2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

hiç üzülme tatlım. yalnız değilsin..zamanında bende çok ağladım çok yıprandım onların yüzündn bi düşük yaşadım ama kimin umrunda ben bebeğimi kaybettğmle kaldım.. açık konuşym ben iyi kaynana ne gördüm ne duydum o yüzdn fazla takmamak gerek..

:18: bugün dörtte amniyosentez sonucum çıkıyor, oooff çok dua edin oğluşumu rabbim bana bağışlasın dün akşamdanb eridirde kıpırdamıyor hiçç offf kötüyüm yaaa

hepsi birbirinden güzel cnm biz kızımızın ismini hira koymayı düşünüyoruz..

Çook sevindim gözünüz aydın.

Bir kucakta, bir karında var üstelik galiba? Çok zor olmalı, Allah yardımcınız olsun. Eşinizin ailesi size destek olsa ne kadar iyi olurdu oysa!!!

arya da çok güzelmiş. game of thrones dize bi dizi varya ordaki kiçik kızın ismiydi sanırım:) çok hırslı güçlü
Eşim sıcak bakmadı ama şimdi sizin söylediklerinizden sonra dahada hosuma gitti.
:18: bugün dörtte amniyosentez sonucum çıkıyor, oooff çok dua edin oğluşumu rabbim bana bağışlasın dün akşamdanb eridirde kıpırdamıyor hiçç offf kötüyüm yaaa
Çok az kalmış, dualarımız seninle, lütfen buradan hemen haber ver. Allah'ım iyi haberler duyursun da bayram edin inşallah.

Al bizdende. Okadar :) bi türlü isim mevzunua giremedik :)

Selam bacılar:)

Doktorumla konuştum az önce, 3lü testimin sonucu normal çıkmış çok şükür:))
Darısı tüm olumlu haber bekleyen kardeşlerimin başına

Ohh süper darısıı tüm annelerin başına

e demiştik sana bir şey çıkmayacak diye :)))) çok sevindim. Allah bir daha sıkıntı yaşatmasın.

canım o senin kalp atışın.

içini ferah tut, güzel sonuçlar gelecek inşallah.

canımm çok geçmiş olsun öncelikle.. sonucun böyle güzel olmasına çok sevındım rabbım bebişlerimizi bize bağışlasın sni böyle üzüp korkmana sebep oldklrı içinde çok üzüldüm..ah bu doktorlar hangısıne güvenecğimizi şaşırdık..

inşallah hayırlı haberlerini duyarız canım içini ferah tut.. rabbım seni ve bebişini korusun..

Keçe işleri ile ilgilenen tecrübeli arkadaşlarım,
Ben ilk denemem için ne yapacağıma karar verdim. Oğlum kendi seçti, anne bu olsun dedi. Şimdi bunu yapmamlazım mutlaka.
Resimi aşağı ekledim. Almam gereken tahmini malzemeleri de çıkardm ama havalar çok kötü sırf bunun için uzağa gitmek istemiyorum. Evim bu tür yerlereyakın değil. İnternet sitelerine baktım onların da birinde keçe var, iğnesi yok öbüründe iğne var diğer malzemeler yok. Şöyle şunların hepsini birden alabileceğim bir internet adresi yok mu acaba? Emeğim sensin 'deki başlangıcsetını hıc bulamadım onu kaldırmıslar galiba... Lütfen yardımmm bana... Ben bu malzemeleri nerden nasıl alacagım?

Tahmini gerekli malzemeler:
Kece renkleri:
Beyaz
Mavi acik
Mavi koyu
Siyah
Kirmizi
Toz pembe (ten rengi)
Sari
Mor
Turuncu
Yesil
Kahverengi

Oynar goz 7-8 cift
Kemer ve bant icin ince kurdela siyah puantiyeli
Sac icin siyah ya da koyu kahve en ince yun iplik
Sarkitma icin puantiyeli ince kurdela
Dolgu malzemesi

canım benim de karnım büyümedi, herkesin farklı oluyor demek ki, takma kafana, iç karnımız genişmiş demek ki, ve benim iştahım falanda kilomda maşallah yerinde kilodan göbek yapmış gibi görünüyorum, bebişlerimiz iyi olsunlarda gerisi önemli değil. :13:

Canım 4.5 aylık hamile olup belli olmuyorsa incesindir, alçakgönüllülük yapma)
Yok bebeğim yaa keske ince olsam da çıksa göbeğim :)ince olanların daha çabuk belli oluyor sanırım bendeyi göbek devede kulak sanırım :)
Canım Rezene iç iyi gelir
Evet canım Dr içebilirsin dedi ben öyle yapıyorum
Canım meraklında ben de ilk kez dün gece hissettim :)

geçmiş olsun canım gözün aydın, allah bir daha sıkıntı stres yaşatmasın

Çok çok sevindim bu haberler nasıl mutlu ediyor beni anlatamam.. Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallahh, aminnn..

Senden de çok güzel haberler gelecek eminimm.. Hiç sıkma canını. Senin gibi hareketlerini hissemiyorum şu kadar zamandır diyen bi kaç anne daha vardı bugün ama normalmiş, tatlı bişeyler ye uzan bakalım kayıtsız kalabileck mi senin oğlan :)

gecen hafta bana moral veren dua okuyan umudunu yıtırme dıyen tum arkadaslarıma tesekkur ederım..Allah hepımızın bebegını bıze bagışlasın...burda bırbırımızı tanımasakta hep tek yurek oluyoruz ..2,5 aydır yatmama ragmen burda bana umut verdıgınız derdıme ortak olup benle uzuldugunuz ıcın hepınıze tesekkur ederım..Allah razı olsun

3 lü test olmayıp sadece afp değeri için kan veren yok mu aranız da?
ya da 3 lü testi çıkan arkadaşlarda afp değeri olarak ne yazıyor?

Aynı dediğin gibi doktorum sadece afp değeri için baktırdı. Ntd risk negatif yazıyor. Doktor sorun yok dedı.
17+o da AFP 25,51
BPD 36,4
AFP ekuvulan değer 0,85

kalbini ferah tut arkadaşım inşallah olumlu sonuç alacaksın:)

3 lü test olmayıp sadece afp değeri için kan veren yok mu aranız da?
ya da 3 lü testi çıkan arkadaşlarda afp değeri olarak ne yazıyor?

ben doktorumu aradım o sonuç normal dedi ben de detay sormadım, hastaneye de ay sonu gidicem anca o zaman alırım, sana bi faydam olamayacak maalesef

cnm bu kapı susu muhtesem oglun cok zevklıymış...klasık kapı suslerını sevmıyorum ben de ınsallh bundan yapcam resmı kaydettım:)

Aaa gözün aydınnn bak merak ediyordun nasıl nasıl diye... Çok sevindim gözün aydın o zaman))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…