Nasıl cıktı sonucunerken yapılan 3 lü test yüzünden bir haftadır ağlıyorum. yarın perinatoloji uzamanına gideceğim. haftaya da üniversitede 4 lü testi yapacaklar. geri zekalı doktorum yüzünden başıma bunlar geldi. araştırma hastanesine yönlendirdi oraya gittik önümüzdeki haftayı bekliyoruz beklerken de iyi başka bir doktor bulduk ona yarın gideceğim.
merhaba canım neden erken yaptırdın testi, kaç haftalıkken yaptırmıştın
benimde bu perşembe 16.haftam dolucak nasipse, cuma kontrol var doktor 3lüyü cuma yapar diye tahmin ediyorum
ne geldi başına kötü bişey yoktur umarım bolbol dua et, yasin oku ferahlarsın
erken yapılan 3 lü test yüzünden bir haftadır ağlıyorum. yarın perinatoloji uzamanına gideceğim. haftaya da üniversitede 4 lü testi yapacaklar. geri zekalı doktorum yüzünden başıma bunlar geldi. araştırma hastanesine yönlendirdi oraya gittik önümüzdeki haftayı bekliyoruz beklerken de iyi başka bir doktor bulduk ona yarın gideceğim.
canım ya bebek önden gidiyordu 13+4 dü o gün ama gözüken 15+4 idi. ben söyledim ama doktor yapalım dedi tabi bende bu kadar etkileyebileceğini açıkçası bilmiyordum.1/50 down çıktı ve yanılma payı %40 mış 3 lü testin. ayrıntılı da ultrasonda bir şey çıkmadı . 17. haftaya girince 4 lü yapacaklar sonra amniyo sentez dedi Üniversitedeki doktorum. tabi bekleyerek zaman da geçmiyor. teşekkürler ilgine ...
Ben bunun en guzel ornegıyım.bebişler hareketlenmiş gelsin tekmelerrr.. insanın artık içi rahatlıyor o hareketleri hissettikçe bebeğinin iyi olduğu aklına geliyor ve rahatlıyor.
benim bir tane kızım var kızımı öğrenmeye gittiğimizde doktor kız dedi ben çok sevindim eşim doktora eminmisiniz bir kez daha bakın dedi çok bouzlmuştu. sonra alıştı bu duruma. şimdi ikincide kız oluyor ben gene çok sevindim çünkü hep hayalimde 2 kız annesi olmak vardı. ne hissettin diye sorduğumda kızım adına sevindim dedi ama yorum yapmadı. gene bozuldu erkek istiyordu sanırım. ama bu sefer ben ondan daha çok bozuldum. bu duruma çok sinirlendim. benim eşimde Karadenizli onlarda erkekmeraklısı oluyor.
sonra alıştı tabi kızım kızım diye seviyor karnımı.
gecekusu olma hakkın var mı senın??? anne adayıııııı ıkı erkek anne adayııııiyiyim ben arkadaşım sen nasılsın :) gece kuşu olarak yazayım dedim...
8aylık hamıle ıdım 16lık gıyıyordum... hergun degıl tabı dugun dernek falan.. -zaten antrenorum benım topukla ne ısım olur-kızlaaarrr günaaydınn !!!
ya bu ünlü anneler nasıl geziyo o topuklularla ?? ben hamile kalmadan önce bayılırdım o ince topuklu stilettoları giymeye. ama şimdi hepsine elveda dedim( onlarda kaç doktora gidiolardır Allah bilir demekki riskli görmüyolar... siz ne diosunuz bu konuda ?
Yani direkt yıkayıp kullanın mı diyorsun?
kullandıktan sonra uzun süre içindeki sütle bekletmeden hemen yıkayıp, arada bir de çamaşır suyu ile yıkamak bana en mantıklı gelen çözüm. çamaşır suyu çok iyi bir dezenfektandır çünkü. 1 e 20 oranında sulandırsanız dahi bir çok mikrobu öldürür. tabi düzgün bir şekilde durulamak lazım. bir de hafta sonu anne çocuk mağazalarında biberon yıkamak için özel deterjanlar vardı ama ne kadar etkin bilemiyorum.Ne yapacağız peki ?
canım o hissettiğimiz şey rahim kasılmasıymış.Günaydın tatli bebisler ve annisler.. nasilsiniz bakalim. Ben iki sabahtir bariz bir şekilde kuzumu hissediyorum öyle pitpit da degil kasigima toplaniyo boyle tas gibi sisiyo orası:) elimle oksuyorum yayiliyo sonra :) cok guzeeeelll erken sanirim biraz dr 20. Haftada hissedersin demisti.
bende henüz hissetmiyorum, benim gaz problemim olmamasına rağmen her zaman bağırsaklarım çok haraketlidir, o yüzden hissettiklerimi de bebeğe yormuyorum. henüz farklı bir his yok.günaydın canım. evet yaa bende hala hissetmiyorum. acaba tek hissetmeyen ben miyim diye de endişeleniyordum açıkcası. senin cinsiyet ney
bende giyiyorum, topuklu giyince kendimi daha bakımlı ve iyi hissediyorum. eşim doktoruma şikayet etti topuklu giymeye devam ediyor diye, düşmediği sürece sorun yok ama düşerse ben sorumluluk almam dedi.kızlaaarrr günaaydınn !!!
ya bu ünlü anneler nasıl geziyo o topuklularla ?? ben hamile kalmadan önce bayılırdım o ince topuklu stilettoları giymeye. ama şimdi hepsine elveda dedim( onlarda kaç doktora gidiolardır Allah bilir demekki riskli görmüyolar... siz ne diosunuz bu konuda ?
Kızlar isim düşünmeye başladınız mı ya.. bazı isimler internette yazıldığı gibi anlam taşımıyormuş yanlışmış.. :/
- miray
- simay
- tunay
- meyra
- azra
sizce nasıl?
cnm güzel ve haırlı haberlerle gelherkese günaydınlar. mutlu ve güzel haberler alıp sevinmek istiyorum. biz yarın doktora gideceğiz ve heyecandan ölmek üzereyim.
herkese günaydın
kızlar kış geldi malum üşütmememiz lazım dün pentinin hamile kilotlu çorabını aldım 7.90 tl ve çok rahat ettim, bugun de hamile pantolonunun içine giydim gerçekten çok rahat tavsiye ederim
günaydınnnn hayırlı haftalar arkadaşlarr,
hafta sonu randevumuz vardı.Bebeğim kesin erkek
doktorum 3 lü taramaya gerek yok.20.haftada ayrıntılı yaparız dedi ve ben artık bebeğimi hissediyorummmm
slm kızlar, hafta sonu okuyamadım tam 23 sayfa yazmışsınız:)
"Oferta" canım senin için üzüldüm. umarım peşini bırakmaz ve hakkını alırsın.
Bizde hafta sonu DR daydık. 3 lü test için kan verdik, bir de yanma var diye idrar tahlili istedim cumartesi hepsini göstercem. inşallah problem yoktur.
Ayrıntılı ultrason içinde randevu aldım 10 ocak a. 190 TL imiş fiyatı.
Bir de ben demir ilacı ve eleviti içmiyordum midemi bulandırıyor diye. Drum diyorki 2 ay sonra kansızlık başlar içmelisin.
demir ılacını sabah aç karınla alıyordum başka ne şekilde alabilirim?
Canım tuvaletten çıkmadan ılık sirkeli suyla taharet al ve o bölgeni kurula çamaşırını sık degiştir yada eski atletlerden parça parça kes yüksek ısıda ütüle mikrop kalmasin yani çamaşırına koy ve sürekli degiştir..ben hissettiğim ilk anda başlıyorum yapmaya bana faydası oluyo belki sana da olur..tabiki seninki ilerlemiş olabilir doktorun verdigi fitili kullan..cnm miray çok güzel
cnm güzel ve haırlı haberlerle gel
cnm yaşadığım yerde yok,netten de baktım ama hamile çorabı diye yazmıyordu,benim de çok alasım var
günaydın kızlar
biz de dr dan geldik,bize de Allah izin verirse kız geliyor
ben de de mantar belası çıktı,fitil de bi işe yaramadı,başka bi fiti vedi dr ama ilçede bulamadık
ne yapabilirim kızlar
bi de aranızda lcw nın internet sitesinden alışveriş yapanınız var mı kızlar
cnm miray çok güzel
cnm güzel ve haırlı haberlerle gel
cnm yaşadığım yerde yok,netten de baktım ama hamile çorabı diye yazmıyordu,benim de çok alasım var
günaydın kızlar
biz de dr dan geldik,bize de Allah izin verirse kız geliyor
ben de de mantar belası çıktı,fitil de bi işe yaramadı,başka bi fiti vedi dr ama ilçede bulamadık
ne yapabilirim kızlar
bi de aranızda lcw nın internet sitesinden alışveriş yapanınız var mı kızlar
Kızlar isim düşünmeye başladınız mı ya.. bazı isimler internette yazıldığı gibi anlam taşımıyormuş yanlışmış.. :/
- miray
- simay
- tunay
- meyra
- azra
sizce nasıl?
Canım tuvaletten çıkmadan ılık sirkeli suyla taharet al ve o bölgeni kurula çamaşırını sık degiştir yada eski atletlerden parça parça kes yüksek ısıda ütüle mikrop kalmasin yani çamaşırına koy ve sürekli degiştir..ben hissettiğim ilk anda başlıyorum yapmaya bana faydası oluyo belki sana da olur..tabiki seninki ilerlemiş olabilir doktorun verdigi fitili kullan..
1 lt kaynamis sogumus suya yarim cay bardagi sirke koyup onunla taharetlen cnm. rahatlatir.
lcw nun internetinden degil ama direk magazasindan aldim. hem uygun hem kullanisli urunleri. sormak istedigin birsey varsa yardimci olabilirim.
ben normalde medium giyiyordum. hamilelikte de medium giyiyorum. hamile pantalonlari; esofman altlari; bahcivan tulumu (bunu 40 beden aldim); vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?