Bende 6 aydır erik diye kuduruyorum aşeriyotum. Nette vardı ama çok az ve pahalı şimdi yerim kesmez daha çok canım ister diye korktum almadım :)
Bende 6 aydır erik diye kuduruyorum aşeriyotum. Nette vardı ama çok az ve pahalı şimdi yerim kesmez daha çok canım ister diye korktum almadım :)
geçmiş olsun canım bnde pazartesi oldum. çok şükür bugun iyiyim. pamuga kolonya döküp ovdum sonrada tülbentle sardım ben. iyi geldi dene istersen. sakın üşütme kolunu.kızlar dün tetanoz aşısı oldum gündüz birsey yoktu ama akşam ve bugün kolum kızardı ve hafif şişti ağrı yapıyorvar mı yapabileceğim birsey :44:
canım benim çok geçmiş olsun. allah sabır versn sana ne deyim. tatlım oğluşunun yaşı kaçtı senin. belki sprmleri falan gelişiyo o geldi aklıma:) yada çişini tutuyosa ondanda olabilir. merak etme korkcak bişey değildir idrarı temiz çıktıysa.Bugün sabahtan beri doktorlardaydım yine... Oğlumun burun akıntısı ve öksürüğü nüksetti. Malum bu yeni virüs girdi mi vücuda, bir daha çıkmak bilmiyor. Bu sefer antibiyotik değil ama birkaç ilaçla atlatmaya çalışacağız, bakalım.....
Diğer konu; daha önce oğlumun iç çamaşırında beyaz bir tortu görmüştüm, pipisinin ucundan gelen. Doktora sordum önemli değildir dedi. Bir daha oldu, idrar tahlili yaptırdık; birşey çıkmadı. Bir daha oldu, doktor tahlil yaptık, yapacak birşey yok dedi. Tüm bunlar aylar önce oluyor.... Dün akşam bir kere daha olunca beynimden vurulmuşa döndüm, tüm gece uyuyamadım, aklıma bin türlü şey geldi. Her ne kadar çocuk doktoru yok birşey dese de, aklıma üroloğa gitmeyi koydum. Bu sefer ki idrar tahliline göre, kum döküyor olma ihtimali var. Haftaya ultrason çekilecek, orada anlaşılırmış. Çok canım sıkıldı, bir taraftan daha kötü birşey değildir diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Bugün tüm gün dışardaydım, çok yorulmuşum. Bacaklarımla kasıklarım arasındaki bölge sızlıyor resmen(((((
canım benim çok geçmiş olsun. allah sabır versn sana ne deyim. tatlım oğluşunun yaşı kaçtı senin. belki sprmleri falan gelişiyo o geldi aklıma:) yada çişini tutuyosa ondanda olabilir. merak etme korkcak bişey değildir idrarı temiz çıktıysa.
bu bacaklarımla kasıklarım arasındaki bölge sızlıyor demişsinya o yoruluncamı oluyo. bende dün biraz yürüdüm akşam eve geldiğimde bacağımı kaldırıp botumu çıkaramadım o kısım okadar acıyoduhalada ağrıyo
arkadaslar simdii benim ayrıltılı günüm geldii...yasadigim sehirde çok iyii bi radyolaog var ve sükürki bu doktor benim müdürümün kayni.saolsun adasm tel ettii.beni dün için incelecegini söyledii.gittim....baktıı bebeşime amaa sizin dediginiz gibi 45 dk faln diil 10 dk.kalbini herşeyini gördüm hiç bi sıkıntı yok dedi.ama size yazılan rapor falanda vermedii....sizce olmadi dimii bu ayrıltılı ultrason cünküü para falanda vermedim.....yoksa herşeyine bakmışmidirkii ay bi akıl verin kurban olum
Kızlar sağolun hemen araştırma yapacağım
nete "gop hamile manavi" yaz adresler geliyr. netten siparis verebiliyrmussun. baktim ben.
kıyamam ben onaaaa küçücük daha.. evet dediğim olay için çok erkenmiş:) bi dr a daha götür istersen için rahatlar hem. inşallahkum dökmüyodur. dha çok küçük ne kumu yaaa şaşkınım şuan. Rabbim en acilinden şifa versin kuzuna.Kesinlikle yorulunca oluyor canım. Dün sabah on bucuktan aksama kadar ayaktayım mesela, ortadan ikiye ayrılıyorum sandım:))
O dediğin mevzuyu ben sormadan ürolog açıkladı, henüz çok erkenmiş sperm gelişimi için. Şuan tek alternatifimiz var; kum döküyor olması... Ağrı eşiği çok yüksektir belli etmeden döküyor olabilir bebeğim benim. Daha üç ay sonra üç yaşında olacak teyzesi.
Gece ateşlendi yine, başındaydım sabaha dek. Ih ıh diye inleyen inleye uyudu artık neresi ağrıyorsa(
sabah kalktım benim boğazım da berbat, tabii bana da geçmiş hemen... Yani tekrar söylüyorum çocuklu hamilelik zor. Yaşı küçük olanlar ikinciyi yaparken biraz ara versinler bence, daha iyi olur
Günaydın canım, kafanı karıştırmak istemem ama sanki 10 dk kısa gibi geldi. Tam ayrıntılı olmasa da acaba hayati organları mı (beyin-kalp) inceledi sadece? Kendisine sorsan uygun bir dille bozulur mu acaba?
arkadaslar simdii benim ayrıltılı günüm geldii...yasadigim sehirde çok iyii bi radyolaog var ve sükürki bu doktor benim müdürümün kayni.saolsun adasm tel ettii.beni dün için incelecegini söyledii.gittim....baktıı bebeşime amaa sizin dediginiz gibi 45 dk faln diil 10 dk.kalbini herşeyini gördüm hiç bi sıkıntı yok dedi.ama size yazılan rapor falanda vermedii....sizce olmadi dimii bu ayrıltılı ultrason cünküü para falanda vermedim.....yoksa herşeyine bakmışmidirkii ay bi akıl verin kurban olum
ben de hastanenij radyaloguna gittim detayliya 19+3 de. ekstra ucret odemedim. 10-15 dk filan surdu. sonra elime kagit verdi. bacak kemigi, karin ve bas cevresi, amniyo sivisinin miktari, kalbi, plesentanin yapisina ve yerlesim yerine, vs bakmis yaziyr. sonucunda da fetus da major anamoli yoktur yaziyr...
HAH BANA yakınn bi cevapp aynii bennimm gibi iştee....kagıtt vermedii ama birsürüü resim verdii..başş cevresii karın cevresi ayak omuilikk falan.......sonrada sözlee bi sıkıntı yok herşey iyi ddii...........amaa herkeste parmaklarini saymişş...kallbinde parlaklık falan görünmüşş....sanırım sanada renklii olraka bebeginnnn resmin falan vermedii dimi
birak renklisini siyah beyaz bile foto vermedi
sonucu dr.uma gosterdim. o da hersey normal.dedi.
benim icime sindi guzelim.
benden once iki dogum yapan yakin bir arkadasim da renkli olana girmisti. onun da 10 dk surmustu. o nedenle de rahatim.
icini ferah tut derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?