2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kendi doktoruma gidemedim devlette cinsiyet soylemiyormus.bu hafta da kar varmis haftaici zor firsat buluyorum gitmeye
Cinsiyeti dogumda ogrenicem bu gidisle :))

Ah canım ama öyle incelik de değilim ki yoksa tabi özenilecek birşey
Haklısın ister istemez takıyor insan herkes aynı şeyi söyleyince ben de takıldım

Arkadaşım bırak meraklıya kayınvaliden alsın misafiri bir de haftasonun al veletleri de olsun diyor sanki amacı seni yormak hele bir de kanaman var bence alma misafir falan sana bebeğine birşey olsa hesabını kim verecek he ille de Alman gerekirse bile hafta içi gelsinler de uzun uzun kalmasınlar bu kadınlar da poplarını gezdirecek yer arıyorlar seni kimse düşünmez zaten

kabızlık yapan demir ilacımı bende yediklerimi sorguluyordum sürekli

Evet canım Demir kabız yapıyor ben Elevit kullanırken bile kabızdım şimdi ferro kullanıyorum gece içiyorum bir sakıncası olmazmış Dr dedi uyarınca da kuru kayısı incir falan içiyorum kabızdım problemim yok şimdilik ayrıca sahlep de iyi geliyor ama Demirle beraber alma

En güzel hediyenin içimizdeki bebeklerimiz olduğuna ne şüphe. Bunun aksini düşünebilen anne adayı var mıdır cidden? Hamile olma heyecanını yaşayan bir kadına eşi "bir dal çiçek" getirerek bir hoşluk yapabilir diye düşünüyorum. Bu maddiyatla ilgili değil, düşünce ve incelik meselesi. Yapmayanın da canı sağolsun, yapmayan daha az seviniyor, daha az önemsiyor demek değil ki. Yapısı gereği aklına gelmiyor demek ki...

Canım 4.5 aylık hamile olup belli olmuyorsa incesindir, alçakgönüllülük yapma)

Ayyy cok harika bir hediye olmus valla.iste bu hediyeyi anlarim.benim dogum anneler gununden sonra ama dogumdan hemen sonra babalar gunu var.bende esime yapayim boyle bisey bari.

sorma canım geçen pazar günü hava güzeldi eşimle dışarı çıkıcaktık. tam hazırlandm kapı çaldı açtım kv misafrlri toplmş bna getrmiş... o halimle okdr misafri ağırldm yardm fln etmedi ne görümcm ne kv. sinirdn bnde çok ağldm

ben demir ilacı ile birlikte portakal yada mandalina alıyordum..Dikkat edicem cok sağolun kızlar

Bu arada bişey sorucam organik tavuk siparişi veren varmı internetten tadı konusunda fikirlerinizi alıcam

Emin olun esim hic bir ozel gunu unutmayip hediye alacak kadar dusunceli ve incedir.11 yildir hic bir ozel ani unutmaz.kadinlar gununu anneler gununu bile es gecmez.maddiyatla alaksi olmadigininda farkindayim.bence hamileyim diye hediye beklemek garip.cicekte hamile oldugum icin degil her aklina geldiginde alir sagolsun.zaten oylede olmali icinden geldigi her an almali

Ama ben suyu az tüketen biri değilim ki sadece sabah aç karnına yutabilecek kadar su ile içiyordum ilacı o zaman bir bardağı bitiririm midem bulanırsa da bulanır napalım

İlaçla içmek ayrıca gerekliymiş.Yemek borusunda ciddi zararlar oluşabiliyor diye biliyorum.Tabi ki her zaman öncelikle doktora danışmalı

kabızlık yapan demir ilacımı bende yediklerimi sorguluyordum sürekli

Bende o malesef,öncedende yapıyordu şimdi daha çok oluyor.Onu yap bunu iç ye çok stres yaptım bende.

Son düzenleme:
Buna niye kızdın ki anlamadım..bizde de meshurdur dogum yapana anneler babalar hediye alırlar bu adettendir bence guzel de bi adet..tabi senin durumun ozel bi durumda bilemem..

Ne cok konuşmuşsunuz kızlar misafirden bahsetmişsiniz mesela..ben hamile kaldım kalali ne annem nede kayınvalidem bana bile misafir gibi gelmediler ben gitmedim diye de üzülmediler cunku zor geçiyo anlayışli olmaları cok guzel..eger beni anlamasalardi ben tavrımı koyardim ne demek illa misafir alcaz diye bi kanun mu var? Rahatsızlık yapamıcam demek gerek sonuçta büyün cefayı çeken bizleriz..

hediye ye konusuna gelince müjde hediyesi hiç duymadım incelik yapıp alan cok guzel bisi yapmış olur tabi ama beklemedim hiç aklıma bile gelmemişti..bana en cok hediye gibi hissettiren esimin bana hep anlayışli ve hep şefkati davranması oldu hamileyken..birde keyifsiz de sıhhatsiz de olsam bana huzuru yaşatması..binlerce şükürler olsun Rabb'ime..

"Hamileyim diye hediye beklemek" olarak ifade edince çok itici. Böyle manevi bir olayı, böylesine maddiyatla birleştiren varsa itici bence de. Ama bir çiçek getirirse eşim sevinirim tabii, hoş olur diyorum olmaz mı, yalan mı? Getirmezse de küsmek, alınmak, gönül koymak normal değil ama hepimiz kadınız hoşumuza gider.

günaydın hepinize benim içi bugün hiç gün aymadı malesef

hazımsızlıkla beraber ciddi derecede gaz sancısı cekiyorum geceden beri uyumadım her yolu denedim eğer biraz daha geçmezse acilin yolunu tutucam hayırlısı olsun ..

güzel birgün geçirmeniz dileğiyle...

Günaydın canim ayni sorunu bende yaşadım bu gece ama bende aptallik dün ayaklarim islakdi hep banyolari yikadim .Usuttum sanırım. Geçmiş olsun .

Günaydııınn..
Hediye mevzusu hakkında bende fikrimi belirtmek isterim,bence bu kesinlikle kadına yüklenen birşey olmamalı.Bizim bebeği öğrendiğimiz zaman evlilik yıldönümümüzdü aynı gün zaten benim doğum günüm,hepsi birleşince doğum günü süprizi çiçek ve minik biberon kolyem geldi :) Ama bizim beklediğimiz bu haberdi ve gerçek bir hediye olmuştu.Özel günlerde genelleyerek konuşuyorum bazı bayanlar erkeğe değilde hep kendine düşünüyor :) Bana garip geliyor.Bizde eşimde bende çok seviyoruz hediyeydi değişik birşeydi elimle yapayımı fln ( eşiminde el becerisi çoktur) o yüzden hediye ara ara hep var hayatımızda alışkanlık olması daha güzel :)Başkasından ( anneler babalar) beklemedim tabi miniğime içlerinden geleni yapmaları beni daha çok sevindirir.Bence erkekte bu konuda 2. planda olmamalı her zaman.

Allah kolaylık versin.Bende hem gaz hemde aşının yaptığı ağrı eşliğinde kötü bir gece geçirdim,dönüp duramadımda,sırt üstü yatıp bi ara dalmışım ama kalbime sancılar batıyordu uyandım.Ben hareket yaparak kurtuluyorum gazdan ama kendini çok zorlama fazla da bekleme derim,gaz sıkışması ciddi birşey.

Son düzenleme:
Bende o malesef,öncedende yapıyordu şimdi daha çok oluyor.Onu yap bunu iç ye çok stres yaptım bende.

Çok ilginç yahu ben demir ilacı ve vitamine başladığımdan beri hiç kabız olmuyorum
Doktor bana ilaçları verdiği gün; günde 2 bardakta süt içeceksin kesinlikle dedi. Hepsini birden kullanmaya başladığım gün kabızlık sorunum geçti.

günaydın kızlar,

nasılsınız ? burası soğuk, kardan yağmura çevirdi yağmurdan kara çevirmesini bekliyoruz ( hava durumuna göre ) Hafta sonu sınavlarımız var, 1 saat yol gidecez bebişimle ilk defa :) Bize şans dileyin olur mu :) ?

Bu arada bundan 1 hafta önce bayağı hissetmeye başlamıştım hareketlerini, son 4 gündür hissetmiyorum normal mi ? kontrole daha 13 gün var, zaman geçtikçe yine evhamlanıyorum, bu huyumu da sevmiyorum..

Günaydın kızlar,
soğuk ve yağmurlu,kapkaranlık bir havada uyanmak işe gelmek çok zor

hediye ile ilgili yazan herkese teşekkürler.her konuda olabileceği gibi fikir ayrılıkları var normal tabi.
ince erkekleri tebrik eder,beklentisi olmayan annelere de sevgilerimi gönderiyorum.
hediyelirini alanlarada güle güle kullanmak nasip olur inşallah.

sağlıklı bir gün olsun herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…