2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
İş konusunda başınıza gelenleri okumuştum. İnşallah bu iş olur, hem de belki diğerinden daha iyi olur.
Haftada 3-4 gün olunca hamileliğin sonuna kadar yorulmadan çalışırsınız rahat rahat...

Inanılmaz sevindim canım Rabbim çok büyük ben daha öncede dua etmiştim senin için şimdi de dualaım seninle kocaman bir gülümse bugün bebeğin için buna ikinizinde ihtiyacı var bol şans :)

çok teşekkür ederim inşallah herşey daha güzel olacak. gerçektende kocaman gülümsüyorum sabahtan beri

Başkalarını düşünerek karar verme derim :) Madem beğenmişsiniz Çınar olsun.Her zaman istediğin,eskiden beri düşündüğün birşey olabilirdi seninde, bir başkasının bebeğinin önce olmuş olması seni böyle düşündürmesin bence :)

Allah'ım bu çok güzel bir haber. inşallah senin mutlu olarak çalışacağın bir iş olur.
hayırlısı ile.

hepinize ve bebişlerinize günaydın kızlar:)

canım böyle bir adetiniz varsa beklemen normal, ben doğum için beklerim açıkcası bizim ailede gelenektir. hamileliğimin ilk öğrendiğimiz günlerinde eşim ufak bir not bırakıp çıkmıştı sabah giderken, o çok hoşuma gitmişti. ne çabuk geçti zaman sağlıkla atlatalım eşlerimiz de yanımızda olsun da gerisini dert etmemek lazım.

Buldugunuz isim neydi çok merak ettım?

sana özel mesaj atıyım, özel sebeplerden dolayı:)

hakkında hayırlısı olsun canım ama aşağıda tekrar okudum yeni bir kapı açılmış. bebeğinin kısmeti, belki daha iyi olacak part time rahat edersin. inşallah gönlüne göre olur.

canım medipole gidiyorum özlem hanım var ama o hamile diye bu sefer yuliya diye dr var ona gittim oda baya ilgili geldi bana :)) hayırlısı bakalım...anladım 2 bebekte daha cabuk farkediliyor demi :)

rüzgar ismine bayılıyorummmm

geçmiş olsun cnm

cnm yalnız değilsin,benimki de umursamaz

kızlar günaydın
bebek hareketlerini hissetmeye başlayan arkadaşlar,nasıl oluyor,yani ben de hissediyor gibiyim ama emin değilim
böyle karnımın içini acıtıyor gibi ama dışarıdan bakıyoruz,görünmüyor,sizde de öyle mi

Haklısın aslında, çok uzun zamandır düşünüyor da olabilirdim. Zaten o çocuğun iki ismi varmış, onlar öteki ismiyle sesleniversinler

Olmazsa biz de bir isim daha koyarız yanına

kızlar merhaba dün dr kontrolumuz vardı 13. haftada erkek olan bebiş bu hafta kız gibi oldu hayırlısı olsun bakalım :) her ikiside bize uyar kuzumuzun :) daha net sonucu bir sonraki kontrolde alırız inşallah kuzumun pozisyonu cinsiyetini göstermiyordu :) boyu 18 cm olmuş

Bence kuzeyden sonra guney cok klişe olur. Ayaz iyi ama, hem isim koyarken bence gelecegi düşünmek gerekir, bir mail adresi alirken, ingilizlerle yazisirken filan ö, ü, ş gibi turkce karakterler isi zorlastirir. Birde ben isim düşünürken küçükken ağır gelmeyecek ama buyudugunde de sonuna hanim bey takilari uyacak, bir de tabi soyadiyla birlikte soylerken fonotik olacak isimler dusunmeye calisiyorum.

Allah'ım bu çok güzel bir haber. inşallah senin mutlu olarak çalışacağın bir iş olur.
hayırlısı ile.

inşallah canım bakalım bir görüşmeye gideyim çok heyecanlıyım bende.

evet ikinciler daha çabuk anlaşılıyor tecrübe nede olsa.rüzgar bizimde favorimiz ancak hala kararsızız

ne güzel ne güzel bir prenses daha .çok seviniyorum ben kız haberlerine.

Selam bacılar:)

Doktorumla konuştum az önce, 3lü testimin sonucu normal çıkmış çok şükür:))
Darısı tüm olumlu haber bekleyen kardeşlerimin başına

Bnce en güzeli Nehir:) Benim de kızım olacak kısmetse, kız isimlerini merakla takipteyim:)
Çok zor birşey beğenmedim ama Arya dedi bir arkadaşım hoşuma gitti.

Vaauv hadi inşallah:)) Bence olacaaakkk:)

Oglumuz olsaydi YAMAN koyucakdik kiz ismimizde hazir ALYA olucak kismetse.Bu arada bende 2 gündür net hissediyordum bebisimi bugün tik yok.Annem daha düzene girmez diyor hareketleri.

Tam olarak aynı nedenden Kerem ve Rüzgar isimlerini sevmeme rağmen koymadım. Şimdi oğlumun adı Demir, ne olursa olsun çok seviyorsun zaten alışnca ama hiç gerek yokmuş o takıntıma keşke daha rahat olsaymışım.

arkadaslar merhaba,,

hatırlarsanız benım ıkılı ıyı,,4 lu test cok kötu cıkmıştı. drlar ultrasonda bakmadan amınosentez önerdı...bız cumartesı testı yenıledık,,baska drada gıttık o da tekrar olçum yapıp 4 lu test yaptı. sonuçlarım sabah cıktı.ıkısıde cok ıyı ve degerleri bırbırıne yakn..bu sabah yenı tup bebek dru ınceledı..ılk testte dr ölçum hatası yapmış yada kan bozulmuş olabılır dedi..bebegı ultrasonda 15 dk ınceledı ensesını olçtu kalbıne karacıgerıne bobreklerıne heryerıne baktı..cok ıyı masallah dedı. sızı boşa uzmuşler ben olsam testı yenılemezdım bıle..bızım ıcın ıkılı test onemlı..3 veya 4 lü yaptırmıyorum dedı. beslenmemı anlattı. tetano asısını hatırlattı.magnezyum ılacı verdı.arkadaslar kaç gundur uyku yoktu bende..bana hemen amınosentez dıyen ultrasonda bakmayan ıkı drumuda bıraktım....amınosentezede 1000-1250 tl istedıler.. ıkı hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var..sonucu kötu cıkanlar ıyı bır labaratuarda sonucu yenıleyın hemen drun dedıgını yapmayın

Oglumuz olsaydi YAMAN koyucakdik kiz ismimizde hazir ALYA olucak kismetse.Bu arada bende 2 gündür net hissediyordum bebisimi bugün tik yok.Annem daha düzene girmez diyor hareketleri.

Dün ben hareketini duyamayınca hastaneye gittim orda sıra almayı beklerken bi çikolata yedim baktım bizim ki kımıldamaya başladı geri döndüm doktora girmeden :)) yalnız değilsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…