Ah canım benim ya o kadar şey yaşadın ki üstüste sen de haklısın ama geçecek bu hisler merak etme çık biraz dolaş bebek mağazalarıni belki tekrar heveslendirir senikızlar size bir şey soracağım son bir kaç gündür bebek konusunda ne yapacağımı şaşırdım.hevesim kırıldı desem sanki daha doğru.son zamanlarda sürekli bir problem çıkınca içime kötü hisler doldu.bebek odasını alacaktık vazgeçtim dün eşime bekleyelim hele bir doğsun da demişim farkında değilim.sanki başımıza hep kötü bişey gelecek korkusu var.sonra aldığım eşyalar ne olacak diye düşünüyorum.biliyorum psikolojim bozuldu son zamanlarda olanlardan ama bu kaygı ve endişe bütün hevesimi kırdı.bebek için aldığım kıyafetler öyle tortop torbalarda tıkılı duruyor çıkarıp yıkayıp dolabına asarım hevesim hiç kalmadı.geçer inşallah bu durum.
Seni düşününce nedense böyle çıtı pıtı isimler yakışır gb geliyor :) Öykü'yü beğendim listenden,İpek'te olabilir şahsi fikrim
Bende erik diye dolanıyordum birara..Öyle yemeden olmuyormuş anladım yediğimde..Büyük manavlardan hani şu meyve çeşidi çok olanlar fln,onlara sormanı tavsiye ederim..Eşimin bulduğuda dondurulmuştu,adamda haklı nasıl saklasın başka türlü :) Yedim ama aldım o tadı,yetti bana :)
Birkaç arkadaşta çıkmıştı,ilerleyen haftalarda geçiyormuş bildiğim kadarıyla canım..İnşallah bir daha ki kontrolde için rahatlar
Oferta Geçmiş olsun,ilk okuduğumda tedirgin oldum ama sayfaları okudukça rahatladım..O olumsuz düşüncelerde ara ara oluyor sanırım bazı şeylere karar verilemediğinde..Kötü düşünüp canını sıkma,Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın miniğini :)
Lilacsofie Size de geçmiş olsun canım..Bi an ilaçlarla alakası olabilir mi diye düşündüm ama :26: İnşallah ağrıyla sızıyla ufaklığı yoracak birşey değildir..
Şekerlerdende ayna olanı beğeniyordum bende,o yüzden fikrim ondan yana,çok kibar duruyor
plojovic saol canım kötü düşünmemeye çalışıyorum da olmuyor bu ara iyice karamsarlaştım.
kızlar iyiki varsınız beni hiç kimsenin anlamadığına o kadar eminimki bu aralar.
ben aynalıları beğendim.ikiside çok güzelKızlar günaydın herkese,
Bebek şekerleri ile ilgili fikrinize ihtiyacım var. İki seçenek arasında karar vereceğim;
- Herzaman hatıra kalması açısından aynaya uygun renkte tül, şeker, kurdela, nazar boncugu ile süsleme yapacağım. Sticker ile süsleyeceğim.
- Sevimli olması açısından minkik kavanozlara şeker koyup, yine tül, kurdela, nazar boncugu, sticker ile süsleyeceğim.
Ham ve bitmiş hallerini resim olarak koyuyorum. Kız çocuğu olduğu için ayna anlamlı olabilir diye düşündüm. Kavanozlar ise çok sevimli.
Lütfen bana fikir verin.
Eki Görüntüle 937280 Eki Görüntüle 937282 Eki Görüntüle 937283 Eki Görüntüle 937284 Eki Görüntüle 937285
Kızlar günaydın herkese,
Bebek şekerleri ile ilgili fikrinize ihtiyacım var. İki seçenek arasında karar vereceğim;
- Herzaman hatıra kalması açısından aynaya uygun renkte tül, şeker, kurdela, nazar boncugu ile süsleme yapacağım. Sticker ile süsleyeceğim.
- Sevimli olması açısından minkik kavanozlara şeker koyup, yine tül, kurdela, nazar boncugu, sticker ile süsleyeceğim.
Ham ve bitmiş hallerini resim olarak koyuyorum. Kız çocuğu olduğu için ayna anlamlı olabilir diye düşündüm. Kavanozlar ise çok sevimli.
Lütfen bana fikir verin.
Eki Görüntüle 937280 Eki Görüntüle 937282 Eki Görüntüle 937283 Eki Görüntüle 937284 Eki Görüntüle 937285
kızlar size bir şey soracağım son bir kaç gündür bebek konusunda ne yapacağımı şaşırdım.hevesim kırıldı desem sanki daha doğru.son zamanlarda sürekli bir problem çıkınca içime kötü hisler doldu.bebek odasını alacaktık vazgeçtim dün eşime bekleyelim hele bir doğsun da demişim farkında değilim.sanki başımıza hep kötü bişey gelecek korkusu var.sonra aldığım eşyalar ne olacak diye düşünüyorum.biliyorum psikolojim bozuldu son zamanlarda olanlardan ama bu kaygı ve endişe bütün hevesimi kırdı.bebek için aldığım kıyafetler öyle tortop torbalarda tıkılı duruyor çıkarıp yıkayıp dolabına asarım hevesim hiç kalmadı.geçer inşallah bu durum.
canım benim hepimiz bazen böyle şeyler hissedebiliyoruz. bende çok korkuyorum. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hepimiz ve bütün anne adayları evlatlarını sağsağlim kucaklarına alırlar. kimsenin hevesi kursağında kalmaz. bu mübarek günde ona binlerce kez şükür olsun ki annelik duygusunu bizede yaşattı. sen daha öncede yaşadın tabi. ama yeni anneler daha karnımızdayken onun için endişelenmeye sırf o büyüsün diye midemiz bulana bulana bişeyler yemeğe zorladık kendimizi. bunlar eminim en ufak şeyler. daha biz onları nelerden koruyacağız ne zorluklar çekerek büyüteceğiz hemde gık demeden. seve seve... kimimiz kolay kimimiz zor hamilelik geçiriyoruz. ama hepimizde aynı hislerle taşıyoruz yavrularımızı kendini yalnız hissetme bebeğin ailen sevdiklerin biz ve dahası Allah hep yanımızda. dua etmekten umut etmekten başka şansımız varmı ki? kalbini ferah tut dua et. onlara kavuşmak varsa kaderimizde ne yaşarsak yaşayalım başımıza ne kötülük gelirse gelsin hepsini aşıp gelecektir bebeklerimiz. içini karartma bugünümüze şükürler olsun. bence kalk aldıklarını torbalarından çıkar. bebeğinin odasınıda al herşeyini temizle hazırla. ozman onlarda mutlu olacak karnımızda. onu beklediğimizi görüp dahada güçlenecekler. eğer olmayacağı varsa sorunlu hamilelik geçiren değil en rahat geçireninde olmaz.. Allah ım hepimzin dualarını kabul etsin. içimizdeki umudu hiç kaybetmesin...bak buda senin oğluş:) şuan karnımızda bunları yaptıklarına eminim
inan benim içinde öyle benim bebeğim içinde eşimin tarafı hiç birşey almak etmek istemiyor yakınlarından birinin 9.ayında bebeklerinin kalbi durdu o yüzden benim bütün hevesimi kursağıma diziyorlar onları da anlıyorum ama yine de çok üzülüyorum aldığım hiç birşeyi onlara gösteremiyorum o yüzden sadece kendi ailemle ve sizinle paylaşabiliyorum inşallah rabbim tüm bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın...hep iyi düşünmeye çalışıyorum iyi olacağına kendimi inandırıyorum gerisi Allahım bilir diyip tevekkül ediyorum...
Birçok şeyi düşününce bana da oluyor..Bi an içimden bir ses 'ohh maşallah bütün planlarıda yapıyorsun' diyor sanki kötü kötü..Sonra ağzımdan 2 kat daha fazla çıkıyor inşallahlar,Allah yardımcımız olsunlar..Birşey bakarken bile bu bebeğe göre mi ki diyorum belki erken olacak belki başka birşey,sonra üzülüyorum onu sadece istediğim gb hayal ediyorum diye..Garip şeyler..Ve onun hareketleri sakinleştiriyor yine beni..
kızlar amniyo sentez ve kromozom analiz sonuçlarımız temiz çıktı tekrar aranıza döndüm ve çok mutluyum kuş kadar hafifledim artık gelecek için bebeğim için doğum için hayaller kurmaya başlayabilirim. sonuçlarını bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun ve bir an önce iyi haberlerini alsınlar. sizleri çok özlemiştim..
öyle içime dokunduki yazdıkların gözümden süzülen yaşlara engel olamıyorum işteyim herkes bir an bana baktı kötü bir haber filan aldım sandılar.yanımda olsan kocaman sarılırdım sana allah razı olsun arkadaşım hepimizin bebeği inşallah sağsağlim gelecek.ben ikinci kez anne olacağım hatta benim bebeklerim tüp bebek ilkinde çok çok acılar çekerek ona sahip olmuştum şimdiki yaramaz daha kolay tutundu annesine ama ne bileyim başından beri yaşadıklarım çok yıprattı beni içimi korkulara sardı kaç gündür.melankolik bir hal aldım nedense.haftasonu geldi biraz oğlumla vakit geçirince daha iyi hissedeceğime eminim.rabbim hepimizi korusun.
seninde zormuş durum gerçektende.eşin ne yapıyor bu durumda sonuçta seninde heveslendiğin bir çok şey var.illaki onların acılarınada saygı duyulmalı ama sende keç kere bu duyguları bir daha yaşayacaksınki.
gözün aydın.darısı tüm sonuç ekleyen arkadaşlara.
canım benim hepimiz bazen böyle şeyler hissedebiliyoruz. bende çok korkuyorum. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hepimiz ve bütün anne adayları evlatlarını sağsağlim kucaklarına alırlar. kimsenin hevesi kursağında kalmaz. bu mübarek günde ona binlerce kez şükür olsun ki annelik duygusunu bizede yaşattı. sen daha öncede yaşadın tabi. ama yeni anneler daha karnımızdayken onun için endişelenmeye sırf o büyüsün diye midemiz bulana bulana bişeyler yemeğe zorladık kendimizi. bunlar eminim en ufak şeyler. daha biz onları nelerden koruyacağız ne zorluklar çekerek büyüteceğiz hemde gık demeden. seve seve... kimimiz kolay kimimiz zor hamilelik geçiriyoruz. ama hepimizde aynı hislerle taşıyoruz yavrularımızı kendini yalnız hissetme bebeğin ailen sevdiklerin biz ve dahası Allah hep yanımızda. dua etmekten umut etmekten başka şansımız varmı ki? kalbini ferah tut dua et. onlara kavuşmak varsa kaderimizde ne yaşarsak yaşayalım başımıza ne kötülük gelirse gelsin hepsini aşıp gelecektir bebeklerimiz. içini karartma bugünümüze şükürler olsun. bence kalk aldıklarını torbalarından çıkar. bebeğinin odasınıda al herşeyini temizle hazırla. ozman onlarda mutlu olacak karnımızda. onu beklediğimizi görüp dahada güçlenecekler. eğer olmayacağı varsa sorunlu hamilelik geçiren değil en rahat geçireninde olmaz.. Allah ım hepimzin dualarını kabul etsin. içimizdeki umudu hiç kaybetmesin...bak buda senin oğluş:) şuan karnımızda bunları yaptıklarına eminim [/QUOTE
bebeklerimiz için ettiğimiz tüm duaları kabul olsun inşallah.......aminnnnn
Canım ben kavanozlulara bayıldım, ama biraz da tatlı aynalardan yapıp yakınlarına dağıtabilirsin hepsi çok güzel şimdiden ellerine sağlık :)
Aynı durum bende de var canım, içime hep kötü şeyler doğuyor eşim benden heyecanlı. Geçen gün indirim varmış gidip alalım kızımıza birşeyler dedi. Hiç birşey yapmak gelmiyor içimden, ailem doğum günümde bebeğe birşeyler getirmişti halen getirdikleri yerde duruyor kaldırmadım bile, Allah içime bir ferahlık versin bir umut ışığı arıyorum inan ki tutunmak için. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden, içinden ne geliyorsa öyle davran zaten zaman ilerledikçe düzelecekmişim gibi geliyor hayırlısı neyse o olur inşallah hepimiz için.
kızlar amniyo sentez ve kromozom analiz sonuçlarımız temiz çıktı tekrar aranıza döndüm ve çok mutluyum kuş kadar hafifledim artık gelecek için bebeğim için doğum için hayaller kurmaya başlayabilirim. sonuçlarını bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun ve bir an önce iyi haberlerini alsınlar. sizleri çok özlemiştim..
Ayın 7 sinde tekrar verdim kanı, her gün arayıp taciz ediyorum ama daha çıkmadı işlemde görünüyor diyorlar. İnşallah pazartesi güzel haberimi alacağım diye kendimi inandırmak istiyorum. Ondan sonra da bebeğime sıkıca sarılacağım günü bekleyeceğim inşallah. İlk zamanlar da o kadar acılar çekiyordum ki ( tüp bebek ve denemelerden dolayı ) bebek doğduğunda uçan tekme atacam diyordumgeçecek elbete bu günlerde birer mucize var içimizde.senin sonuçlar ne zaman gelecek çokmu var daha.en son yeni kan verecektiniz ne oldu.
Ayın 7 sinde tekrar verdim kanı, her gün arayıp taciz ediyorum ama daha çıkmadı işlemde görünüyor diyorlar. İnşallah pazartesi güzel haberimi alacağım diye kendimi inandırmak istiyorum. Ondan sonra da bebeğime sıkıca sarılacağım günü bekleyeceğim inşallah. İlk zamanlar da o kadar acılar çekiyordum ki ( tüp bebek ve denemelerden dolayı ) bebek doğduğunda uçan tekme atacam diyordumO eğlenceli günlerime geri döndürsün Rabbim beni ve tüm kaygılı anne adaylarını inşallah :)
Süper bir haber bu darısı tüm haber bekleyenlerimizin başına inşallah, inan haberi ben almışım kadar sevindim
Gözünüzaydııınn :) Amin,inşallah iyi haberler bekleyenlere de nasiip etsin Rabbim..
Çok sevindim canım..
ben kavanozlardan yapacağım oğluma inşallah herşeyi araştırdım onunla ilgili yardımcı olurum istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?