2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar herkese merhaba diyorum:)) bayadır giremedim ama fırsat buldukça igrip yazılanları okuyorum takip ediyorum sizleri:)) benim bir sorum olacak evinde kedi besleyen arkadaşlar war mı aranızda?

Merhaba Kedim değil ama köpeğim var :)
Hamilelikte kedi yada köpek beslenmesi ile ilgili bir sorun varsa cevaplayabilirim :)

hala aklıma geliyor ve zaman zaman ağlıyorum elimde değil üzülmemek yapılan haksızlığı kabullenemiyorum kahretsin.biliyorum geçecek.

gerçektende pislikler ben rapor alırken bile tereddüt ediyordum.belediye değildi canım özel bir firmaydı. inşallah herşey daha iyi olacak seninde dediğin gibi

canım firma 30 kişiden az olduğundan işe iade açamıyormuşum.kötü niyet davası diye bişey açabilirmişim oda kazanması ve ispatlaması zor bir davaymış.tazminatımı alıp gitmekten başka hiç bir şey yapamayacağım maalesef.allaha havale ettim onları bana aileme çocuğuma ve en önemlisi doğmamış yavruma yaşattıkları için .

çok geçmiş olsun çocuklar hasta olunca çok üzülüyorum ben inşallah atlatmışsınızdır.

saol canım yasal yolları araştırıyorum hala.

inanın yazdıklarınızı okudukça çok duygulandım birbirini hiç tanımamış tek ortak yönleri yavruları olan anneleriz sadece.ama siz bile benim için üzüldünüz kabullenemediniz.ama 3.5 yıldır sorunsuz çalıştığım işyerim bir günde hemde hiç bir gerekçe göstermeden kapının önüne koyuverdi beni.para pul hepsi yerine gelir ama insanların bu kadar acımasız ve duygusuz oluşu çok üzdü beni.allaha havele ettim bana bunu yaşatanları.şimdi herşeyi geride bırakıp önüme bakmalıyım en az hasarla atlatıp bebeğimi dünyaya getirdikten sonra tekrar mücadeleye başlayacağım.benimle duygularımı paylaşıp zaman ayırıp yanımda olduğunuz için allah razı olsun.hepiniz için dua ediyorum.

kızlar herkese merhaba diyorum:)) bayadır giremedim ama fırsat buldukça igrip yazılanları okuyorum takip ediyorum sizleri:)) benim bir sorum olacak evinde kedi besleyen arkadaşlar war mı aranızda?

Ben beslemiyorum ama 6-7. haftamda tatil için gittiğimiz yerde bir akrabamızda var 1 gece ziyaret etmiştik,önceden okumuştum bu tür şeyleri,kedi çiğ et yemiyor ve herşeyi tamdı zaten evin en küçük çoçuğu gibiydi :) Tüyü vardı heryerde ama tedirgin olmadım.Çok şükür ki bir sorunda yaşamadım.Sadece tik oluştu burnumdan derince nefesimi itiyorum bide elimle kaşıyor gibi yapıyorum kedi denince ya da tüy görünce Bir arkadaşımızda köpek varmış yardımcı olacaktır ama bildiğim kadarıyla yedikleri ve bakımı,aşısı vs bunlara bağlı olarak zararı yok.Zaten çok sevip evinde besleyenler sanmıyorum ki birşeyini eksik bıraksınlar.

ofertacım canım çok geçmiş olsun.insanlar çok nankörler.hakkını aramanı tavsiye ederim yalnız hamilesin bu süreci kendini ve bebeğini yıpratmadan atlatırsın inş

bu arad bayanlar günaydınn. haftasonları takılamıyorum nete.bensiz baya muhabbet geçmiş ama vallahi okuyacak kadar gözlerim iyi değil.çok uykucu bi anne adayı oldum ben ya.saatlerce uyusam yinede uykusuzum haftasonu iki tane bebek görmesine gittim.biri eski ev arakdaşım diğeride görümcem.maşallah ikisde çok tatlı bebekler.onlara baktıkça artık kar yağsın ve kalksınki bebemide kucağıma alayım biran önce dedim.çok heves ettim çookk.RABBİM bu duygudan kimseyi mahrum etmesin.çok şükür bugünümüze.ayrıca hanımlar benim bebe halalarını çok seviyo galiba.onların yanına gittiğimde bizim minik coşuyo.nasıl tekmeliyo beni bilseniz.çok güzel hamilelik ya.ALLAH hepimizin hamileliğini sonuna kadar hayırlısıyla sağlıkla götürsün inş.

kızlaaarrr günaaydınn !!!
ya bu ünlü anneler nasıl geziyo o topuklularla ?? ben hamile kalmadan önce bayılırdım o ince topuklu stilettoları giymeye. ama şimdi hepsine elveda dedim ( onlarda kaç doktora gidiolardır Allah bilir demekki riskli görmüyolar... siz ne diosunuz bu konuda ?

herkese günaydınlar. mutlu ve güzel haberler alıp sevinmek istiyorum. biz yarın doktora gideceğiz ve heyecandan ölmek üzereyim.

canım eğer okursan mesaj sayım 50 olmadığı için özel mesaj gönderemiyorum. buradan yazayım dedim.ben gebze de oturuyorum müsaitsen tanışmayı isterim bir gün haberleşip buluşalım. bu arada yarın medical park gebze de eray hocaya gidiyoruz. alanında kocaeli'nin en iyisiymiş. dua et ve edin bizim için...

Hepimizin yüreğine annelik ateşi düştü hem de aynı anda... Hepimiz bir yürek olduk. Vallahi gün içinde aklıma sürekli hasta olan, çocuğu hasta olan, test sonucu bekleyen, riskli gebelikleri olan arkadaslarım geliyor, sürekli acaba ne oldu diye onları dusunup duruyorum, dua ediyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün, kucaklarımızı doldursun inşallah beraberce güzel günlerii görelim.

Canım haftasonu mecburiyetten giydim neden dersen hamile pantolonumun paçasını kısaltmaya vermiştim adam yapmamış. Önemli bir yere gidicez ve tek giyebileceğim sey oydu o anda. Mecbur yere sürünür ayagıma takılır diye topuklu giydim, hem de epeyce topuklu. Fazla yol yurumediğimden mi bilmem ama pek rahatsız etmedi ben de şaşırdım. Uzun zaman giyilse beli agrıtır herhalde. Bir de kaza eseri düşme ihtimalini arttırır.
Sakınan göze de çöp batıyor sanki; oğlumda hamiie oldugumu duydugum an babetleri geçirdim ayagıma. 5.5 aylıktım alısvermerkezindeki resmen tuzak gibi kazılmıs bir yere ayagım bir takıldı... Yuvarlanıp havalanıp bir dustum karnımın ustune... Nasıl canım yandı... Nasıl aglayarak kostum hastaneye bilemezsiniz... Ben sanslıydım, birsey olmadı ama ya olsaydı o aydan sonra ustelık??? Yani ayagınızda duz ayakkabı bıle olsa çok dikkat edin bastıgınız yere...

herkese günaydın
kızlar kış geldi malum üşütmememiz lazım dün pentinin hamile kilotlu çorabını aldım 7.90 tl ve çok rahat ettim, bugun de hamile pantolonunun içine giydim gerçekten çok rahat tavsiye ederim

Günaydınnn, hayırlı guzel haberler duyun inşallah... Olumsuz bir durumunuz yoktur inşallah.

erken yapılan 3 lü test yüzünden bir haftadır ağlıyorum. yarın perinatoloji uzamanına gideceğim. haftaya da üniversitede 4 lü testi yapacaklar. geri zekalı doktorum yüzünden başıma bunlar geldi. araştırma hastanesine yönlendirdi oraya gittik önümüzdeki haftayı bekliyoruz beklerken de iyi başka bir doktor bulduk ona yarın gideceğim.

Merhaba. Benim kedim vardı bekarken. Evlenip hemen hamile kalınca kedimi kayınvalidemler aldı. Kayınpederimin kedisi yeni ölmüştü ve üzgündü pek te kıyamadım açıkçası geri almaya. Aşıları vs hepsi tamdı ama kedi işte sonucta. Yastığa çıkıp insanın kafasına yatma huyu var, bebeğin yüzüne yatsaAllah korusun boğulur ya da büyüyünce şimdi benim oğlan peşinde hep sevmek için, bazen rahatsız ediyor, sıkılıp bi tırmık atar diye korkuyorum. Çok iyi huyludur benim güzel kızımda ama kedi işte belli olmaz...
Buarada kayınvalidem gibi çok güvendiğim, görebileceğim bir yer olmasaydı veremezdim ne olursa olsun. Şimdi her hafta görüyorum.

Günaydın,iyi haftalar..

Oferta canım çok geçmiş olsun,üzüldüm valla...
Ben çalışma ekonomisi okuyorum son senem..Hamilelik işi feshettiren bir geçerli bir sebep değildir,o yüzden ihbar-kıdem tazminatı ve bütün sosyal haklarını alabiliyorsun..İşyerinde 30 kişiden fazla varsa eğer 6 ay çalışma süren varsa da dava açabilirsin ,işe iadeyi kazanabilirsin ve de 4 aylık maaş tutarında bir para hak kazanırsın.Sormak istediğin bişey varsa bana da sorabilirsin..Yada fan çok karışıyorsa alo 170 yi ararsın çok güzel ilgileniyorlar..

Bizde herşey yolunda çok şükür..
Görüşürüz yine..

merhaba canım neden erken yaptırdın testi, kaç haftalıkken yaptırmıştın
benimde bu perşembe 16.haftam dolucak nasipse, cuma kontrol var doktor 3lüyü cuma yapar diye tahmin ediyorum
ne geldi başına kötü bişey yoktur umarım bolbol dua et, yasin oku ferahlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…