2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar çok okuyamadım ama benim için endişelenen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim bugün iş için hep dışardaydım hastaneden gelince hemen çıktım ara ara telefondan baktım.şimdilik iyiyim akıntımida kesildi doktor mantar ilacı verdi bakalım onu kullanıcam progestana devam ediyorum.bebeğin suyu normal hareketleri gayet iyiydi.yavrum her hafta ultrasona girmek zorunda kalıyor.bir arkadaş çok badireler atlattı çok güçlü bir bebek demiş çok hoşuma gitti.gerçektende bu hamileliğim epey zorladı beni.allah hepimizin yardımcısı olsun.

Pek güzelmiş Güle güle kullansın
geçmiş olsun canım ben pazartesi vurundum hala acıyo
Benimki de üzerine yatınca agriyor
bebek bakım çantası aldınız mı arkadaşlar
Almadım henüz ben sırt çantası kullanmayı düşünüyorum elim kolum boş olsun
Canımm çok teşekkür ederim evde uçuk kremi vardı ama içinde dr danışin diyor ondan suremedim
Dr a sor istersen hiç uçuğum olmadı şükürler olsun çok bılgılı değilim bu konuda ne iyi gelir dikkat et de bulaştırma bari
Bende pilates veya yoga istiyorum ama tuzla küçük bir yer hamile grubu bulmak zor evde yapmaya da useniyorum
kızlar yarın sabah şeker yüklemesi yaptırcam,ama benim canım tatlı istedi dayanamıycam yapcam şimdi,akşam yiycegim tatlı yarınki testte etki yaparmı acaba ya:26:

Canim sabret istersen bu arada yüklemeden önce sonra stres olduğun konuları düşünme sakın arkadaşım beklerken kurmuş kendi kendine şeker çıktı kendi şekerini kendi çıkardı yani

2 gündür şiddetli bir baş agrim var ne yapsam bilemedim hamilelikten önce pek olmazdı yabanciyim bu duyguyu gözlerim kör olacak gibi burnu kanayan gibi iğrenç bir duygu midemi de bulandırabilir Of kızlar of 2 gündür ağrı kesici alıyorum ama geçmiyor

Son düzenleyen: Moderatör:

Domatespatates, bu arada ozel mesaj gonderemiyorum, cok tesekkurler dis problemiyle ilgili cevabin icin... Dishekimine gittim, hergun waterpick ve dis ipi kullanmami soyledi... Bakalim diseti kanamalarim daha azalir umarim.. Ben de yogaya baslamak istiyorum!

Domates patates ve handreke canım drumu aradım sordum. 2 gün sadece sabah ve akşam sürebilirsin dedi. Sıkıntı olmazmış o da bir haftada geçeceğie süreyi azaltır dedi. Bebis için sıkıntı değilmiş uçuk. Teşekkür ederim cevabın için.

kızlar dün tetanoz aşısı oldum gündüz birsey yoktu ama akşam ve bugün kolum kızardı ve hafif şişti ağrı yapıyor var mı yapabileceğim birsey :44:

kızlar şekeri yaptırdım 139 çıktı sonucum.

kızımda 146 çıkmıştı doktor o zaman normal kabul etmişti. hatta 160 a kadar normal kabul ediyorlar.

Sımdı geldım doktordan mantar varmış şimdide bir saat turnusollu pes koydum takip edildi sıvı akışı gözlenmedi.hemen yazdayım dedim size bu arada telefondan ilk defa yazıyorum inşallah becermişimdir.
Bugun hiç girememiştim. Okuyunca yüreğimi hoplattın Ofertacım, çok geçmiş olsun.

Biz de aynı durumdayız(

Mcare bu sene renk olayında resmen saçmalamış. Kahve, gri, askeri yeşil vb çok kötü çokk...

1.derecede yok ama artık bu kötu hastalıgın cok yaygınlastıgı asıkar. Doktor neden 1. ve 2. Cocuk ıcın farklı dusunmus, biliyor musun ya da öğrenebilir misin acaba?

Bende merak ediyordum bu konuyu aslında. Ben annemi kanserden kaybettim hep aklımddır o yüzden bu konu.. Saol hatırlattığın için sevgili kolik :))

Ya ben arastirdim biraz kordon kani olayinida fakat tam anlamadim.kansere iyi geliyormu.28. Haftadan sonra gorusmeye gelin yaziyor.28 haftamda tekrar arastirayim bakalim

slm kızlar bugün doktora gittik 24 hafta bugün bitti bugün 75gr lık şeker yükelemesi yapıldı 3 defa kolumdan kan alındı açlık 87 çıktı . 60 dk 229 çıktı 120 dk 105 çıktı sonucu telefonla öğrendim doktor bana acıklama da yapmadı Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları dokroruna gitmemi ve bu değerleri ona söylememi istedi şimdi benim gebelik şekerim ne durumda sonuçlar hakkında bilgisi olan var mı yüksekse ne yapılacak zannedersem yüksek daha önce yaptıranlar var mı

Başınız sağolsun Allah sabır versin

Bugün sabahtan beri doktorlardaydım yine... Oğlumun burun akıntısı ve öksürüğü nüksetti. Malum bu yeni virüs girdi mi vücuda, bir daha çıkmak bilmiyor. Bu sefer antibiyotik değil ama birkaç ilaçla atlatmaya çalışacağız, bakalım.....

Diğer konu; daha önce oğlumun iç çamaşırında beyaz bir tortu görmüştüm, pipisinin ucundan gelen. Doktora sordum önemli değildir dedi. Bir daha oldu, idrar tahlili yaptırdık; birşey çıkmadı. Bir daha oldu, doktor tahlil yaptık, yapacak birşey yok dedi. Tüm bunlar aylar önce oluyor.... Dün akşam bir kere daha olunca beynimden vurulmuşa döndüm, tüm gece uyuyamadım, aklıma bin türlü şey geldi. Her ne kadar çocuk doktoru yok birşey dese de, aklıma üroloğa gitmeyi koydum. Bu sefer ki idrar tahliline göre, kum döküyor olma ihtimali var. Haftaya ultrason çekilecek, orada anlaşılırmış. Çok canım sıkıldı, bir taraftan daha kötü birşey değildir diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.

Bugün tüm gün dışardaydım, çok yorulmuşum. Bacaklarımla kasıklarım arasındaki bölge sızlıyor resmen(((((

Oferta canım senin Abi'n kadın doğumcuydu sanırım ben birşeyi çok merak ediyorum benim için abine sorabilir misin diyecektim. Bunu doktoruma sorsam kızabilir ve çok merak ediyorum.
Benim şeker yüklememde sonucum 207 çıktı hemde 50gr glikozda. Dr direk diyanet tanıdı koydu ve herşeyi yasak tabi. Karbonhidrat, tatlı, yağlı vs. Ama ben 3 gündür normal besleniyorum karbonhidratta yiyorum tatlıda azcık yiyorum. Açlık şekerim 80 civarı çıkıyor. Bunları yememe rağmen tokluk şekerim 1.5 saat sonra falan 127 falan çıkıyor sadece 1 kere 151 çıktı. Şekerim böyle çıkarken yinede bu besinler bebeğe zarar verir mi acaba?

Canım gecmis olsun ins önemli bisi degildir internetten araştırdın mı hic?

Canım gecmis olsun ins önemli bisi degildir internetten araştırdın mı hic?
İlk olduğunda doktor önemsemeyince, internetten çok araştırmıştım ama hiçbirşey bulamamıştım.
İdrarda enfeksiyon vb yok. Ürat kristalleri diye irşey var o epeyce artmış. Bazen küçük çocuklarda antibiyotik kullanımından olabılırmıs ama biz antibiyotiği bırakalı epeyce oldu. Doktor eğer kum, taş döküyorsa, böbrek ya da mesanede kalıntısı olur muhakkak ultrasonda rastlarız dedi.
Babaanne de taş düşürüyor, daha önce de düşürmüş. Genetik yatkınlık mı var diye düşünmedim değil aslında... Bacak kadar çocukta ne kumu Allahaşkına... Allah'ım sen koru((((

Diyet verebilir canım benim 50gr şık 207 çıktı bana şimdilik diyet verdi.

kızlar beşik işini ne yaptınız. park yatak mı alsam yoksa ahşap bir şey mi karar veremiyorum.

kızlar herkese hayırlı akşamlar... oferta çok geçmiş olsun Rabbim bir daha telaşlandıracak haller vermesin inşaAllah
ses06 sanada geçmiş olsun ..dikkat et kendine
bide bir arkadaş (adını hatırlıyamadım) detaylıya giricekti ..umarım herşet yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…