2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

evet kiremit rengi iilkte çok renkliydi şimdi biraz daha rengi açıldı bende rahatladım biraz. bu arada ilacın adı azosilin

buda geldi başıma işten atıldım bugün.allahın belası müdürüm yüzünden.dünya kadar borcumuz var ağlamaktan mahvoldum.benim içinde dualarınızı eksik etmeyin

Canım bu zor günler geçecek allahım kımımızı sağlıkla kımımızı işle kimimimiz aile sıkıntılarıyla sınıyor.sana bu sıkıntıları yaşatanlar da elbet ya bu dunyada ya ötekı tarafta cezalarını görecektır.SAkın ağlama,bebegını üzme para bır sekılde bulunur en azından sorunsuz giden bır hamılelıgın var.buna şükret... ben bızım borçları saysam burdan oraya yol olur bır de hergun beklenmeden ortaya cıkan doktor masrafları...... ben 3 gündür ağladım da ne oldu ıkı kılo verdım dün dr uyardı kılo vermıssın bundan sonra kılo alınması gerek dedı..bu günler de geçecek dualarım senınle. ayrıca bana dua eden umut veren arkadaslarımdan Allah razı olsun..sağlıkla kalın

Bende 2-3 gündür sanki hafif hafif bişeyler hissediyor gibiyim. Ama tam emin olamıyorum. Erkenmidir acaba benmi her hareketi bebeğimin kıpırtısı diye düşünüyorum diyorum. Dün sabah yatıyordum göbeğime bir baktım sanki top gibi ama sağ tarafımda birşey yok. Sanki sol tarafımda top gibi toplanmıştı. Bebişler son aylarda büyüyünce böyle tek tarafa toplanıyorlar karın yamuluyor ama bu haftalarda da olurmu ki böyle şeyler. İkinci hamileliği olan anneler bizleri yorumlarmısınız lütfennn.

ben artik karnimin her yerinde hissediyrm. gobek deliginin saginda solunda; biraz altinda biraz ustunde; asagiya dogru. baya hizli hareket ediyr zaten. balik gibi kayiyr.
yaa kızlar çok hevesleniyorum hiisedebilmek için bebeişim haftasınagöre biraz önde 15 cm olmuş her gittiğimde de kıpır kıpır ama o kıpırtıları neden hiisedemedim hala daha erken biliyorum ama erken hiisedenler var sizin gibi acaba annenin kilo durumuyla bunun bir alakası olabilir mi?benim hamilelikten önce göbek bölgemde hafif yağlanma vardı ama çok değil....

ben de jhonsons kullanıyorum ilk zamanlar bir ara ben de kaşındım kızardım sonra kullanmadım bir süre geçti kızarıklıklar yeniden kullanmaya başladım bir şey yok çok şükür dönem dönem cildimiz farklı reaksiyonlar gösterebiliyor demekki

ben kullanıyorum sabah aç karnına alıyorum. hiçbir sıkıntım olmadı bir aydır kullanıyorum.

seninle hemen hemen aynı günümüz. bendede arada biri içten sanki parmağıyla dokunuyor. iki ya da üç defa ama çok değil yani. sağlık ocağındaki hemşire hissedersin demişti bana.

Evet doğunun erkeklerini biliyosunuz çevresindeki arkadaşlarının çocukları hep erkek olduğu için biraz takıntılı davrandı. Bu da beni çok ama çok üzdü. ama anladı artık anlayışlı sağlıklı olsun kız olsun erkek olsun farketmez diyor inşallah öyle olur. Allah sizin de gönlünüze göre versin kız çocukları babaya çok düşkün olur kendimden de biliyorum :) çok şanslısınız bizimki de bi an önce kesinleşse de uçtan uça o alışveriş keyfini yaşasak :)

kızlar internet sitelerinde doktor kontrollerinde kilo ve tansiyon haricinde birde göbeğiniz ölçülür hafta hesabı yapılır diyor. benim hiç ölçülmedi. bu ölçümü yaptıran varmı nasıl bişey tarif edermisiniz.

ay benimkide belli değil tatlım daha. hem doktorum yüzde bile vermedi. hiç bir tahminde bulunmadı. inşallah çarşamba randevum var ozaman öğrenirim.üzülme bence hakkı tabi isteyecek erkek olsun ya da kız olsun diye.kız olursa da iyiki kızım var der emin ol. benim babamda doğulu iki kızız bizde ama babam bu durumdan çooook mutlu.evlat işte en önemlisi hayırlı olması tatlım.

bendeki kitapta diyrki: 14-26. haftalar arasinda bebek hareketleri hissedilebilir. ama genelde 18-24. haftalar arasi rahat hissedilir diyr.
sanirim anne kilosuyla da iliskili. zayif insanlar daha cabuk hissedebiliyormus.
bir de benim ic karnim yok gibi birsey. ilk aydan direk karnim cikti. hala ayni karin...

seninle hemen hemen aynı günümüz. bendede arada biri içten sanki parmağıyla dokunuyor. iki ya da üç defa ama çok değil yani. sağlık ocağındaki hemşire hissedersin demişti bana.

Canim dr um bana bu haftalar daha erken demisti ama ben zaten biyle kipirti degilde daha cok toplanma falan hissediyorum kasigimin bitarafi sisiyo geri iniyo falan. Ama benim hamile kaldim direk karnim firmalmisti zaten yani ic karnim yok sanirim disarda bebek. Bide kasikta duruyo daha net hissediyorum oyuzden. Sabahlari bi yokla sende sirtustu yatinca farkediyorum ben.

bebişler hareketlenmiş gelsin tekmelerrr.. insanın artık içi rahatlıyor o hareketleri hissettikçe bebeğinin iyi olduğu aklına geliyor ve rahatlıyor.

benim bir tane kızım var kızımı öğrenmeye gittiğimizde doktor kız dedi ben çok sevindim eşim doktora eminmisiniz bir kez daha bakın dedi çok bouzlmuştu. sonra alıştı bu duruma. şimdi ikincide kız oluyor ben gene çok sevindim çünkü hep hayalimde 2 kız annesi olmak vardı. ne hissettin diye sorduğumda kızım adına sevindim dedi ama yorum yapmadı. gene bozuldu erkek istiyordu sanırım. ama bu sefer ben ondan daha çok bozuldum. bu duruma çok sinirlendim. benim eşimde Karadenizli onlarda erkekmeraklısı oluyor.
sonra alıştı tabi kızım kızım diye seviyor karnımı.

Ben okudum cnm. Bende de masum olan tipten varmis. Allahim hayırlısıyla sorun yoktur insallah. Lütfen sonucu paylas, iyi haberleri bekliyoruz

Gece yatmadan alıcam bide oyle deniycem zaten salı gunu gitcem doktora olmadi degistirmesini istiycem

iki kiz cocuk mukemmel oluyor hele hele aralarinda buyuk yas farki yoksa ben tek kizdim kizkardesi olan arkadaslarima hep imrenerek bakardim evlendim kizim oldu ve benim gibi olmasin die cok dua ettim 2. Cocugumda kiz oldu suan hayranlikla izliyorum ikisini evcilik oynuyolar birbirlerinin odevine yardim ediyolar cok guzel oluyo esine bakma benimde esim karadenizli oda bozulmustu ikincisinin kiz oldugunu duyunca ama simdi dunya bi yana kizlarim bi yana der durur keyfine bak takma

kızlar herkese merhaba diyorum:)) bayadır giremedim ama fırsat buldukça igrip yazılanları okuyorum takip ediyorum sizleri:)) benim bir sorum olacak evinde kedi besleyen arkadaşlar war mı aranızda?

Arkadaşım çok üzüldüm Allah'ım sabır versin. Sana bunu yaşatanlar üstelik hamile olduğunu bile bile bunu yapanlar bunun hesabını nasıl verecek çok merak ediyorum! Yasal haklarını araştır ve burunlarından getir bu yaptıklarını lütfen!! Ben paralamak istedim o pislikleri inan!!

Iyi pazarlar arkadaslar,
cuma aksam isten gelince uzandim, bide baktim ki gobek etrafinda pit pit hisler elimi koydum kizi. Harekterini hissettiriyodu annesine.cok duygulandim, allahin hikmeti.mucizesi ger ekten cok sukur.

Cumadan bugune hissediyirum.ama sadece sirt ustu uzandigimda ve kisa sureli hareketler, cok guzell

Darisi diger hareket bekleyen arkadaslarima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…