iste tarif konusun da pek iyi sayilmam. kocabeyoglu carsisi var. onun oldugu bulvar ataturk bulvari. simdi kocabeyoglu pasajinin tam karsisi yolunda isbankasi; mcdonalds var. onlarin hizasinda da bir kopru var. o koprunun hemen yaninda kosede bu dedigim pasaj. hatta yaninda da simitci bar. buyuk bir yer. zaten pasaji gordugunde yaziyr "hamile giyimi diye".
bir de soyla tarif etmeye calisayim. bu ikincisi. kizilay metrosunda indin. sakarya cikisindan cikinca hemen sol bir daha sol yapip caddeye ulastin. orasi atatuk bulvari. saga dogru yurdugunde yine saginda dedigim isbankasi var. onun hemen dibinde kopru var. koprunun altindan azicik yuru. dedigim pasaj hemen kosede.
sağol canım :) bende şimdi netten haritadan baktım meğer biliyomuşum atatürk bulvarını :) da adının o olduğunu bilmiyomoşum :) inşallah bi terslik olmassa perşembe dışarı çıkmayı düşünüyorum oraya da bakarım :) bu arada hangi hastaneye gidiosunn :)
iste tarif konusun da pek iyi sayilmam. kocabeyoglu carsisi var. onun oldugu bulvar ataturk bulvari. simdi kocabeyoglu pasajinin tam karsisi yolunda isbankasi; mcdonalds var. onlarin hizasinda da bir kopru var. o koprunun hemen yaninda kosede bu dedigim pasaj. hatta yaninda da simitci bar. buyuk bir yer. zaten pasaji gordugunde yaziyr "hamile giyimi diye".
bir de soyla tarif etmeye calisayim. bu ikincisi. kizilay metrosunda indin. sakarya cikisindan cikinca hemen sol bir daha sol yapip caddeye ulastin. orasi atatuk bulvari. saga dogru yurdugunde yine saginda dedigim isbankasi var. onun hemen dibinde kopru var. koprunun altindan azicik yuru. dedigim pasaj hemen kosede.
meraba anneler :)) bikaç gün önce göğüslerimin karnımn çok feci kaşındığını yazmıştm..çatlaklar oluşmadan önce kaşıntı olabiliomuş deri geriliomuş onun için olduğunu düşünmüştüm kaşıntılarm gittikçe arttı ve isilik olmuş gibi karnm göğüslerim kıpkırmızı kabarmaya başladı dün cildiye uzmanına gittim ve alerji olduğumu söledi..kaşınmaya başlamadan birkaç gün öncede bebe yağı kullanmaya başlamıştm ve doktorda bebe yağının yapabileceğini söledi..nettende araştırdm bebe yağı bazı ciltlerde alerji yapabiliomuş aklınızda olsn arkadaslar..krem verdi doktor dün ve bugün sürdm çok şükür kızarıklıklar geçmeye başladı kasıntımda azaldı..çatlaklarada iyi gelen bitkisel bi krem verdi..demekki her duyduğumuzu yapmamamız gerekiomuş
Ayni problemi bende yaşıyorum ama gitmedim dr.a. geçenlerde nivea bebeyagi alerji yapti diye okumuştum ama bende olmadi demiştim oldu :) Kremin ismi ne acaba?
Ayy canım ne guzel:) ben karnımın heryerinde hatta iki gundur iyice sag ve sol tarafta da hissettim am benimki iki tane oldugu için kıyaslama yapma sen..hamileliğin en tatlı seylerinden biri pit pit lar:)Günaydın hanimlarrrr bu sabah namazindan sonra ilk defa pitirciklar hissettim.Ama gobek deligimin altında :) Sanirim bebitoydu.Ikinci çocuğum olmasina ragmen heralde en geç hisseden benim aranizda daha dün akşam siteleri karistirjhordum bu sabah ce eeee dedi kizim masallah :) Darisi isteyen dileyen herkese nasip olsun insallah.Bir soru sorucam anneler siz bebekleri nerde hissediyorsunuz tam olarak ?
Aa olabilir belki ben nivea kullanmadım hiç dalin veya jansons baby kullandım alerji olanlar duyunca da biraz tedirginlik yasadım açıkcası ama bende bi sorun yok şimdilik cok sükür.. Bella kremi duymuştum daha once bitkisel bi krem galiba bende bakıcam en yakın zamanda kremlere..sadece nivea mı yapıo acaba çünkü benm kullandığım bebe yağıda niveaydı..canm kızarıklık ve kaşıntı için advantan die bi krem verdi 2 sefer kullandm ve cidden baya etki etti..çatlak önleyicide bella b die bi krem verdi onu aldm kullanmadm daha çünkü kızarıklığın ve kaşıntının tamamen geçmesini bekliorum..ne illet bişeymiş ya kaşın kaşın öldürdü beni
Bilmiyorum canım bende kullanıyorum ama genelde gece yatmadan once atıyorum bende bi problem yok ama bi arkadasım da onun muadili elevitin midesine dokunduğunu söylemişti..Merhaba kızlar bi sorum olacak decavit kullaniyorum fakat migdeme acaip kramplar griyo dayanilacak gibi deil yani bu vitamini ictikten sonra oldu 2 gun icmedim migde kramplarini yasamadim sizdede oluyomu boyle migde kramplari yani bu ilactanmi kaynakli onuda tam cozemedim
Aa olabilir belki ben nivea kullanmadım hiç dalin veya jansons baby kullandım alerji olanlar duyunca da biraz tedirginlik yasadım açıkcası ama bende bi sorun yok şimdilik cok sükür.. Bella kremi duymuştum daha once bitkisel bi krem galiba bende bakıcam en yakın zamanda kremlere..
Günaydın hanimlarrrr bu sabah namazindan sonra ilk defa pitirciklar hissettim.Ama gobek deligimin altında :) Sanirim bebitoydu.Ikinci çocuğum olmasina ragmen heralde en geç hisseden benim aranizda daha dün akşam siteleri karistirjhordum bu sabah ce eeee dedi kizim masallah :) Darisi isteyen dileyen herkese nasip olsun insallah.Bir soru sorucam anneler siz bebekleri nerde hissediyorsunuz tam olarak ?
Merhaba kızlar bi sorum olacak decavit kullaniyorum fakat migdeme acaip kramplar griyo dayanilacak gibi deil yani bu vitamini ictikten sonra oldu 2 gun icmedim migde kramplarini yasamadim sizdede oluyomu boyle migde kramplari yani bu ilactanmi kaynakli onuda tam cozemedim
Günaydın KIZLAR ben hala hissedemiyorum bebişimi. I'ni bu hafta hissederim
Günaydın KIZLAR ben hala hissedemiyorum bebişimi. I'ni bu hafta hissederim
Merhaba kızlar bi sorum olacak decavit kullaniyorum fakat migdeme acaip kramplar griyo dayanilacak gibi deil yani bu vitamini ictikten sonra oldu 2 gun icmedim migde kramplarini yasamadim sizdede oluyomu boyle migde kramplari yani bu ilactanmi kaynakli onuda tam cozemedim
Günaydın hanimlarrrr bu sabah namazindan sonra ilk defa pitirciklar hissettim.Ama gobek deligimin altında :) Sanirim bebitoydu.Ikinci çocuğum olmasina ragmen heralde en geç hisseden benim aranizda daha dün akşam siteleri karistirjhordum bu sabah ce eeee dedi kizim masallah :) Darisi isteyen dileyen herkese nasip olsun insallah.Bir soru sorucam anneler siz bebekleri nerde hissediyorsunuz tam olarak ?
sadece nivea mı yapıo acaba çünkü benm kullandığım bebe yağıda niveaydı..canm kızarıklık ve kaşıntı için advantan die bi krem verdi 2 sefer kullandm ve cidden baya etki etti..çatlak önleyicide bella b die bi krem verdi onu aldm kullanmadm daha çünkü kızarıklığın ve kaşıntının tamamen geçmesini bekliorum..ne illet bişeymiş ya kaşın kaşın öldürdü beni
günaydın canım. evet yaa bende hala hissetmiyorum. acaba tek hissetmeyen ben miyim diye de endişeleniyordum açıkcası. senin cinsiyet ney
çok geçmiş olsun,senin sorunun neydide yazdı benim moralimde çok kötü dün doktora gittim test yaptırdım eritrosit 59 lökosit 27 antibiyotik verdi dün akşam başladım,antibiyotiklerin faydalı olabilmesi için tam doz ve zamanında kullanmak gerekiyor diye biliyorum tekrarlar tam kullanılmazsa ama neden kırmızıya döndü idrarın anlamadım,doktoruna sor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?