2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Sağol canım inşallah düşündüğümüz gibi birşey değildir. Doğumdan iki gün sonra sünnet ettirmiştik biz iyi ki yapmısız. Tam bu yaşlarda çeşitli sorunlar oluyormus çünkü.

darısı başıma ben de sonuç bekliyorum

Her türlü şeyi kullandım. Bildiğimiz sırt çantasını tek geçerim

akgünzuccaciye deki kavanozlar bana yeterli geldi hatta içlerine belki isim yazılan şekerlerden yaptırıp koymak istiyorum yada mavi badem şekerlerinden evet özelbaskılarcom ve baskimo.com güzel özel isimli kurdale düşünüyorum ............... da var 10 metresi 15 tl şimdi çalışıyorum ama doğum iznine çıktığımda evde bunlara bayağı yoğunlaşacağım gıda boyası ile kurabiyeler yapacağım hastanede dağıtmak için şeker hamurludan değişik olsun diye ve şu pandalı kurabiyelerden düşünüyorum fikrim çok ama yapacak gücümde olur inşallah

Sağol canım inşallah düşündüğümüz gibi birşey değildir. Doğumdan iki gün sonra sünnet ettirmiştik biz iyi ki yapmısız. Tam bu yaşlarda çeşitli sorunlar oluyormus çünkü.

iyi yapmışsınız canım ben de düşünüyorum bebekken sünnet ettirmeyi. araştırıyorum şimdiden. büyüyünce çocuk için de zor oluyor psikolojisi bozuluyor. sağlığı için önemli.

Her türlü şeyi kullandım. Bildiğimiz sırt çantasını tek geçerim

ben de sırt çantası düşünüyorum, hem tek taraflı normal çantalar bile omzumu ağrıtıyor. sırtta daha kolay taşırım gibi geliyor bana. bir elimizde bebek olacak inşallah. hastane için de küçük valizimiz var onu kullanırım diye düşündüm.

ayrıca kavanozlar çok hoşuma gitti kızlar, süslemesini nasıl yapacaksınız?

Ben de plastik kadehler var, onlara sticker yaptırıp, süsleyeceğim lohusa şerbeti ikram edeyim diyorum hem evde hem hastanede. Nasıl bir fikir?

Şekerlere de tam karar veremiyorum. Burada ağırlıklı ayna beğenildi sanki ama emin olamıyorum. Bir arkadaş ikisinden de yapıp, aynaları daha yakınlara ver demiş çok mantıklı geldi, niye içimde kalsın ki:)

Oğlum biraz toparlasa Emnönü'ne gideyim diyorum havalar güzelken. Gidersem oradan birşeylere bakmamı isteyen olursa bakarım. Resim çeker, fyat bilgisi yazarım.

Doğum sonrası sünnet verdiğim en doğru karardı, yoksa ben herhalde kıyamazdım buyudukçe...

Kavanozlara sticker basab yerler var, üstüne kapağa yapıştıracağız. Tül koyup kapağını öyle kaparız. Kurdela ve nazar boncuğu ile sararız etrafını. Yapım en kolay ama en şirin bebek şekerlerinden bence.

evet lohusa şerbeti için bardaklar benimde aklımda eminönü tahtakale gezisi şart oldu doğum iznimde inşallah enerjim düşmezde bol bol gezerim kuzenimin mevlütünde şeker hamurunu bile kendim yapmıştım pudra şekeri ve marshmallowlardan inanılmaz lezzetli oluyorlar kızlar

Kızlar lütfen fikir verin bugün başka bir doktora gittim bebeğim 23 haftalık 600 gr herşeyi normal yanlız amniyo sıvısı biraz fazla dedi bu durumla karşılaşan varmı

biz geldiiikk,çok yoruldum kızlar,sonuç 2 saatte çıktı,herkesin şekeri yüksek çıkar benimde düşük çıktı..doktorum açken tatlı yeme,yemekten 1 2 saat sonra tatlı yemeye başla dedi,bende tam tersi açken bile tatlı yerdim istedigin kadar tatlı yiyebilirsin ama yemekten sonra diyor,yüksek çıkmasından korkuyordum çok tatlı yiyorum diye,çok şükür bir sorun yok,darısı sizlerin başına,bebişde 753 gram 33 cm gelişimi çok güzelmiş prensesimin kanım çok düşüktü günde 2 kere ilaç içiyordum kanımda düzelmiş günde 1 kereye düşürdü ilacı,açlıktan öldüm ama hastanenin kantinindede fazla bişey yiyemedim,daha yeni yemek yiycem...

gözünaydın canım darısı başımıza inşallah şeker çıkmaz bizde de, güzel bir tatlı ziyafeti çek bence kendine maşallah bebeğin kilosu boyu da gayet güzel, o kadar büyüdüler mi gerçekten:81:

amin cnm,dün canımın çektigi tatlıyı yapcam birazdan,şimdi annem bişeyler hazırlıyor yemek yiycez,şekerli suyuda söylim size,çok kötü degil normal ama içtikten sonra çok kötü oldum midem çok bulandı,ilk yarım saat zor tuttum kendimi kusmamak için,son yarım saatte ara ara bulantı oldu ama şükür atlattık...

Canımcok geçmiş olsun yavrun ve sana.

Sana katılıyorum bu konuda eşim erik almışti bana taze erik gibi olmuyor.

Canım bu konuda bilgim yok ama önemli değil sanırım okumustum bi formda.
kızlar iyiki varsınız beni hiç kimsenin anlamadığına o kadar eminimki bu aralar.
Canım içini ferah tut ve tekrar o gücü ve isteğine kavusacaksin.
Canım ben öyle şeyleri yük olarak görüyorum sırt çantamu kullanacagim.

Süper bir haber bu maşallah kuzucuguna annesi hoşgeldin tekrardan :)

kızlar acil yardım
idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.. kan geliyor idrar yaparken dr bi ilaç verdi gece içilecekmiş ama sabaha kadar wc ye çıkmayın dediler tabi ben gece dayanamadım 2 3 saat snr kalktım çıktım dün tekrar kabn geldi bol su içmeye çalışıyorum başka bi çözümü yok mı bunun ilerlerse antibiyotik kullanımı gerektiriyormuş ilerlemesin ki antb kullanmayayım ((

bende bugün şeker tahlili yaptırdım sonuçlar güzel çıktı. ultrasyonda kasılma çıktı tekrar proluton depota başladık. idrarda çok fazla iltihap çıktı antibiyotik başladık MARKAFONİDEN siparişlerim geldi battaniye güzel ama hastane çıkışı kötü. kumaşı falan hiç güzel değil hele battaniyesini görseniz bebeği zor sarar. o kadar küçük yani. e bide yıkanınca çekerse sanırım yarın geri göndericem.

geçmiş olsun canım olacak olduktan sonra oluyor maalesef. ben evdeyim çalışmıyorum. buna rağmen 2 ayda bir idrar yolu enfeksiyonu çıkıyor maalesef bol bol su içmekten saat başı tuvalete gidiyorum ama banamısın demiyor yinede ouyor. çaresini bilen varsa banada söyleyin

canım işte internettende alsan aldığın malzemenin markasını bilmen çok önemli. benim kafamda 3-4 marka var onlar dışında hiç bişey almıyorum.

kızlar bebeğimin battaniyesine başladım. allahım kullandırmayı nasip etsin. ha bu arada kızlar çok mutluyum eşim 2 gündür oyun oynamıyor benimle ilgileniyor öğlen beni aradı halimi hatırımı sordu ardından '' örgünü ben gelesiye ör akşam bana örgü örücem deme '' dedi çok şaşırdım ya bu örgü işi baya bi iyi oldu kızlar eşleriniz oyundan sizi görmüyorsa sizde azcık onunla ilgilenmeyin emin olun size yönelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…