldi bana. marka urunler degiller tabiki. 3 tane badiyi de 10 tl ye aldim. penyesisi cik kaliteli. nevresim takimlari 40 tl.
(ataturk bulvarindaki is bankasi var. hemen onun yanindaki koprunun ayagi dedigim bu carsi. hatta yaninda da simitci var)
Günaydın hanimlarrrr bu sabah namazindan sonra ilk defa pitirciklar hissettim.Ama gobek deligimin altında :) Sanirim bebitoydu.Ikinci çocuğum olmasina ragmen heralde en geç hisseden benim aranizda daha dün akşam siteleri karistirjhordum bu sabah ce eeee dedi kizim masallah :) Darisi isteyen dileyen herkese nasip olsun insallah.Bir soru sorucam anneler siz bebekleri nerde hissediyorsunuz tam olarak ?
canım bende ankaradayım dediğin yeride pek anlamadım adresi biraz ayrıntılı anlatırmısın :) cadde sokak olarak pek anlamıyorum ankarada yeni sayılırım o yüzden yanındaki yerlerin adlarını yazarsan sevinirimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?