yanlız değilmişim
eşlerin bence alması gerekir.hani biz anne olucaz inşallah sıkıntılar çekiyoruz her türlü.her zamankinden farklı bir durum.
ama benim eşimde seninle aynı fikirdesen de bni müjdele diyo :)[/QUO takma boyle seylere uzme kendini.birbirinizi sevip saydiktan sonra bunlarin hic onemi yok
İyi haftalar kızlar.
sizler hediyelendiniz mi?eşiniz,kayınvalide kayınpeder,anne baba sizi (ŞAHSINIZI) hediyelediler mi?
çok merak ediyorum.
bana eşim dahil hiç kimse hiç bişey almadı.aç gözlü falan değilim nolur yanlış anlamayın hediye deliside değilim.
ama insan nezaket bekliyor ne biliyim.
eşime 10 kez söyledim beni müjdelemedin diye.o da ne istiyosan alayım diyor.çok kaba bence bu.benim söylememem onun içinden gelmesi lazım.
Eşime dedim ki,Annenlere ilk torun geliyor dedim çok bekliyorlardı bizden bebek haberi.haber verdik tık yok.
sizde yazın nolur yanlız mıyım acaba?
Bence eşler bir dal bile olsa bir çiçek alırsa çok hoş olur. Sonuçta 9 ay karnında taşıyan, doğuma giden bizleriz. Baksanıza neler yasıyoruz, konusuyoruz.
slm arkadaşlar size bir sorum olacaktı 3 lü test yaptırıp sonucunu alan var mı aranızda.
İyi haftalar kızlar.
sizler hediyelendiniz mi?eşiniz,kayınvalide kayınpeder,anne baba sizi (ŞAHSINIZI) hediyelediler mi?
çok merak ediyorum.
bana eşim dahil hiç kimse hiç bişey almadı.aç gözlü falan değilim nolur yanlış anlamayın hediye deliside değilim.
eşime 10 kez söyledim beni müjdelemedin diye.o da ne istiyosan alayım diyor.çok kaba bence bu.benim söylememem onun içinden gelmesi lazım.
Eşime dedim ki,Annenlere ilk torun geliyor dedim çok bekliyorlardı bizden bebek haberi.haber verdik tık yok.
yanlız değilmişim
eşlerin bence alması gerekir.hani biz anne olucaz inşallah sıkıntılar çekiyoruz her türlü.her zamankinden farklı bir durum.
ama benim eşimde seninle aynı fikirdesen de bni müjdele diyo :)
Eyvah eyvahhhh o zaman benı esıme bıseyler amam lazım:)))Bence eşler bir dal bile olsa bir çiçek alırsa çok hoş olur. Sonuçta 9 ay karnında taşıyan, doğuma giden bizleriz. Baksanıza neler yasıyoruz, konusuyoruz.
Cok gecmıs olsun yaaaslm kizlar hala bulantilarim var bide uzerine grip oldum cok rahatsizim yarin dr gitmeyi planliyorum bakalim.
Eyvah eyvahhhh o zaman benı esıme bıseyler amam lazım:)))
hala evle yemekle o ılgılenıyor... Yavas yavas bıseyler yapmaya basladım ama -kızımda da oldugu gıbı- sonuna kadar
ugrasacak bılıyorum. Herseyden onemlısı ısını bırakıyor ben hamıle kalınca... bıldıgınız borc batagındayım
Cok gecmıs olsun yaaa
İyi haftalar kızlar.
çok merak ediyorum.
:))) aklıma bıle gelmedı bu.
Yalnız kızım dogdugunda hastane odasında -kızıma taktıkları harıc- bana bılezık takmaya calıstılar.
Sınırden cıldıracaktım neredeyse.. "torununuza takabılırsınız ama bana degıl" demıstım.
Sımdı de ozellıkle belırtecegım boyle bısey yapmamalarını.
sana hediye almaları bence çok ince bi davranış olmuş ndden çıldıracaktın cnm anlamadım
Kızlar bugün bende annemleri özlüyorumfarklı şehirlerdeyiz ve bugünlerde gidebilecek durumda değilim/değiliz. Ailemden uzağa evlenmese miydim diye düşünüyorum bazen.. Kvdemlerle altlı üstlü oturuyoruz, böyle canım sıkılınca burda kafa dengim bi insan yok, yalnızım diye düşünmeye başlıyorum...
ilk bebekte hareketler bu haftadan hissedilir mi ki ya.. bi hareketlenmeler hissettim bu sabah. ama herkes bağırsak hareketi diyor
bağırsak hareketini de ayırt edebiliriz herhalde... biliyoruz yani nasıl bişey olduğunu
Ya insanlar çok bilio ... Kendi vücudunda ne olduğunu senden başka kim hissedebilir ki ... Dün de bana gazdır o falan diolar arkadaşlar gülüyorlar sinir oldum yalan mı sölücem dedim :))) boşver biz kendimiz hissediyoruz onlar ne derse kendileri bilir
Kızlar benm bebeğim poposunu dönmüş yan yatıyor göremedik 2 hafta bekleyeceğiz birdaha görmek için :) cinsiyet neden belli olmadı ya
Nasıl yani? Hareketlerini hissetmiyorsan suyu kötü mü oluyor. Ben daha hala hissetmedim hareket falan. Ee Perşembe doktor bana suyu falan iyi demişti :44: bence onunla alakası yoktur sanmıyorum.
Bu arada dün annem kayınvalidem bizdeydi. Oturuyorduk akşam. Kayınvalidem önceden hamile değilken derdi kızınız olursa Gökçe koyun ismini diye bizde hiç oralı olmazdık. Dün akşamda dedi eşime. Baban gülin ismini çok seviyormuş bebeğin ismini gülin koysalar dedi dedi. Şok oldum. Eşim sağolsun bana hiç bir zaman gerek kalmıyor. Annesine döndü dediki onun ismi hazır bengü duru olacak siz boşuna isim aramayın dedi ohhh..
Kalabalık misafir ağırlıyor musunuz kızlar? Kvdem birileriyle konuşmuş bana geldi falancalar filancalar toplanıp sana gelmek istiyorlar hangi gün gelsinler dedi. Bende yardıma kardeşimi çağıracağım, kardeşimin dersi olmadığı bi gün gelecek inşallah. Kv ısrarla hsonu gelsinler çocukları da gelsin, h.içi olursa çocukları okulda olacağından rahat oturamazlar vs. diyor. Ee benim rahatım ne olacak, evim 100m2 bile değil, biraz ayakta kalayım kasıklarım ve sırtımın ortası ağrıyor, millet rahat rahat ağırlanmak derdinde... Gerçi geleceklerin günahını almayayım belki kv gelmelerini istiyordur hoşuna gidiyor bende oturulması. Daha geçen haftaya kadar dr yatış vermişti lekelenme sorunlarım vardı, yeni ayağa kalktım bismillah geliyorlar. 3-5 kişi olsa neyse sayınca 18-19 kişi oluyorlar, çocukları hariç... Bugün biraz canım sıkkın ondan iyice karamsarlaştım kusura bakmayın..
kızlaaarrr günaaydınn !!!
ya bu ünlü anneler nasıl geziyo o topuklularla ?? ben hamile kalmadan önce bayılırdım o ince topuklu stilettoları giymeye. ama şimdi hepsine elveda dedim( onlarda kaç doktora gidiolardır Allah bilir demekki riskli görmüyolar... siz ne diosunuz bu konuda ?
slm kızlar, hafta sonu okuyamadım tam 23 sayfa yazmışsınız:)
"Oferta" canım senin için üzüldüm. umarım peşini bırakmaz ve hakkını alırsın.
Bizde hafta sonu DR daydık. 3 lü test için kan verdik, bir de yanma var diye idrar tahlili istedim cumartesi hepsini göstercem. inşallah problem yoktur.
Ayrıntılı ultrason içinde randevu aldım 10 ocak a. 190 TL imiş fiyatı.
Bir de ben demir ilacı ve eleviti içmiyordum midemi bulandırıyor diye. Drum diyorki 2 ay sonra kansızlık başlar içmelisin.
demir ılacını sabah aç karınla alıyordum başka ne şekilde alabilirim?
Demir hapını kahvaltıdan iki saat önce Alman lazım süt ve çayla birleşmemesi lazımmış eşim sabah işe giderken bana suyla getirio ilacı içip geri yatıyorum eğer çalışmıyorsan sen de öyle yapabilirsin ama tavsiyen çok az suyla iç aç karnına su insanın midesini bulandırıo ilacı yutabilecek kadar az su ile içmeyi dene bi tane arkadaşım da gece saati kurup uyanıp içiyormuş ...
Kıızlaarr
Nee kadarr çook yazmışsınız :) 2 gündür sadece gece bakabiliyorum,bi an gülümsüyorum bi an yüzüm düşüyor yazdıklarınızla :) Ben özlüyorumda burayııBugün aşımı oldum Herşey yolunda çok şşükür.
Herkes ne kadar biliyor :) Gerçekten komikler.Ben ilk gebeliğim olmasına rağmen hareketleri erken hissettim şimdi çok net hissediyorum ve öncekilerinde bebeğin hareketi olduğuna şimdi daha eminim.Kendinizi biliyorsunuz başkalarını çok dinlemeyin boşverin :) İçimi benden daha mı iyi bilecekler :)
Miniğin keyfinden :) Bende öğrenemedim Cuma günü inşallah belli olacak :) İlk dersimiz sabretmek :)
Birbirinizle çok karşılaştırmayın durumları derimBoşuna sıkıntı olmasın.Eşinizdende müthiş bir cevap gelmiş
Riskten yeni kurtulmuş biri olarak bunu bir an bile düşünmeni istemem açıkçası,içim acıdı.Bence şimdilik kesinlikle düşünme derimHer kafadan ayrı düşünce çıkacak,yorgunluğun riskin cabası.Sonradan üzülmene değmez bile.
Ben çok severim topuklu :)Öyle genelde çok giymiyorum ama bayramlarda topukluylaydım,düğün dernek devam :) Araba olduğu için çok uzun mesafe yürümüyorum tabi o da etkili.
İlaçlar az suylaa içilmemeli..Ciddi problemler oluşabilir,okumanızı tavsiye ederim.Ben gece yatarken içtim direndim.Ama demir ilacı ciddi derecede kabızlık yapıyor içemiyorum,önce değiştirdik illa içemezsen iğne vurulursun dedi doktorum.
Kıızlaarr
Nee kadarr çook yazmışsınız :) 2 gündür sadece gece bakabiliyorum,bi an gülümsüyorum bi an yüzüm düşüyor yazdıklarınızla :) Ben özlüyorumda burayııBugün aşımı oldum Herşey yolunda çok şşükür.
Herkes ne kadar biliyor :) Gerçekten komikler.Ben ilk gebeliğim olmasına rağmen hareketleri erken hissettim şimdi çok net hissediyorum ve öncekilerinde bebeğin hareketi olduğuna şimdi daha eminim.Kendinizi biliyorsunuz başkalarını çok dinlemeyin boşverin :) İçimi benden daha mı iyi bilecekler :)
Miniğin keyfinden :) Bende öğrenemedim Cuma günü inşallah belli olacak :) İlk dersimiz sabretmek :)
Birbirinizle çok karşılaştırmayın durumları derimBoşuna sıkıntı olmasın.Eşinizdende müthiş bir cevap gelmiş
Riskten yeni kurtulmuş biri olarak bunu bir an bile düşünmeni istemem açıkçası,içim acıdı.Bence şimdilik kesinlikle düşünme derimHer kafadan ayrı düşünce çıkacak,yorgunluğun riskin cabası.Sonradan üzülmene değmez bile.
Ben çok severim topuklu :)Öyle genelde çok giymiyorum ama bayramlarda topukluylaydım,düğün dernek devam :) Araba olduğu için çok uzun mesafe yürümüyorum tabi o da etkili.
İlaçlar az suylaa içilmemeli..Ciddi problemler oluşabilir,okumanızı tavsiye ederim.Ben gece yatarken içtim direndim.Ama demir ilacı ciddi derecede kabızlık yapıyor içemiyorum,önce değiştirdik illa içemezsen iğne vurulursun dedi doktorum.
Misafir konusunda tek diyeceğim kimseyi kirmamak için kendinizi yipratmayin ben hamile olmadığım zamandada beni zorlayan, yipratan misafiri asla çağırmam.Az ama öz dostlarimiz vardir.Kayinvalideymis akrabaymis beni hic ilgilendirmez. Kayinvalidem benim huyumu suyumu bildiği için böyle bir sacmaliga kalkisamaz zaten.Siz de taviz vermegin kizlar biraz caniniz tatli olsunHediye konusuna gelincede bebek müjdesi hediyesini ilk defa sizden duydum. Doğum hediyesi olsa anlarim ama onun bile önemi yok benim icin.Rabbim bana en güzel hediyeyi vermiş. Gerisi boş .Maddi hediyeden çok manevi güzellikler benim icin cok daha onemlidir.Oglumda dogum hediyesi almamisdim ama ilk anneler Günümde esim oglumun tshirtunun icine gobegine tek tas yüzük alip koymus oğluma sarildigimda bir sertlik hissettim bir baktim yüzük birde oglumun agzindan yazılmış bir mektup ağla ağla mahvoldum. :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?