Günaydın kızlar,
soğuk ve yağmurlu,kapkaranlık bir havada uyanmak işe gelmek çok zor
hediye ile ilgili yazan herkese teşekkürler.her konuda olabileceği gibi fikir ayrılıkları var normal tabi.
ince erkekleri tebrik eder,beklentisi olmayan annelere de sevgilerimi gönderiyorum.
hediyelirini alanlarada güle güle kullanmak nasip olur inşallah.
sağlıklı bir gün olsun herkese
günaydın hepinize benim içi bugün hiç gün aymadı malesef
hazımsızlıkla beraber ciddi derecede gaz sancısı cekiyorum geceden beri uyumadım her yolu denedim eğer biraz daha geçmezse acilin yolunu tutucam hayırlısı olsun ..
güzel birgün geçirmeniz dileğiyle...
günaydın kızlar,
nasılsınız ? burası soğuk, kardan yağmura çevirdi yağmurdan kara çevirmesini bekliyoruz ( hava durumuna göre ) Hafta sonu sınavlarımız var, 1 saat yol gidecez bebişimle ilk defa :) Bize şans dileyin olur mu :) ?
Bu arada bundan 1 hafta önce bayağı hissetmeye başlamıştım hareketlerini, son 4 gündür hissetmiyorum normal mi ? kontrole daha 13 gün var, zaman geçtikçe yine evhamlanıyorum, bu huyumu da sevmiyorum..
Çok ilginç yahu ben demir ilacı ve vitamine başladığımdan beri hiç kabız olmuyorum
Doktor bana ilaçları verdiği gün; günde 2 bardakta süt içeceksin kesinlikle dedi. Hepsini birden kullanmaya başladığım gün kabızlık sorunum geçti.
İyi haftalar kızlar.
sizler hediyelendiniz mi?eşiniz,kayınvalide kayınpeder,anne baba sizi (ŞAHSINIZI) hediyelediler mi?
çok merak ediyorum.
bana eşim dahil hiç kimse hiç bişey almadı.aç gözlü falan değilim nolur yanlış anlamayın hediye deliside değilim.
ama insan nezaket bekliyor ne biliyim.
eşime 10 kez söyledim beni müjdelemedin diye.o da ne istiyosan alayım diyor.çok kaba bence bu.benim söylememem onun içinden gelmesi lazım.
Eşime dedim ki,Annenlere ilk torun geliyor dedim çok bekliyorlardı bizden bebek haberi.haber verdik tık yok.
sizde yazın nolur yanlız mıyım acaba?
geçmiş olsun ayaklarını sıcak tutmaya çalış havalar soğudu iyicene.
Sınavında bol şanslar bende 10 gün sonra gireceğim sınava.
Bende çok evhamlıyım bebeği iki gündür hissetmiyorum kontrolümde ay sonu bende çok meraktayım
Evet canım Demir kabız yapıyor ben Elevit kullanırken bile kabızdım şimdi ferro kullanıyorum gece içiyorum bir sakıncası olmazmış Dr dedi uyarınca da kuru kayısı incir falan içiyorum kabızdım problemim yok şimdilik ayrıca sahlep de iyi geliyor ama Demirle beraber alma
günaydın kızlar,
nasılsınız ? burası soğuk, kardan yağmura çevirdi yağmurdan kara çevirmesini bekliyoruz ( hava durumuna göre ) Hafta sonu sınavlarımız var, 1 saat yol gidecez bebişimle ilk defa :) Bize şans dileyin olur mu :) ?
Bu arada bundan 1 hafta önce bayağı hissetmeye başlamıştım hareketlerini, son 4 gündür hissetmiyorum normal mi ? kontrole daha 13 gün var, zaman geçtikçe yine evhamlanıyorum, bu huyumu da sevmiyorum..
bende son bir haftadır hissediyordum ufak ufak ama bu aralar hiç bişey yok.bide benim ikinci bebeğim.bu arada sen doktor işini ne yaptın buldunmu ?canım sen hissetmeye başladınmı bebeğin hareketlerini :)) bende tık yok
isim konusunu şimdiden düşünmenin pek faydalı olmayacağına karar vermiş bulunmaktayım:) aylardır kızımız olursa hira yada azra diye tutturuyordum. şimdi eşim hergün yeni bi isim bulup getiriyo:) onlarda hoşuma gidiyo. şimdilik erteledim:) isim seçeneklerimiz:
azra
hira
ırmak
nehir (babası şuan çok istiyo)
ece
şimdilk bukadarliste uzayacağa benziyo bakalım.. sizce hangisi güzel kızlar?
herkese günaydın
kızlar kış geldi malum üşütmememiz lazım dün pentinin hamile kilotlu çorabını aldım 7.90 tl ve çok rahat ettim, bugun de hamile pantolonunun içine giydim gerçekten çok rahat tavsiye ederim
az önce ben tamda size yazarken bir arkadaşım aradı.danışmanlık firmasında çalışıyor patronuyla benimle ilgili konuşmuş ve haftada 3-4 gün parttıme beni işe alabileceklerini söylemiş görüşmeye çağıracaklar.inanamıyorum 4 aylık hamileyim ve beni işe alabilirlermiş ne olur dua edin kızlar çok istiyorum olmasını.
az önce ben tamda size yazarken bir arkadaşım aradı.danışmanlık firmasında çalışıyor patronuyla benimle ilgili konuşmuş ve haftada 3-4 gün parttıme beni işe alabileceklerini söylemiş görüşmeye çağıracaklar.inanamıyorum 4 aylık hamileyim ve beni işe alabilirlermiş ne olur dua edin kızlar çok istiyorum olmasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?