Ben bunun en guzel ornegıyım.
Kendımı bıldım bılelı "ben erkek annesı olacagım. kızları sevmıyorum" derdım.. hatta kızım kendını gostermedıgınden ve ayrıntılıda
perınatolog "erkek" dedıgınden doguma "MustafaHılmı" dıye gırdık.. "Fatma" dıye cıktık:)))...
o kız, bana neler yaptı dusunun kı ıkıncısı de kız olsun ıstedım.. bu defa da net bı sekılde -fotolu belgelı..edepsızzz- erkek
oldugunu ogrendık.. ya hayırlısı:).. ablam ıle aramda 20 yas var ve ben de o da yalnız kaldık.. o sebeple kızımın kız kardesı olsun
ıstedım..nasıp... sımdıde MustafaHılmı'mız gelıyor... EVlad!
gecekusu olma hakkın var mı senın??? anne adayıııııı ıkı erkek anne adayıııı
tavsıyem sımdıden bebeklerınıze duzenlı uykuyu asılayın.
Ben hep erken (22 kadar) uyurum..tavuk dıye anılırım falan.. ama bunun faydasını gordum... 26aylık kızım bı gun olsun uyku sorunu
yasamadı-yasatmadı...
ınsaellah sızınkıler de oyle olur.
Bu arada senınkıler elbet sıkıntı olusturacak -eh ıkız- ama en aza ındırmek adına nacızane tavsıyem bu.
8aylık hamıle ıdım 16lık gıyıyordum... hergun degıl tabı dugun dernek falan.. -zaten antrenorum benım topukla ne ısım olur-
sık sık gıymek elbet saglıklı degıl ama ıste dugundu falan gıyebıldım ben.
yok biliyorum arkadaşım ama gelde bana sor
Ben uyuyamıyorum geceleri artık yatamıyorum desem yeridir
Karnım inanılmaz büyüdü midemin olduğu yer resmen kocaman oldu
Yatağa yattığım zaman sağa yatıyorum 10 dk. sonra batıp ağrımaya başlıyor.
Sola yatsam yine aynı şekilde uflaya puflaya sabahı yapıyorum.
Neler denemiyorumki yastık koymalar yorganı bacağımın arasına almalar yok fayda etmiyor
Son 3 gündür başladı bunlar..
Birde dün ikizler topiğinde bir kaç arkadaşın erken doğumunu okudum üzüldüm..
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ben daha 17.haftadayım ilerleyen günlerde nasıl olurum tahmin bile edemiyorum..
ayhhhh nasıl anlıyorum senııııı
kızımın son gunlerınde ben aynı durumdaydım.. dogunca ne kadar rahat uyuyacagımı hayal edıyordum hep.
Bu arada uzulme.. Rabbım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın...gerısı gelıııır gecer.
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Desene sein kız erkek oldu öpemiyoruz :) olsun bizde futbol oynarız..
Kızlar bugün çok korktum ben bebişimi 1 haftadan fazladır hissediyorum ve sabahları sabah on oldu mu başlıo kımıldamaya bugün eşim aradı uyandı mi bizimki diye kımıldamıo dedim saat 12.30 a kadar öyle hiç hissetmedim hastaneye git lütfen dedi annemle gittik öğlen arası olduğu için bekledik sonra gittim çikolata aldım su içtim bizim ki başladı mı kımıl kımıl olmaya eve geldik artık zaten randevum olmadığı için almadılar :) şimdi şaka yaptım der gibi kımıl kımıl miniğim
canım benim korkma.ona bakarsan bazen benim bebe hiç oynamıyo.bazende öyle çok hareket ediyoki gıdıklanmaya başlıyorum.2 gün oynar 2 gün oynamaz.hissetmemişte olabiliriz.hemen aklına kötü bişey getirme
ilk bebekte hareketler bu haftadan hissedilir mi ki ya.. bi hareketlenmeler hissettim bu sabah. ama herkes bağırsak hareketi diyor
bağırsak hareketini de ayırt edebiliriz herhalde... biliyoruz yani nasıl bişey olduğunu
Ben hiç topuklu giymiyorum normaldede o yüzden hiç eksikliğini hissetmedim :)
topuklu ayakkabı konuşulmuş :) ben giyiyorum arada o zaman kendiimi daha süslü hissediomm ::) bebişin hareketlerini ben bayadır hissediyodum ama belli belirsizdi bi kaçgündür çok net hissediyorum :) benimde çarşamba kontlm var 3 lü sonuçumuzu alcaz inşallah bi sorun yokturr
Ilk bebeğimiz ya tecrübesizliktem oluyor bi de her gün aynı saatte başlıodu oynamaya bugün öyle olmayınca korktuk tüm bunlar eşim de stres yaptı yazık nolur git doktora dedi annemi aldım gittim işte sonra geri döndük annem gülüo kızım böyle yapmayın diye :))
Kızlar bugün çok korktum ben bebişimi 1 haftadan fazladır hissediyorum ve sabahları sabah on oldu mu başlıo kımıldamaya bugün eşim aradı uyandı mi bizimki diye kımıldamıo dedim saat 12.30 a kadar öyle hiç hissetmedim hastaneye git lütfen dedi annemle gittik öğlen arası olduğu için bekledik sonra gittim çikolata aldım su içtim bizim ki başladı mı kımıl kımıl olmaya eve geldik artık zaten randevum olmadığı için almadılar :) şimdi şaka yaptım der gibi kımıl kımıl miniğim
cnm miray çok güzel
cnm güzel ve haırlı haberlerle gel
cnm yaşadığım yerde yok,netten de baktım ama hamile çorabı diye yazmıyordu,benim de çok alasım var
günaydın kızlar
biz de dr dan geldik,bize de Allah izin verirse kız geliyor
ben de de mantar belası çıktı,fitil de bi işe yaramadı,başka bi fiti vedi dr ama ilçede bulamadık
ne yapabilirim kızlar
bi de aranızda lcw nın internet sitesinden alışveriş yapanınız var mı kızlar
Kızlar, size geçen hafta doktorun bebeğimimin kalbinde aritmi gördüğünü söylemiştim. Cuma günü hemen detaylı ulatrasona girdik. Çok şükür kalbinde hiç bir şey yok. Perinatoloji uzmanı zaman zaman aritmi olabileceğini normal olduğunu söyledi. Bu arada bebeğimizin renkli ilk vesikalık resmini aldık :))) Henüz tam kime benzediği belli değil... İlk resimde iki eliyle yüzünü kapadı, ikinci resimde açtı yüzünü bizim şımarık...
1 ay sonra doktora yeterlik sınavlarım var.. Evde bizimkinin resmini çerçeveye koydum, o şekilde ders çalışıyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?