2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar unutmadan yazayımmm
bacım bugün 1. doz aşısını olmuş...3 marttı sanırım 2.doz için tarih vermişler
bebeğin kalp atışını dinlemek istediğini söylemiş
hemşirede burdaki aletler eski olduğundan hatalar olabiliyor demiş (bir çok anne boşu boşuna burdan üzülerek çıkıyo demiş)
tabii öyle olunca bacımda ısrar etmemiş

çok geçmiş olsun canım yaa ...uzun zamandır uğraşıyosun hastalıkla Rabbim güç kuvvet versin ... delikanlıda bir an önce toparlar inşaAllah

çok geçmiş olsun canım yaa ...uzun zamandır uğraşıyosun hastalıkla Rabbim güç kuvvet versin ... delikanlıda bir an önce toparlar inşaAllah
Amin canım, Allah beterinden saklasın. Ufak çocuk olan evdev en azından grip gibi hastalıklar hiçç eksik olmuyor.

geçmiş olsun canım kıyamam ben delikanlıya ağrı filan yapmazmı kum dökse.öyle bir şikayeti varmı ki?

canım tabi ilk fırsatta sorarım.ancak ben kendimdende örnek verebilirim oğlumda gebelik şekerim çıkmıştı ve oldukçada yüksekti diyetime dikkat ettiğim günler hep normal çıkardı azıcık kaçırsam fazla yesem yada yasaklı yemeklerden yesem yükselirdi.bebeği çok iyi takip etmek gerekiyor demişti doktorum gebelik şekerinde sırf bu yüzden fetal dopler almıştık azıcık hareket etmese bebek karnıma dayayıp kap atışlarını dinliyorduk.neticede ben 18 kilo ile hamileliğimi bitirdim.bebeğimde 3050 gr doğdu.aslında doktorları dinleyip dikkat etmek önemli bence.şimdi büyük ihtimalle yine çıkacak bakalım bir iki haftaya bende yaptırırım şeker yüklemesini.

teşekkür ederim çok şükür şimdilik iyiyiz.

kızlar dün tetanoz aşısı oldum gündüz birsey yoktu ama akşam ve bugün kolum kızardı ve hafif şişti ağrı yapıyor var mı yapabileceğim birsey :44:
Buzla kompres yapabilirsin agrin artarsa parol alabilirsin hemsirem bana bunları önerdi
kızlar şekeri yaptırdım 139 çıktı sonucum.

kızımda 146 çıkmıştı doktor o zaman normal kabul etmişti. hatta 160 a kadar normal kabul ediyorlar.
Gözün Aydın canim

Geçmiş olsun kuzum bitmedi sıkıntın senin de umarım hemen iyileşir yavrun

Çanlar ben resmen aseriyorum 3 yaşımdan beri yani kendimi bildim bileli kırmızı et yemem ben bugun derste aklıma düştü eve zor geldim yarım kiloya yakın et yedim söylemesi ayıp umarım alerjik reaksiyon göstermez vücudum

kızlar herkese merhaba, çok sık giremiyorum tek tek yazamıyorum ama hastalıklarla boğuşanlara çooookk geçmiş olsun.
ben bugün ayrıntılı ultrasona girdim herşey normal şükürler olsun sadece böbreklrin çapı için patolojik bir durum yok sınır içinde ama doktorunuz değerlendirsin rapora yazıyım dedi. böyle işte :44: umarım bir sorun çıkmaz.
bu arada karnım acayip büyüdü son ayda, 9 ay sonunda acayip bir görünümüm olcak sanırım

canım vücudun ihtiyaç duydu demekki proteine.ohh minnoşuna yarasın annesi.
Sağol canım çıldırdı zaten dört dönüyor suan😊sanırım depolarım iyice bosaldi sinyal veriyor vücudum ne nitelikli yiyebilir ne de ilaçları kullanıyorum midemi bulandiriyorlar😔

Maaşallah canım vücudunun ihtiyacı vardı demek ki...

Ben de çok sıkıldım hastalıklardan beteri olmasın ama ...

Çok yüksektir ağrı eşiği bebeğimin kıyamam ben ona
İnş öyle birşey değildir belli olu haftaya.

Kızlar şimdi burda yiyecek ismi zikretmek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama kiraz diye ölcem 2 3 aydir bulamıyoruz da goreniniz duyarsınız bileniniz varsa adres verebilir misiniz hatta uzakta bulan olursa benimle iletisime geçebilir mi

eger ankaradaysan gop da (gazi osman pasa) bir hamile manavi varmis. cok pahali diyrlar ama her meyve oluyrmus. istersen netten bir bak.

nete "gop hamile manavi" yaz adresler geliyr. netten siparis verebiliyrmussun. baktim ben.

cnm aşeriyorum net diye bir site var heryere kargoda oluyomuş bak istersen link yasak ama Google yazsan çıkar sanırım

cok gecmis olsun cnm. bir an once atlatir insallah kuzucugun.

eger ankaradaysan gop da (gazi osman pasa) bir hamile manavi varmis. cok pahali diyrlar ama her meyve oluyrmus. istersen netten bir bak.

nete "gop hamile manavi" yaz adresler geliyr. netten siparis verebiliyrmussun. baktim ben.

cnm aşeriyorum net diye bir site var heryere kargoda oluyomuş bak istersen link yasak ama Google yazsan çıkar sanırım

Kızlar sağolun hemen araştırma yapacağım

Bende 6 aydır erik diye kuduruyorum aşeriyotum. Nette vardı ama çok az ve pahalı şimdi yerim kesmez daha çok canım ister diye korktum almadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…