2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
merhaba arkadaşlar...
ben bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum.yani göbeğin baya altından....
böyle bir durum yaşayan var mı?

cok normal tontiskosss bende burda galiba diorum bi kipirdiplo alakasiz yerlerde sasip kalioooommmm eli ayagi dir itiodurrrr bnmki ni takip etmem cok komik olur yuruken bi oturaim mesela disarda fikir fikir we gece yattigimda bi de meyve yedium de

ben aseli istiyorumda eşim istemiyorki aysel gibi diyor sevemedi asel ismini,cemre olsun dedi,tmm dedim,şimdide cemre olmasın diyor,biran önce isme karar versek rahatlıycam,ben hiç sevmiyorum böyle belirsizligi beklemeyi vs.

Bende merak ediyordum bu konuyu aslında. Ben annemi kanserden kaybettim hep aklımddır o yüzden bu konu.. Saol hatırlattığın için sevgili kolik :))

Allah rahmet eylesin canım, üzüldüm. çok şükür bizimkiler iyileştiler ama zor bir tedavi süreci var. Allah kimseye yaşatmasın ama günümüz koşullarını düşününce ilerleyen yıllarda daha da artacak bu tarz hastalıklar. sonradan aldırmadığıma pişman olmak istemem bende

kesinlikleeee katilioummmmm allahtan bnm esimde oyle sagligin ii mi dio gerisini boswr dio kizimda sen de ii ol hepsi geccek dio ......ama iste ben biraz daha ayrintici ve takintiliyim galiba gecicek artik bakalim yaaaaa

canım hepsi çok güzel bence, isim konusunu soyadıyla birlikte değerlendirmek lazım tabi ama hazal çok güzel bence. eylülü de çok seviyorum ben.

eylülün yazılışıda güzel kulagada hoş geliyor ama o ismide beyefendi begenmedi,yok ekim koy istersen diyor dalga geçiyor,isim begendiremiyorum,hazal ismide soyadımıza uyuyor,akşam başının etini yiycem bakalım sonuç ne çıkıcak...

kızlar yarın sabah şeker yüklemesi yaptırcam,ama benim canım tatlı istedi dayanamıycam yapcam şimdi,akşam yiycegim tatlı yarınki testte etki yaparmı acaba ya:26:

Çok saol canım, dostlar saolsun.. Çok şükür sonu güzel olmuş babanın tedavisi..o süreci çok iyi bilirim, çok çok zor gerçekten Allah korusun tüm sevdiklerimizi inşallah.. Bu gittiğimde danışayım bende mutkala.. Ona göre bi yol çizeriz bizde artık.

bu arada size bahsettigimmm mevzular wardi ya annemler iki kapi otemde lakin faydalari yok zeytin zamani biti simdi de ananem wardi 20 gum ona bakti simdi babamin babasi war 20 gunde ona bakio sonra tine ananemi birakcakmis tezemler dusunebiliomisuniz temizlik we alisweris dort gozle annemi bekliodum okadar uzgunum ki annemde aglio napicam bn die hicboso alamadik annemle ewimi duzenleyemedim cok kotuyummm yaaaaaa

kızlar yarın sabah şeker yüklemesi yaptırcam,ama benim canım tatlı istedi dayanamıycam yapcam şimdi,akşam yiycegim tatlı yarınki testte etki yaparmı acaba ya:26:

yapta ye hadi lati lokumum hemen ama gece 10 dan sinra falan yemebisi bence

ben aseli istiyorumda eşim istemiyorki aysel gibi diyor sevemedi asel ismini,cemre olsun dedi,tmm dedim,şimdide cemre olmasın diyor,biran önce isme karar versek rahatlıycam,ben hiç sevmiyorum böyle belirsizligi beklemeyi vs.

biz de kararsızlardanız. herkes sorup duruyor.henüz karar vermedik buluruz nasılsa diyince tepki veriyorlar. onlara neyse.

Canım geçen bi arkadaş bi gün öncesinden yediklerinize dikkat edin nolur nolmaz demişti sanırım:26: bi güncük daha sabretsen

yapta ye hadi lati lokumum hemen ama gece 10 dan sinra falan yemebisi bence

sabredim ya,zaten şimdi hemen yapıpda yiyemem,evi temizliyorum,yapsamda soguması falan lazım 3 saat beklemesi lazım dolapta:) korkuyorum şeker çıkar diye,eski kan tahlillerime bakıp duruyorum,en son yaptırdıgımda açlık kan şekerim 78 çıkmış,daha öncede tokluk şekerim 102 çıkmış,bakalım yarın nolcak,inş şeker çıkmazda annemlerde yapar yerim tatlımı,pazar günü akşam babacım bırakcak beni eve,gitmişken az kalayım ordayarın öglen yazarım sizlere

ewet hayatim en dogrusu bu tabi ki ama bnde canim cektimi yemem lazim yaaa gitcegim aksam kesin abaririm......normal de kac cikmasi lazim bizler icin ac tok

ewet hayatim en dogrusu bu tabi ki ama bnde canim cektimi yemem lazim yaaa gitcegim aksam kesin abaririm......normal de kac cikmasi lazim bizler icin ac tok

tahlil sonucunda glukozun referans agırlıgı 74 - 106 olması geektigi yazıyor,benim hep normal çıkıyorda,şeker yüklemesinden sonra belli olmazki şeker yüklemesinden sonra en fazla 140 çıkması lazım

Domates patates arkadaşım sen hemşire miydin? Bilgi için teşekkür ederim çok sağol. Allahtan dudağımda çıktı bu dönemde tehlikesi yokmuş. Nemlendirici kullanıyorum arkadasim.
Rica ederim, doktorum. Dudağındaki uçuğun suyunu elinle burun göz ya da genital organına bulaştırma dikkat et, o durumda bir hayli sıkıntılı olabilir, geçmiş olsun.

merhaba arkadaşlar...
ben bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum.yani göbeğin baya altından....
böyle bir durum yaşayan var mı?

Bebeğin normal hareketi dışında alt kısımda aşırı bir baskı hissediyordum, ani kısa süreli bir ağrı 5- 6 defa tekrar ediyordu, Sistit olduğunuzda mesane de hissedilen acı ve çişin varmış hissi gibi, ama göbeğin baya altında, hatta genital bölgede bir basınç vardı çok telaşlandım, çünkü benim karsılmalarım da vardı. Doktorum da çok belli etmese de tedirgin oldu, rahim açıklığı falan normaldi ama magnezyum ve progestan başladım ama zaman zaman hissetmeye devam ettim.iki gün önce hissedilecek hemen doktoruma çıktım, ultrason ile bakarken bizimkini suçüstü yakaladık :)) ayakları aşadaydı ve resmen mesanemi tekmeliyordu. Öyle olunca içim rahatladı. Belki sizin hissettiğiniz de bu olabilir. Ama yine de rahatsızlık veriyorsa doktorunuzla mutlaka görüşün .

Bende merak ediyordum bu konuyu aslında. Ben annemi kanserden kaybettim hep aklımddır o yüzden bu konu.. Saol hatırlattığın için sevgili kolik :))
Allah size bu hastalık yüzünden başka bir üzüntü yaşatmasın inşallah.
1000euro civarı istiyorlar, ayrıca her yıl 100-150 Euro saklama bedeli veriyorsun. Bazı doktorlar tavsiye ederken bazıları kullanım alanının o kadar da fazla olmadığını, pratikte anlatıldığı kadar etkin bir mucizeye sebep olmadığını söylüyorlar. Bildiğim kadarıyla her kanser türünün tedavisinde de kullanılamıyor. Ben halen kararsızım.

tahlil sonucunda glukozun referans agırlıgı 74 - 106 olması geektigi yazıyor,benim hep normal çıkıyorda,şeker yüklemesinden sonra belli olmazki şeker yüklemesinden sonra en fazla 140 çıkması lazım

anladim sanirim simdi bnm bu zimbirtiyi icince en fazla 140 cikmasi lazim :))))))

evet bazı dr tavsiye ediyor bazıları da çok tavsiye etmiyor. o yüzden eşim kararsız kalmıştı ama drmuz en çok araştırmanın bu konu üzerinde yapıldığını söyledi bende tıp, teknoloji çok ilerlediği için ileride daha çok yaygınlaşabileceği ve kullanım alanın artacağına inanıyorum. saklama ücreti bir şekilde ödenir de ilk seferde alınan ücret çok fazla. sonuçta zaten bi sürü masrafımız oluyor ve olacak. bakalım hele bi firma ile görüşelim belki bir ödeme kolaylığı vs yapıyorlardır.

Selamlar, bayadir yazamadim... Ama hersey yolunda cok sukur:) 20. haftamda, yani 2 hafta once detayli ultrason vardi ve sonunda ogrenebildik kizimiz olacagini :) Bu da muhtemelen 2. ve son ultrasondu, eger bir sorun gormezlerse yapmiyorlar burada daha once de soylemistim Ama artik hissedebildigim icin onceye gore icim cok daha rahatt! 2 hafta sonra da seker yuklemesi olacak bakalim..

Fotografla ilgili olarak da; benim bir arkadasim organizator, ve esi de profesyonel fotografci. Daha cok dugun, organizasyon fotograflari cekiyorlar... Esi bir yandan da fotograf ogretmenligi yaptigi icin zamanlari uyar mi bilemiyorum ama bir sorarim isterseniz dogum fotografciligini dusunurler mi diye... http://instagram.com/pastelcerceve diye bakabilirsiniz... Normalde fiyatlar ne kadar ki? Cok mu ucuk?

Amin çok teşekkür ederim Allah hiçbirimize yaşatmasın inşallah..
Bilgiler için çok saol, ne bileyim Allah korusun ama ilerde en ufak bi yardımı bile olacaksa herhangi bir hastalıkla ilgili ah vah etmek istemiyorum niye yaptırmadım diye.. Yinede bende danışayım bi doktoruma, eğer sende bi doktor olarak karar verirsen yaptırmaya veya yaptırmamaya paylaş fikrini olur mu? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…