Yok hayatim yalniz ne degilsin ne ikili ne uclu ne dortlu hicbirini yaptirmadim ilk bebegimden tecrubeliyim.Bebegin sadece down sendromlu olup ol.adigina bak.ak bana göre tercih meselesi aldirmayacagim bir bebegi neden riske atayim amniosentez yaptirarark? Onceden mudehale sansida yok.Ama detayli yaptiricam o cok baska birsey dogum aninda hatta anne karninda bile mudahale etme sansi var.O yuzden bende rahatim.Allahim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. :)2li 3lu 4lu hatta amniyosentez yaptiran olmus bu konuda bitek ben mi rahatim yahu :S
Allah vermis artik risk ciksa ne olacakki aldiracakmisiniz??
Ya saglamsa cocuk sonra ne olacak
Ben de çok çok heyecanlıyım. Oğlum için içim eriyor resmen, oğlan çocuk ta çok anneye düşkün ve tatlı oluyor yani benimki öyle oldu en azından, Asla vurdu kırdı bir çocuk değil, çok kibar:)) 2.5 yaşında ama annecimmmm diye konusur hep....Kiz cocugu muthis oluyor.oglum yok bilemem elbette ama nisan anneleri grubumuzla surekli gorusuyoruz oglu olupta sonradan kiz doguranlardan duydugum kadariyla
Kiz cocuk baska bisey diyorlar :))
Ikincisi ne olacak bilmiyorum saglikli olsun ne olursa kabulum :)
Benim esimin ailesine bi kirginligim yok aslinda onlar hic yokmus gibi davranmaya basladim..4,5 yasinda kizim var gormek soyle dursun bi gun arayip nasilsiniz demediler..
Daha ben onlari ne yapayim..
Cnm benim 98 cikmisti ve kizim olacak nasip olursa ama herkesde dogru olmuyo diye biliyorum
kesinlikle haklisin cnm.
benim dr.um gece 3 bile olsa gelip normal dogumu yaptiriyor...
Marhaba kizlar cumleten iyi aksamlar hamilelik mujdesinden hediyelerden konu acilmis benim esim ne istersin hediye diye sordu adimj vucudunun herhangi bi yerine yazdir dedim hahahaha :) dovme istedim yani neyseki tamam dedi bu hafta yaptircak bakalim. Kasiklarimda 3 gundur deli gibi agri var tahlil yaptirdim idrar tahlilimde iltahap cikti antibiyotik verdi doktor 1 hafta kullancam ilerlerse yatirmam lazim seni dedi daha sıkıntılıaman dikkat edin havalar malum ayaklarinizi sicak tutun arkadaslar kalin giyinim ben mahvoluyorum surekli idararim var saniyorum ve yanma hissi var insallah biran once
Arkadaslar !!!
2 li testini 11. Haftada yaptiranlar free hcg degerini ve kesinleşmiş cinsiyetleri yazabilirmi ?? Ikili teste gore yapilan cinsiyet tahminlerini degerlendirelim hep birlikte. Çünkü 11. Haftada cikan sonuclara gore degerlendirmeler dogru sonuc veriyormus
wooow kimmiş bu doktor nerdeymiş
Arkadaslar !!!
2 li testini 11. Haftada yaptiranlar free hcg degerini ve kesinleşmiş cinsiyetleri yazabilirmi ?? Ikili teste gore yapilan cinsiyet tahminlerini degerlendirelim hep birlikte. Çünkü 11. Haftada cikan sonuclara gore degerlendirmeler dogru sonuc veriyormus
valla çevremde allah korkusu olanlarıda gördüm, hatta cemaatin önde gelenlerinide gördüm hepsi gelini ezmeyi seven tipler. nihat hatipoğlunun gelini falan mısın yoksa anca o adamın karısı ve o aile iyi davranır gibi geliyor. ne mükemmel eş vardır , ne mükemmel kaynana, ne mükemmel görümce. seninde yaşadığın şeyler illaki vardır ama sen onları takmıyorsundur senin için önemsiz geliyordur. belki senin hayatını başkası yaşasa birçok şikayeti olur. senin takmadığını görmezden geldiğini başkası sorun olarak algılayabilir.
kızlar aranızda 4 lü testi yaptıran var mı ben 2 li ve 3 lüyü yaptım 3lünün sonucu cuma cıkacak 4 lü nasıl oluyor
canım vallahi yanlış hatırlamıyosam benimki 25li bişeydi ama kız:) tutmadı yani
Bu kesinlikle doğru olmuyor bende çok sordum etrafıma çok nadir tutan var.Benimde 90 dı ama erkek
ikili testimizi 11+5 iken yaptırdık, hcg değeri 100 çıktı yalnız henüz cinsiyetimiz belli değil
cuma günü doktor kontrolümüz var inşallah bu cuma öğrenices sonuc belli olunca yazarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?