2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ahh bu kaynanalar...kimisi ne iyi kimisi ne kötü oluyor... cok ozeniyorum ben iyi kayınvalıdesi olanlara (
benimki bildiğin soguk nevale. bi havalar bi kendini begenmişlikler. umarım cocugum ona cekmez bencil biri olmaz. bana cok zararı var mı deseniz yok. çok da gelip gitmez ama bi geleyim dese ya 20 kişiyi toplar tüm küçük cocuklarıyla birlikte yada yatıya gelir yine yanına küçük bi kaç cocuk alarak. amaç beni gormek değil tabi. ogluna yaranmaya çalışmak. 16 haftalık hamileyim birgün nasılsın diye sormuşlugu yoktur. genel anlamda sorar prosedür icabı cevabı da dinlemez. bazen cok üzülüyorum çok etkileniyorum. agladıgım oluyor... sizin burda yazdıklarınızı okuyunca kendimi yalnız hissetmiyorum en azından. insan boyle seyleri tek kendi yasıyor zannediyor yalnız hissediyor cogu zaman (

günaydınnnnnnnnnnnnnnn amin inş canım sağol hepimize musmutlu günler olsun

geçmiş olsun ayaklarını sıcak tutmaya çalış havalar soğudu iyicene.

sınavında bol şanslar bende 10 gün sonra gireceğim sınava.
bende çok evhamlıyım bebeği iki gündür hissetmiyorum kontrolümde ay sonu bende çok meraktayım

Ne mutlu sana :) Maşallah

Ben sütte içiyorum ama değişiklik yok.Gece yatınca midem şişiyor şişiyor çok rahatsız oluyorum.Doktor illa ki içemezsen iğneye başlarız dediğinde tekrar direnmeye çalıştım ama gerçekten sinirim bozuluyor.Sabah 1 hurma hemen arkasından ılık su iyi geliyordu ama 2-3 gün sonra devam aynı şekilde :) Saatleri değiştirerek deneyecem yine.Her hafta farlı birşey :) Allah başka dert vermesin ne diyeyim :)

dün işyerimle tüm ilişkim kesildi.kıdem ihbar tazminatlarımı aldım ve çıktım bitti gitti işte.zoruma gitti tabi çok uğradığım haksızlığı yüzlerine vurmak istedim sonra vazgeçtim anlayacak adam yokki karşımda.neyse bugün yepyeni bir hayata uyandım sabah erkenden kalktım oğlum zaten erkencidir beraber televizyonda biraz çizgi film izledik bu arada babamızda kalktı o hazırlanırken bizde hazırlandık giyindik süslendik atladık arabamıza doğruca okula.oğlumu okula bıraktım geldim kahvaltımı yaptım yazılanları okudum epey birikmiş.artık evdeyim bundan böyle ...

yok tatlım yanlız değilsin aynısı bendede var. bitek ablam aldı oda bebeğe tulum:) eşimin bide bana sözü vardı heyy gidi

canım sen hissetmeye başladınmı bebeğin hareketlerini :)) bende tık yok

Canım, ferro yu gece içebilir miyz? sabah aç karna değilde gece içsem diyorum veya akşam yemeğinden 2 saat sonra içip uyusam diyorum acaba olur mu?

bende de aynısı oldu. neredeyse 14. haftadan beri arada bir ufak tekmeler hissediyordum ama şuan 18. haftadayım ve 3 -4 gündür bende hissetmiyorum endişelenmiştim. ama cumartesi DR a gittiğimde pıt pıt kalp atışlarını duyunca bir rahatladım.

isim konusunu şimdiden düşünmenin pek faydalı olmayacağına karar vermiş bulunmaktayım:) aylardır kızımız olursa hira yada azra diye tutturuyordum. şimdi eşim hergün yeni bi isim bulup getiriyo:) onlarda hoşuma gidiyo. şimdilik erteledim:) isim seçeneklerimiz:
azra
hira
ırmak
nehir (babası şuan çok istiyo)
ece

şimdilk bukadar liste uzayacağa benziyo bakalım.. sizce hangisi güzel kızlar?

öncelikle günaydın.hamileliğimin başından beri hiç tatlı yemeyen ben dün sakızlı şeker çekti canım bi tane yiyeyim dedim.o da başıma neler açtı.kanal tedavili bi dişim vardı onun dolgusuna yapışık yerinden çıkardı sabah bi koşu diş druna gittik eşimle ama beyfendi önce müdahale edemeyiz bebeğe zarar verir sonra kanal tedavi randevu verecem gelin yapalım dedi.ayın 26 sına.bende kızdım o güne kadar dişime bişey olmazsa o gün bende tedavi için gelmem dedim.çok moralim bozuldu.bu hafta kadın doğuma kontrolüm var.dr uma soracam eğer izin verirse özel bi yerde en geç bu hafta sonu yaptıracam.çünkü ağzımda koca bi çukur var şuan.hiçibişey yiyip içemiyorum

Günaydın güzel hamişler ... Hava çok soğuk yahu bizim buralara kar da yağmıyor anca kuru soğuk yaşıyoruz yani Manisa ne kadar soğuk olabilir ki demeyin bana soğuk geliyor :)

canım sen hissetmeye başladınmı bebeğin hareketlerini :)) bende tık yok
bende son bir haftadır hissediyordum ufak ufak ama bu aralar hiç bişey yok.bide benim ikinci bebeğim.bu arada sen doktor işini ne yaptın buldunmu ?

nehir çok güzel gerçektende.sanki böyle uzun boylu uzun siyah saçlı bir kızı canlandırdı gözümde bir anda.bu arada benim kızım olsaydı iki isim düşünmüştük.
lalin
naz

şimdi erkek isimleri arasında bizde kararsızız.oğlumun ismi Kuzey kardeşine düşündüklerimide yazayım sizde bana fikir verin.
güney
ayaz
rüzgar

az önce ben tamda size yazarken bir arkadaşım aradı.danışmanlık firmasında çalışıyor patronuyla benimle ilgili konuşmuş ve haftada 3-4 gün parttıme beni işe alabileceklerini söylemiş görüşmeye çağıracaklar.inanamıyorum 4 aylık hamileyim ve beni işe alabilirlermiş ne olur dua edin kızlar çok istiyorum olmasını.

aynı ben süper rahatlık ama hafif kayıyor gibi çorap sende de öyle mi çekip duruyorum :))

Günaydınlar...

Sanırım ben de dahil çoğunluğun cinsiyetleri netleşti. İsim derdine düşmüş herkes.
Ben daha önce bebeğimi çok gördüm rüyamda. Ve bu rüyalardan bir tanesinde Çınaaaaar Çınaaar diye sesleniyordum.
Hem de hiç isim düşünmediğimiz halde. Ama bu isim eşimin bir akrabasının çocuğunda var. Daha 1-2 yaşında bir çocuk.
Yakınımızda oturuyorlar, uzakta olsalar belki dert etmezdim.

İşte bu yüzden bu ismi hem istiyorum hem istemiyorum. Başka isimler de düşünüyorum ama eşim hiçbirini beğenmiyor.
Çınar'ı beğenmişti ne hikmetse, aynı isim olsa ne olacak ki diyor.

Siz neler düşünüyorsunuz?

İş konusunda başınıza gelenleri okumuştum. İnşallah bu iş olur, hem de belki diğerinden daha iyi olur.
Haftada 3-4 gün olunca hamileliğin sonuna kadar yorulmadan çalışırsınız rahat rahat...

Ne güzel bir habeeerr çok sevindimm.İnşallah üzüldüğünden daha çok çok sevineceksin.Rabbim neylerse güzel eyler,orada çok sıkılıyordun bekliyordun bak şimdi herşey daha hızlı ilerliyor Meleğin kısmetleriyle geliyor İnşallah istediğin gb ilerler herşey.Rabbim gönlüne göre versin

Son düzenleme:
Günaydın Canlar,

Herkes isim arayışına girmiş. Bir tek isim düşünmeyen ben kaldım sanırım. Aklımda hiç ama hiç bir şey yok. Sıfır durumdayım şuan. Sanırım benim minik kızım İsimsiz kahraman olacak. Ne babamızda ne bende bir isim arayışı yok.

Inanılmaz sevindim canım Rabbim çok büyük ben daha öncede dua etmiştim senin için şimdi de dualaım seninle kocaman bir gülümse bugün bebeğin için buna ikinizinde ihtiyacı var bol şans :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…