2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

sağol canım :) bende şimdi netten haritadan baktım meğer biliyomuşum atatürk bulvarını :) da adının o olduğunu bilmiyomoşum :) inşallah bi terslik olmassa perşembe dışarı çıkmayı düşünüyorum oraya da bakarım :) bu arada hangi hastaneye gidiosunn :)

bu benim 3. cu gebeligim. ozel ve devlette bir suru yer degististirdim diger ikisinde. kaybettim onlari. bu dr.umu buldum cok sukur. cok memnunum. cag hastanesinde erol bayraktar.
ssk li hastane. 62 tl muayene ucreti veriyrm. kan testlerinden de fark cikmiyr rutinlerde.

sanırım izmir caddesi girişinde tüp geçitin altını tarif ediyorsun yoksa yanlış mı anladım

Ayni problemi bende yaşıyorum ama gitmedim dr.a. geçenlerde nivea bebeyagi alerji yapti diye okumuştum ama bende olmadi demiştim oldu :) Kremin ismi ne acaba?

Merhaba kızlar bi sorum olacak decavit kullaniyorum fakat migdeme acaip kramplar griyo dayanilacak gibi deil yani bu vitamini ictikten sonra oldu 2 gun icmedim migde kramplarini yasamadim sizdede oluyomu boyle migde kramplari yani bu ilactanmi kaynakli onuda tam cozemedim

Ayni problemi bende yaşıyorum ama gitmedim dr.a. geçenlerde nivea bebeyagi alerji yapti diye okumuştum ama bende olmadi demiştim oldu :) Kremin ismi ne acaba?

sadece nivea mı yapıo acaba çünkü benm kullandığım bebe yağıda niveaydı..canm kızarıklık ve kaşıntı için advantan die bi krem verdi 2 sefer kullandm ve cidden baya etki etti..çatlak önleyicide bella b die bi krem verdi onu aldm kullanmadm daha çünkü kızarıklığın ve kaşıntının tamamen geçmesini bekliorum..ne illet bişeymiş ya kaşın kaşın öldürdü beni

Ayy canım ne guzel:) ben karnımın heryerinde hatta iki gundur iyice sag ve sol tarafta da hissettim am benimki iki tane oldugu için kıyaslama yapma sen..hamileliğin en tatlı seylerinden biri pit pit lar:)

Aa olabilir belki ben nivea kullanmadım hiç dalin veya jansons baby kullandım alerji olanlar duyunca da biraz tedirginlik yasadım açıkcası ama bende bi sorun yok şimdilik cok sükür.. Bella kremi duymuştum daha once bitkisel bi krem galiba bende bakıcam en yakın zamanda kremlere..

Bilmiyorum canım bende kullanıyorum ama genelde gece yatmadan once atıyorum bende bi problem yok ama bi arkadasım da onun muadili elevitin midesine dokunduğunu söylemişti..

aman olmasın canm valla gece uykudan uyanıp kaşındım yaa cildimiz hassas ya da nivea yapıo alerjiyi bundan sonra ne kendm kullanırım ne de bebeğime kullanırm..bella b yi duymamıştm ben doktora gidince o önerdi normalde lierac çok duymuştm ve onu almayı planlıodm ama doktor tavsiyesine uydm ve aldm inşallah iyi gelir..

Artık daha da farkedilecek.Ben ilk gebeliğim olmasına rağmen erken hissettim.Bu haftalarda artık eşimde hissediyor oldukça güçlü hareketler,tabi genel olarak değil bazen yavaş bazen elle hissedilir gb.Bende göbek deliğimin hemen alt hizasında sağ,sol bazen ortada hissediyorum,bazen dönüyor diye düşnüyorum çok değişik şişiyor gb oluyor.Tabi o kadarını bilemiyorum o kadar deneyimli değilim Ama gerçekten her hareket ilk gb,hediye gb,çok güzell..Şimdi konuşuyorum elimi her koyuşumda karşılık veriyor arkaya doğru yaslanıp yaygın oturduğumda özellikle

Ben sadece idrar yolları için olan ilacı içebildim korkumdan o da ilerlemesin diye.Ama kan ilacımı fln içemiyorum aşırı derecede rahatsızlık ve kabızlık yapıyor.Doktorum en son kesin içemiyorsan iğneye başlarız dedi:44: Doktoruna danış derim değiştirebiliyorlar ilaçları alternatif ilaçlarla.

Günaydın tatli bebisler ve annisler.. nasilsiniz bakalim. Ben iki sabahtir bariz bir şekilde kuzumu hissediyorum öyle pitpit da degil kasigima toplaniyo boyle tas gibi sisiyo orası:) elimle oksuyorum yayiliyo sonra :) cok guzeeeelll erken sanirim biraz dr 20. Haftada hissedersin demisti.

Günaydın KIZLAR ben hala hissedemiyorum bebişimi. I'ni bu hafta hissederim

Ben bu hafta daha yoğun hissediyorum, onceleri prrr prr diye artik baya gozle gorunur hareketleri takip edebiliyorum.
Benim ikinci gebeligim oldugu icin daha erken hissedebildim galiba, bi kac haftaya kadar seninkide belli eder kendisini annesi :)
Saglikli olsunlarda insaAllah

Bende kullaniyorum, ama bi sikinti yok. aç olmadan içsen, hatta ben ilaci bol suyla yani 2 bardak su ve ardından illaki bi atıştırmalık bişey yiyorum. bi dene istersen, hatta bir gün iç bir gün içmeyede bilirsin. belki sadece miğden rahatsızdır. Allah şifa versin.

maşaAllah :) evet artık bende özellikle sabah namazından sonra hissediyorum kızımı. uyandırıyorum,sonra tekrar uyumaya çalışınca bu kezde bebişi takip etmekle ugraşıyorum. Çok şükür..

okuyunca şaşırdım benimde kullandığım niveaydı.Sanırım alerji yapan o kullanmayın arkadaşlar aman bebeişlerinizede kesinlikle...

idrarımda mikrop çıkmıştı oyüzden azosilin diye bi antibiyotik verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…