2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Ah canım benim ya o kadar şey yaşadın ki üstüste sen de haklısın ama geçecek bu hisler merak etme çık biraz dolaş bebek mağazalarıni belki tekrar heveslendirir seni

Biraz daha bekleyeceğim dayanabilir sem tazesini yiyecegim dogurmadan😊

Ben gece rüyamda erkenden doğurduğu gördüm yikiyordum bebeğimi ama çok küçük süt vereceğim sütüm gelmiyor Eyvah diyorum çocuk ölecek açlıktan aklıma milyon dan gelen Numune ler geliyor şimdilik onu vereyim diyorum arıyorum bulamıyorum bitane buluyorum paket açılmış 4 ay sonra kullanilanlardan öyle caresizce düşünürken uyandım

plojovic saol canım kötü düşünmemeye çalışıyorum da olmuyor bu ara iyice karamsarlaştım.

Birçok şeyi düşününce bana da oluyor..Bi an içimden bir ses 'ohh maşallah bütün planlarıda yapıyorsun' diyor sanki kötü kötü..Sonra ağzımdan 2 kat daha fazla çıkıyor inşallahlar,Allah yardımcımız olsunlar..Birşey bakarken bile bu bebeğe göre mi ki diyorum belki erken olacak belki başka birşey,sonra üzülüyorum onu sadece istediğim gb hayal ediyorum diye..Garip şeyler..Ve onun hareketleri sakinleştiriyor yine beni..

kızlar iyiki varsınız beni hiç kimsenin anlamadığına o kadar eminimki bu aralar.

inan benim içinde öyle benim bebeğim içinde eşimin tarafı hiç birşey almak etmek istemiyor yakınlarından birinin 9.ayında bebeklerinin kalbi durdu o yüzden benim bütün hevesimi kursağıma diziyorlar onları da anlıyorum ama yine de çok üzülüyorum aldığım hiç birşeyi onlara gösteremiyorum o yüzden sadece kendi ailemle ve sizinle paylaşabiliyorum inşallah rabbim tüm bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın...hep iyi düşünmeye çalışıyorum iyi olacağına kendimi inandırıyorum gerisi Allahım bilir diyip tevekkül ediyorum...

ben aynalıları beğendim.ikiside çok güzel

merhaba hanımlar.
bebek çantası aldınızmı bakım çantası atta çantası vs.hangisini tercih erdersiniz bakım çantaları 200 tlye kadar çıkıyor.çok cepli içinde biberon sıcak tutma bömeleri gibi yerlei var ama fiyatları çok geldi bana .atta çantaları içinde bebek ürünleri ile birlikte en şık olanı bubchen geldi bana. kırmızı omuzda taşınan spor bi çanta.eskiden port bebe takımları olurdu ama şimdi çok demode ve kucuk kızımda kullanmıştım eşya sığramadığım olurdu.yoksa sırta asmalı spor bi çantamı ilerde başka amaçla da kullanılır ne tavsiye dersiniz bu yönde bi alışveriinşz oldumu?
kızımda bi yarışmada nivea nın atta çantaını kazanmıştım içinde ürünleri ile birlikte gelmişti.ne sevinmiştim.bu tarz kampanya yarışma gibi şeyler olursa bilgilendirin lütfen.
herkese hayırlı cumalar....

canım benim hepimiz bazen böyle şeyler hissedebiliyoruz. bende çok korkuyorum. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hepimiz ve bütün anne adayları evlatlarını sağsağlim kucaklarına alırlar. kimsenin hevesi kursağında kalmaz. bu mübarek günde ona binlerce kez şükür olsun ki annelik duygusunu bizede yaşattı. sen daha öncede yaşadın tabi. ama yeni anneler daha karnımızdayken onun için endişelenmeye sırf o büyüsün diye midemiz bulana bulana bişeyler yemeğe zorladık kendimizi. bunlar eminim en ufak şeyler. daha biz onları nelerden koruyacağız ne zorluklar çekerek büyüteceğiz hemde gık demeden. seve seve... kimimiz kolay kimimiz zor hamilelik geçiriyoruz. ama hepimizde aynı hislerle taşıyoruz yavrularımızı kendini yalnız hissetme bebeğin ailen sevdiklerin biz ve dahası Allah hep yanımızda. dua etmekten umut etmekten başka şansımız varmı ki? kalbini ferah tut dua et. onlara kavuşmak varsa kaderimizde ne yaşarsak yaşayalım başımıza ne kötülük gelirse gelsin hepsini aşıp gelecektir bebeklerimiz. içini karartma bugünümüze şükürler olsun. bence kalk aldıklarını torbalarından çıkar. bebeğinin odasınıda al herşeyini temizle hazırla. ozman onlarda mutlu olacak karnımızda. onu beklediğimizi görüp dahada güçlenecekler. eğer olmayacağı varsa sorunlu hamilelik geçiren değil en rahat geçireninde olmaz.. Allah ım hepimzin dualarını kabul etsin. içimizdeki umudu hiç kaybetmesin... bak buda senin oğluş:) şuan karnımızda bunları yaptıklarına eminim

kızlar amniyo sentez ve kromozom analiz sonuçlarımız temiz çıktı tekrar aranıza döndüm ve çok mutluyum kuş kadar hafifledim artık gelecek için bebeğim için doğum için hayaller kurmaya başlayabilirim. sonuçlarını bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun ve bir an önce iyi haberlerini alsınlar. sizleri çok özlemiştim..

Canım ben kavanozlulara bayıldım, ama biraz da tatlı aynalardan yapıp yakınlarına dağıtabilirsin hepsi çok güzel şimdiden ellerine sağlık :)

Aynı durum bende de var canım, içime hep kötü şeyler doğuyor eşim benden heyecanlı. Geçen gün indirim varmış gidip alalım kızımıza birşeyler dedi. Hiç birşey yapmak gelmiyor içimden, ailem doğum günümde bebeğe birşeyler getirmişti halen getirdikleri yerde duruyor kaldırmadım bile, Allah içime bir ferahlık versin bir umut ışığı arıyorum inan ki tutunmak için. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden, içinden ne geliyorsa öyle davran zaten zaman ilerledikçe düzelecekmişim gibi geliyor hayırlısı neyse o olur inşallah hepimiz için.

öyle içime dokunduki yazdıkların gözümden süzülen yaşlara engel olamıyorum işteyim herkes bir an bana baktı kötü bir haber filan aldım sandılar.yanımda olsan kocaman sarılırdım sana allah razı olsun arkadaşım hepimizin bebeği inşallah sağsağlim gelecek.ben ikinci kez anne olacağım hatta benim bebeklerim tüp bebek ilkinde çok çok acılar çekerek ona sahip olmuştum şimdiki yaramaz daha kolay tutundu annesine ama ne bileyim başından beri yaşadıklarım çok yıprattı beni içimi korkulara sardı kaç gündür.melankolik bir hal aldım nedense.haftasonu geldi biraz oğlumla vakit geçirince daha iyi hissedeceğime eminim.rabbim hepimizi korusun.

seninde zormuş durum gerçektende.eşin ne yapıyor bu durumda sonuçta seninde heveslendiğin bir çok şey var.illaki onların acılarınada saygı duyulmalı ama sende keç kere bu duyguları bir daha yaşayacaksınki.

gözün aydın.darısı tüm sonuç ekleyen arkadaşlara.

tabiki daha iyi hissedeceksin gün geçtikçe daha iyi hissetcez tabi sonlara doğru doğum korkusu yaşamazsak:) kendinede oğluşlarına da iyi bak onların annelerinin desteğine herzaman ihtiyaçları var:) kocaman olsalar bile

geçecek elbete bu günlerde birer mucize var içimizde.senin sonuçlar ne zaman gelecek çokmu var daha.en son yeni kan verecektiniz ne oldu.

Süper bir haber bu darısı tüm haber bekleyenlerimizin başına inşallah, inan haberi ben almışım kadar sevindim

Gözünüzaydııınn :) Amin,inşallah iyi haberler bekleyenlere de nasiip etsin Rabbim..
Çok sevindim canım..

geçecek elbete bu günlerde birer mucize var içimizde.senin sonuçlar ne zaman gelecek çokmu var daha.en son yeni kan verecektiniz ne oldu.
Ayın 7 sinde tekrar verdim kanı, her gün arayıp taciz ediyorum ama daha çıkmadı işlemde görünüyor diyorlar. İnşallah pazartesi güzel haberimi alacağım diye kendimi inandırmak istiyorum. Ondan sonra da bebeğime sıkıca sarılacağım günü bekleyeceğim inşallah. İlk zamanlar da o kadar acılar çekiyordum ki ( tüp bebek ve denemelerden dolayı ) bebek doğduğunda uçan tekme atacam diyordum O eğlenceli günlerime geri döndürsün Rabbim beni ve tüm kaygılı anne adaylarını inşallah :)

inşallah pazartesi güzel haberlerini alacağız hep beraber atalım uçan tekme :))))

merhaba arkadaşlar,
senay arkadaşım gözünaydın çok sevindim allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin.

oferta bugün aynı şeyleri hissettim bebek mağazası gezerken. ya dedim o kadar şey alıyorum daha kaç ay var, ya bir şey olursa. aldıklarımızı bir güzel dolaba yerleştirdim ama yerleştirirken bile içim acıyor bakmaya sanki kötü bir şey olacakmış gibi. sanırım en son detaylı ultrasonda doktorun takip etmemiz lazım demesinden etkilendim,kabul edemesem de. bu ay tekrar bakılacak. belli etmemeye çalışıyorum ama aklım hep kötü şeyleri düşünüyor bir şekilde.sürekli dua ediyorum içimden. eşimle paylaşamıyorum erkekler rahatlar biraz bize göre. sen tecrübeli bir annesin bir çok şey atlattın. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız aldığımız cicileri de zevkle giydirip gezmelere tozmalara gideceğiz

lilacsofie geçmiş olsun oğluşuna. benim de oğlum olacak inşallah aklımda bulunsun ben böyle bir şey görsem aklıma bir şey de gelmezdi. iyi ki paylaştın. dilerim hiç bir sorun yoktur nasıl dayanır ki küçücük bebek acısına kıyamam ona

ben kavanozlardan yapacağım oğluma inşallah herşeyi araştırdım onunla ilgili yardımcı olurum istersen...

Çok sevindim... Malzemeleri nelerden alacaksın? Ben özelbaskılarcom sitesinde çok güzel stickerler buldum, 50 tanesi 15 tl, buldugum en uygun bu oldu...
Cam kavanozları akgunzuccaciyecom da buldum. 40 cc diyor sence küçük mü bonibon koymak için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…