İlacın adını hatırlayamadım ama kendisi de kiremit rengi bir ilaç degil mi? Bir tanesini öyle boyuyor idrarı. Ben çok eskiden bir kere kullanmıştım, hemen de geçiriyor... Doktor hamile oldugunu bierek verdiyse sorun olmaz herhalde.
Kizlar bakin ben 2. hamileligim olmasina ragmen hemde sizden daha onde olmama rağmen bugun hissettim.O yuzden telaş yapmayinKız benimki canım bende tek kendim kaldım bu haftada sanıyordum :)
buda geldi başıma işten atıldım bugün.allahın belası müdürüm yüzünden.dünya kadar borcumuz var ağlamaktan mahvoldum.benim içinde dualarınızı eksik etmeyin
Günaydın tatli bebisler ve annisler.. nasilsiniz bakalim. Ben iki sabahtir bariz bir şekilde kuzumu hissediyorum öyle pitpit da degil kasigima toplaniyo boyle tas gibi sisiyo orası:) elimle oksuyorum yayiliyo sonra :) cok guzeeeelll erken sanirim biraz dr 20. Haftada hissedersin demisti.
sanırım izmir caddesi girişinde tüp geçitin altını tarif ediyorsun yoksa yanlış mı anladım
ben artik karnimin her yerinde hissediyrm. gobek deliginin saginda solunda; biraz altinda biraz ustunde; asagiya dogru. baya hizli hareket ediyr zaten. balik gibi kayiyr.
yaa kızlar çok hevesleniyorum hiisedebilmek için bebeişim haftasınagöre biraz önde 15 cm olmuş her gittiğimde de kıpır kıpır ama o kıpırtıları neden hiisedemedim hala daha erken biliyorum ama erken hiisedenler var sizin gibi acaba annenin kilo durumuyla bunun bir alakası olabilir mi?benim hamilelikten önce göbek bölgemde hafif yağlanma vardı ama çok değil....Günaydın tatli bebisler ve annisler.. nasilsiniz bakalim. Ben iki sabahtir bariz bir şekilde kuzumu hissediyorum öyle pitpit da degil kasigima toplaniyo boyle tas gibi sisiyo orası:) elimle oksuyorum yayiliyo sonra :) cok guzeeeelll erken sanirim biraz dr 20. Haftada hissedersin demisti.
ben de jhonsons kullanıyorum ilk zamanlar bir ara ben de kaşındım kızardım sonra kullanmadım bir süre geçti kızarıklıklar yeniden kullanmaya başladım bir şey yok çok şükür dönem dönem cildimiz farklı reaksiyonlar gösterebiliyor demekkisadece nivea mı yapıo acaba çünkü benm kullandığım bebe yağıda niveaydı..canm kızarıklık ve kaşıntı için advantan die bi krem verdi 2 sefer kullandm ve cidden baya etki etti..çatlak önleyicide bella b die bi krem verdi onu aldm kullanmadm daha çünkü kızarıklığın ve kaşıntının tamamen geçmesini bekliorum..ne illet bişeymiş ya kaşın kaşın öldürdü beni
Merhaba kızlar bi sorum olacak decavit kullaniyorum fakat migdeme acaip kramplar griyo dayanilacak gibi deil yani bu vitamini ictikten sonra oldu 2 gun icmedim migde kramplarini yasamadim sizdede oluyomu boyle migde kramplari yani bu ilactanmi kaynakli onuda tam cozemedim
Günaydın tatli bebisler ve annisler.. nasilsiniz bakalim. Ben iki sabahtir bariz bir şekilde kuzumu hissediyorum öyle pitpit da degil kasigima toplaniyo boyle tas gibi sisiyo orası:) elimle oksuyorum yayiliyo sonra :) cok guzeeeelll erken sanirim biraz dr 20. Haftada hissedersin demisti.
hatırladığım kadarıyla senin eşin erkek istiyordu.iyi bak allah gönlüne göre vermiş aranızda düzelmiş.benim eşimde kız istiyo.babaya düşkün oluyo ya kızlar kendini düşünüyor ama tabiki biz zor bulduk cinsiyet hiç önemli değil.sen yinede cinsiyet kesinlaşene kadar bekle nolur nolmaz çok değişenler oluyo
Evet doğunun erkeklerini biliyosunuz çevresindeki arkadaşlarının çocukları hep erkek olduğu için biraz takıntılı davrandı. Bu da beni çok ama çok üzdü. ama anladı artık anlayışlı sağlıklı olsun kız olsun erkek olsun farketmez diyor inşallah öyle olur. Allah sizin de gönlünüze göre versin kız çocukları babaya çok düşkün olur kendimden de biliyorum :) çok şanslısınız bizimki de bi an önce kesinleşse de uçtan uça o alışveriş keyfini yaşasak :)
yaa kızlar çok hevesleniyorum hiisedebilmek için bebeişim haftasınagöre biraz önde 15 cm olmuş her gittiğimde de kıpır kıpır ama o kıpırtıları neden hiisedemedim hala daha erken biliyorum ama erken hiisedenler var sizin gibi acaba annenin kilo durumuyla bunun bir alakası olabilir mi?benim hamilelikten önce göbek bölgemde hafif yağlanma vardı ama çok değil....
ben de jhonsons kullanıyorum ilk zamanlar bir ara ben de kaşındım kızardım sonra kullanmadım bir süre geçti kızarıklıklar yeniden kullanmaya başladım bir şey yok çok şükür dönem dönem cildimiz farklı reaksiyonlar gösterebiliyor demekki
seninle hemen hemen aynı günümüz. bendede arada biri içten sanki parmağıyla dokunuyor. iki ya da üç defa ama çok değil yani. sağlık ocağındaki hemşire hissedersin demişti bana.
Guzel anneler hepinize merhaba
Sizlerden bir ricam olacak....
Kesemde amniyonik bant teshis edildi...
Sali gunu ne kadar risk altinda oldugumuzu ogrenmek icin ayrintili usg ye girecegim...
Sizlerden ricam bizim icin ayetel kursi okuyabilir misiniz ?...
41 ayri hamileye okutmam gerekiyor...
Okuyanlar mesajimi begenirse kolaylikla takip edebilirim....
Allah (c.c.) razi olsun hepinizden....
Bebeklerinizi sag salim olarak kucaginiza almayi nasip etsin Rabb'im
Bende kullaniyorum, ama bi sikinti yok. aç olmadan içsen, hatta ben ilaci bol suyla yani 2 bardak su ve ardından illaki bi atıştırmalık bişey yiyorum. bi dene istersen, hatta bir gün iç bir gün içmeyede bilirsin. belki sadece miğden rahatsızdır. Allah şifa versin.
bebişler hareketlenmiş gelsin tekmelerrr.. insanın artık içi rahatlıyor o hareketleri hissettikçe bebeğinin iyi olduğu aklına geliyor ve rahatlıyor.
benim bir tane kızım var kızımı öğrenmeye gittiğimizde doktor kız dedi ben çok sevindim eşim doktora eminmisiniz bir kez daha bakın dedi çok bouzlmuştu. sonra alıştı bu duruma. şimdi ikincide kız oluyor ben gene çok sevindim çünkü hep hayalimde 2 kız annesi olmak vardı. ne hissettin diye sorduğumda kızım adına sevindim dedi ama yorum yapmadı. gene bozuldu erkek istiyordu sanırım. ama bu sefer ben ondan daha çok bozuldum. bu duruma çok sinirlendim. benim eşimde Karadenizli onlarda erkekmeraklısı oluyor.
sonra alıştı tabi kızım kızım diye seviyor karnımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?