benim gibi 11+5 de yaptırmışsın tatlım. 100 ise kıza işaret ediyor... ya benim kafam çok karışık. insanoglu işte ilk başta hamile kalalım diye urasıyoruz sonrasında da urasacak baska seyler meraklar buluyoruz kendimize :)) ama sen mutlaka yaz oldu mu canım ?
tatlım 11. haftada yapılması gerekiyormuş...tabiki uymayanlar var ama uyanların büyük cogunlukta. seninki de 11. haftada yapıldı demi??
Arkadaslar !!!
2 li testini 11. Haftada yaptiranlar free hcg degerini ve kesinleşmiş cinsiyetleri yazabilirmi ?? Ikili teste gore yapilan cinsiyet tahminlerini degerlendirelim hep birlikte. Çünkü 11. Haftada cikan sonuclara gore degerlendirmeler dogru sonuc veriyormus
güzel anneler günaydın herkeze...
tetanoz aşısı hangi haftada yapılıyo?doktorum bişey demedi
güzel anneler günaydın herkeze...
tetanoz aşısı hangi haftada yapılıyo?doktorum bişey demedi
sağlık ocağı bana 20 ararlık a gün verdi tam 17. haftamı doldurmuş oluyorum o tarihte
beni dün sağlık ocağından aradılar tetenoz ile ilgili. ordaki ebe 20.-24. haftalarda tetenoz aşına bekliyoruz dedi. özel yaptıramazsın. sadece sağlık ocaklarında oluyor dedi. ayın 20 sinde dr kontrolüm var ona da danışacağım tabi
sağlık ocağı bana 20 ararlık a gün verdi tam 17. haftamı doldurmuş oluyorum o tarihte
Maşallah maşallahÇok iyi anlıyorum ben çalışırken aynıları oluyordu.Bu başka bir huzur oluyor insana,değişik bir bağlılık.Rabbim eksiklerini göstermesin.Eşine verdiği tepki için ayrıca ellerinden öpüyorum kayınvalideni İp konusunu hiç unutmayacam sanırım gözlerim dolu dolu güldürdün beni :) Dualarımdasın,Rabbim nice nice daha kalabalık günler,tatlı heyecanlar yaşatsın hep size.
Bende burada kaç keredir yakınıyorum bir tane bile Sakaryalı olmaz mı diye :87:
Aaaa ben Sakaryalı yok hiç diye yakındıkça memleketimden anneler çıkıyor
işte bakalım takipteyim sürekli dün gece seğirme gibi birşey oldu ama emin olmamadım ilk pıt pıtlar haberci oluyor sanırımBir kere başlayınca devamı geliyor. Henüz sürekli hissetmek için çok erken dert etme arkadasım. Hem sanırım uyuyarak gecırıyorlar cokuzunca bır sureyı.
Merhaba hosgeldin. Bizim heyecanlarla, sabırla bekleyerek geçiyor zamanımız. Burada herseyı paylasır olduk, sen de tekrar hosgeldın:))
Amanın maaşallah... Kız çocugu nasıl oluyor çoook merak edıyorum.... kısmetse benım de kızım olacak, oglusumdan sonra...
Durumuna ise üzüldüm ben yine de... Çok kırgınsın belli ki, haklı olarak... Neyse Allah sana güç kuvvet versin, evlatlarını bağışlasın sana.
Bazı insanlar ne kadar bencil, acımasız olabiliyorlar. Gelini sev ya da sevme kardesım o ufacık bebek senın de torunun. Dusunsenıze hıcbır sorununuz yokken sız ılerde yavrunuzun yavrusuna bakmaz mısınız? Guvenıp bana bırakıyorlar dıye mınnettar bıle olurum. Bızım canlarımız onlar...
Kacıncı haftasındaydı, acaba bebek sıkıntıya fılan mı gırmıstı? Hemen negatıf dusunmemek lazım. Doğumda doktorla inatlasma olmaz bence. Bir arkadasım hastanede yatarak gecırdı hamılelıgını nerdeyse. Doktor 7 aylıktı herhalde sezeryana alıcam senı dedı. bu bebegı bı sıkıntısı var, ne oldugunu bılmıyorum ama oyle hıssedıyorum beklemıcem demıs. ıyı kı almıs, kızcagız acılır acılmaz amelıyatta rahmi patlamıs resmen, ıkı uc doktor zor dıkıp kurtarmıs. Hastane odası da bıle bu olsaydı senı kurtaramazdım demıs... Bebek erken dogdu, cok sornlar yasadılar ama cok sukur sımdı ıyı... O olaydan berıdır ben dogumda doktorun ısıne karısmaktan korkarım. En ıyısıbastan ıyı secmek ve sonradan buyuk bır hatası olmadıkca kararlarına guvenmek.
Cok cok gecmıs olsun. Daha onceden bellı olmuyor muymus bu durum? Bır anda mı one gecmıs boyle boyle olmus acaba
Arkadaslar !!!
2 li testini 11. Haftada yaptiranlar free hcg degerini ve kesinleşmiş cinsiyetleri yazabilirmi ?? Ikili teste gore yapilan cinsiyet tahminlerini degerlendirelim hep birlikte. Çünkü 11. Haftada cikan sonuclara gore degerlendirmeler dogru sonuc veriyormus
arada oluyor canım özellikle üşüyünce neyseki eşim utandırmıyorarkadaşlar, bende acayip bir gaz var, gece çok afedersiniz affınıza sığınıyorum ama sesten uyuyamadım. bide gece ablamda kaldım oda soğuktu diye ikimizde salonda yattık veee gece kaç kez kalktım ya ablamda duyduysa diye (kesin duymuştur)
sizde de var mı bu?
tatlım benim evim 2 katlı yatak odam yukarıda ama gün içinde hep aşağıdayım ve 2 boş odam var aşağıda...ilk zamanlar aşağıya oda yapmayı planlıyrdum ama evim çok sıcak oluyor klima taksak bebeğe zararlı, yukarıya görümcemden alacağım park yatağı koyacağım aşağıya da ayaklanana kadar kullanabileceğim tekerlekli cibinlikli park beşik istiyrum şimdilik banyoya mutfağa gezdirebileyim diye evde gün içinde serin yerlere taşırım hem...kışa doğrı zaten o beşikten kalkmaya başlar o zaman oda alırız dedim eşime, o da sıcak bakmaya başladı bu arada park beşiklerin fiyatı da çok uygun kısa süre kullanacağı için çok para vermeyi düşünmüyorumtecrübeli mayıs anneleri benim size bir sorum olacak
bu konu daha önce soruldu mu bilmiyorum sorulduysa affola :))
bizim nasipse ilk bebeğimiz olacak, mobilya beşik mi, oyun parkı beşik mi, yoksa küçük sallanır beşik mi alalım kararsız kaldık
netten modellere bakıyoruz mobilya takımlar çok şık duruyor ama ben ilk 1 yıl bebeğimi yanımda yatırırm diye düşünüyorum her ikisini demi alsak acabaa krarsızım, bir de bebeğe sadece çift kapılı gardrop yeter mi yoksa şifonyerde alayımmı?? yoksa almışken beşiği le beraber oda mı yapalım kafam çok karışık
arkadaşlar, bende acayip bir gaz var, gece çok afedersiniz affınıza sığınıyorum ama sesten uyuyamadım. bide gece ablamda kaldım oda soğuktu diye ikimizde salonda yattık veee gece kaç kez kalktım ya ablamda duyduysa diye (kesin duymuştur)
sizde de var mı bu?
bana tetanoz aşısıyla ilgili bişey söylemediler neden acaba??
ankarada cnm
arkadasimin dr.u. soyleki kiz gece arayip.hastaneye gitti. bir yandan dr.la tel.de konusurken bir yandan da hemsireler muayenesini yapti. belli acikliga ulasinca dr geldi ve dogumu yaptirdi. gece 3 te. onun icin de sectim bu dr.u. cag hastanesi erol bayraktar.
banada söylemediler burda duydum bende.gitmeden doktorumu arar sorarım artık
bana tetanoz aşısıyla ilgili bişey söylemediler neden acaba??
banada söylemediler burda duydum bende.gitmeden doktorumu arar sorarım artık
ben kuzulukluyum kızlar sizler merkezden misiniz?
:78:Gaz bendede var genel olarak,çok rahatsız oluyorsam hareket ediyorum,dediğin gb birşey gelmedi başıma ama bence çıkarabiliyor olman en güzeli gaz sıkışması ciddi birşey.Akşamdan dolayı çok sıkıldıysan ablana benim çok gazım oluyor ne yapabilirim diye danış sesin senin elinde olmadan olduğunu anlar
slm mayıs anneleri bende geldim,68 kilo ile hamile kaldım boyum 1.70 cm.
şu an 18 haftalık ve 5 kilo aldım :18: dikkat etmem lazım ama iştahım çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?