2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bende 6 aydır erik diye kuduruyorum aşeriyotum. Nette vardı ama çok az ve pahalı şimdi yerim kesmez daha çok canım ister diye korktum almadım :)

Bence aşerdiklerinizi az bile olsa alın yiyin. Nefsiniz körlensin, muhakkak kuzuların bir bildiği vardır, annişlerini boşuna aşertmezler

Bende 6 aydır erik diye kuduruyorum aşeriyotum. Nette vardı ama çok az ve pahalı şimdi yerim kesmez daha çok canım ister diye korktum almadım :)

Bende erik diye kudurdum gece rüyamda dahi gördüm bir uyandımkiiii ağzımda su akıyor :) inş Nisan'da erik çıkarda bizde doğmadan yeriz...

.........................................

Son düzenleme:
kızlar dün tetanoz aşısı oldum gündüz birsey yoktu ama akşam ve bugün kolum kızardı ve hafif şişti ağrı yapıyor var mı yapabileceğim birsey :44:
geçmiş olsun canım bnde pazartesi oldum. çok şükür bugun iyiyim. pamuga kolonya döküp ovdum sonrada tülbentle sardım ben. iyi geldi dene istersen. sakın üşütme kolunu.

canım benim çok geçmiş olsun. allah sabır versn sana ne deyim. tatlım oğluşunun yaşı kaçtı senin. belki sprmleri falan gelişiyo o geldi aklıma:) yada çişini tutuyosa ondanda olabilir. merak etme korkcak bişey değildir idrarı temiz çıktıysa.
bu bacaklarımla kasıklarım arasındaki bölge sızlıyor demişsinya o yoruluncamı oluyo. bende dün biraz yürüdüm akşam eve geldiğimde bacağımı kaldırıp botumu çıkaramadım o kısım okadar acıyodu halada ağrıyo

arkadaslar simdii benim ayrıltılı günüm geldii...yasadigim sehirde çok iyii bi radyolaog var ve sükürki bu doktor benim müdürümün kayni.saolsun adasm tel ettii.beni dün için incelecegini söyledii.gittim....baktıı bebeşime amaa sizin dediginiz gibi 45 dk faln diil 10 dk.kalbini herşeyini gördüm hiç bi sıkıntı yok dedi.ama size yazılan rapor falanda vermedii....sizce olmadi dimii bu ayrıltılı ultrason cünküü para falanda vermedim.....yoksa herşeyine bakmışmidirkii ay bi akıl verin kurban olum

Kesinlikle yorulunca oluyor canım. Dün sabah on bucuktan aksama kadar ayaktayım mesela, ortadan ikiye ayrılıyorum sandım:))

O dediğin mevzuyu ben sormadan ürolog açıkladı, henüz çok erkenmiş sperm gelişimi için. Şuan tek alternatifimiz var; kum döküyor olması... Ağrı eşiği çok yüksektir belli etmeden döküyor olabilir bebeğim benim. Daha üç ay sonra üç yaşında olacak teyzesi.
Gece ateşlendi yine, başındaydım sabaha dek. Ih ıh diye inleyen inleye uyudu artık neresi ağrıyorsa(
sabah kalktım benim boğazım da berbat, tabii bana da geçmiş hemen... Yani tekrar söylüyorum çocuklu hamilelik zor. Yaşı küçük olanlar ikinciyi yaparken biraz ara versinler bence, daha iyi olur

Günaydın canım, kafanı karıştırmak istemem ama sanki 10 dk kısa gibi geldi. Tam ayrıntılı olmasa da acaba hayati organları mı (beyin-kalp) inceledi sadece? Kendisine sorsan uygun bir dille bozulur mu acaba?

Kızlar sağolun hemen araştırma yapacağım

nete "gop hamile manavi" yaz adresler geliyr. netten siparis verebiliyrmussun. baktim ben.

Arkadaşlar o siteyi araştırırken bir blog yazarının yazısını okumuştum. Erikler dondurulmuş geldiği için erik tadı olmuyormuş. nesrinmutlu.blogspottan bakabilirsiniz...

Hayal kırıklığına uğramayın o kadar para verdikten sonra

kıyamam ben onaaaa küçücük daha.. evet dediğim olay için çok erkenmiş:) bi dr a daha götür istersen için rahatlar hem. inşallahkum dökmüyodur. dha çok küçük ne kumu yaaa şaşkınım şuan. Rabbim en acilinden şifa versin kuzuna.

Günaydın canım, kafanı karıştırmak istemem ama sanki 10 dk kısa gibi geldi. Tam ayrıntılı olmasa da acaba hayati organları mı (beyin-kalp) inceledi sadece? Kendisine sorsan uygun bir dille bozulur mu acaba?

canim arkadasim vallahii banada kısa geldii.amaa tam muayene sırasında dedimkii her organini görüyomusuuz kalbini falan eveet dedii.......bürsürüüü resimde cektiii..kafasini ayagini elinii yuvarlakk bişiler falan vardi.sonra ben dedimii cd cekermisinizz 1 ay sonra gel renklii dopplere alalyım senii dedii....ay utanırım simdi arayıp sormayaki.haa bide dedimkii herkesin bebeginiz yüzüni falan cekmişler.onlar dediii tevaruat bebegin yüzünü gösteriri biz içine bakıyoruz dedi.offfffffffff seninde aklını karıstırdımm

ben de hastanenij radyaloguna gittim detayliya 19+3 de. ekstra ucret odemedim. 10-15 dk filan surdu. sonra elime kagit verdi. bacak kemigi, karin ve bas cevresi, amniyo sivisinin miktari, kalbi, plesentanin yapisina ve yerlesim yerine, vs bakmis yaziyr. sonucunda da fetus da major anamoli yoktur yaziyr...

arkadaşlar dün ayrıntılı ultrasona girdim herşeyi çok iyi maşallah organlarıda güzel boy 21 cm kilo 408 gr dedi. tam kapıdan çıkarken tekrar çağırdı bebeğinizin kalbinde beyaz nokta var doktorunuza söyleyin ona göre kontrollerinize devam edin dedi kızlar bu beyaz nokta nedir ben pek kafaya takmak istemiyorum bir sorunun üstüne düşersen daha üzerine üzerine gelirmiş. benim tarama testlerimde güzel çıkmıştı kalp atışı da normal bebeğimin neden böyle bi sorun çıktı ki şimdi ? bilgisi olan arkadaşlarım bana birşey söylesin lütfen...

hepinize gunaydin.

son iki gundur kombici ve tesisatciyla ugrasiyrm.
kombi sakor sakir su akitiyrdu. servis ertesi gun geldi. tabi su akittigi gun baya kabus oldu bana. kis gunu. dun geldi yaptilar. onlar gider gitmez bu kez de baska sorunu cikti. haydaaaa tesisatci geldi. tesisatci diyr kombi bozuk, kombici diyr tesisat bozuk. deli ettiler beni. bi de acmayin kombiyi servis yarin gelie yoksa yanar cihaz dediler. tabi ben de yanmasini goze aldim. ne hikmetse kendiliginden duzeldi
ama iki gundur sogru duzgun takip edemedim sizi. umarim herkes iyidir. keyiflidir.

HAH BANA yakınn bi cevapp aynii bennimm gibi iştee....kagıtt vermedii ama birsürüü resim verdii..başş cevresii karın cevresi ayak omuilikk falan.......sonrada sözlee bi sıkıntı yok herşey iyi ddii...........amaa herkeste parmaklarini saymişş...kallbinde parlaklık falan görünmüşş....sanırım sanada renklii olraka bebeginnnn resmin falan vermedii dimi

birak renklisini siyah beyaz bile foto vermedi
sonucu dr.uma gosterdim. o da hersey normal.dedi.
benim icime sindi guzelim.
benden once iki dogum yapan yakin bir arkadasim da renkli olana girmisti. onun da 10 dk surmustu. o nedenle de rahatim.
icini ferah tut derim.

cokk teşekkürr ederimm kardeş...ben haftaya cumartertesii kendiiii doktoruma gitcem bide ona danisayım bakam nediycekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…