nehir bende istiyorum kızıma :)of of of kızlar kafayı yiycem,bir isimde karar kılamadık delircem,eşim hep fikir degişiyor en son cemre dedi,geçen günde cemre olmasın ya diyor,ben sabırsızım yada belirsizligi sevmiyorum diyebilirim,biran önce isim bulmak istiyorum,kendi begendigim isimlerden bir liste yaptım,eşimdende liste yapmasını istiycem,onun listesindeki isimlerden 1 isim ben bırakcam,oda benim isim listemden 1 isim bırakcak,2 isimden birini seçicez yada ikisinide koycaz..şimdi sizlere isim listemi yazıcam,lütfen yardımcı olun,fikir verin bana
cemre
eylül
ezgi
hazal
öykü
tanem
ırmak
nil
nehir
yok canım o arkadaşın derdi başkaymış. evli değilmiş nişanlısıyla bi durumları olmuş sanırım. oyüzden pek yorum yapamıcam ben artıkarkadaşlar bence o hamilemiyim diye şüphelenen arkadaş 21+0 derken günden bahsetmiş haftadan değil valla açıkcası hamilelikten önce bende sat nedemek atıyorum 20+6 ne demek anlamamıştım
of of of kızlar kafayı yiycem,bir isimde karar kılamadık delircem,eşim hep fikir degişiyor en son cemre dedi,geçen günde cemre olmasın ya diyor,ben sabırsızım yada belirsizligi sevmiyorum diyebilirim,biran önce isim bulmak istiyorum,kendi begendigim isimlerden bir liste yaptım,eşimdende liste yapmasını istiycem,onun listesindeki isimlerden 1 isim ben bırakcam,oda benim isim listemden 1 isim bırakcak,2 isimden birini seçicez yada ikisinide koycaz..şimdi sizlere isim listemi yazıcam,lütfen yardımcı olun,fikir verin bana
cemre
eylül
ezgi
hazal
öykü
tanem
ırmak
nil
nehir
Ses geçmiş olsun cnm Rabbim hepimize şifa versin
of of of kızlar kafayı yiycem,bir isimde karar kılamadık delircem,eşim hep fikir degişiyor en son cemre dedi,geçen günde cemre olmasın ya diyor,ben sabırsızım yada belirsizligi sevmiyorum diyebilirim,biran önce isim bulmak istiyorum,kendi begendigim isimlerden bir liste yaptım,eşimdende liste yapmasını istiycem,onun listesindeki isimlerden 1 isim ben bırakcam,oda benim isim listemden 1 isim bırakcak,2 isimden birini seçicez yada ikisinide koycaz..şimdi sizlere isim listemi yazıcam,lütfen yardımcı olun,fikir verin bana
cemre
eylül
ezgi
hazal
öykü
tanem
ırmak
nil
nehir
kızlar doğum fotoğrafçısı hakkında ne düşünüyosunuz ilk kızımda pek yoktu şimdi anı kalsın diyorum ama açıkçası doğum masrafları felan bütçeyi acıyoruz içimdede kalmasın diyorum uygun fiyata bulursam düşünüyorum bildiğiniz yada anlaştığınız biri varmı ben İstanbul tuzladayım bulurum inş
yok canım o arkadaşın derdi başkaymış. evli değilmiş nişanlısıyla bi durumları olmuş sanırım. oyüzden pek yorum yapamıcam ben artık
Çok teşekkür ederimgeçmiş olsun cnm idrar yolları enfeksiyonu hiç geçmeyecek sanırım hamilelikte aynı dert bendede var(
cnm ark durumu farklı profiline girip bakarsanız anlarsınız
cok geçmiş olsun
geçmiş olsun cnm mantar zor geçiyor sanırım inş sorunsuz geçer
Sakın burnuna gözüne bulaştırma hamilelikte çok tehlikeli, uçuk kremi de kullanma sadece bepantene gibi bir nemlendşrşci kullan kabuğu kurumasın. Geçmiş olsun.kızlar nur topu gibi bir dudak uçuğum oldu sabah itibari ilehayatımda hiç uçuk çıkmazdı bende ilk kez yaşamış oldum. grip sonrası vucudun yorgunlugu ve halsizliği ile birlikte üzerine bir de gebelik eklenmiş olunca uçuk çıkmış.
Ben yapıyorum onları :)) internette satan bir sürü site var yanlış hatırlamıyorsam unnado da vardı biraz pahalı ama.Kızlar ya bu güzel bebek saç bantlarını nerden buluyorlar acaba fikriniz var mı ?
Artık bu işi yapan çok fazla kişi var. İsim yapmış kişiler bir hayli fazla istiyorlar. Hatta fotoğraftan öte doğum belgeseli diye bir olay moda ama ben zorlama buldum çok da gerek yok gibi, onca telaşın içinde. Arkadaşın makinesine ve çekimlerine çok güvenmeme izi öneririm. Bir kere olan bir şey, hiç umduğunuz gibi kareler çıkmayabiliyor. Bir kaç arkadaşım o hataya düştü o yüzden imkan elverdiğince profosyonellerle çalışmak en iyisi.kızlar doğum fotoğrafçısı hakkında ne düşünüyosunuz ilk kızımda pek yoktu şimdi anı kalsın diyorum ama açıkçası doğum masrafları felan bütçeyi acıyoruz içimdede kalmasın diyorum uygun fiyata bulursam düşünüyorum bildiğiniz yada anlaştığınız biri varmı ben İstanbul tuzladayım bulurum inş
merhaba arkadaşlar...
ben bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum.yani göbeğin baya altından....
böyle bir durum yaşayan var mı?
Bebeğin belki pozisyon değiştirmis olup el veya ayaklari olabilir annesi
Bende doğum fotoğrafçısı ile çalışmak istiyorum. ama geçen hafta dr. kontrolümüz vardı. dr ile sohbet ederken kendi anne (yeni) - babamın(7 yıl önce) kanser tedavisi geçirdiğini söyledik. dr da madem 1.derece kanser tanısı olduğu için kordon kanını mutlaka aldırın dedi. hatta ben bi daha randevuda size görüşme ayarlayım dedi. ben aslında zaten istiyordum ama eşim sıcak bakmıyordu. dr söyleyince o da şimdi aldıralım diyor ama ege ün. çalıştığı firmanın ücreti araştırdığım zaman 2.750 TL idi. şimdi hem doğum hastane+dr+kordon masrafımız çıktı. eşime dedim foto olayından vazgelim diye sevgili eşim olsun araştırır uygun bi fotocu buluruz dedi.
bu arada sizin de ailede böyle hastalık geçiren varsa dr. görüşün. dr. normalde ilk çocukta hastalarıma söylemiyorum, 2. çocukta tavsiye ediyorum dedi. sizler de bir düşünün derim. tabi masraflarda çok bakalım ne kadar fiyat çekecekler, taksit vs yapıyorlar mı görüşünce gene haber ederim sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?