2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

çok teşekkür ederim :)

Kızlar merhaba isim dusundunuzmu bebislere benim kafam cok karisik hangi isimleri dusundunuz bana erkek bebek ismi fikri verirmisiniz anlamlariyla :)

Şaka olmalı dedim okurken! Ben bu insanların gelini hava atma malzemesi olarak gören hastalıklı zihniyetini anlamıyorum. Mutlak surette alman gerekiyorsa hafta içi al hiç olmazsa bebeleriyle uğraşmazsın. Onlarda erken kalkar. Ama dileğim bir yolunu bulup hiç almaman.. Yada gelinim hamile desin kendi evinde ağırlasın bayıluyorsa misafire..

valla canım ben kendimize iki çeşit yemek yapmakta zorlanıyorum. salata yapmaya üşeniyorum sırf lavaboda bir saat yıkamakla uğraşmaktan erindiğim için. eşim yapıyor hep.belim ağrıyor dikilince. ancak oturarak iş yapabiliyorum ya da aralarda yürüyorum evin içinde. o kadar misafiri hamile gelinine ağırlatacak kaynanaya güzel bir cevap vermek lazım, gelsin kendi hizmet etsin. bence açıkca söyle, ağırlayamam ağrılarım var hizmet edecek durumum yok diye.

İyi haftalar kızlar.

sizler hediyelendiniz mi?eşiniz,kayınvalide kayınpeder,anne baba sizi (ŞAHSINIZI) hediyelediler mi?
çok merak ediyorum.

bana eşim dahil hiç kimse hiç bişey almadı.aç gözlü falan değilim nolur yanlış anlamayın hediye deliside değilim.
ama insan nezaket bekliyor ne biliyim.

eşime 10 kez söyledim beni müjdelemedin diye.o da ne istiyosan alayım diyor.çok kaba bence bu.benim söylememem onun içinden gelmesi lazım.

Eşime dedim ki,Annenlere ilk torun geliyor dedim çok bekliyorlardı bizden bebek haberi.haber verdik tık yok.

sizde yazın nolur yanlız mıyım acaba?

Aaa ne guzel ilk asilamada tutmasi.hic ugrasmamissin.benimki de tup bebek.mucizem benim.alperen isminide cok severim hayirlu olsun

Yok yalniz degilsin.benim uzun zamandir beklenmesine ragmen kimse bisey almadi.gel gelelim bende bisey beklemedim cunku benimde esimin de tum ailemiz cok uzakta.gebe kaldigimdan buyana hic birini gormedim.esime gelincede onunda cocugu netice bisey almasi gerekmiyo.

İnternet değil ama mağazasından almışlığım vardır. Uygun fiyatlı, genelde oldukça kullanışlı ve rahat ürünleri.

Yaa işte bir kere hissetmeye başlayınca da böyle evhamlar başlıyor. Hele son aylarda Allah korusun riskler daha fazla oldugu için hareket etmeyınce doktor hemen çağırıyor bakmak için. Benim oğlan son ay ne yaparsam yapayım inat eder kıpırdamazdı. Kalkar doktora giderdim,doktor aleti karnıma koyar koymaz kütt!!! tekme atardı:)))

ilk bebekte hareketler bu haftadan hissedilir mi ki ya.. bi hareketlenmeler hissettim bu sabah. ama herkes bağırsak hareketi diyor
bağırsak hareketini de ayırt edebiliriz herhalde... biliyoruz yani nasıl bişey olduğunu
Bağırsak hareketi değildir arkadaşım, öyle olsa daha önce de yaşadığın için sen de bilirdin gaz ve ya bağırsak hareketi olduğunu zaten. Ben ilk olmasına rağmen oğlumu 13 haftalık civarı hıssettım. Ikıncıyı o kadar bıle yoktu ilk hissettıgımde belkı 10-11 haftalıktı.
Tabii canım bana da cok komik geliyor o yorumlar. Sanki hamile kalana dek hayatta hiç gazlanmadık, bağırsaklarımız da hiççç çalışmadı:)))))
Kızlar benm bebeğim poposunu dönmüş yan yatıyor göremedik 2 hafta bekleyeceğiz birdaha görmek için :) cinsiyet neden belli olmadı ya
Nazlı minikmiş annesi gerçekten. En iyisi bir bahane yaratıp (ağrım var, sızım var diye) sık sık gidip baktırmak ve tufaya getirmek keretayı:)))

çok sevindim darısı hayırlı haberler bekleyen tüm arkadaslarımızın basına...

Güzel haberler arka arkaya geliyor, darısı tüm arkadaslarımızın basına. Cok gecmiş olsun büyük bir sıkıntıyı atlattınız, Allah tekrarını göstermesin.
Ne güzel işte ne kadar şanslısın. Doğum yapıp 15 gün sonra 15'lik genç kız gibi ortaya çıkanlar vardır ya işte demek ki onlarda nolacaksın. Kıymetini bil bence, bebeğin nasılsa büyüyüyor.

Buldugunuz isim neydi çok merak ettım?

Herhalde uzun zaman olmadı sehır değiştireli. Zamanla çok değilir herşet. Zaten yakında en yakın arkadasınız olarak bir tatlı bebiş gelecek, kimselere gerek kalmayacak. Bebek dogunca aileniz de gelir inşallah ziyarete, kalmaya, yardıma vs. hasret giderirsiniz.
Birsürü arkadasımız yazmıs zaten sonradan gördüm. Lekelenmeniz varsa hiç böyle riskler almayın, geçti der ayağa kalkarsınız, kalabalık misafir yorar tekrar başlar Allah korusun belli olmaz böyle şeyler. Değer mi hiç?

amin çok teşekkürler, darısı tüm bekleyenlere

Ahhh canım yaaa aynı dert bende de vardı 2 hafta sürdü üst üste en son gelen misafirlerde bir sinir krizi geçirdim (ama şaka değil cidden yorgunluk ağrılar dayanamadım hüngür hüngür bağıra çağıra dövüne dövüne ağladım ) sonrasında eşim bi derece insafa geldi de ailesini uyardı misafir çağırmayın diye o gün bugündür rahatım ama çok zor oluyor valla allah sabır versin ben sırt ağrısında ölücem neredeyse hele millet çok rahat valla hanımlar gezecek kapı arıyorlar olan sana oluyor bence yorma kendini basit basit şeyler yap en güzeli kendini zorlayınca hem yıpranıyorsun hem de kimseye hora geçemiyorsun ben de öyle oldu en azından

yanlız değilmişim
eşlerin bence alması gerekir.hani biz anne olucaz inşallah sıkıntılar çekiyoruz her türlü.her zamankinden farklı bir durum.
ama benim eşimde seninle aynı fikirde sen de bni müjdele diyo :)

Canım bende amiyosentez yaptırdım aynen gözlerimi kapatıp yaptırmıştım hiçbirşey anlamadım bir defada alındı su şimdi hızlı sonuç dediğin fish sonucumu ben aldım fish sonucunu temiz çıktı kesin sonuç cuma çıkacakmış peki cinsiyet nerde yazıyor

Bence eşler bir dal bile olsa bir çiçek alırsa çok hoş olur. Sonuçta 9 ay karnında taşıyan, doğuma giden bizleriz. Baksanıza neler yasıyoruz, konusuyoruz.

slm arkadaşlar size bir sorum olacaktı 3 lü test yaptırıp sonucunu alan var mı aranızda.

Tabii canım, millet gelecek seni karnını vs görecek bol bol yorum yapacak. Binbir türlü hikaye hurafe anlatıp kafanı dolduracak. Aşkolsun böyle kapı kaçarılır mı?

Biz kayınvalidemlere ilk söylediğinde heyecanla odasına gidip bi çeyrek takmıştı bana :) amaaa gelgelelim kocam hiç bişey alamadı bana :) üstelik senin gibi bi çok kez hediye alsana bana dememe rağmen bi arkadaşımın eşi hamile kaldığında ona hamile kolyesi almıştı çok tatlı bişeydi, çok belirgin bi kadın değildi ama göbek kısmında da parlak bi taş vardı. Çok hoşuma gitmişti belki dedim benimkide öyle bişey bulur ama nafile hepsi aynı olmuyor işte beceremedi benimkisi de :))

bende cok özlüyorum ailemden uzağım ama lışmak gerekiyor bir şekilde bebişler olunca onlarla uğrasmaktan bu düşünceye yer kalmaz gibime geliyor.

düşüncesiz insanlar başka bişi demiyorum arkadaşım kimse senden değerli değil lekelenmen olmuş dinenmen lazzım senin

Kayınvalidemin okadar düşünceli olacağnı sanmıyorum hamile kaldıktan 1 ay sonra tebrik etti beni

Ama eşim ilk öğrendiğinde çiçek ve çikolata yaptırmış getirmişti çok sevdiğim için şimdi nankörük olucak belki ama bende kolye felan almasını isterdim :)

Son düzenleme:
Simay benim de aklımda. Ipek de düşünüyoruz ama daha buluruz sanirim :) gerci Babamız şimdiden ipek kizim pepek kizim diye seviyor :)

meyra benimde düşündüğüm isimler arasında parlayan yıldız anlamında imiş benim ismimde m ile başlıyor babası s ilk kızım sıla s-s
m-m olsun die bununda ismini m bakıyorum.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…