kızlar benim burnum kanıyor sizde de oluyor mu??
of of of kızlar kafayı yiycem,bir isimde karar kılamadık delircem,eşim hep fikir degişiyor en son cemre dedi,geçen günde cemre olmasın ya diyor,ben sabırsızım yada belirsizligi sevmiyorum diyebilirim,biran önce isim bulmak istiyorum,kendi begendigim isimlerden bir liste yaptım,eşimdende liste yapmasını istiycem,onun listesindeki isimlerden 1 isim ben bırakcam,oda benim isim listemden 1 isim bırakcak,2 isimden birini seçicez yada ikisinide koycaz..şimdi sizlere isim listemi yazıcam,lütfen yardımcı olun,fikir verin bana
cemre
eylül
ezgi
hazal
öykü
tanem
ırmak
nil
nehir
Kızlarr kontrolden geldim şimdi çok şükür herşeyimiz yolunda
haftaya şeker yüklemesi yapılacak
Kızlarr kontrolden geldim şimdi çok şükür herşeyimiz yolunda
haftaya şeker yüklemesi yapılacak
herşeyin yolunda olmasına sevindim canım
benim şeker yüklemem taa ayın 29 da biraz geç gibi geldi bana
isimlerin hepsi güzel ama ben tanem le nil i daha çok beğendimm ayy benim eşimde tutturdu yağmur koyalım diye ben pek beğenmedim ama o çok hevesli kırmakta istemiyorum bakcaz artıkof of of kızlar kafayı yiycem,bir isimde karar kılamadık delircem,eşim hep fikir degişiyor en son cemre dedi,geçen günde cemre olmasın ya diyor,ben sabırsızım yada belirsizligi sevmiyorum diyebilirim,biran önce isim bulmak istiyorum,kendi begendigim isimlerden bir liste yaptım,eşimdende liste yapmasını istiycem,onun listesindeki isimlerden 1 isim ben bırakcam,oda benim isim listemden 1 isim bırakcak,2 isimden birini seçicez yada ikisinide koycaz..şimdi sizlere isim listemi yazıcam,lütfen yardımcı olun,fikir verin bana
cemre
eylül
ezgi
hazal
öykü
tanem
ırmak
nil
nehir
24-28 hafta arasında yaptıklarını söylediler bana benim 25 haftama denk geliyor senin kaçıncı haftana denk gelecek ayın 29 u
Doktordan memnun kaldinmi canim.22 sinde bende ordayim.
benim doktorum Haldun Güner canım açıkçası memnun kaldım, güler yüzü olsun her şeyi didik didik sorması olsun daha önce yaptırdığım tüm testlerimi inceledi, önceki doktorumda herşeyi ben sorduğum ve sormadan hiç cevap alamadığım için mi bilmiyorum bu doktor bana lokum gibi geldi
hastanenin ( gazi üniv. hastanesi ) ultrasyon odasını da beğendim, tv var karşınızda rahat rahat izliyorsunuz, sakin bi şekilde.
ilk deneyimimde memnun kaldım tavsiye edebilirim. sende mi ilk defa gideceksin ve hangi doktora.?
Yok tatlim seninle konusmustuk onceden bende gaziye gidiyorum zaten.sen sormustun hatirladinmi
geçmiş olsun canım ben pazartesi vurundum hala acıyoKızlar Merhaba Nasılsınız bugun 21 haftalık olduk aşımızıda vurulduk kolum acıyo ya:2:
Sımdı geldım doktordan mantar varmış şimdide bir saat turnusollu pes koydum takip edildi sıvı akışı gözlenmedi.hemen yazdayım dedim size bu arada telefondan ilk defa yazıyorum inşallah becermişimdir.
bebek bakım çantası aldınız mı arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?