Ohhh ben rahatladım valla eşinin ağzına sağlık
Hayırlı olsun çok seviniyorum böyle haberlere.. Darısıda tüm güzel haber bekleyen arkadaşlara inşalahhhhhh..
ben de aynı durumdayım, uyumak çok zor oldu, saat başı sancıyla kalkıyorum lavaboya. sola alıştım başka türülü uyuyamıyorum artık. geçecek inşallah bebeklerimiz sağlıklı olsun da.
karışmasalar olmuyor sanki. biz de eşimle bir isim bulmuştuk. ikimizin ailesi de beğenmedik yok şöyle olsun yok böyle daha iyi gibi konuştu soğuduk biz de. çok kızdım gerçekten.
geçmiş olsun arkadaşım, atlatmışsınız ne güzel.
Kalabalık misafir ağırlıyor musunuz kızlar? Kvdem birileriyle konuşmuş bana geldi falancalar filancalar toplanıp sana gelmek istiyorlar hangi gün gelsinler dedi. Bende yardıma kardeşimi çağıracağım, kardeşimin dersi olmadığı bi gün gelecek inşallah. Kv ısrarla hsonu gelsinler çocukları da gelsin, h.içi olursa çocukları okulda olacağından rahat oturamazlar vs. diyor. Ee benim rahatım ne olacak, evim 100m2 bile değil, biraz ayakta kalayım kasıklarım ve sırtımın ortası ağrıyor, millet rahat rahat ağırlanmak derdinde... Gerçi geleceklerin günahını almayayım belki kv gelmelerini istiyordur hoşuna gidiyor bende oturulması. Daha geçen haftaya kadar dr yatış vermişti lekelenme sorunlarım vardı, yeni ayağa kalktım bismillah geliyorlar. 3-5 kişi olsa neyse sayınca 18-19 kişi oluyorlar, çocukları hariç... Bugün biraz canım sıkkın ondan iyice karamsarlaştım kusura bakmayın..
Kalabalık misafir ağırlıyor musunuz kızlar? Kvdem birileriyle konuşmuş bana geldi falancalar filancalar toplanıp sana gelmek istiyorlar hangi gün gelsinler dedi. Bende yardıma kardeşimi çağıracağım, kardeşimin dersi olmadığı bi gün gelecek inşallah. Kv ısrarla hsonu gelsinler çocukları da gelsin, h.içi olursa çocukları okulda olacağından rahat oturamazlar vs. diyor. Ee benim rahatım ne olacak, evim 100m2 bile değil, biraz ayakta kalayım kasıklarım ve sırtımın ortası ağrıyor, millet rahat rahat ağırlanmak derdinde... Gerçi geleceklerin günahını almayayım belki kv gelmelerini istiyordur hoşuna gidiyor bende oturulması. Daha geçen haftaya kadar dr yatış vermişti lekelenme sorunlarım vardı, yeni ayağa kalktım bismillah geliyorlar. 3-5 kişi olsa neyse sayınca 18-19 kişi oluyorlar, çocukları hariç... Bugün biraz canım sıkkın ondan iyice karamsarlaştım kusura bakmayın..
Merhaba arkadaslar bende Mayıs annesi olucam inşallah. İlk asilamada hamile kaldım surkurler olsun. Bı oğlum olucak inşallah. 2 li ve 3 lu testlerimi yaptırdım bebeğimi hissetmeyede başladım. Cok şükür hersey yolunda şimdilik. Allahım isteyen herkese versin inşallah cok güzel duygular gercekten. Bu arada oğlumun adı alperen olucak. Tum anne adaylarininda bebekleri hayırlı olsun Allahım hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin insallh.
İyi haftalar kızlar.
sizler hediyelendiniz mi?eşiniz,kayınvalide kayınpeder,anne baba sizi (ŞAHSINIZI) hediyelediler mi?
çok merak ediyorum.
bana eşim dahil hiç kimse hiç bişey almadı.aç gözlü falan değilim nolur yanlış anlamayın hediye deliside değilim.
ama insan nezaket bekliyor ne biliyim.
eşime 10 kez söyledim beni müjdelemedin diye.o da ne istiyosan alayım diyor.çok kaba bence bu.benim söylememem onun içinden gelmesi lazım.
Eşime dedim ki,Annenlere ilk torun geliyor dedim çok bekliyorlardı bizden bebek haberi.haber verdik tık yok.
sizde yazın nolur yanlız mıyım acaba?
İnternet değil ama mağazasından almışlığım vardır. Uygun fiyatlı, genelde oldukça kullanışlı ve rahat ürünleri.cnm miray çok güzel
cnm güzel ve haırlı haberlerle gel
cnm yaşadığım yerde yok,netten de baktım ama hamile çorabı diye yazmıyordu,benim de çok alasım var
günaydın kızlar
biz de dr dan geldik,bize de Allah izin verirse kız geliyor
ben de de mantar belası çıktı,fitil de bi işe yaramadı,başka bi fiti vedi dr ama ilçede bulamadık
ne yapabilirim kızlar
bi de aranızda lcw nın internet sitesinden alışveriş yapanınız var mı kızlar
Yaa işte bir kere hissetmeye başlayınca da böyle evhamlar başlıyor. Hele son aylarda Allah korusun riskler daha fazla oldugu için hareket etmeyınce doktor hemen çağırıyor bakmak için. Benim oğlan son ay ne yaparsam yapayım inat eder kıpırdamazdı. Kalkar doktora giderdim,doktor aleti karnıma koyar koymaz kütt!!! tekme atardı:)))Kızlar bugün çok korktum ben bebişimi 1 haftadan fazladır hissediyorum ve sabahları sabah on oldu mu başlıo kımıldamaya bugün eşim aradı uyandı mi bizimki diye kımıldamıo dedim saat 12.30 a kadar öyle hiç hissetmedim hastaneye git lütfen dedi annemle gittik öğlen arası olduğu için bekledik sonra gittim çikolata aldım su içtim bizim ki başladı mı kımıl kımıl olmaya eve geldik artık zaten randevum olmadığı için almadılar :) şimdi şaka yaptım der gibi kımıl kımıl miniğim
Bağırsak hareketi değildir arkadaşım, öyle olsa daha önce de yaşadığın için sen de bilirdin gaz ve ya bağırsak hareketi olduğunu zaten. Ben ilk olmasına rağmen oğlumu 13 haftalık civarı hıssettım. Ikıncıyı o kadar bıle yoktu ilk hissettıgımde belkı 10-11 haftalıktı.ilk bebekte hareketler bu haftadan hissedilir mi ki ya.. bi hareketlenmeler hissettim bu sabah. ama herkes bağırsak hareketi diyor
bağırsak hareketini de ayırt edebiliriz herhalde... biliyoruz yani nasıl bişey olduğunu
Tabii canım bana da cok komik geliyor o yorumlar. Sanki hamile kalana dek hayatta hiç gazlanmadık, bağırsaklarımız da hiççç çalışmadı:)))))Ya insanlar çok bilio ... Kendi vücudunda ne olduğunu senden başka kim hissedebilir ki ... Dün de bana gazdır o falan diolar arkadaşlar gülüyorlar sinir oldum yalan mı sölücem dedim :))) boşver biz kendimiz hissediyoruz onlar ne derse kendileri bilir
Nazlı minikmiş annesi gerçekten. En iyisi bir bahane yaratıp (ağrım var, sızım var diye) sık sık gidip baktırmak ve tufaya getirmek keretayı:)))Kızlar benm bebeğim poposunu dönmüş yan yatıyor göremedik 2 hafta bekleyeceğiz birdaha görmek için :) cinsiyet neden belli olmadı ya
çok sevindim darısı hayırlı haberler bekleyen tüm arkadaslarımızın basına...Kızlar, size geçen hafta doktorun bebeğimimin kalbinde aritmi gördüğünü söylemiştim. Cuma günü hemen detaylı ulatrasona girdik. Çok şükür kalbinde hiç bir şey yok. Perinatoloji uzmanı zaman zaman aritmi olabileceğini normal olduğunu söyledi. Bu arada bebeğimizin renkli ilk vesikalık resmini aldık :))) Henüz tam kime benzediği belli değil... İlk resimde iki eliyle yüzünü kapadı, ikinci resimde açtı yüzünü bizim şımarık...
1 ay sonra doktora yeterlik sınavlarım var.. Evde bizimkinin resmini çerçeveye koydum, o şekilde ders çalışıyorum :)))
Güzel haberler arka arkaya geliyor, darısı tüm arkadaslarımızın basına. Cok gecmiş olsun büyük bir sıkıntıyı atlattınız, Allah tekrarını göstermesin.arkadaşlar ben cuma amniyosentez oldum doktorum yaşımdan dolayı önermişti. bugünde hızlı sonucumuzu aldık çok şükür temiz çıktı. yaptırmak isteyenlere ve korkanlara tavsiyem gözünüzü kapatıp yaptırın. sonuçta çocuğumuzun sağlığı her şeyden daha önemli. benim ki biraz zor oldu bir kaç kere sıvı gelmedi filan ama ona rağmen bir sorun yaşamadım. sorusu olan varsa cevaplayabilirim. bu arada oğlumuz olacağı da kesinleşti :) hepimize sıkıntılardan uzak bir hamilelik ve hayırlı doğumlar diliyorum .
Ne güzel işte ne kadar şanslısın. Doğum yapıp 15 gün sonra 15'lik genç kız gibi ortaya çıkanlar vardır ya işte demek ki onlarda nolacaksın. Kıymetini bil bence, bebeğin nasılsa büyüyüyor.selam kızlar nasılsınız bu saat oldu kahvaltı yapamadım kuru incir falan takılıyorum evde kahvaltı yapmak ölüm geliyor bana hele de yalnız...ah kızlar kapsüllerle besleniyorum resmen,kilo almadım karnımda gaz olmayınca hamile değil gibi yani babamız la ben anlıyoruz farkı ama dışardan insanlar anlamıyor hamile olduğumu 2 ay önce gazlıyken yer veriyorlardı imdi ayakta geliyorum hep,bebek ne kadar diyolar 15 cm deyince hani nerde diyorlar....üzülmeli miyim sevinmeli miyim anlamadım merak etmiyor da değilim nerde benim bebeğim yaa:44:
Buldugunuz isim neydi çok merak ettım?ben de aynı durumdayım, uyumak çok zor oldu, saat başı sancıyla kalkıyorum lavaboya. sola alıştım başka türülü uyuyamıyorum artık. geçecek inşallah bebeklerimiz sağlıklı olsun da.
karışmasalar olmuyor sanki. biz de eşimle bir isim bulmuştuk. ikimizin ailesi de beğenmedik yok şöyle olsun yok böyle daha iyi gibi konuştu soğuduk biz de. çok kızdım gerçekten.
geçmiş olsun arkadaşım, atlatmışsınız ne güzel.
Herhalde uzun zaman olmadı sehır değiştireli. Zamanla çok değilir herşet. Zaten yakında en yakın arkadasınız olarak bir tatlı bebiş gelecek, kimselere gerek kalmayacak. Bebek dogunca aileniz de gelir inşallah ziyarete, kalmaya, yardıma vs. hasret giderirsiniz.Kızlar bugün bende annemleri özlüyorumfarklı şehirlerdeyiz ve bugünlerde gidebilecek durumda değilim/değiliz. Ailemden uzağa evlenmese miydim diye düşünüyorum bazen.. Kvdemlerle altlı üstlü oturuyoruz, böyle canım sıkılınca burda kafa dengim bi insan yok, yalnızım diye düşünmeye başlıyorum...
Birsürü arkadasımız yazmıs zaten sonradan gördüm. Lekelenmeniz varsa hiç böyle riskler almayın, geçti der ayağa kalkarsınız, kalabalık misafir yorar tekrar başlar Allah korusun belli olmaz böyle şeyler. Değer mi hiç?Kalabalık misafir ağırlıyor musunuz kızlar? Kvdem birileriyle konuşmuş bana geldi falancalar filancalar toplanıp sana gelmek istiyorlar hangi gün gelsinler dedi. Bende yardıma kardeşimi çağıracağım, kardeşimin dersi olmadığı bi gün gelecek inşallah. Kv ısrarla hsonu gelsinler çocukları da gelsin, h.içi olursa çocukları okulda olacağından rahat oturamazlar vs. diyor. Ee benim rahatım ne olacak, evim 100m2 bile değil, biraz ayakta kalayım kasıklarım ve sırtımın ortası ağrıyor, millet rahat rahat ağırlanmak derdinde... Gerçi geleceklerin günahını almayayım belki kv gelmelerini istiyordur hoşuna gidiyor bende oturulması. Daha geçen haftaya kadar dr yatış vermişti lekelenme sorunlarım vardı, yeni ayağa kalktım bismillah geliyorlar. 3-5 kişi olsa neyse sayınca 18-19 kişi oluyorlar, çocukları hariç... Bugün biraz canım sıkkın ondan iyice karamsarlaştım kusura bakmayın..
İnternet değil ama mağazasından almışlığım vardır. Uygun fiyatlı, genelde oldukça kullanışlı ve rahat ürünleri.
Yaa işte bir kere hissetmeye başlayınca da böyle evhamlar başlıyor. Hele son aylarda Allah korusun riskler daha fazla oldugu için hareket etmeyınce doktor hemen çağırıyor bakmak için. Benim oğlan son ay ne yaparsam yapayım inat eder kıpırdamazdı. Kalkar doktora giderdim,doktor aleti karnıma koyar koymaz kütt!!! tekme atardı:)))
Bağırsak hareketi değildir arkadaşım, öyle olsa daha önce de yaşadığın için sen de bilirdin gaz ve ya bağırsak hareketi olduğunu zaten. Ben ilk olmasına rağmen oğlumu 13 haftalık civarı hıssettım. Ikıncıyı o kadar bıle yoktu ilk hissettıgımde belkı 10-11 haftalıktı.
Tabii canım bana da cok komik geliyor o yorumlar. Sanki hamile kalana dek hayatta hiç gazlanmadık, bağırsaklarımız da hiççç çalışmadı:)))))
Nazlı minikmiş annesi gerçekten. En iyisi bir bahane yaratıp (ağrım var, sızım var diye) sık sık gidip baktırmak ve tufaya getirmek keretayı:)))
çok sevindim darısı hayırlı haberler bekleyen tüm arkadaslarımızın basına...
Güzel haberler arka arkaya geliyor, darısı tüm arkadaslarımızın basına. Cok gecmiş olsun büyük bir sıkıntıyı atlattınız, Allah tekrarını göstermesin.
Ne güzel işte ne kadar şanslısın. Doğum yapıp 15 gün sonra 15'lik genç kız gibi ortaya çıkanlar vardır ya işte demek ki onlarda nolacaksın. Kıymetini bil bence, bebeğin nasılsa büyüyüyor.
Buldugunuz isim neydi çok merak ettım?
Herhalde uzun zaman olmadı sehır değiştireli. Zamanla çok değilir herşet. Zaten yakında en yakın arkadasınız olarak bir tatlı bebiş gelecek, kimselere gerek kalmayacak. Bebek dogunca aileniz de gelir inşallah ziyarete, kalmaya, yardıma vs. hasret giderirsiniz.
Birsürü arkadasımız yazmıs zaten sonradan gördüm. Lekelenmeniz varsa hiç böyle riskler almayın, geçti der ayağa kalkarsınız, kalabalık misafir yorar tekrar başlar Allah korusun belli olmaz böyle şeyler. Değer mi hiç?
yanlız değilmişimYok yalniz degilsin.benim uzun zamandir beklenmesine ragmen kimse bisey almadi.gel gelelim bende bisey beklemedim cunku benimde esimin de tum ailemiz cok uzakta.gebe kaldigimdan buyana hic birini gormedim.esime gelincede onunda cocugu netice bisey almasi gerekmiyo.
arkadaşlar ben cuma amniyosentez oldum doktorum yaşımdan dolayı önermişti. bugünde hızlı sonucumuzu aldık çok şükür temiz çıktı. yaptırmak isteyenlere ve korkanlara tavsiyem gözünüzü kapatıp yaptırın. sonuçta çocuğumuzun sağlığı her şeyden daha önemli. benim ki biraz zor oldu bir kaç kere sıvı gelmedi filan ama ona rağmen bir sorun yaşamadım. sorusu olan varsa cevaplayabilirim. bu arada oğlumuz olacağı da kesinleşti :) hepimize sıkıntılardan uzak bir hamilelik ve hayırlı doğumlar diliyorum .
Bence eşler bir dal bile olsa bir çiçek alırsa çok hoş olur. Sonuçta 9 ay karnında taşıyan, doğuma giden bizleriz. Baksanıza neler yasıyoruz, konusuyoruz.Yok yalniz degilsin.benim uzun zamandir beklenmesine ragmen kimse bisey almadi.gel gelelim bende bisey beklemedim cunku benimde esimin de tum ailemiz cok uzakta.gebe kaldigimdan buyana hic birini gormedim.esime gelincede onunda cocugu netice bisey almasi gerekmiyo.
Tabii canım, millet gelecek seni karnını vs görecek bol bol yorum yapacak. Binbir türlü hikaye hurafe anlatıp kafanı dolduracak. Aşkolsun böyle kapı kaçarılır mı?Ahhh canım yaaa aynı dert bende de vardı 2 hafta sürdü üst üste en son gelen misafirlerde bir sinir krizi geçirdim (ama şaka değil cidden yorgunluk ağrılar dayanamadım hüngür hüngür bağıra çağıra dövüne dövüne ağladım ) sonrasında eşim bi derece insafa geldi de ailesini uyardı misafir çağırmayın diye o gün bugündür rahatım ama çok zor oluyor valla allah sabır versin ben sırt ağrısında ölücem neredeyse hele millet çok rahat valla hanımlar gezecek kapı arıyorlar olan sana oluyor bence yorma kendini basit basit şeyler yap en güzeli kendini zorlayınca hem yıpranıyorsun hem de kimseye hora geçemiyorsun ben de öyle oldu en azından
İyi haftalar kızlar.
sizler hediyelendiniz mi?eşiniz,kayınvalide kayınpeder,anne baba sizi (ŞAHSINIZI) hediyelediler mi?
çok merak ediyorum.
bana eşim dahil hiç kimse hiç bişey almadı.aç gözlü falan değilim nolur yanlış anlamayın hediye deliside değilim.
eşime 10 kez söyledim beni müjdelemedin diye.o da ne istiyosan alayım diyor.çok kaba bence bu.benim söylememem onun içinden gelmesi lazım.l
Eşime dedim ki,Annenlere ilk torun geliyor dedim çok bekliyorlardı bizden bebek haberi.haber verdik tık yok.
Kızlar bugün bende annemleri özlüyorumfarklı şehirlerdeyiz ve bugünlerde gidebilecek durumda değilim/değiliz. Ailemden uzağa evlenmese miydim diye düşünüyorum bazen.. Kvdemlerle altlı üstlü oturuyoruz, böyle canım sıkılınca burda kafa dengim bi insan yok, yalnızım diye düşünmeye başlıyorum...
İyi haftalar kızlar.
çok merak ediyorum.
eşime 10 kez söyledim beni müjdelemedin diye.o da ne istiyosan alayım diyor.çok kaba bence bu.benim söylememem onun içinden gelmesi lazım.
Simay benim de aklımda. Ipek de düşünüyoruz ama daha buluruz sanirim :) gerci Babamız şimdiden ipek kizim pepek kizim diye seviyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?