2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Nasıl cıktı sonucun

canım ya bebek önden gidiyordu 13+4 dü o gün ama gözüken 15+4 idi. ben söyledim ama doktor yapalım dedi tabi bende bu kadar etkileyebileceğini açıkçası bilmiyordum.1/50 down çıktı ve yanılma payı %40 mış 3 lü testin. ayrıntılı da ultrasonda bir şey çıkmadı . 17. haftaya girince 4 lü yapacaklar sonra amniyo sentez dedi Üniversitedeki doktorum. tabi bekleyerek zaman da geçmiyor. teşekkürler ilgine ...

Tamamm hatırladım senin durumunu canım çok geçmiş olsun. İnşallah bu sefer güzel haberler alacaksın. Çoğumuzburada testin zamanından erken yapılmasından dolayı oldugunu dusunmustuk, ınsallah ta oyle cıkacak. Sen aglayıp uzulmemeye, bebişe yansıtmamaya çalış. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlar isim düşünmeye başladınız mı ya.. bazı isimler internette yazıldığı gibi anlam taşımıyormuş yanlışmış.. :/

• miray
  • simay
  • tunay
  • meyra
  • azra

sizce nasıl?

canım ya doktorunu değiştir en doğrusu Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua edelim hep birlikte inşallah kötü bir sonuç çıkmaz 2li yaptırmadan 3 lü mü yaptırdı dr? benim arkadaşıma da ilk başta dr u kalp atışı duyulmuyo yarın gel kürtaj yapalım dedi mesela başka dr 1 hft snr gel dedi kalp atışlarını duydular dr çok önemli.. Başka dr lara da danışmak lazım.. İçini ferah tut Rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

günaydınnnn hayırlı haftalar arkadaşlarr,

hafta sonu randevumuz vardı.Bebeğim kesin erkek

doktorum 3 lü taramaya gerek yok.20.haftada ayrıntılı yaparız dedi ve ben artık bebeğimi hissediyorummmm

Ben bunun en guzel ornegıyım.
Kendımı bıldım bılelı "ben erkek annesı olacagım. kızları sevmıyorum" derdım.. hatta kızım kendını gostermedıgınden ve ayrıntılıda
perınatolog "erkek" dedıgınden doguma "MustafaHılmı" dıye gırdık.. "Fatma" dıye cıktık:)))...
o kız, bana neler yaptı dusunun kı ıkıncısı de kız olsun ıstedım.. bu defa da net bı sekılde -fotolu belgelı..edepsızzz- erkek
oldugunu ogrendık.. ya hayırlısı:).. ablam ıle aramda 20 yas var ve ben de o da yalnız kaldık.. o sebeple kızımın kız kardesı olsun
ıstedım..nasıp... sımdıde MustafaHılmı'mız gelıyor... EVlad!
iyiyim ben arkadaşım sen nasılsın :) gece kuşu olarak yazayım dedim...
gecekusu olma hakkın var mı senın??? anne adayıııııı ıkı erkek anne adayıııı
tavsıyem sımdıden bebeklerınıze duzenlı uykuyu asılayın.
Ben hep erken (22 kadar) uyurum..tavuk dıye anılırım falan.. ama bunun faydasını gordum... 26aylık kızım bı gun olsun uyku sorunu
yasamadı-yasatmadı...
ınsaellah sızınkıler de oyle olur.
Bu arada senınkıler elbet sıkıntı olusturacak -eh ıkız- ama en aza ındırmek adına nacızane tavsıyem bu.
8aylık hamıle ıdım 16lık gıyıyordum... hergun degıl tabı dugun dernek falan.. -zaten antrenorum benım topukla ne ısım olur-
sık sık gıymek elbet saglıklı degıl ama ıste dugundu falan gıyebıldım ben.

Yani direkt yıkayıp kullanın mı diyorsun?

Ne yapacağız peki ?
kullandıktan sonra uzun süre içindeki sütle bekletmeden hemen yıkayıp, arada bir de çamaşır suyu ile yıkamak bana en mantıklı gelen çözüm. çamaşır suyu çok iyi bir dezenfektandır çünkü. 1 e 20 oranında sulandırsanız dahi bir çok mikrobu öldürür. tabi düzgün bir şekilde durulamak lazım. bir de hafta sonu anne çocuk mağazalarında biberon yıkamak için özel deterjanlar vardı ama ne kadar etkin bilemiyorum.

canım o hissettiğimiz şey rahim kasılmasıymış.

günaydın canım. evet yaa bende hala hissetmiyorum. acaba tek hissetmeyen ben miyim diye de endişeleniyordum açıkcası. senin cinsiyet ney
bende henüz hissetmiyorum, benim gaz problemim olmamasına rağmen her zaman bağırsaklarım çok haraketlidir, o yüzden hissettiklerimi de bebeğe yormuyorum. henüz farklı bir his yok.

bende giyiyorum, topuklu giyince kendimi daha bakımlı ve iyi hissediyorum. eşim doktoruma şikayet etti topuklu giymeye devam ediyor diye, düşmediği sürece sorun yok ama düşerse ben sorumluluk almam dedi.

Kızlar isim düşünmeye başladınız mı ya.. bazı isimler internette yazıldığı gibi anlam taşımıyormuş yanlışmış.. :/

• miray
  • simay
  • tunay
  • meyra
  • azra

sizce nasıl?

cnm miray çok güzel

herkese günaydınlar. mutlu ve güzel haberler alıp sevinmek istiyorum. biz yarın doktora gideceğiz ve heyecandan ölmek üzereyim.
cnm güzel ve haırlı haberlerle gel

cnm yaşadığım yerde yok,netten de baktım ama hamile çorabı diye yazmıyordu,benim de çok alasım var

günaydın kızlar
biz de dr dan geldik,bize de Allah izin verirse kız geliyor
ben de de mantar belası çıktı,fitil de bi işe yaramadı,başka bi fiti vedi dr ama ilçede bulamadık
ne yapabilirim kızlar
bi de aranızda lcw nın internet sitesinden alışveriş yapanınız var mı kızlar

günaydınnnn hayırlı haftalar arkadaşlarr,

hafta sonu randevumuz vardı.Bebeğim kesin erkek

doktorum 3 lü taramaya gerek yok.20.haftada ayrıntılı yaparız dedi ve ben artık bebeğimi hissediyorummmm

Hayırlı olsun canım oğlun
doktordan doktora değişiyor bu testler aslında çok önemli bu tarama testleri imkanın varsa yaptır bence, sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah

Merhaba hanımlar,

Her ne sebepten olursa olsun sıkıntıda olan arkadaşlarıma Allah sabır/şifa versin, çıkış yolları göstersin inşallah...

Geçen hafta bana cesaret veren arkadaşlarıma (isimlerini hatırlayamıyorum affedin) çook teşekkürler... 3 gün rapor aldım ben, eşim de izin aldı, 5 gün evde tatil gibi oldu valla:)) Doktorumun felaket derecelere varan bel ağrılarım için zorlanmamak/dinlenmek harici bi tavsiyesi olmadı, bir de depolarıma destek olsun diye kalsiyum, magnezyum ve d vitamini karışımı bi hap verdi...

Ben de iki gecedir bebeğimi hissediyorum, çok enteresan bi his-tarifi zor, Allahıma şükürler olsun:)

Son düzenleme:
slm kızlar, hafta sonu okuyamadım tam 23 sayfa yazmışsınız:)
"Oferta" canım senin için üzüldüm. umarım peşini bırakmaz ve hakkını alırsın.

Bizde hafta sonu DR daydık. 3 lü test için kan verdik, bir de yanma var diye idrar tahlili istedim cumartesi hepsini göstercem. inşallah problem yoktur.
Ayrıntılı ultrason içinde randevu aldım 10 ocak a. 190 TL imiş fiyatı.
Bir de ben demir ilacı ve eleviti içmiyordum midemi bulandırıyor diye. Drum diyorki 2 ay sonra kansızlık başlar içmelisin.
demir ılacını sabah aç karınla alıyordum başka ne şekilde alabilirim?

Demir hapını kahvaltıdan iki saat önce Alman lazım süt ve çayla birleşmemesi lazımmış eşim sabah işe giderken bana suyla getirio ilacı içip geri yatıyorum eğer çalışmıyorsan sen de öyle yapabilirsin ama tavsiyen çok az suyla iç aç karnına su insanın midesini bulandırıo ilacı yutabilecek kadar az su ile içmeyi dene bi tane arkadaşım da gece saati kurup uyanıp içiyormuş ...

Canım tuvaletten çıkmadan ılık sirkeli suyla taharet al ve o bölgeni kurula çamaşırını sık degiştir yada eski atletlerden parça parça kes yüksek ısıda ütüle mikrop kalmasin yani çamaşırına koy ve sürekli degiştir..ben hissettiğim ilk anda başlıyorum yapmaya bana faydası oluyo belki sana da olur..tabiki seninki ilerlemiş olabilir doktorun verdigi fitili kullan..

Son düzenleme:

1 lt kaynamis sogumus suya yarim cay bardagi sirke koyup onunla taharetlen cnm. rahatlatir.

lcw nun internetinden degil ama direk magazasindan aldim. hem uygun hem kullanisli urunleri. sormak istedigin birsey varsa yardimci olabilirim.
ben normalde medium giyiyordum. hamilelikte de medium giyiyorum. hamile pantalonlari; esofman altlari; bahcivan tulumu (bunu 40 beden aldim); vs.

teşekkür ederm kızlar,sirke olayını deniycem
cnm ben de small giyiyorum,internetten sipariş edeyim,inşallah memnun kalırım

topuklu ayakkabı konuşulmuş :) ben giyiyorum arada o zaman kendiimi daha süslü hissediomm ::) bebişin hareketlerini ben bayadır hissediyodum ama belli belirsizdi bi kaçgündür çok net hissediyorum :) benimde çarşamba kontlm var 3 lü sonuçumuzu alcaz inşallah bi sorun yokturr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…