Ah canım ama öyle incelik de değilim ki yoksa tabi özenilecek birşeyİnternet değil ama mağazasından almışlığım vardır. Uygun fiyatlı, genelde oldukça kullanışlı ve rahat ürünleri.
Yaa işte bir kere hissetmeye başlayınca da böyle evhamlar başlıyor. Hele son aylarda Allah korusun riskler daha fazla oldugu için hareket etmeyınce doktor hemen çağırıyor bakmak için. Benim oğlan son ay ne yaparsam yapayım inat eder kıpırdamazdı. Kalkar doktora giderdim,doktor aleti karnıma koyar koymaz kütt!!! tekme atardı:)))
Bağırsak hareketi değildir arkadaşım, öyle olsa daha önce de yaşadığın için sen de bilirdin gaz ve ya bağırsak hareketi olduğunu zaten. Ben ilk olmasına rağmen oğlumu 13 haftalık civarı hıssettım. Ikıncıyı o kadar bıle yoktu ilk hissettıgımde belkı 10-11 haftalıktı.
Tabii canım bana da cok komik geliyor o yorumlar. Sanki hamile kalana dek hayatta hiç gazlanmadık, bağırsaklarımız da hiççç çalışmadı:)))))
Nazlı minikmiş annesi gerçekten. En iyisi bir bahane yaratıp (ağrım var, sızım var diye) sık sık gidip baktırmak ve tufaya getirmek keretayı:)))
çok sevindim darısı hayırlı haberler bekleyen tüm arkadaslarımızın basına...
Güzel haberler arka arkaya geliyor, darısı tüm arkadaslarımızın basına. Cok gecmiş olsun büyük bir sıkıntıyı atlattınız, Allah tekrarını göstermesin.
Ne güzel işte ne kadar şanslısın. Doğum yapıp 15 gün sonra 15'lik genç kız gibi ortaya çıkanlar vardır ya işte demek ki onlarda nolacaksın. Kıymetini bil bence, bebeğin nasılsa büyüyüyor.
Buldugunuz isim neydi çok merak ettım?
Herhalde uzun zaman olmadı sehır değiştireli. Zamanla çok değilir herşet. Zaten yakında en yakın arkadasınız olarak bir tatlı bebiş gelecek, kimselere gerek kalmayacak. Bebek dogunca aileniz de gelir inşallah ziyarete, kalmaya, yardıma vs. hasret giderirsiniz.
Birsürü arkadasımız yazmıs zaten sonradan gördüm. Lekelenmeniz varsa hiç böyle riskler almayın, geçti der ayağa kalkarsınız, kalabalık misafir yorar tekrar başlar Allah korusun belli olmaz böyle şeyler. Değer mi hiç?
Haklısın ister istemez takıyor insan herkes aynı şeyi söyleyince ben de takıldımboşver arkadaşım kimseyi takmayın lütfen herkesin vucudu farklı doktorun sana bebeğinin sağığı yerinde diyorsa gerisi hiç önemi değil..Dünde bir yerde boyu kısa olduğu için bir anne adayına sen bu bebekleri taşıyamazsın diyorlarmış. Hani derler ya ağzı olan konusuyor işte ...
Kalabalık misafir ağırlıyor musunuz kızlar? Kvdem birileriyle konuşmuş bana geldi falancalar filancalar toplanıp sana gelmek istiyorlar hangi gün gelsinler dedi. Bende yardıma kardeşimi çağıracağım, kardeşimin dersi olmadığı bi gün gelecek inşallah. Kv ısrarla hsonu gelsinler çocukları da gelsin, h.içi olursa çocukları okulda olacağından rahat oturamazlar vs. diyor. Ee benim rahatım ne olacak, evim 100m2 bile değil, biraz ayakta kalayım kasıklarım ve sırtımın ortası ağrıyor, millet rahat rahat ağırlanmak derdinde... Gerçi geleceklerin günahını almayayım belki kv gelmelerini istiyordur hoşuna gidiyor bende oturulması. Daha geçen haftaya kadar dr yatış vermişti lekelenme sorunlarım vardı, yeni ayağa kalktım bismillah geliyorlar. 3-5 kişi olsa neyse sayınca 18-19 kişi oluyorlar, çocukları hariç... Bugün biraz canım sıkkın ondan iyice karamsarlaştım kusura bakmayın..
Kendi doktoruma gidemedim devlette cinsiyet soylemiyormus.bu hafta da kar varmis haftaici zor firsat buluyorum gitmeye
Cinsiyeti dogumda ogrenicem bu gidisle :))
Kendi doktoruma gidemedim devlette cinsiyet soylemiyormus.bu hafta da kar varmis haftaici zor firsat buluyorum gitmeye
Cinsiyeti dogumda ogrenicem bu gidisle :))
kabızlık yapan demir ilacımı bende yediklerimi sorguluyordum sürekli
En güzel hediyenin içimizdeki bebeklerimiz olduğuna ne şüphe. Bunun aksini düşünebilen anne adayı var mıdır cidden? Hamile olma heyecanını yaşayan bir kadına eşi "bir dal çiçek" getirerek bir hoşluk yapabilir diye düşünüyorum. Bu maddiyatla ilgili değil, düşünce ve incelik meselesi. Yapmayanın da canı sağolsun, yapmayan daha az seviniyor, daha az önemsiyor demek değil ki. Yapısı gereği aklına gelmiyor demek ki...Aranizda belki en zor cocuguna kavusan benim.7 ameliyat iki dusuk yasadim bebegim icim.hergun dusuk olmasin diye igne vurunuyorum kendi kendime.son iki yilda esimde bende maddi manevi cok yiprandik.ikimizinde en guzel hediyesi karnimdaki mucize.oyuzden hediye almis almamis hic onemi yok benim icin.tabi siz yinede isteyin ama almadiysada gonul koyup uzmeyin onlari.tabi sizde uzulmeyin
Ah canım ama öyle incelik de değilim ki yoksa tabi özenilecek birşey
Haklısın ister istemez takıyor insan herkes aynı şeyi söyleyince ben de takıldım
Arkadaşım bırak meraklıya kayınvaliden alsın misafiri bir de haftasonun al veletleri de olsun diyor sanki amacı seni yormak hele bir de kanaman var bence alma misafir falan sana bebeğine birşey olsa hesabını kim verecek he ille de Alman gerekirse bile hafta içi gelsinler de uzun uzun kalmasınlar bu kadınlar da poplarını gezdirecek yer arıyorlar seni kimse düşünmez zaten
Misafir konusunda tek diyeceğim kimseyi kirmamak için kendinizi yipratmayin ben hamile olmadığım zamandada beni zorlayan, yipratan misafiri asla çağırmam.Az ama öz dostlarimiz vardir.Kayinvalideymis akrabaymis beni hic ilgilendirmez. Kayinvalidem benim huyumu suyumu bildiği için böyle bir sacmaliga kalkisamaz zaten.Siz de taviz vermegin kizlar biraz caniniz tatli olsunHediye konusuna gelincede bebek müjdesi hediyesini ilk defa sizden duydum. Doğum hediyesi olsa anlarim ama onun bile önemi yok benim icin.Rabbim bana en güzel hediyeyi vermiş. Gerisi boş .Maddi hediyeden çok manevi güzellikler benim icin cok daha onemlidir.Oglumda dogum hediyesi almamisdim ama ilk anneler Günümde esim oglumun tshirtunun icine gobegine tek tas yüzük alip koymus oğluma sarildigimda bir sertlik hissettim bir baktim yüzük birde oglumun agzindan yazılmış bir mektup ağla ağla mahvoldum. :)))))
Ahhh canım yaaa aynı dert bende de vardı 2 hafta sürdü üst üste en son gelen misafirlerde bir sinir krizi geçirdim (ama şaka değil cidden yorgunluk ağrılar dayanamadım hüngür hüngür bağıra çağıra dövüne dövüne ağladım ) sonrasında eşim bi derece insafa geldi de ailesini uyardı misafir çağırmayın diye o gün bugündür rahatım ama çok zor oluyor valla allah sabır versin ben sırt ağrısında ölücem neredeyse hele millet çok rahat valla hanımlar gezecek kapı arıyorlar olan sana oluyor bence yorma kendini basit basit şeyler yap en güzeli kendini zorlayınca hem yıpranıyorsun hem de kimseye hora geçemiyorsun ben de öyle oldu en azından
Evet canım Demir kabız yapıyor ben Elevit kullanırken bile kabızdım şimdi ferro kullanıyorum gece içiyorum bir sakıncası olmazmış Dr dedi uyarınca da kuru kayısı incir falan içiyorum kabızdım problemim yok şimdilik ayrıca sahlep de iyi geliyor ama Demirle beraber alma
En güzel hediyenin içimizdeki bebeklerimiz olduğuna ne şüphe. Bunun aksini düşünebilen anne adayı var mıdır cidden? Hamile olma heyecanını yaşayan bir kadına eşi "bir dal çiçek" getirerek bir hoşluk yapabilir diye düşünüyorum. Bu maddiyatla ilgili değil, düşünce ve incelik meselesi. Yapmayanın da canı sağolsun, yapmayan daha az seviniyor, daha az önemsiyor demek değil ki. Yapısı gereği aklına gelmiyor demek ki...
Ama ben suyu az tüketen biri değilim ki sadece sabah aç karnına yutabilecek kadar su ile içiyordum ilacı o zaman bir bardağı bitiririm midem bulanırsa da bulanır napalım
kabızlık yapan demir ilacımı bende yediklerimi sorguluyordum sürekli
Buna niye kızdın ki anlamadım..bizde de meshurdur dogum yapana anneler babalar hediye alırlar bu adettendir bence guzel de bi adet..tabi senin durumun ozel bi durumda bilemem..:))) aklıma bıle gelmedı bu.
Yalnız kızım dogdugunda hastane odasında -kızıma taktıkları harıc- bana bılezık takmaya calıstılar.
Sınırden cıldıracaktım neredeyse.. "torununuza takabılırsınız ama bana degıl" demıstım.
Sımdı de ozellıkle belırtecegım boyle bısey yapmamalarını.
"Hamileyim diye hediye beklemek" olarak ifade edince çok itici. Böyle manevi bir olayı, böylesine maddiyatla birleştiren varsa itici bence de. Ama bir çiçek getirirse eşim sevinirim tabii, hoş olur diyorum olmaz mı, yalan mı? Getirmezse de küsmek, alınmak, gönül koymak normal değil ama hepimiz kadınız hoşumuza gider.Emin olun esim hic bir ozel gunu unutmayip hediye alacak kadar dusunceli ve incedir.11 yildir hic bir ozel ani unutmaz.kadinlar gununu anneler gununu bile es gecmez.maddiyatla alaksi olmadigininda farkindayim.bence hamileyim diye hediye beklemek garip.cicekte hamile oldugum icin degil her aklina geldiginde alir sagolsun.zaten oylede olmali icinden geldigi her an almali
Günaydın canim ayni sorunu bende yaşadım bu gece ama bende aptallik dün ayaklarim islakdi hep banyolari yikadim .Usuttum sanırım. Geçmiş olsun .günaydın hepinize benim içi bugün hiç gün aymadı malesef
hazımsızlıkla beraber ciddi derecede gaz sancısı cekiyorum geceden beri uyumadım her yolu denedim eğer biraz daha geçmezse acilin yolunu tutucam hayırlısı olsun ..
güzel birgün geçirmeniz dileğiyle...
günaydın hepinize benim içi bugün hiç gün aymadı malesef
hazımsızlıkla beraber ciddi derecede gaz sancısı cekiyorum geceden beri uyumadım her yolu denedim eğer biraz daha geçmezse acilin yolunu tutucam hayırlısı olsun ..
güzel birgün geçirmeniz dileğiyle...
Bende o malesef,öncedende yapıyordu şimdi daha çok oluyor.Onu yap bunu iç ye çok stres yaptım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?