2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
nehir bende istiyorum kızıma :)

arkadaşlar bence o hamilemiyim diye şüphelenen arkadaş 21+0 derken günden bahsetmiş haftadan değil valla açıkcası hamilelikten önce bende sat nedemek atıyorum 20+6 ne demek anlamamıştım
yok canım o arkadaşın derdi başkaymış. evli değilmiş nişanlısıyla bi durumları olmuş sanırım. oyüzden pek yorum yapamıcam ben artık

Bizim kızımız olsaydı nil olacaktı 2.kız olursa ismi belli nil :) çok seviyorum nil ismini hemde ismime uyumlu sizin asel olucaktı diye hatırlıyorum o çok güzeldi hatta eşimle bile paylaştım kız olursa asel nil koyalım diye

canım hepsi çok güzel bence, isim konusunu soyadıyla birlikte değerlendirmek lazım tabi ama hazal çok güzel bence. eylülü de çok seviyorum ben.

doğum fotoğrafçısı ben de çok istiyorum ama maddi olarak imkan kalmayacak sanırım. bebeğin ihtiyaçlarını ancak halledicez bu gidişle.

kızlar öğlen biraz alışveriş yapayım dedim. C/A kids indirimdeydi, boy boy badiler 6, tulumlar 10 tlye inmiş. bioorganik koton yazıyor. bilgilerinize. mothercarede de indirim var ama erkek bebekler için olan renkler içimi kararttı almadım.

Herkes bebislerine ciciler almis cogu arkadas butun eksikleri tamamlamış. Bizimde bir tek hastene cikisimiz var.baskada biseycigimiz yok.onuda erkek oldugunu ogrenince babamiz fenerli olsun diye fenerli bir takim aldi ilk o kiyafeti giycek allahin izniyle.artik bizimde alis veris zamanimiz geldi. Cok heyecanliyim

Sakın burnuna gözüne bulaştırma hamilelikte çok tehlikeli, uçuk kremi de kullanma sadece bepantene gibi bir nemlendşrşci kullan kabuğu kurumasın. Geçmiş olsun.

Kızlar ya bu güzel bebek saç bantlarını nerden buluyorlar acaba fikriniz var mı ?
Ben yapıyorum onları :)) internette satan bir sürü site var yanlış hatırlamıyorsam unnado da vardı biraz pahalı ama.

Artık bu işi yapan çok fazla kişi var. İsim yapmış kişiler bir hayli fazla istiyorlar. Hatta fotoğraftan öte doğum belgeseli diye bir olay moda ama ben zorlama buldum çok da gerek yok gibi, onca telaşın içinde. Arkadaşın makinesine ve çekimlerine çok güvenmeme izi öneririm. Bir kere olan bir şey, hiç umduğunuz gibi kareler çıkmayabiliyor. Bir kaç arkadaşım o hataya düştü o yüzden imkan elverdiğince profosyonellerle çalışmak en iyisi.

18 haftalık hamile bir arkadaşımla birlikte hamile yogasına başladık dün. Değişik bir aktivite oldu, ama sanırım biraz zorlamışım kendimi. İşten çıkıp zor yetiştiğim için yemek yemeğe fırsatım kalmamıştı o yüzden konsantre olmakta güçlük çektim, hep yemekler döndü durdu gözümün önünde. İrademin ne kadar zayıfladığını anladım.

Domates patates arkadaşım sen hemşire miydin? Bilgi için teşekkür ederim çok sağol. Allahtan dudağımda çıktı bu dönemde tehlikesi yokmuş. Nemlendirici kullanıyorum arkadasim.

merhaba arkadaşlar...
ben bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum.yani göbeğin baya altından....
böyle bir durum yaşayan var mı?

Bende doğum fotoğrafçısı ile çalışmak istiyorum. ama geçen hafta dr. kontrolümüz vardı. dr ile sohbet ederken kendi anne (yeni) - babamın(7 yıl önce) kanser tedavisi geçirdiğini söyledik. dr da madem 1.derece kanser tanısı olduğu için kordon kanını mutlaka aldırın dedi. hatta ben bi daha randevuda size görüşme ayarlayım dedi. ben aslında zaten istiyordum ama eşim sıcak bakmıyordu. dr söyleyince o da şimdi aldıralım diyor ama ege ün. çalıştığı firmanın ücreti araştırdığım zaman 2.750 TL idi. şimdi hem doğum hastane+dr+kordon masrafımız çıktı. eşime dedim foto olayından vazgelim diye sevgili eşim olsun araştırır uygun bi fotocu buluruz dedi.

bu arada sizin de ailede böyle hastalık geçiren varsa dr. görüşün. dr. normalde ilk çocukta hastalarıma söylemiyorum, 2. çocukta tavsiye ediyorum dedi. sizler de bir düşünün derim. tabi masraflarda çok bakalım ne kadar fiyat çekecekler, taksit vs yapıyorlar mı görüşünce gene haber ederim sizleri

Bebeğin belki pozisyon değiştirmis olup el veya ayaklari olabilir annesi

bende dr. söyledim aşağıda hareketlerini hissediyorum acaba çok mu aşağıda duruyor vs diye yok dedi, yeri normal öyle düşme, rahim açıklığı vs sözkonusu değil dedi bana. herhalde bebeğino anki duruşu ile alakalı. ayakta durur pozisyonda

Selam kızlar bende ayarlamak istiyorum fotoğrafçı. Hatta bi arkadaşım profesyonel fotoğrafçı. İlkokuldaki en iyi arkadaşımdı, taşınınca bi daha görüşememiştik. Face saolsun bulduk birbirimizi :) kısmet olursa bebişimin fotoğraflarınıda o çekecek. Fiyat olarak konuşmadımhenüz, sonlara doğru konuşabilirim belki, ozaman sizede haber veririm eğer birini bulmamış olursanız..

Son düzenleme:

Bende merak ediyordum bu konuyu aslında. Ben annemi kanserden kaybettim hep aklımddır o yüzden bu konu.. Saol hatırlattığın için sevgili kolik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…