2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
2li 3lu 4lu hatta amniyosentez yaptiran olmus bu konuda bitek ben mi rahatim yahu :S
Allah vermis artik risk ciksa ne olacakki aldiracakmisiniz??
Ya saglamsa cocuk sonra ne olacak
Yok hayatim yalniz ne degilsin ne ikili ne uclu ne dortlu hicbirini yaptirmadim ilk bebegimden tecrubeliyim.Bebegin sadece down sendromlu olup ol.adigina bak.ak bana göre tercih meselesi aldirmayacagim bir bebegi neden riske atayim amniosentez yaptirarark? Onceden mudehale sansida yok.Ama detayli yaptiricam o cok baska birsey dogum aninda hatta anne karninda bile mudahale etme sansi var.O yuzden bende rahatim.Allahim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. :)

Ben de çok çok heyecanlıyım. Oğlum için içim eriyor resmen, oğlan çocuk ta çok anneye düşkün ve tatlı oluyor yani benimki öyle oldu en azından, Asla vurdu kırdı bir çocuk değil, çok kibar:)) 2.5 yaşında ama annecimmmm diye konusur hep....

Günayyydıııınnn

Bugünde güzel haberler duyalım inşallahh.
Burası bembeyazz olmuş çok güzel,akşam eşim gelince bir dışarı çıkayım :) Yalnız çıkarsam kesin kayarım ben çok becerikliyim bu konuda Pasajlarda kaldırımlarda bebek arabaları ve engelliler için olan o yan tümsekçikten bile geçmem normalde eşim güler hep Hiç sakar değilim ama yamuk yerlerle anlaşamıyorum
Aman dikkat hanımlar Allah korusun

Son düzenleme:

süpermiş ne yazdıracak dövmesine merak ettim :)
geçmiş olsun bu arada.

canım vallahi yanlış hatırlamıyosam benimki 25li bişeydi ama kız:) tutmadı yani

Günaydın arkadaşlar herkese sağlık güzellik dolu bir gün dilerim.

İstanbul'da kar var ve çok soğuk.bu sabah uyandığımda işe gelmeyi hiç istemedim
servis evime 10 dak.bir mesafeden alıyor beni.bu sabah eşimi uyandırdımarabayla servise kadar bıraktı korktum kayıp düşmekten
bi de daha erken olduğundan site içinde herhangibir tuzlama yapılmamıştı.hamile çizmelerim karda giymemiştim hiç emin olamadım.

dikkat edin arkadaşlar.allah müsibetlerden korusun hepimizi

wooow kimmiş bu doktor nerdeymiş

ankarada cnm

arkadasimin dr.u. soyleki kiz gece arayip.hastaneye gitti. bir yandan dr.la tel.de konusurken bir yandan da hemsireler muayenesini yapti. belli acikliga ulasinca dr geldi ve dogumu yaptirdi. gece 3 te. onun icin de sectim bu dr.u. cag hastanesi erol bayraktar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karlı bir İstanbul'dan Günaydın arkadaşlar.
bugün işe gelmek istemedim, ama mecbur geldim. akşam bari bizi erken çıkartsalar. buzlanma falan olursa kayıp düşmeyelim.

Bu kesinlikle doğru olmuyor bende çok sordum etrafıma çok nadir tutan var.Benimde 90 dı ama erkek

günaydın canım.bunu samimiyetimle söylüyorum kafama takmamazlık yapacak en ufak bi sorunum bile yok.bin şükür eşim ve ailesi hayatı yaşamasını bilen insanlar.kayınvalidem çok sıkıntılı bi hayat yaşamış.benim dışımda 1 gelin daha var.onlar aynı evde birlikte yaşıyorlar.bir kere of dediğini bile duymadım.inan dün gece yemeğe davetliydik kayınvalideme.etrafımda nasıl pervane olduğunu görseydin şaşardın.o kadar iyilerki bazen utanmıyor değilim.ve hep sorarım neyin mükafatıdır bu acaba diye.yerimden kaldırmazlar,kendim yardım etmek istediğimde bile en basit işlerle oyalarlarki yorulmayayım.o yüzden bana davet ettiğimde elimden gelenin fazlasını yaparım bende.yemeklerimi çok severler.bende yöresel en ağır yemekleri her çağırdığımda mutlaka yaparım ve inan hiç üşenmem.eşimin 1derece yakınları muhteşem insanlar.ilk zamanlar diğer akarabaları amcası hanımı gelini dayı hanımı gelini filan sık sık bana gelirlerdi.o da meraktan.ben kayınvalidemle paylaştım siz gelmiyorsunuz onlar eksik olmuyorlar ve çalışıyorum onlardan dolayı zorlanıyorum dedim.o günden sonra rahatsızlık veren bi tane daha evime uğramadı.çünkü kayınvalidem gerekeni yapmıştı zaten dayı ve amca hanım gelinleri dışında hiçkimse rahatsızlık vermedi bana.öyleki görümcelerimin kaynanalarına bile bayılıyorum.bi sohbet edişimiz var görmen lazımkürtçem çok komiktir,bilerek konuştururlar beni sonra hepbirlikte kahkahayla güleriz.
ne bilim daha anlatmak istediğim çok şey var amma yaz yaz bitmiyorki. bekar bi kız kardeşim var.ona benim evliliğim gibi bi evlililik nasip etmesi için hep dua ederim.yani anlayacağın gerçekten mutlu bi ailem var.ALLAH isteyen herkese mutluluk versin

Günaydın hanımlar,

İşe geldim ama acayip uykum var hala

kızlar aranızda 4 lü testi yaptıran var mı ben 2 li ve 3 lüyü yaptım 3lünün sonucu cuma cıkacak 4 lü nasıl oluyor

Canım belki 4lü testi yaptırmaz doktorun çünkü ben de 2li ve 3lü yaptım, 3lü yaptığımız için 4lüyü yapmıycaz dedi bana, doktorlar genelde ikisinden birini seçiyor. Benimle aynı hastanede başka doktora takibini yaptıran arkadaşımın doktoru da 4lüyü tercih etmiş mesela 3lü yapmadılar.

arkadaşlar, bende acayip bir gaz var, gece çok afedersiniz affınıza sığınıyorum ama sesten uyuyamadım. bide gece ablamda kaldım oda soğuktu diye ikimizde salonda yattık veee gece kaç kez kalktım ya ablamda duyduysa diye (kesin duymuştur)
sizde de var mı bu?

ikili testimizi 11+5 iken yaptırdık, hcg değeri 100 çıktı yalnız henüz cinsiyetimiz belli değil
cuma günü doktor kontrolümüz var inşallah bu cuma öğrenices sonuc belli olunca yazarım :))

canım vallahi yanlış hatırlamıyosam benimki 25li bişeydi ama kız:) tutmadı yani

Bu kesinlikle doğru olmuyor bende çok sordum etrafıma çok nadir tutan var.Benimde 90 dı ama erkek

hehe :)) tamamen çürüdü :))) ben baktım da baya bi sayfalarda 11. haftada yapılan testler güvenilir sonuçlar veriyormuş. sizinkiler de 11 de yapıldı demi kızlar ??

tecrübeli mayıs anneleri benim size bir sorum olacak
bu konu daha önce soruldu mu bilmiyorum sorulduysa affola :))

bizim nasipse ilk bebeğimiz olacak, mobilya beşik mi, oyun parkı beşik mi, yoksa küçük sallanır beşik mi alalım kararsız kaldık

netten modellere bakıyoruz mobilya takımlar çok şık duruyor ama ben ilk 1 yıl bebeğimi yanımda yatırırm diye düşünüyorum her ikisini demi alsak acabaa krarsızım, bir de bebeğe sadece çift kapılı gardrop yeter mi yoksa şifonyerde alayımmı?? yoksa almışken beşiği le beraber oda mı yapalım kafam çok karışık

ben de aranıza katıldım uzun zamandır takip ediyordum sizi 15 haftalık gebeyim ama profil düzenlemesi nasıl yapıyorsunuz yardımcı olur musunuz?

ikili testimizi 11+5 iken yaptırdık, hcg değeri 100 çıktı yalnız henüz cinsiyetimiz belli değil
cuma günü doktor kontrolümüz var inşallah bu cuma öğrenices sonuc belli olunca yazarım :))

benim gibi 11+5 de yaptırmışsın tatlım. 100 ise kıza işaret ediyor... ya benim kafam çok karışık. insanoglu işte ilk başta hamile kalalım diye urasıyoruz sonrasında da urasacak baska seyler meraklar buluyoruz kendimize :)) ama sen mutlaka yaz oldu mu canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…