merhaba arkadaşlar...
ben bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum.yani göbeğin baya altından....
böyle bir durum yaşayan var mı?
Bizim kızımız olsaydı nil olacaktı 2.kız olursa ismi belli nil :) çok seviyorum nil ismini hemde ismime uyumlu sizin asel olucaktı diye hatırlıyorum o çok güzeldi hatta eşimle bile paylaştım kız olursa asel nil koyalım diye
Bende merak ediyordum bu konuyu aslında. Ben annemi kanserden kaybettim hep aklımddır o yüzden bu konu.. Saol hatırlattığın için sevgili kolik :))
Canım cok geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşallah diyecektim okudum böyle gelsin geçsin ılık suya sirke karıştır ve yıka çok faydasını görürsün..
:) estetik yaptırırsın canım vardır heralde bende bilmiyorum ama beni çok rahatsız etmiyor kasıklarımı eşimden başka kimse göremeyeceğine göre oda hiç takılmaz böyle şeylere sağolsun hamilelikte hep yanımda o taksa bile ben takmıyorum acıkcası bu bir dönüşüm sonucta olacak şeyler...
canım hepsi çok güzel bence, isim konusunu soyadıyla birlikte değerlendirmek lazım tabi ama hazal çok güzel bence. eylülü de çok seviyorum ben.
Allah rahmet eylesin canım, üzüldüm. çok şükür bizimkiler iyileştiler ama zor bir tedavi süreci var. Allah kimseye yaşatmasın ama günümüz koşullarını düşününce ilerleyen yıllarda daha da artacak bu tarz hastalıklar. sonradan aldırmadığıma pişman olmak istemem bende
kızlar yarın sabah şeker yüklemesi yaptırcam,ama benim canım tatlı istedi dayanamıycam yapcam şimdi,akşam yiycegim tatlı yarınki testte etki yaparmı acaba ya:26:
kızlar yarın sabah şeker yüklemesi yaptırcam,ama benim canım tatlı istedi dayanamıycam yapcam şimdi,akşam yiycegim tatlı yarınki testte etki yaparmı acaba ya:26:
ben aseli istiyorumda eşim istemiyorkiaysel gibi diyor sevemedi asel ismini,cemre olsun dedi,tmm dedim,şimdide cemre olmasın diyor,biran önce isme karar versek rahatlıycam,ben hiç sevmiyorum böyle belirsizligi beklemeyi vs.
Canım geçen bi arkadaş bi gün öncesinden yediklerinize dikkat edin nolur nolmaz demişti sanırım:26: bi güncük daha sabretsen
yapta ye hadi lati lokumum hemen ama gece 10 dan sinra falan yemebisi bence
biz de kararsızlardanız. herkes sorup duruyor.henüz karar vermedik buluruz nasılsa diyince tepki veriyorlar. onlara neyse.
sabredim ya,zaten şimdi hemen yapıpda yiyemem,evi temizliyorum,yapsamda soguması falan lazım 3 saat beklemesi lazım dolapta:) korkuyorum şeker çıkar diye,eski kan tahlillerime bakıp duruyorum,en son yaptırdıgımda açlık kan şekerim 78 çıkmış,daha öncede tokluk şekerim 102 çıkmış,bakalım yarın nolcak,inş şeker çıkmazda annemlerde yapar yerim tatlımı,pazar günü akşam babacım bırakcak beni eve,gitmişken az kalayım ordayarın öglen yazarım sizlere
ewet hayatim en dogrusu bu tabi ki ama bnde canim cektimi yemem lazim yaaa gitcegim aksam kesin abaririm......normal de kac cikmasi lazim bizler icin ac tok
Rica ederim, doktorum. Dudağındaki uçuğun suyunu elinle burun göz ya da genital organına bulaştırma dikkat et, o durumda bir hayli sıkıntılı olabilir, geçmiş olsun.Domates patates arkadaşım sen hemşire miydin? Bilgi için teşekkür ederim çok sağol. Allahtan dudağımda çıktı bu dönemde tehlikesi yokmuş. Nemlendirici kullanıyorum arkadasim.
merhaba arkadaşlar...
ben bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum.yani göbeğin baya altından....
böyle bir durum yaşayan var mı?
Bebeğin normal hareketi dışında alt kısımda aşırı bir baskı hissediyordum, ani kısa süreli bir ağrı 5- 6 defa tekrar ediyordu, Sistit olduğunuzda mesane de hissedilen acı ve çişin varmış hissi gibi, ama göbeğin baya altında, hatta genital bölgede bir basınç vardı çok telaşlandım, çünkü benim karsılmalarım da vardı. Doktorum da çok belli etmese de tedirgin oldu, rahim açıklığı falan normaldi ama magnezyum ve progestan başladım ama zaman zaman hissetmeye devam ettim.iki gün önce hissedilecek hemen doktoruma çıktım, ultrason ile bakarken bizimkini suçüstü yakaladık :)) ayakları aşadaydı ve resmen mesanemi tekmeliyordu. Öyle olunca içim rahatladı. Belki sizin hissettiğiniz de bu olabilir. Ama yine de rahatsızlık veriyorsa doktorunuzla mutlaka görüşün .bende dr. söyledim aşağıda hareketlerini hissediyorum acaba çok mu aşağıda duruyor vs diye yok dedi, yeri normal öyle düşme, rahim açıklığı vs sözkonusu değil dedi bana. herhalde bebeğin anki duruşu ile alakalı. ayakta durur pozisyonda
Allah size bu hastalık yüzünden başka bir üzüntü yaşatmasın inşallah.Bende merak ediyordum bu konuyu aslında. Ben annemi kanserden kaybettim hep aklımddır o yüzden bu konu.. Saol hatırlattığın için sevgili kolik :))
tahlil sonucunda glukozun referans agırlıgı 74 - 106 olması geektigi yazıyor,benim hep normal çıkıyorda,şeker yüklemesinden sonra belli olmazkişeker yüklemesinden sonra en fazla 140 çıkması lazım
Rica ederim, doktorum. Dudağındaki uçuğun suyunu elinle burun göz ya da genital organına bulaştırma dikkat et, o durumda bir hayli sıkıntılı olabilir, geçmiş olsun.
Bebeğin normal hareketi dışında alt kısımda aşırı bir baskı hissediyordum, ani kısa süreli bir ağrı 5- 6 defa tekrar ediyordu, Sistit olduğunuzda mesane de hissedilen acı ve çişin varmış hissi gibi, ama göbeğin baya altında, hatta genital bölgede bir basınç vardı çok telaşlandım, çünkü benim karsılmalarım da vardı. Doktorum da çok belli etmese de tedirgin oldu, rahim açıklığı falan normaldi ama magnezyum ve progestan başladım ama zaman zaman hissetmeye devam ettim.iki gün önce hissedilecek hemen doktoruma çıktım, ultrason ile bakarken bizimkini suçüstü yakaladık :)) ayakları aşadaydı ve resmen mesanemi tekmeliyordu. Öyle olunca içim rahatladı. Belki sizin hissettiğiniz de bu olabilir. Ama yine de rahatsızlık veriyorsa doktorunuzla mutlaka görüşün .
Allah size bu hastalık yüzünden başka bir üzüntü yaşatmasın inşallah.
1000euro civarı istiyorlar, ayrıca her yıl 100-150 Euro saklama bedeli veriyorsun. Bazı doktorlar tavsiye ederken bazıları kullanım alanının o kadar da fazla olmadığını, pratikte anlatıldığı kadar etkin bir mucizeye sebep olmadığını söylüyorlar. Bildiğim kadarıyla her kanser türünün tedavisinde de kullanılamıyor. Ben halen kararsızım.
kızlar doğum fotoğrafçısı hakkında ne düşünüyosunuz ilk kızımda pek yoktu şimdi anı kalsın diyorum ama açıkçası doğum masrafları felan bütçeyi acıyoruz içimdede kalmasın diyorum uygun fiyata bulursam düşünüyorum bildiğiniz yada anlaştığınız biri varmı ben İstanbul tuzladayım bulurum inş
Allah size bu hastalık yüzünden başka bir üzüntü yaşatmasın inşallah.
1000euro civarı istiyorlar, ayrıca her yıl 100-150 Euro saklama bedeli veriyorsun. Bazı doktorlar tavsiye ederken bazıları kullanım alanının o kadar da fazla olmadığını, pratikte anlatıldığı kadar etkin bir mucizeye sebep olmadığını söylüyorlar. Bildiğim kadarıyla her kanser türünün tedavisinde de kullanılamıyor. Ben halen kararsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?