Çok sevdigim bir arkadasim 6,5 aylik hamile kizlar rutin kontrolüne gitmis.Bebegin karin cevresi 5 hafta buyukmus.Hemen test yapmislar şeker cikmis ve daha da kötüsü bebegin kalbi durdu durucak gibi demiş. Ve dahada fenasi hic bir ozel hastahanenin doktoru seni dogurtamaz bu riski alamaz universiteye sevk etmiş. Allahim yardimcisi olsun cok üzüldüm
Çok sevdigim bir arkadasim 6,5 aylik hamile kizlar rutin kontrolüne gitmis.Bebegin karin cevresi 5 hafta buyukmus.Hemen test yapmislar şeker cikmis ve daha da kötüsü bebegin kalbi durdu durucak gibi demiş. Ve dahada fenasi hic bir ozel hastahanenin doktoru seni dogurtamaz bu riski alamaz universiteye sevk etmiş. Allahim yardimcisi olsun cok üzüldüm
Şeker yüklemesin de sonuç çıkmamış mı acaba ya ?(( Rabbim yardımcısı olsun çok zor
eşimin bana sürprizini yazmaya kalksam sayfa yetmez.ALLAH eşimden razı olsun hep çok iyi bi eş oldu bana.kaynanam mutluluktan ne yapacağını bilmiyordu.gitmiş kocaman iki kişilik yorgan minder yapmıştı o yaşlı haliyle.düğünümüzde dolaplar dolusu yapmasına rağmen elinden gelen neyse hiç esirgemeden yapıp verdi.bebeğimin ilk hediyeside amcasından geldi.mutlu eksiksiz bi hayatım var çok şükür.eşimi ve ailesini komple çok çok seviyorum.biliyorumki onlarda beni aynı şekilde seviyorlar.çok anlayışlılar ve çok nazikler bana karşı.5tne görümcem ama çok şükür iğne başı kadar incinmiş değilim hiçbirinden.aslında mesele iman gücüyle alakalı.ALLAHTAN korkan evladının yada kardeşinin hep mutlu olmasını ister.YARADANA böyle insanlarla karşılaştırdığı için hep şükrediyorum.RABBİM hepinizin evini şenlendirsin.hep mutlu olun inş.
Bir kere başlayınca devamı geliyor. Henüz sürekli hissetmek için çok erken dert etme arkadasım. Hem sanırım uyuyarak gecırıyorlar cokuzunca bır sureyı.Aa canım ben de aslen sakaryalıyım istanbula gelin oldum
Evet yaa dün gece bir pıt oldu ben acaba mı derken bir daha :)) dünden beri çikolata şeker yemekten bir hal oldum ama hissedeceğim tekrar şimdi de neden tekrar olmuyorlar başladı :)ama çok güzel birşeymiş
Merhaba hosgeldin. Bizim heyecanlarla, sabırla bekleyerek geçiyor zamanımız. Burada herseyı paylasır olduk, sen de tekrar hosgeldın:))Merhaba arkadaşlar ben de Mayıs annesi olacagim inşallah. Nasılsıniz neler yapıyorsunuz
Amanın maaşallah... Kız çocugu nasıl oluyor çoook merak edıyorum.... kısmetse benım de kızım olacak, oglusumdan sonra...Bilmiyorumki :)) benimde canim cikolata istemiyor ama yiyince hareketleniyo :)
Aminnn insallahhh
Gonlunu ferah tutt iyi haber alicaz insallah
Evet bi tane var kucakta sayilmaz 4,5 yasinda.biri karnimda :)
Zor olsun sorun degil rabbim saglik versin evlat acisiyla sinamasin..
Gerisi bos tabiri caizse yemisim onlarin destegini :))
Bazı insanlar ne kadar bencil, acımasız olabiliyorlar. Gelini sev ya da sevme kardesım o ufacık bebek senın de torunun. Dusunsenıze hıcbır sorununuz yokken sız ılerde yavrunuzun yavrusuna bakmaz mısınız? Guvenıp bana bırakıyorlar dıye mınnettar bıle olurum. Bızım canlarımız onlar...Size kocaman masallahhhhh....benimkiler ne yazikki boyle degiller kizimnkonusmsdan aglaya aglaya bakiciya vermek zorunda kaldim kayinvalidem genc ve saglikli keyfi bakmadi bende o yaslaninca bi bakici tutarim diye dusunuyorum kimse yadirgamasin bu lafimi,insanin en kiymetlisi yavrusu simdi cok mutluyum bakicim cok iyi oglusumada o bskacsk insallah belki maddi olarak zorlaniyoruz ama cok huzurluyuz,Allah im hepimize huzur saglik ve bol rizik versinn aminnnn
Kacıncı haftasındaydı, acaba bebek sıkıntıya fılan mı gırmıstı? Hemen negatıf dusunmemek lazım. Doğumda doktorla inatlasma olmaz bence. Bir arkadasım hastanede yatarak gecırdı hamılelıgını nerdeyse. Doktor 7 aylıktı herhalde sezeryana alıcam senı dedı. bu bebegı bı sıkıntısı var, ne oldugunu bılmıyorum ama oyle hıssedıyorum beklemıcem demıs. ıyı kı almıs, kızcagız acılır acılmaz amelıyatta rahmi patlamıs resmen, ıkı uc doktor zor dıkıp kurtarmıs. Hastane odası da bıle bu olsaydı senı kurtaramazdım demıs... Bebek erken dogdu, cok sornlar yasadılar ama cok sukur sımdı ıyı... O olaydan berıdır ben dogumda doktorun ısıne karısmaktan korkarım. En ıyısıbastan ıyı secmek ve sonradan buyuk bır hatası olmadıkca kararlarına guvenmek.arkadaşım bugün doğum yaptı güya en iyi doktora gidiyor bir sürü de para döktü. doktor bugün için gel demiş. bakmış açıklık yok için sezeryan yapmış , ne bir açıklama ne bir cevap.doktorumuzu çok iyi seçmeliyiz
Cok cok gecmıs olsun. Daha onceden bellı olmuyor muymus bu durum? Bır anda mı one gecmıs boyle boyle olmus acabaÇok sevdigim bir arkadasim 6,5 aylik hamile kizlar rutin kontrolüne gitmis.Bebegin karin cevresi 5 hafta buyukmus.Hemen test yapmislar şeker cikmis ve daha da kötüsü bebegin kalbi durdu durucak gibi demiş. Ve dahada fenasi hic bir ozel hastahanenin doktoru seni dogurtamaz bu riski alamaz universiteye sevk etmiş. Allahim yardimcisi olsun cok üzüldüm
Arkadaslar bende hayirlisiyla mayis annesi olcam....16haftalik hamilyim...bulantilarim gexti ama arasira kusmalarim ve her sabah sari su ogurmem var...ha bide tukurup duruyorum anlmis diilim.asil derdim ikili testim riskli cikmisti 31yasindayim 1/125 cikti...sukur ulttrasonda ensede burunda bisi yok ama haftaya 4lu yapilacak ve beni telas sardi...aklina gelirse bana bi dua okuyayim bebegim sagliklidir ins
Merhaba Kedim değil ama köpeğim var :)
Hamilelikte kedi yada köpek beslenmesi ile ilgili bir sorun varsa cevaplayabilirim :)
Arkadaslar bende hayirlisiyla mayis annesi olcam....16haftalik hamilyim...bulantilarim gexti ama arasira kusmalarim ve her sabah sari su ogurmem var...ha bide tukurup duruyorum anlmis diilim.asil derdim ikili testim riskli cikmisti 31yasindayim 1/125 cikti...sukur ulttrasonda ensede burunda bisi yok ama haftaya 4lu yapilacak ve beni telas sardi...aklina gelirse bana bi dua okuyayim bebegim sagliklidir ins
Melisaa ben yaptircam haftaya yine kan vercekmisiz.3lunun gelismis haliymis.ben 3lu yaptirmadim.ikilim riskli xiktigi icin 4lu yaptirxam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?