2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Yo banada kimse bişey almadı ama çok umursamadım açıkçası.

Bence eşler bir dal bile olsa bir çiçek alırsa çok hoş olur. Sonuçta 9 ay karnında taşıyan, doğuma giden bizleriz. Baksanıza neler yasıyoruz, konusuyoruz.

Aranizda belki en zor cocuguna kavusan benim.7 ameliyat iki dusuk yasadim bebegim icim.hergun dusuk olmasin diye igne vurunuyorum kendi kendime.son iki yilda esimde bende maddi manevi cok yiprandik.ikimizinde en guzel hediyesi karnimdaki mucize.oyuzden hediye almis almamis hic onemi yok benim icin.tabi siz yinede isteyin ama almadiysada gonul koyup uzmeyin onlari.tabi sizde uzulmeyin

slm arkadaşlar size bir sorum olacaktı 3 lü test yaptırıp sonucunu alan var mı aranızda.

ewt sonucumu aldım.yüksek çıktı yaşatan dolayı dedi doktor.amniosentez önerdi.kandi doktorum ise amnio sentez ile ilgili önce ağzımı aradı sonucun kötu çıksada aldırma tarftarı olmadığımı söyleyince zaten anne içinde bebek içinde sıkınılı her 100 gebelikten biri düşükle sonuçlanıyor ayrıntılı ultrason yaptır bide ona bakalım dedi ne yapıcam bilmiy:2rum.

:))) aklıma bıle gelmedı bu.
Yalnız kızım dogdugunda hastane odasında -kızıma taktıkları harıc- bana bılezık takmaya calıstılar.
Sınırden cıldıracaktım neredeyse.. "torununuza takabılırsınız ama bana degıl" demıstım.
Sımdı de ozellıkle belırtecegım boyle bısey yapmamalarını.

Bence eşler bir dal bile olsa bir çiçek alırsa çok hoş olur. Sonuçta 9 ay karnında taşıyan, doğuma giden bizleriz. Baksanıza neler yasıyoruz, konusuyoruz.
Eyvah eyvahhhh o zaman benı esıme bıseyler amam lazım:)))
hala evle yemekle o ılgılenıyor... Yavas yavas bıseyler yapmaya basladım ama -kızımda da oldugu gıbı- sonuna kadar
ugrasacak bılıyorum. Herseyden onemlısı ısını bırakıyor ben hamıle kalınca... bıldıgınız borc batagındayım
slm kizlar hala bulantilarim var bide uzerine grip oldum cok rahatsizim yarin dr gitmeyi planliyorum bakalim.
Cok gecmıs olsun yaaa

Ah bu fedakar esler.benimkide herseyle ugrasiyo valla.madalya takacam ona :))) en guzelude ne biliyormusun. Mukemmel bi es mukemmel bir baba olacak.eger bigun bana bisey olursa mukemmel bir annede olacak.esimin varligida bana bir hediye

beklentileriniz ne kadar çok olursa o kadar mutsuz olursunuz. sonuçta karnındaki çocuk sadece senin değil çift taraflı müjde olması lazım eşleriniz bu konuda haklı :) doğumdan sonra doğum hediyesi olabilir ama öncesinde ayrı bir hediye benim bile kız halimle aklıma gelmezde beklememde

sana hediye almaları bence çok ince bi davranış olmuş ndden çıldıracaktın cnm anlamadım

sana hediye almaları bence çok ince bi davranış olmuş ndden çıldıracaktın cnm anlamadım

Ya ıste herkesın dusuncesı farklı..
Ben evladımı kucagıma aldıgımda koluma bılezık takılması...hıc hos gelmedı bana...cok da sınırlenmıstım.
Bu ısın mantıgını da anlıyorum "torun sahıbı olmamıza vesıle oldun" -ılk torun degıl ama:)-

eşim hediye almadı ama en çok korktuğu sey olan ameliyat masasına (varikosel vardı ve ameliyat olması gerekiyordu) yattı bu mucizeye sahip olabilmemiz için. şu an ayrıyız hergün yanımda gibiymiş gibi ilgilnir. allah eksikliğini göstermesin ama doğumda bekliyorum ufak da olsa bişey yani

ahh canım yarama tuz basma

Misafir konusunda tek diyeceğim kimseyi kirmamak için kendinizi yipratmayin ben hamile olmadığım zamandada beni zorlayan, yipratan misafiri asla çağırmam.Az ama öz dostlarimiz vardir.Kayinvalideymis akrabaymis beni hic ilgilendirmez. Kayinvalidem benim huyumu suyumu bildiği için böyle bir sacmaliga kalkisamaz zaten.Siz de taviz vermegin kizlar biraz caniniz tatli olsun Hediye konusuna gelincede bebek müjdesi hediyesini ilk defa sizden duydum. Doğum hediyesi olsa anlarim ama onun bile önemi yok benim icin.Rabbim bana en güzel hediyeyi vermiş. Gerisi boş .Maddi hediyeden çok manevi güzellikler benim icin cok daha onemlidir.Oglumda dogum hediyesi almamisdim ama ilk anneler Günümde esim oglumun tshirtunun icine gobegine tek tas yüzük alip koymus oğluma sarildigimda bir sertlik hissettim bir baktim yüzük birde oglumun agzindan yazılmış bir mektup ağla ağla mahvoldum. :)))))

Kıızlaarr
Nee kadarr çook yazmışsınız :) 2 gündür sadece gece bakabiliyorum,bi an gülümsüyorum bi an yüzüm düşüyor yazdıklarınızla :) Ben özlüyorumda burayıı Bugün aşımı oldum Herşey yolunda çok şşükür.

ilk bebekte hareketler bu haftadan hissedilir mi ki ya.. bi hareketlenmeler hissettim bu sabah. ama herkes bağırsak hareketi diyor
bağırsak hareketini de ayırt edebiliriz herhalde... biliyoruz yani nasıl bişey olduğunu

Herkes ne kadar biliyor :) Gerçekten komikler.Ben ilk gebeliğim olmasına rağmen hareketleri erken hissettim şimdi çok net hissediyorum ve öncekilerinde bebeğin hareketi olduğuna şimdi daha eminim.Kendinizi biliyorsunuz başkalarını çok dinlemeyin boşverin :) İçimi benden daha mı iyi bilecekler :)

Kızlar benm bebeğim poposunu dönmüş yan yatıyor göremedik 2 hafta bekleyeceğiz birdaha görmek için :) cinsiyet neden belli olmadı ya

Miniğin keyfinden :) Bende öğrenemedim Cuma günü inşallah belli olacak :) İlk dersimiz sabretmek :)

Birbirinizle çok karşılaştırmayın durumları derim Boşuna sıkıntı olmasın.Eşinizdende müthiş bir cevap gelmiş

Riskten yeni kurtulmuş biri olarak bunu bir an bile düşünmeni istemem açıkçası,içim acıdı.Bence şimdilik kesinlikle düşünme derim Her kafadan ayrı düşünce çıkacak,yorgunluğun riskin cabası.Sonradan üzülmene değmez bile.

Ben çok severim topuklu :)Öyle genelde çok giymiyorum ama bayramlarda topukluylaydım,düğün dernek devam :) Araba olduğu için çok uzun mesafe yürümüyorum tabi o da etkili.

İlaçlar az suylaa içilmemeli..Ciddi problemler oluşabilir,okumanızı tavsiye ederim.Ben gece yatarken içtim direndim.Ama demir ilacı ciddi derecede kabızlık yapıyor içemiyorum,önce değiştirdik illa içemezsen iğne vurulursun dedi doktorum.

Ben hep hamile kalırsam şunu istiyorum derdim ( yükre hafif pahada baya baya ağır bayanların seveceği türden birşey ) ben işten çıktım çalışmıyorum önceliklerimiz değişti o istediğimi eşim bana alırsa çocuğumuza alacak olduğumuz şeylerden kısmamız gerekecekti ben de istemedim :) en büyük hediye ikimiz için de sağlıkla bebişimizi kucağımıza almak .. Tabi herkes imkanları doğrultusunda Yaşar etrafımda bir çok arkadaşıma eşleri doğum hediyesi ya araba aldılar ya da model yenilediler ... Durumu olduğu halde yapmasaydı üzülürdüm ama şuan o istediğim şeyi almak için kendini sıkmasını istemiyorum ... Eli bollaşınca zaten alır :)

Ama ben suyu az tüketen biri değilim ki sadece sabah aç karnına yutabilecek kadar su ile içiyordum ilacı o zaman bir bardağı bitiririm midem bulanırsa da bulanır napalım

kabızlık yapan demir ilacımı bende yediklerimi sorguluyordum sürekli

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff be
sana hedıye ne gerek:)))
masaellah

Ilk cocukta ne zaman hissediliyordu hareket hatirlamiyorum ama bunda 15. Hafta basladi
Bagirsak hareketimi bebekmi anlasilmamasi da bebek hareketinin nasil oldugu ilk gebelikte bilinmediginden sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…