2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

öncelikle çok geçmiş olsun sana da canım,cinsiyeti sonuçta yazmaları yasak ama doktorun öğrenebilir.

cnm çok sevindim

Ben de daha öğrenmedim yalnız değilsin 16 Aralık da gidecez inş. :)

Saglikli olsunlarda onemli olan o.bi kizim var kiza da erkege de kontenjanim var :))

devlette soylenmıyor mu?

Soylenmiyormus yaa..ne kadar mantiksizlik..yasak devlet genelinde olur boyle aldirma niyeti olan cinsiyetine gore niyeti varsa gider ogrenir bi sekilde zaten..

Belki de boylesi hayirlidir canim.
Bazen kotu seyler yasiyiruz o an kotu gibi geliyo ama daha buyuk sorunlar yaratabilecegini sonradan farkediyoruz..
Insallah minigin kismetiyle gelecektir kendini haksizliga ugramis gibi dusunme..

Benim ilkinde hemen melis naz demisgim bi daha da degismedi.bunda bende kararsizim :))

Aman diyim nazdan uzak dur
Insan ismiyle yasar diye bosuna dememisler
Naz koydum nazli kaprisi bol bi kizim oldu

Öyle çok sevindim ki :) Şükürler olsun.
Eşim bazen diyor neden üzülüyorsun okurken :) Şimdi olsaydı yine sorardı sanırım gülümsüyorum diye :)
Rabbim hep sağlıklı,hayırlı,güzel haberler duymanızı nasip etsin.Sıkıntısı olan arkadaşlarda en kısa zamanda atlatır inşallah.

Cok sevindim canim.hastenenin labratuari cok onemli tabi.kanda onemli bekleyince bozuluyo.rahatlamissin iste cok sukur

Oglumuz olsaydi YAMAN koyucakdik kiz ismimizde hazir ALYA olucak kismetse.Bu arada bende 2 gündür net hissediyordum bebisimi bugün tik yok.Annem daha düzene girmez diyor hareketleri.

Hayirli olsun ismiyle yasasin prenses
Hareketleri duzenlidir de hissetmek problem oluyo baslarda
Cikolata ye meyve suyu ic uzan yat tipidik tipidik ziplar :))

benim ailemde eşiminkide başka şehirdeler o yüzden bişe almadılar henüz :) ama saolsun eşim ilk gün çiçek almış gelmişti geçenlerde de çooooook istediğim telefonu almış :)

Cok sevindim canim.hastenenin labratuari cok onemli tabi.kanda onemli bekleyince bozuluyo.rahatlamissin iste cok sukur

benim ailemde eşiminkide başka şehirdeler o yüzden bişe almadılar henüz :) ama saolsun eşim ilk gün çiçek almış gelmişti geçenlerde de çooooook istediğim telefonu almış :)

Benim esimin tarafi hayirli olsun bile demedi :))
Esim zaten yok cocugu yapip kacti amerikada calisiyor..
Cok sukur elim kolum saglam ben her ihtiyacini yaparkm cocuklarimin kimseden bi beklentim yok..
Yapan kendine yapar..bigun kv dem kapima duserse cevabini da alir..
Etme bulma dunyasi malum..

naz nazlı gibi isimlerde ne kadar tanıdığım varsa hepsi çok nazlı o yüzden korkuyorum o isimden:) dediğin olabilir babamızın boyu uzun bayağı ve ikimizinde saçları siyah:) çok hoşuma gtti şimdi:) çok teşekkür ederiz:) bence rüzgar çok güzel kuzey güney olurlarsa sanki birbirlerine çok zıt iki karakter olacakmışlar gibi geldi:)

Cok sukur yarin doktor randuvum var.insallah iyidir bebegim.randevu gunu yaklastikca karamsarlasiyorum biseymi oldu acaba diye endiseleniyorum.dun gece hic uyumadim bu gunde ayni olur muhtamelen.insallah iyiyse cinsiyetinide ogrenicez :))

Hayirli olsun ismiyle yasasin prenses
Hareketleri duzenlidir de hissetmek problem oluyo baslarda
Cikolata ye meyve suyu ic uzan yat tipidik tipidik ziplar :))

Ya bu teori niye bende olmuyor Ben hamilelikten önce sütlü tatlıya yatıya gidecek bi insandım,çikolatasız gün geçmezdi.Şimdi hiiç istemiyor canım öyle bazen yiyorum bi yerde denk gelirsem.Son kontrolde yemiştim daha çok kıpırdar diye,miniğin içi bayılmış olacak ki istifini bile bozmadı Akşam annemdeydik çerez yiyorlardı,3-4 mısır attım ağzıma sonrasında kıpır kıpır oynadı,bir daha attım denedim yine oynadı,eşime dedim ki çok sevdi galiba Tat olarak tuzlu seviyor olabilir mi ? Bende hamileliğimin başından beri tat olarak tuzlu seviyorum.

Bnce en güzeli Nehir:) Benim de kızım olacak kısmetse, kız isimlerini merakla takipteyim:)
Çok zor birşey beğenmedim ama Arya dedi bir arkadaşım hoşuma gitti.

arya da çok güzelmiş. game of thrones dize bi dizi varya ordaki kiçik kızın ismiydi sanırım:) çok hırslı güçlü

ohhhh çok şükür canım çok sevindim maşallah kuzuna:) dualarımız kabul olmuş ozman:)

arkadaşlarrrr yarın dr randvm var sabah 3 lü test sonuçlarımı alcaz allahım inşallah bi sorun yoktur bide cinsiyeti net bişekilde öğrencez çünkü 15. haftada kesin kız demişti geçen hafta erkek dedi :) bakalım yarın ne dicek :) haftasonu sınavlar var çok ders çalışmam lazım çooook :)

kızlar nasılsınız bir kaç gündür pek okuyamıyorum iyisinizdir inşaAllah hediye konusu ilğimi çekti eşim bana normalde özel güne itafen hediye almaz 1gün önce yada 1gün sonra alır genelde ... gevur icadı der ... bende çok severim hediyeleşmeyi herkese almayı çok severim ... bazen eşim e bizzat bak ben şunu istiyorum bak şu gün yaklaşıyo derim oda pek oralı olmaz aman napalım herkesin bir huyu var bizimki de böyle
ansızın elinde çiçekle gelmişliğide vardır hani
seviyorum adamı yaa

Ben hala bebeğimin kıpırtılarını hissedemiyorum malesef ya
ama karnımın üstüne sanki kalbimi koymuşum gibi pıt pıt gözle bariz görülür sekilde atıyo. Bu kalp atışları benim kalbimin mi yoksa bebeğimin kalbi mi ki, bi türlü çözemedim :)

Son düzenleme:
ben demir ilacı ile birlikte portakal yada mandalina alıyordum..Dikkat edicem cok sağolun kızlar

Bu arada bişey sorucam organik tavuk siparişi veren varmı internetten tadı konusunda fikirlerinizi alıcam

ben internetten hiç sipariş vermedim, markete haftanın iki günü geliyor, yaklaşık 2 senedir ondan alıyorum. tadı diğer tavuktan biraz daha yoğun ama çok değil. daha az eti var. üzerinde yazan organik yazısına inanmıyorum ama canım tavuk istediğinde o daha güvenli geliyor. geçen ay migrosta gördüğüm organik ibareli tavuktan aldım ama her zamanki aldığım gibi değildi. normalinden bir farkı yok gibi geldi bana.

doktorum bana rezene çayı içebileceğimi söylemişti. bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…