2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

yok biliyorum arkadaşım ama gelde bana sor
Ben uyuyamıyorum geceleri artık yatamıyorum desem yeridir
Karnım inanılmaz büyüdü midemin olduğu yer resmen kocaman oldu
Yatağa yattığım zaman sağa yatıyorum 10 dk. sonra batıp ağrımaya başlıyor.
Sola yatsam yine aynı şekilde uflaya puflaya sabahı yapıyorum.
Neler denemiyorumki yastık koymalar yorganı bacağımın arasına almalar yok fayda etmiyor
Son 3 gündür başladı bunlar..
Birde dün ikizler topiğinde bir kaç arkadaşın erken doğumunu okudum üzüldüm..
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin ben daha 17.haftadayım ilerleyen günlerde nasıl olurum tahmin bile edemiyorum..

ayhhhh nasıl anlıyorum senııııı
kızımın son gunlerınde ben aynı durumdaydım.. dogunca ne kadar rahat uyuyacagımı hayal edıyordum hep.
Bu arada uzulme.. Rabbım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın...gerısı gelıııır gecer.

Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Desene sein kız erkek oldu öpemiyoruz :) olsun bizde futbol oynarız..

Kızlar bugün çok korktum ben bebişimi 1 haftadan fazladır hissediyorum ve sabahları sabah on oldu mu başlıo kımıldamaya bugün eşim aradı uyandı mi bizimki diye kımıldamıo dedim saat 12.30 a kadar öyle hiç hissetmedim hastaneye git lütfen dedi annemle gittik öğlen arası olduğu için bekledik sonra gittim çikolata aldım su içtim bizim ki başladı mı kımıl kımıl olmaya eve geldik artık zaten randevum olmadığı için almadılar :) şimdi şaka yaptım der gibi kımıl kımıl miniğim

herkese merhaba :) şükürler olsun ben de mayıs annesi olarak aranızdayım hepimize şimdiden kolay doğumlar diliyorum, sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah..

canım benim korkma.ona bakarsan bazen benim bebe hiç oynamıyo.bazende öyle çok hareket ediyoki gıdıklanmaya başlıyorum.2 gün oynar 2 gün oynamaz.hissetmemişte olabiliriz.hemen aklına kötü bişey getirme

ilk bebekte hareketler bu haftadan hissedilir mi ki ya.. bi hareketlenmeler hissettim bu sabah. ama herkes bağırsak hareketi diyor
bağırsak hareketini de ayırt edebiliriz herhalde... biliyoruz yani nasıl bişey olduğunu

canım benim korkma.ona bakarsan bazen benim bebe hiç oynamıyo.bazende öyle çok hareket ediyoki gıdıklanmaya başlıyorum.2 gün oynar 2 gün oynamaz.hissetmemişte olabiliriz.hemen aklına kötü bişey getirme

Ilk bebeğimiz ya tecrübesizliktem oluyor bi de her gün aynı saatte başlıodu oynamaya bugün öyle olmayınca korktuk tüm bunlar eşim de stres yaptı yazık nolur git doktora dedi annemi aldım gittim işte sonra geri döndük annem gülüo kızım böyle yapmayın diye :))

ilk bebekte hareketler bu haftadan hissedilir mi ki ya.. bi hareketlenmeler hissettim bu sabah. ama herkes bağırsak hareketi diyor
bağırsak hareketini de ayırt edebiliriz herhalde... biliyoruz yani nasıl bişey olduğunu

Ya insanlar çok bilio ... Kendi vücudunda ne olduğunu senden başka kim hissedebilir ki ... Dün de bana gazdır o falan diolar arkadaşlar gülüyorlar sinir oldum yalan mı sölücem dedim :))) boşver biz kendimiz hissediyoruz onlar ne derse kendileri bilir

Merhaba hanımlar sabah kontrolden geldik çok şükür bebeğimiz gayet iyi 3 lü test için kan verdim haftaya çıkacakmış 50 tlymiş fiyatı birdahaki seferde ayrıntılı varmış. VEEE kendi drumda %100 diyemem ama .%90 kız dedi kalbi pıt pıt atıyodu çok tatlıydı hareketlerini hissediyomusun dedi evet dedim tamam o zaman bebeğin suyu iyi demekki dedi mide ekşimem için buı defada rennie tableti yazdı birde omega içeren bi vitamin yazdı sanırım .

Merhaba arkadaslar bende Mayıs annesi olucam inşallah. İlk asilamada hamile kaldım surkurler olsun. Bı oğlum olucak inşallah. 2 li ve 3 lu testlerimi yaptırdım bebeğimi hissetmeyede başladım. Cok şükür hersey yolunda şimdilik. Allahım isteyen herkese versin inşallah cok güzel duygular gercekten. Bu arada oğlumun adı alperen olucak. Tum anne adaylarininda bebekleri hayırlı olsun Allahım hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin insallh.

Herkese merhabalarr Bayadır takip ediyorum;ama yazmak yeni nasip oldu :) Bugün kontroldeydik 3lü test yapıldı ve ayrıntılı ult. istendi. Çok korktum bir sorun var sandım yok dedi doktor herkesten istiyorum hala inanmadım Şimdi burda yazılanları okuyup herkesin yaptırdığını görünce içim rahatladı. O yüzden sizlere teşekkür etmek istiyorum Bir de büyük bir ihtimalle erkek olacak dedi bakalım sağlıklı olsunlar da ne olursa :)

Kızlar benm bebeğim poposunu dönmüş yan yatıyor göremedik 2 hafta bekleyeceğiz birdaha görmek için :) cinsiyet neden belli olmadı ya

Ben hiç topuklu giymiyorum normaldede o yüzden hiç eksikliğini hissetmedim :)

ya sormayın ekim sonuna kadar giydim ama ondan beridir giymiyorum belim dayanmıyor topukluya, çabucak ağrıyor ama çooook özledim bi renk renk topuklu ayakkabılarımı, bir de kalem eteklerimi, inşallah o eteklere tekrar sığarım çünkü şimdiden 4 kg aldım(

Hatırlar mısın bilmem benim ilk mide bulantılarım kesildiğinde bebeğe birşey mi oldu diye telaşlanmıştım ve sende beni sakinleştirmeye çalışmıştın :) Ama bende herşeye rağmen doktora gitmiştim iyi mi diye

Bebeğin ilk mi canım bende 15+4 üm arada bi karnım pıt pıt atıyor gibi olmaya başladı 1 haftadır :)) heyecanlandımda acaba tekmei diye

ben netten almadım ama sana netteki linkini atayım
Çorap/Bacak Giyim | Penti
ben 72 kiloyum 4 beden aldım, sen daha zayıfsan 3 beden alabilirsin zaten çok rahat sıkmıyor

lcw nin magazasından iki tane pantolon aldım, biri kot diğeri ince kadife normalde 40 beden giyiyorum ama ikisini de 42 aldım ilerleyen zamanlarda kilo alırım diye :)) pantolonlar çok rahat tavsiye ederim

Son düzenleme:
Kızlar, size geçen hafta doktorun bebeğimimin kalbinde aritmi gördüğünü söylemiştim. Cuma günü hemen detaylı ulatrasona girdik. Çok şükür kalbinde hiç bir şey yok. Perinatoloji uzmanı zaman zaman aritmi olabileceğini normal olduğunu söyledi. Bu arada bebeğimizin renkli ilk vesikalık resmini aldık :))) Henüz tam kime benzediği belli değil... İlk resimde iki eliyle yüzünü kapadı, ikinci resimde açtı yüzünü bizim şımarık...

1 ay sonra doktora yeterlik sınavlarım var.. Evde bizimkinin resmini çerçeveye koydum, o şekilde ders çalışıyorum :)))

gözünüz aydın:))

ben de ilk geçen hafta renkli resmini aldım doktordan çok komik bir tipi var uzaylılara benziyor, ben de alien'ım benim diye seviyorum kara kuzumu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…