Pek güzelmiş Güle güle kullansın
Benimki de üzerine yatınca agriyorgeçmiş olsun canım ben pazartesi vurundum hala acıyo
Almadım henüz ben sırt çantası kullanmayı düşünüyorum elim kolum boş olsunbebek bakım çantası aldınız mı arkadaşlar
Dr a sor istersen hiç uçuğum olmadı şükürler olsun çok bılgılı değilim bu konuda ne iyi gelir dikkat et de bulaştırma bariCanımm çok teşekkür ederim evde uçuk kremi vardı ama içinde dr danışin diyor ondan suremedim
Bende pilates veya yoga istiyorum ama tuzla küçük bir yer hamile grubu bulmak zor evde yapmaya da useniyorum18 haftalık hamile bir arkadaşımla birlikte hamile yogasına başladık dün. Değişik bir aktivite oldu, ama sanırım biraz zorlamışım kendimi. İşten çıkıp zor yetiştiğim için yemek yemeğe fırsatım kalmamıştı o yüzden konsantre olmakta güçlük çektim, hep yemekler döndü durdu gözümün önünde. İrademin ne kadar zayıfladığını anladım.
kızlar yarın sabah şeker yüklemesi yaptırcam,ama benim canım tatlı istedi dayanamıycam yapcam şimdi,akşam yiycegim tatlı yarınki testte etki yaparmı acaba ya:26:
bebek bakım çantası aldınız mı arkadaşlar
18 haftalık hamile bir arkadaşımla birlikte hamile yogasına başladık dün. Değişik bir aktivite oldu, ama sanırım biraz zorlamışım kendimi. İşten çıkıp zor yetiştiğim için yemek yemeğe fırsatım kalmamıştı o yüzden konsantre olmakta güçlük çektim, hep yemekler döndü durdu gözümün önünde. İrademin ne kadar zayıfladığını anladım.
Bugun hiç girememiştim. Okuyunca yüreğimi hoplattın Ofertacım, çok geçmiş olsun.Sımdı geldım doktordan mantar varmış şimdide bir saat turnusollu pes koydum takip edildi sıvı akışı gözlenmedi.hemen yazdayım dedim size bu arada telefondan ilk defa yazıyorum inşallah becermişimdir.
of of of kızlar kafayı yiycem,bir isimde karar kılamadık delircem,eşim hep fikir degişiyor en son cemre dedi,geçen günde cemre olmasın ya diyor,ben sabırsızım yada belirsizligi sevmiyorum diyebilirim,biran önce isim bulmak istiyorum,kendi begendigim isimlerden bir liste yaptım,eşimdende liste yapmasını istiycem,onun listesindeki isimlerden 1 isim ben bırakcam,oda benim isim listemden 1 isim bırakcak,2 isimden birini seçicez yada ikisinide koycaz..şimdi sizlere isim listemi yazıcam,lütfen yardımcı olun,fikir verin bana
cemre
eylül
ezgi
hazal
öykü
tanem
ırmak
nil
nehir
Mcare bu sene renk olayında resmen saçmalamış. Kahve, gri, askeri yeşil vb çok kötü çokk...canım hepsi çok güzel bence, isim konusunu soyadıyla birlikte değerlendirmek lazım tabi ama hazal çok güzel bence. eylülü de çok seviyorum ben.
Ben eskiden kızım olursa adı Eylül olacak derdim. Eşim çok hüzünlü bir isim değil mi dedi içim soğudu
doğum fotoğrafçısı ben de çok istiyorum ama maddi olarak imkan kalmayacak sanırım. bebeğin ihtiyaçlarını ancak halledicez bu gidişle.
kızlar öğlen biraz alışveriş yapayım dedim. C/A kids indirimdeydi, boy boy badiler 6, tulumlar 10 tlye inmiş. bioorganik koton yazıyor. bilgilerinize. mothercarede de indirim var ama erkek bebekler için olan renkler içimi kararttı almadım.
Bende doğum fotoğrafçısı ile çalışmak istiyorum. ama geçen hafta dr. kontrolümüz vardı. dr ile sohbet ederken kendi anne (yeni) - babamın(7 yıl önce) kanser tedavisi geçirdiğini söyledik. dr da madem 1.derece kanser tanısı olduğu için kordon kanını mutlaka aldırın dedi. hatta ben bi daha randevuda size görüşme ayarlayım dedi. ben aslında zaten istiyordum ama eşim sıcak bakmıyordu. dr söyleyince o da şimdi aldıralım diyor ama ege ün. çalıştığı firmanın ücreti araştırdığım zaman 2.750 TL idi. şimdi hem doğum hastane+dr+kordon masrafımız çıktı. eşime dedim foto olayından vazgelim diye sevgili eşim olsun araştırır uygun bi fotocu buluruz dedi.
bu arada sizin de ailede böyle hastalık geçiren varsa dr. görüşün. dr. normalde ilk çocukta hastalarıma söylemiyorum, 2. çocukta tavsiye ediyorum dedi. sizler de bir düşünün derim. tabi masraflarda çok bakalım ne kadar fiyat çekecekler, taksit vs yapıyorlar mı görüşünce gene haber ederim sizleri
Bende merak ediyordum bu konuyu aslında. Ben annemi kanserden kaybettim hep aklımddır o yüzden bu konu.. Saol hatırlattığın için sevgili kolik :))
Bas sagligi dileyen herkese tesekkurler.uzulmeden olmuyo biri esimin teyze oglu gerci bana uzak ama 30 yasinda ve ardinda 2 cocuk birakti digeride dayim.allahtan en yakin akraba adanada. Gebeyim diyede kinse beni cenazeye beklemiyor.yoksa hic datanamazdim
kızlar çok okuyamadım ama benim için endişelenen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim bugün iş için hep dışardaydım hastaneden gelince hemen çıktım ara ara telefondan baktım.şimdilik iyiyim akıntımida kesildi doktor mantar ilacı verdi bakalım onu kullanıcam progestana devam ediyorum.bebeğin suyu normal hareketleri gayet iyiydi.yavrum her hafta ultrasona girmek zorunda kalıyor.bir arkadaş çok badireler atlattı çok güçlü bir bebek demiş çok hoşuma gitti.gerçektende bu hamileliğim epey zorladı beni.allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım gecmis olsun ins önemli bisi degildir internetten araştırdın mı hic?Bugün sabahtan beri doktorlardaydım yine... Oğlumun burun akıntısı ve öksürüğü nüksetti. Malum bu yeni virüs girdi mi vücuda, bir daha çıkmak bilmiyor. Bu sefer antibiyotik değil ama birkaç ilaçla atlatmaya çalışacağız, bakalım.....
Diğer konu; daha önce oğlumun iç çamaşırında beyaz bir tortu görmüştüm, pipisinin ucundan gelen. Doktora sordum önemli değildir dedi. Bir daha oldu, idrar tahlili yaptırdık; birşey çıkmadı. Bir daha oldu, doktor tahlil yaptık, yapacak birşey yok dedi. Tüm bunlar aylar önce oluyor.... Dün akşam bir kere daha olunca beynimden vurulmuşa döndüm, tüm gece uyuyamadım, aklıma bin türlü şey geldi. Her ne kadar çocuk doktoru yok birşey dese de, aklıma üroloğa gitmeyi koydum. Bu sefer ki idrar tahliline göre, kum döküyor olma ihtimali var. Haftaya ultrason çekilecek, orada anlaşılırmış. Çok canım sıkıldı, bir taraftan daha kötü birşey değildir diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Bugün tüm gün dışardaydım, çok yorulmuşum. Bacaklarımla kasıklarım arasındaki bölge sızlıyor resmen(((((
İlk olduğunda doktor önemsemeyince, internetten çok araştırmıştım ama hiçbirşey bulamamıştım.Canım gecmis olsun ins önemli bisi degildir internetten araştırdın mı hic?
slm kızlar bugün doktora gittik 24 hafta bugün bitti bugün 75gr lık şeker yükelemesi yapıldı 3 defa kolumdan kan alındı açlık 87 çıktı . 60 dk 229 çıktı 120 dk 105 çıktı sonucu telefonla öğrendim doktor bana acıklama da yapmadı Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları dokroruna gitmemi ve bu değerleri ona söylememi istedi şimdi benim gebelik şekerim ne durumda sonuçlar hakkında bilgisi olan var mı yüksekse ne yapılacakzannedersem yüksek daha önce yaptıranlar var mı
Diyet verebilir canım benim 50gr şık 207 çıktı bana şimdilik diyet verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?