2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar benim burnum kanıyor sizde de oluyor mu??

benim hergün bir iki damla kanıyo bikere çok fazla kanamıştı acayipti 10 dk falan durmamıştı doktor normal dio hem damarlar genişliyo hem kanımız çoğalıyo hemde petekler ortam havasını kurutuyoo

Yazdigin isimlerin hepsi guzel bence ama arkadasimin kizi olucak dun faceye bir yazi koymus cok hosuma gitti.soyle yaziyordu 7 subatta tanemi karsilamaya gidiyoruz.bayildim ismine tanem cok hos bence

arkadaşlar bence o hamilemiyim diye şüphelenen arkadaş 21+0 derken günden bahsetmiş haftadan değil valla açıkcası hamilelikten önce bende sat nedemek atıyorum 20+6 ne demek anlamamıştım

slm arkadaşlar. uzun zamandır giremiyordum misafirlerim vardı. onlar gitti bugün ben de hemen gireyim dedim. nasılsınız siz ve bebişleriniz. kilolar nasıl.

Canim ben de tuzla dayım ve ben de doğum fotoğrafçısı istiyorum eğer birilerini bulursan bana da haber verir misin[/QUOTE]

aa tuzlada birisi nerdesin cnm yaylada oturuyorum ben gişbire başladık cok dr değiştirdim sen nereye gidiyorsun bulursam sanada haber veririm

isimlerin hepsi güzel ama ben tanem le nil i daha çok beğendimm ayy benim eşimde tutturdu yağmur koyalım diye ben pek beğenmedim ama o çok hevesli kırmakta istemiyorum bakcaz artık

Bas sagligi dileyen herkese tesekkurler.uzulmeden olmuyo biri esimin teyze oglu gerci bana uzak ama 30 yasinda ve ardinda 2 cocuk birakti digeride dayim.allahtan en yakin akraba adanada. Gebeyim diyede kinse beni cenazeye beklemiyor.yoksa hic datanamazdim

24-28 hafta arasında yaptıklarını söylediler bana benim 25 haftama denk geliyor senin kaçıncı haftana denk gelecek ayın 29 u

sayınca anladım geç değil ozaman 26ya denk gelioo buarada muhtemel tarihleriz arasında 1 gün varr seninle :)

Doktordan memnun kaldinmi canim.22 sinde bende ordayim.

benim doktorum Haldun Güner canım açıkçası memnun kaldım, güler yüzü olsun her şeyi didik didik sorması olsun daha önce yaptırdığım tüm testlerimi inceledi, önceki doktorumda herşeyi ben sorduğum ve sormadan hiç cevap alamadığım için mi bilmiyorum bu doktor bana lokum gibi geldi

hastanenin ( gazi üniv. hastanesi ) ultrasyon odasını da beğendim, tv var karşınızda rahat rahat izliyorsunuz, sakin bi şekilde.
ilk deneyimimde memnun kaldım tavsiye edebilirim. sende mi ilk defa gideceksin ve hangi doktora.?

Yok tatlim seninle konusmustuk onceden bende gaziye gidiyorum zaten.sen sormustun hatirladinmi

Yok tatlim seninle konusmustuk onceden bende gaziye gidiyorum zaten.sen sormustun hatirladinmi

ayy pardon ya şimdi hatırladım kusura bakma, bugün koşuşturmada kafam bi dünya oldu ya.
sonunda rahatladım ama hastane işini çözdüm diye şükürler olsun :)

Sımdı geldım doktordan mantar varmış şimdide bir saat turnusollu pes koydum takip edildi sıvı akışı gözlenmedi.hemen yazdayım dedim size bu arada telefondan ilk defa yazıyorum inşallah becermişimdir.

becerdin tatlim gecmis olsun bnde fitilden sonra sabah ilk cisimi yaparken geliio yaaa hemde istemsiz for die bi su akio ilk cok korkmustum ama ikinci olunca anladim fitil ve akintim la alakali oldugunu......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…