merhaba arkadaşlar,
senay arkadaşım gözünaydın çok sevindimallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin.
oferta bugün aynı şeyleri hissettim bebek mağazası gezerken. ya dedim o kadar şey alıyorum daha kaç ay var, ya bir şey olursa. aldıklarımızı bir güzel dolaba yerleştirdim ama yerleştirirken bile içim acıyor bakmaya sanki kötü bir şey olacakmış gibi. sanırım en son detaylı ultrasonda doktorun takip etmemiz lazım demesinden etkilendim,kabul edemesem de. bu ay tekrar bakılacak. belli etmemeye çalışıyorum ama aklım hep kötü şeyleri düşünüyor bir şekilde.sürekli dua ediyorum içimden. eşimle paylaşamıyorum erkekler rahatlar biraz bize göre. sen tecrübeli bir annesin bir çok şey atlattın. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız aldığımız cicileri de zevkle giydirip gezmelere tozmalara gideceğiz
lilacsofie geçmiş olsun oğluşuna. benim de oğlum olacak inşallah aklımda bulunsun ben böyle bir şey görsem aklıma bir şey de gelmezdi. iyi ki paylaştın. dilerim hiç bir sorun yoktur nasıl dayanır ki küçücük bebek acısına kıyamam ona
merhaba kızlar, ben yazılarınızı takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum. Tarama testleri riskli çıkan arkadaşlar için yazmak istedim ben de bu testin mağdurlarındanım. 3 lü testim de risk 1/28 çıktı önce detaylı ultrason yaptırdım herşey normaldi ama içimiz bir türlü rahatlamadı tabiki doktor da "amniyosentez olmadan net bişey söyleyemeyiz" deyince ve biz de yaptırdık. Çok şükür amniyosentez sonuçları iyi çıktı ama gerçekten zor bir süreçti Allah kimseye yaşatmasın, endişeli arkadaşlar da umarım içlerini ferah tutarlar...
merhaba hanımlar.
bebek çantası aldınızmı bakım çantası atta çantası vs.hangisini tercih erdersiniz bakım çantaları 200 tlye kadar çıkıyor.çok cepli içinde biberon sıcak tutma bömeleri gibi yerlei var ama fiyatları çok geldi bana .atta çantaları içinde bebek ürünleri ile birlikte en şık olanı bubchen geldi bana. kırmızı omuzda taşınan spor bi çanta.eskiden port bebe takımları olurdu ama şimdi çok demode ve kucuk kızımda kullanmıştım eşya sığramadığım olurdu.yoksa sırta asmalı spor bi çantamı ilerde başka amaçla da kullanılır ne tavsiye dersiniz bu yönde bi alışveriinşz oldumu?
kızımda bi yarışmada nivea nın atta çantaını kazanmıştım içinde ürünleri ile birlikte gelmişti.ne sevinmiştim.bu tarz kampanya yarışma gibi şeyler olursa bilgilendirin lütfen.
herkese hayırlı cumalar....
Çok sevindim... Malzemeleri nelerden alacaksın? Ben özelbaskılarcom sitesinde çok güzel stickerler buldum, 50 tanesi 15 tl, buldugum en uygun bu oldu...
Cam kavanozları akgunzuccaciyecom da buldum. 40 cc diyor sence küçük mü bonibon koymak için?
kızlar iyiki varsınız beni hiç kimsenin anlamadığına o kadar eminimki bu aralar.
Sağol canım inşallah düşündüğümüz gibi birşey değildir. Doğumdan iki gün sonra sünnet ettirmiştik biz iyi ki yapmısız. Tam bu yaşlarda çeşitli sorunlar oluyormus çünkü.
Her türlü şeyi kullandım. Bildiğimiz sırt çantasını tek geçerim
akgünzuccaciye deki kavanozlar bana yeterli geldi hatta içlerine belki isim yazılan şekerlerden yaptırıp koymak istiyorum yada mavi badem şekerlerinden evet özelbaskılarcom ve baskimo.com güzel özel isimli kurdale düşünüyorum ............... da var 10 metresi 15 tl şimdi çalışıyorum ama doğum iznine çıktığımda evde bunlara bayağı yoğunlaşacağım gıda boyası ile kurabiyeler yapacağım hastanede dağıtmak için şeker hamurludan değişik olsun diye ve şu pandalı kurabiyelerden düşünüyorum fikrim çok ama yapacak gücümde olur inşallah Eki Görüntüle 937681
iyi yapmışsınız canım ben de düşünüyorum bebekken sünnet ettirmeyi. araştırıyorum şimdiden. büyüyünce çocuk için de zor oluyor psikolojisi bozuluyor. sağlığı için önemli.
ben de sırt çantası düşünüyorum, hem tek taraflı normal çantalar bile omzumu ağrıtıyor. sırtta daha kolay taşırım gibi geliyor bana. bir elimizde bebek olacak inşallah. hastane için de küçük valizimiz var onu kullanırım diye düşündüm.
ayrıca kavanozlar çok hoşuma gitti kızlar, süslemesini nasıl yapacaksınız?
biz geldiiikk,çok yoruldum kızlar,sonuç 2 saatte çıktı,herkesin şekeri yüksek çıkar benimde düşük çıktı..doktorum açken tatlı yeme,yemekten 1 2 saat sonra tatlı yemeye başla dedi,bende tam tersi açken bile tatlı yerdimistedigin kadar tatlı yiyebilirsin ama yemekten sonra diyor,yüksek çıkmasından korkuyordum çok tatlı yiyorum diye,çok şükür bir sorun yok,darısı sizlerin başına,bebişde 753 gram 33 cm gelişimi çok güzelmiş prensesimin kanım çok düşüktü günde 2 kere ilaç içiyordum kanımda düzelmiş günde 1 kereye düşürdü ilacı,açlıktan öldüm ama hastanenin kantinindede fazla bişey yiyemedim,daha yeni yemek yiycem...
gözünaydın canım darısı başımıza inşallah şeker çıkmaz bizde de, güzel bir tatlı ziyafeti çek bence kendinemaşallah bebeğin kilosu boyu da gayet güzel, o kadar büyüdüler mi gerçekten:81:
Canımcok geçmiş olsun yavrun ve sana.Kesinlikle yorulunca oluyor canım. Dün sabah on bucuktan aksama kadar ayaktayım mesela, ortadan ikiye ayrılıyorum sandım:))
O dediğin mevzuyu ben sormadan ürolog açıkladı, henüz çok erkenmiş sperm gelişimi için. Şuan tek alternatifimiz var; kum döküyor olması... Ağrı eşiği çok yüksektir belli etmeden döküyor olabilir bebeğim benim. Daha üç ay sonra üç yaşında olacak teyzesi.
Gece ateşlendi yine, başındaydım sabaha dek. Ih ıh diye inleyen inleye uyudu artık neresi ağrıyorsa(
sabah kalktım benim boğazım da berbat, tabii bana da geçmiş hemen... Yani tekrar söylüyorum çocuklu hamilelik zor. Yaşı küçük olanlar ikinciyi yaparken biraz ara versinler bence, daha iyi olur
Sana katılıyorum bu konuda eşim erik almışti bana taze erik gibi olmuyor.Arkadaşlar o siteyi araştırırken bir blog yazarının yazısını okumuştum. Erikler dondurulmuş geldiği için erik tadı olmuyormuş. nesrinmutlu.blogspottan bakabilirsiniz...
Hayal kırıklığına uğramayın o kadar para verdikten sonra
Canım bu konuda bilgim yok ama önemli değil sanırım okumustum bi formda.arkadaşlar dün ayrıntılı ultrasona girdim herşeyi çok iyi maşallah organlarıda güzel boy 21 cm kilo 408 gr dedi. tam kapıdan çıkarken tekrar çağırdı bebeğinizin kalbinde beyaz nokta var doktorunuza söyleyin ona göre kontrollerinize devam edin dedikızlar bu beyaz nokta nedir ben pek kafaya takmak istemiyorum bir sorunun üstüne düşersen daha üzerine üzerine gelirmiş. benim tarama testlerimde güzel çıkmıştı kalp atışı da normal bebeğimin neden böyle bi sorun çıktı ki şimdi ? bilgisi olan arkadaşlarım bana birşey söylesin lütfen...
Canım içini ferah tut ve tekrar o gücü ve isteğine kavusacaksin.kızlar iyiki varsınız beni hiç kimsenin anlamadığına o kadar eminimki bu aralar.
Canım ben öyle şeyleri yük olarak görüyorum sırt çantamu kullanacagim.merhaba hanımlar.
bebek çantası aldınızmı bakım çantası atta çantası vs.hangisini tercih erdersiniz bakım çantaları 200 tlye kadar çıkıyor.çok cepli içinde biberon sıcak tutma bömeleri gibi yerlei var ama fiyatları çok geldi bana .atta çantaları içinde bebek ürünleri ile birlikte en şık olanı bubchen geldi bana. kırmızı omuzda taşınan spor bi çanta.eskiden port bebe takımları olurdu ama şimdi çok demode ve kucuk kızımda kullanmıştım eşya sığramadığım olurdu.yoksa sırta asmalı spor bi çantamı ilerde başka amaçla da kullanılır ne tavsiye dersiniz bu yönde bi alışveriinşz oldumu?
kızımda bi yarışmada nivea nın atta çantaını kazanmıştım içinde ürünleri ile birlikte gelmişti.ne sevinmiştim.bu tarz kampanya yarışma gibi şeyler olursa bilgilendirin lütfen.
herkese hayırlı cumalar....
Süper bir haber bu maşallah kuzucuguna annesi hoşgeldin tekrardan :)kızlar amniyo sentez ve kromozom analiz sonuçlarımız temiz çıktı tekrar aranıza döndüm ve çok mutluyum kuş kadar hafifledim artık gelecek için bebeğim için doğum için hayaller kurmaya başlayabilirim. sonuçlarını bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun ve bir an önce iyi haberlerini alsınlar. sizleri çok özlemiştim..
kızlar acil yardım
idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.. kan geliyor idrar yaparken dr bi ilaç verdi gece içilecekmiş ama sabaha kadar wc ye çıkmayın dediler tabi ben gece dayanamadım 2 3 saat snr kalktım çıktımdün tekrar kabn geldi bol su içmeye çalışıyorum başka bi çözümü yok mı bunun ilerlerse antibiyotik kullanımı gerektiriyormuş ilerlemesin ki antb kullanmayayım ((
canım işte internettende alsan aldığın malzemenin markasını bilmen çok önemli. benim kafamda 3-4 marka var onlar dışında hiç bişey almıyorum.bende bugün şeker tahlili yaptırdım sonuçlar güzel çıktı. ultrasyonda kasılma çıktı tekrar proluton depota başladık. idrarda çok fazla iltihap çıktı antibiyotik başladıkMARKAFONİDEN siparişlerim geldi battaniye güzel ama hastane çıkışı kötü. kumaşı falan hiç güzel değil hele battaniyesini görseniz bebeği zor sarar. o kadar küçük yani. e bide yıkanınca çekerse sanırım yarın geri göndericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?